2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evwt cok sukur uzamıs sarılıgın bşr zararı yokmus bebeye vşz de aynı durumdayız bebrk sarı görünecek sadece dedi doktır. Endişe etmeyin dedi. Bna da tülün arkasından güneş ışığına koy dedi doktor beşiği zaten camın önünde oyle koyuyorum ben de. Gercekten bebe olduktan sonra kırk parcaya bölünüyosun neylw ugrasacagını şaşırıyorsun valla hele baska cocuj olunca anlayabiliyorum

Zor valla rabbim yardımcımız olsun ama alısırsın biraz zaman gecince düzene biner hersey, burası önemli değil yav yeri gelecek günlerce giremeyecen dediğin gibi

Benim de 20 günü geçti ama devam ediyor düşmeye başladığını gördükten sonra götürmedik bi daha ama hala var. Gözlerinin beyazında da hafif var hala sizin de var mı gözlerinizde?
Bizde hafif değil baya var gövdesinde de vae hala baş kısmında da tahminen 8 9 dedi doktor. Kollar ve bacaklara gecmediği için. Her gün bakıyprum ama stabil düşmüyor gevmiyor gibi geliyor bana bakalım zamanla ne olacak

Bence de saçma ama kayınvalide ve anneme lafımı dinletemiyorum. Neyse kaldı 40 ımızın çıkmasına 25 güncük
Evet herkes herşeye karışmak için bizim dogumumuzu beklemiş sanki sabirsızlıkla uoksa içlerindeki birine karışma isteğini nasıl atacaklardı

Kucaga memeye alıssın bosver, hep memede dursum hatta. Biz de oyle hızlı kilo alöıyprız önemli olan tosbaga gibi bebek değil saglıklı bebek. Ben günde yeri geliyır 2 3 kez 60 ml mama veriyorum ac oldugunu sütüm yetmediğini düsünürsem. Hicbir zararı yok bence en iyisini sen bilirsin valla kimseyi dinleme ac olmasındam iyidir memeye alısması mama yedirmen üstüne .

Ay bem verdim hep bekleyen mama atayım bundan sonra ne bilim, üstünde yazıyor da pazarlama taktiği olabilir dedim ben cunku görümcem annem filan ver ben veriyordum hep dedi. Bizim hepimiz 4 kardes full mama ile buyumusuz ben verdim heo dedi annem. Bizimji de silikonsuz emmiyor daha dogrusu ememiyor su anda bosver azıcık buyuyumce alısırlar

Ay çok mutluyum. İnanın buna sevineceğim hiç düşünmezdim. Bebeğim yine bi ağlama krizine girdi. Aldım kucağıma hemen bastırdım döşüme. Susmadı. Kudurdu daha çok. Kv sonra hemen geldi alacaktı vermedim. Yok ben bakarım dedim. Yine vazgeçmedi. Eşimde kızdı alışsın bırak sen yokken ne yapacak falan dedi. Neyse ben aldım kucağıma balkona falan gittim. Konuştum kızımla. Sakinleştirdim sonunda. Sonra da uyuttum. çok mutluyum çok. kv mi asla kötülemeyorum o da yardımcı olmak istiyor anlıyorum.

Durumunuz nasil canim duzeldi mi bebiş
Sarılık devam ediyor 12 de sabitledi yedirme ve tuvalete dikkat ediyorum 24 saat başındayım. O baygın halleri kalmadı ama gözler ve vucüt hala baya sarı belli yani. Bağırsaklarda birşey çıkmamıştı şükür. Şimdilik iki saatte bir saat kurup kalkıyorum

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirim sanırım. Yada başka birşey bilemiyorum. Yanmadan ziyade acı çekiyorum. Varmı başına gelen

Denemek icin Medela elektrikli pompayla sut sagdim. 7ser dakikadan 40ar cc cikti. 80 cc yani toplamda. Simdi vericem bebise. Memnun kaldim pompanin performansindan. Almayi dusunenlere oneririm.
İlk kızımda o markayı kullanmıştım. Şimdi mamajoo var oda güzel. Hastane tipi olanlar feci yattığımız zaman kullandım artık süt tutmaz olmuştum. Tişört sırılsıklam oluyordu gelen gidiyordu

Geçmiş olsun kızlar. Sarı renkten ve muadillerinden sarı kelimesinden ve çğrıştırdıklarından nefret ettim

Kahroldum ya nasıl üzmeyeyim kendimi

Hep benim salakligim bende diyorum bu cocuk neden mamayi içmek istemiyor diye allahtan sütüm iyi cikti şuan tek tesellim bu
Çok üzüldüm dünden beri benim de aklımda senin bu durumun ama hepimizin farkında olmadan bindolu eksik ve doğru bilip yanlış yaptığı bebegemize gayda derken ona zarar olabilecek hareketlerimiz.oluyo zamanla doğruyu yanlışı gorucez. Yıpratma sende kendini

Bu nasıl dikişmiş anam bacim 20 gün olcak daha yeni dökülüyo
Ay benim kadar dikişten muzdarip olamazsın ya sağolsun hemşireler beni güzelce dikmiş yapıştırmis iyi güzel ama göbek cizgin düz giderken dikis yerinden sonra sol şeride geçmiş gibi reçel atlamış beyaz tenli de olunca siyah çizgi damdan dama atlamış gibi arada hendek var benim gibi olan var mı bilmem

Cnaım sen panik yaptıkçabaşta bebeğin de stres olup bunu hissediyor ve çevrende ki diğer kişiler de eş kv her neyse senin yapamayacağını düşünür cok panik olsan bile eşine dahi belli etmemeye çalış yapabileceğine inansın herkes tabi kendinde oyle sonuçta annesi sensin en güzelini yaparsın Yanınız da kimse gelmesin kendi annen dahi olsa eşin sana güvenemediginden annen gelsin diyordur muhtemelen ama İnan bana yanında büyükler varken bende öyleydim bu sefer onlar sanki biz hiç yapamayacakmışız gibi bi algıya kapılıyor bizi endişeli gördükçe ne zaman yalnız kaldık her şey daha güzel oldu kafam rahatladı sende oyle olacaksın

Bilemedik ben aldiracaktim kp özel hastane para için yapar filan dedi hatta hastaneye gitmeyelim filan dedi yedirelim düzelir. Bende sarılık tehlikeli sorumluluk almak istemiyorum ya tedavi aldiralom ya bir yere gidelim diyip gittik doktora.
Şimdi başka sıkıntimkz çıktı test sonucu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…