2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CipisS lansinoh kulanıyorum ben sağma makinası olarak baya iyii çiflisi var bende ama tekli olarak kullanıyorjm öyle daha iyi çekiyo
Eğer diğerini sağarken diğerinden süt akan göğüsün varsa mochide iyiiii baya benden okadar süt gelmediği için benim ni işime yaramadıı

Göğüsün taş gibi olursada soğuk uygula masajlaaa kanallar acılsın gelsin süt mastit olma

Yenidoğan’daki ateş normal değildir canım doktora söyledin mi

Ya nisansa eğer sancim gelir belki
Nişanı gelip sancisi gelmeyen var, dogumu 2 saat sonra da yapan var 2 hafta sonra da. Tek kıstas Nisan değil yani. Ama iyi hissetmiyorsan, ağrı vs varsa doktora görünmekte bu haftalarda fayda var. Evde ultrason yok benegi göremiyoruz ne yazık ki...Sonra pişman olmamak lazım

Reactions: Zzy
Çapa gibi uzamış yarısı kırılmıs tırnaklarla dogum yaptım valla hala öyle geziyorum ajdjsjsj şansıma olmadı beklemedi İpek böceği
Sayfaları hızlıca okumaya çalıştım ve janna tırnaklarını yaptırıp mı doğurdu yaptırmadan mı diye heyecanla aktı sayfalar

Ya nisansa eğer sancim gelir belki
Canım nişan bence, benim çarşamba böyle geldi, cuma biraz daha geldi, pazar çok az sancı başladı salı doğdu. Hemen doğuruyorsun demek değil yani ama senin haftan ileri ve çoktandır doktora gitmediğin için bence gitmende fayda var. Yeni gitmiş olsaydın her şey yolunda demiş olsaydı bekleyebilirdin ama Allah korusun kalp atışları düşmüştür, kordon dolanmıştır, bir sıkıntıdadır bebek bence daha fazla bekleme bir git. Son haftalarda her hafta düzenli NST istemelerinin bir sebebi vardır diye düşünüyorum

40 haftayı görüp ne
40. haftayı görüp daha ne sancı ne açılma ne nişan ne su görmeyen de benim herhalde

Hayırlı olsun size de .. yorumları okudukça spinalden korkmaya başlamıştım gerçekten güzel mi geçti korkudan ağlamalar başladı bende de

Hadi bakalım hayırla gelsin . İnşaallah o zamana süpriz yapar aniden geliverir. Korkma rahat ol . Stres yapma

Aynen şırınga yapıyorum emmeyi bırakmıyor şükür aşure yapcam oturdum da vallahi yarma filan iyi gelir ne varsa kullancam artık ilkinde ayni senin gibi ki bide benim büyüktü dolu dolu taşardı nasip ben elimden geldiğince destekleyeceğim bakalım

Hayırlı olsun size de .. yorumları okudukça spinalden korkmaya başlamıştım gerçekten güzel mi geçti korkudan ağlamalar başladı bende de
ahh korku hepimizde var çok normal duygular her iki doğumun da kendine göre zorluğu var okuduklarin kişinin bünyesine göre kişiliğine göre tecrübeleri. Sende aynısı olcak diye bir şey yok güzel düşün akışına bırakıyorsun idrak edemiyorsun zaten. Spinal iğne hiç korkunç değil acımadı ortamda seni rahatlatan bir sürü sohbet eden doktor oluyor his sadece sallantı baskı çekiştirme gibi yani bebek çıkarken oda çok hızlı gelişiyor hersey. Hepimizin bir hikayesi olacak öyle ya da böyle Rabbim tüm annelere sabir ve kolaylık versin. Annelik tamamı ile sabrı öğretiyor insana yaşadıkca oda..

Valla canım sen ve hepimiz için söylüyorum . Böyle şeylere hazırlıklı olun . Ağzı olanın konuştuğu bi dünyadayız . Hele doğumdan sonra bilmişler çoğalıyor . Kulağını kapatacaksın başka yapacak bişi yok . Seni olumsuz etkiledikleri gibi bebeğinle aranıda olumsuz etkiliyorlar . Sen o çocuğun annesinin en doğrusunu sen bilirsin . Tabiki fikir alışverişinde bulunacaksın tecrübesizsin ama seni olumsuz etkileynelere izin verme . Allah yardımcın olsun .

Kontrol ve nstden çıktık bizde. Hiç doğum belirtisi yok 1 sancı çıktı doktorda acele etmeyelim aşağıdan açılmana bakmıyım gerilme sen bebeğin herşeyin durumu iyi haftaya perşembe gel o zaman bakarız açıklığa dedi. Geçen hafta çatıma açıklığa bakmıştı zaten. Şuan bebek 3.600, normal doğuma engel birşey yok. Haftaya perşembe tüm kontrolleri yapacak kilo kafa pelvis uyumu açıklık vs. Zaten 39 öncesi sezeryan yapmıyorum dedi. Eğer normal doğuma engel birşey çıkarsa perşembe sezeryan doğuma alacak. Peki engel yoksa suniyle normale devam eder miyiz dedim, o da başka bi seçenek ama rahimi kontrol etmek gerekir rahimin hazırsa veririz suni dedi. Ama şimdi senin dediklerin tereddüt ettirdi beni. Hayırlısı olsun diyorum bakalım perşembe günü ne olacak, inşallah onlara gerek kalmazda kendisi gelir

Aynen canım tabiki paylaşacam bu kadar rezalet bir yer olamaz bende aynı şeyi düşündüm inan böyle bir yerle nasıl anlaşmış diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…