2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz gaziye gittik. Acilde de çok ilgilendiler.
Şimdi böbrek genişlemesi çıktı. Ultrasonda çıkıp güzelmişri dedim üsg çekildi genisleme var dendi test yapıldı sonuç bekliyoruz

Alır alır merak etmez kilo vermeye devam.da edebiliyorlar.bebeler bu dönemde, doktor öyle dedi
Bi korkuttu asm deki hemşire beni çok az almış bi Dr a gidin dedi sonra ben 2500 e düştü sonra almaya başladı deyince tamam o zaman sınırda şu an dedi alt sınırdan gidiyor yani şimdiden sonra toparlar inşallah

Bende aynıyım ilk birkaç gün bebeği annem bir getirdi yanıma verdi kucagima. Kp kv aldilar aldılar goturduler yanımdan. Ben iyice sınırlı huzursuz oldum birde hastane vs. En son eşime internetten anne bebek ilaikisi yazıları yolladım şimdi bebefi veriyor. Dedim ona ben aylarca down korkusu yaşadım ayrı kalmak istemiyorum. Sürekli yanında olsun istiyorum şimdi mumkulln olduğunca yanımda duruyor.

Benim bebe de öyle biraz gövdede biraz kafada biraz da gözlerinde var ama öyle aşırı uyku hali, emmek istememe, halsizlik gibi bulgular yok çok şükür. Bide bir bakıyorum bebe sarı görünüyor bir bakıyorum normal gibi görünüyor çok değişik

Öyle yardımcı olmak istiyor ama sen başka şey yapmak istiyorsun onlar başka şey. Sen yanında olayım istiyosun o bebek sussun .
Birde seni anlamıyorlar. Sen doyamadan onlar seciyoey kötü hissediyorsun

Geçmiş olsun kızlar. Sarı renkten ve muadillerinden sarı kelimesinden ve çğrıştırdıklarından nefret ettim
Hakkaten artık kurtulalım şu sarılıktan. Hamileyken çektiğimiz ay bişey mi oldu hareket etmedi mi her yerim ağrıyor dertlerinden nerelere geldik böylesi daha stresliymiş analık zormuş

1 saatten bişey olmaz dediler güya ben 1 saate kadar veriyorum mesela dısarı cıkarken hazırlıyorm yarım saat sonra filan veriyorum niye verilmez kötü oluyor diye mi
Canm mama yapilinca hemen icilmeli. Kutularinda da yazar bekleyen mamayi vermeyin diye. Bi de bu sicakta eksir hemen. Disari cikcak olursan e bebekteki termoslar cok ise yariyo 8 saat sicak tutuyo. Yanina bi sise kaynamis sicak su bi sise de kaynamis ilimis su al. Hemen ikisini karistirip mama suyunu hazirlarsin yapip tasima yaninda

Yok olmuyor kızlar ağlıyorum şuan sinirimden, yemediğim içmediğim şey kalmadı. Lansinohun çiftli elektrikli pompasini da aldırdım. Sadece sabah ilk uyandığımda sol memeden 30 sağ memeden 10 cc süt çıktı. Arada bebeğe verdim meme emdi ama asla doyurmuyor zaten sağ memeye gıcık oluyor süt gelmiyor ondan doğru düzgün çünkü. Şimdi 20 dk sağım yaptım 4-5 damla süt geldi iki memeden de şaka gibi. Kafayı yemek üzereyim. Covid olduğumda 1-2 gün doğru düzgün emziremedim hastalıktan gözümü açamıyordum herhalde tam artacağı sıra ben emzirmeyince süt falan kalmadı. Tekrar da artacagi yok herhalde yada ben yapamıyorum.

Çok geçmiş olsun canım

Masallah sükür baya düşmüş insallah tamamen duser sari olmaz olur mu yazik damaklarina diline kadar saririyo Rabbim acilarini gostermesin insallah bununla gecmis olsun

Normal mi sezaryen mi dikisin hic anlamadim benim normal oldugu icin alttan orkide dökülmüs hep onun icin şaptım

Evet evet hurafrye göre ani bebek ölümü sendromundan da Lilith ya da Alkarisi ya da her neyse o sorumluymuş. Bu tarz hurafeler zaten nedense tüm dünyaya yayılıyor iyi bir şey olsa kulaktan kulağa bu kadar yayılmaz ama nerde saçma sapan bir hikaye var dünya ortak kültürü oluyor Ay daha neler neler var Lilith ile ilgili ama sen bu ara okuyup iyice kendini korkutma

Bizimde bugun ölctü doktor 10 cikti sarilik vucudu kendi rengini aldi sari degil sadece birazcik dilinde kaldi oda dikkatli bakinca gorunuyo sizinde gecmesi lazim aslinda bizden az sariliginiz

Digerini bilmem ama Alkarısı hurafe degil bizzat yasadim.. her neyse yalniz bir cok lohusa bayan var burda konusulcak seyler degil kizlar bunlar .. bolca okunmali Nas, Felak vs.. ayet bulundurmali üzerinde Allaha sigininca bisey olmaz evelAllah

Ay evet ya bunları konuşmayalım arkadaşlar normalde takan biri olmamama rağmen bende etkileniyorum kız Felak nas da okuyamıyoz lohusa lohusa korkutmayalım birbirimizi şurda ne kaldı 40 ımızın çıkmasına

3921 e ARDEN yazıp göndererekte destek olunabilir. Sanıyorum 20 TL yansıyor faturaya. Allah bir an önce şifasını versin

Besmele cekmeden okuruz bisey olmaz korkmaktan iyidir .. fazlasiyla etkileniyorum bende aynen gerek yok konusunu burda acmaya yer gök dua üzerine sıgındım Rabbime başka türlü olmuyor

Dünden beri sadece ikindi vakti 3 saat uyudum sabah hastaneden çıkarken sarılık 6 dediler ve uyuşmazlık olduğu için uyardılar Perşembe günü tekrar bakılacak. İki saati geçip uyanmayıp emmeyince iki kez sağıp kaşıkla verdim aralarda da emzirdim.
Bebeği uyuttuk onun sesinden korkup uyumayan ablayı uyutup dinleneceğiz inşallah

Doğruuuu

Yaa peki son haftalarda ilişkinin bi zararı olur mu? Çatı muayenesinde mesela bebeğin kafasına dokunuyomuş ya doktor, o zaman bebek çok yakında olmuyo mu:/ ben mi yanlış düşünüyorum?
İlişki vajina kanalında oluyor

Bebek ise rahim agzinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…