2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tirnagim diklemesine gore kirildi. Ben de derin kestim enfeksiyon oldu. Cok kotu. Hicbir seyin acimadigi kadar aciyor. Augmentin diye bi abtobiyotik verdi, 2 3 kez emzirenler kullanabilir sorin yok dedi ama maltali doktora guvenemiyorum. Bu ilaci bilen kullanan var mi?

Yok bana hemsire de dedi direk at diye riske etme canm
Burdaki arkadaşlarim sayesinde kendimi daha iyi hissettim rahatladim❤
Biz gaziye gittik. Acilde de çok ilgilendiler.
Şimdi böbrek genişlemesi çıktı. Ultrasonda çıkıp güzelmişri dedim üsg çekildi genisleme var dendi test yapıldı sonuç bekliyoruz
Sonuçlar ne zaman cikcak canim hayirli haberler al insallah
Keske hurafe deyip gecseydiniz hepten korkar oldum. Hep yalnizim malum. Kurup duruyorum.
Dua et canim oku sürekli felak nas oku evde kuran ac dinle
Agumentin hamilelikte vs veriliyor canim emzirirken de veriliyor olabilir

Asm yi bosber sen çok pimpirikliler ve kitap işi konuşuyorlar. Her cocuk bir değil, genetik yatkınlığı kilosu, boyu vb. Artış ivmesi devam etsin yeter ki

Ohoooo sen böyle gerilirsen ama sut de gelmez ki. Benim 15 günde çok değişti sutum. Çok çok az geliyormus o zamanlar şimdi anlıyorum.hatta.

Önce sakin ol, sagmadan meme ile bebege vermeye çalış. Sagip cc gördükçe stres yapıyorsun yok yere. Ayrica bebe emdikce de artacak. Humana süt çayı felan var, destek alabilirsin. Söyle düşünmelisin, 10 cc veya 30 cc, bebegim anne sütü alacak. Bitti

Şal biraz cnm

Korkudan tum isiklari yaktim oturuyorum. Kendime cektirdigim bi yana, bebegin buyume hormonunu etkiliyorum.
Korkma canım Rabbim korusun lohusalığın yaptığı bir psikolojidaha rahat hissediyorsan aç tabi ısıgı Damirine gözünün üstüne müslin bi bez koy için rahat etsin sen iyi ol ki bebişin de iyi olsun. Youtube'da aç Kuranı Kerim dinle 7 felak 7 nas diye yaz çıkar korunma duaları diye hem dinle biliyorsan hem kendine hem bebeğine oku Rabbim korur hem psikolojik oalrak da rahat edersin

9 da randevum var doktor ne diyecek bakalım doğum için yatış vericek mi acaba çok heyecanlıyım uyku tutmadı hem çok sıcak hem heyecan ikisi bir arada.
Rabbim kolaylaştırsın canım inşallah bir an önce sağlıkla kavuşursun tüm bekleyen Hamişler de. gercekten sıcaklar zorluyor koca göbekle zor oluyo bende hamileliğimin Miadını astım sınırdayım cuma Son bakalım. Rabbim sabır versin sağlıklı olsunlar inşallah bebişlerimiz napalım

Kız uyuyun son uyuyabilceğiniz günler tadınuı cıkarıp enerji depolayın

Doğru söylüyorsun aslında yazdığını okuyunca bi rahatlama geldi. Ben böyle gürül gürül akan memeler hayal etmiştim hiç boyle zorlanacagimi düşünmemiştim ondan gerildim baya sanırım. Kısır döngüye girdim ümitleniyorum artmıştır diye, sağıyorum, stres oluyorum. Belki de sağmamak en iyisi dediğin gibi. Süt çayı, promalt, bestlak kullanıyorum. Onun dışında helva, incir, yeşillik tüketiyorum. Başka da yapabileceğim bir şey yok tek yolu emzirmek sanırım.

Amin canım inşallah teşekkür ederim. Hamileligin bu dönemi çok zormuş bu kadar sıcaklara kalmak. Sabah ezanı yüzü suyu hürmetine Allah herkesin yardımcısı olsun. Sağlıkla kucağımıza almayı , sağlıkla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin hepimize.

40 dk da bir mama süt serüveninin ilk gecesi cok sukur atlatildi ama ben öldüm saat 6 ya alarm kurmayi unutmuşum bebek kendi uyandi allahtan kocama liste yaptim napiyosa yapsınlar beni asla uyandirmayin diye not düştüm umarım bana ihtiyaç kalmaz dikişlerim felaket agriyor

Ay malum uykusuzluk topikleri gezerken bu mesajını gördüm
Sakın korkma şuan yeni doğum yaptığın için böyle şeyler hissetmen çok normal
Ben 40ım çıkmadan dışarı da çıktım, aksam karanlıkta bahçede bile oturdum hatta sıcak diye bebeği de çıkarttım
Kapıdan birine güle güle dedim sütüm de gitmedi
Hava çok değişken olduğu için bebeğin bir süürü kıyafeti var açıkta
Küçücük bir gece lambası yaktım hep o da otomatikti kendi kendine sönüyordu
Hep zifiri karanlıkta yattık
O kdar mantıksız seylerki, korkma lütfen
Ha ama nazara inanırım kesinlikle
Bebeğe değen nazar sana bile geçer
Geçen annem bizi okurken ben hüngür hüngür ağladım mesela
YouTube da uyku rukyesi, nazar rukyesi videoları var.
Çok rahatlatıyor bebeği de anneyi de ben hep açtım bebeğim uyurken

Kucaklarına alan annelere sağlıklı ömürler dilerim, bekleyenler de bir an önce sağlıkla kavuşsun

Bugün yarın inşallah çıkar. Takip edilecek dendi.daha birde kardiyologa gideceğiz. Çocuk doğduğundan beri nerdeyse hergun hastanedeyizm Allah beterinden korusun yine.

Dua edin bizim için olur mu

Çok geçmiş olsun canım. Evde senden başka biri varsa cgece nöbeti i tuttsun. Dikiş yerin için doktorun ne diyor.?

Bizde gece gündüz dönüşümlü nobetyapıyoruz. Benimde belim çok kötü. Yuruyemiuorim ama bebek hasta diye sürekli hastanedeyim. Su hastane isicbitsin bebek iyi olsun bende. Doktora gideceğim.

1 saatten bişey olmaz dediler güya ben 1 saate kadar veriyorum mesela dısarı cıkarken hazırlıyorm yarım saat sonra filan veriyorum niye verilmez kötü oluyor diye mi
Bizde taze yapiyoruz. Dışarı hastaneye giderken toz ve kaynamış suyu alıp getiren yapıyoruz kalanı döküyoruz yemezse.

Emzirdikce süt geliyor zateb. Bebenin hem emme refleksi gelişiyor hem de süt çoğalıyor.. benim ortalama 2 haftayı buldu bu süreç. Herkesin fiziksel durumu, bebe emme refleksi farklı. Kendine hiç yüklenme olacak. Burada bebesi 2 kg altı doğan, erken doğum.yapan arkadasimdan bahsetmiştim birkac kez. Başta süt vok gelmese de şimdi oldukça iyi maşallah. Bir anda çeşme olmuyor. Benim de çeşme değil ama artık artmış. Sütün artması tamamen bebeğin etmesi ve annenin psikolojisi ile ilgili. Sen kendine düşeni yapmışsın, bırak beben de emerek görevini yapsın, arkası gelecek zaten. Kimseyi de duyma, duyma ki psikolojin iyi olsun cnm
Zaten kuş kadar mideleri var şu an, her halükarda doyuyorlar merak etme. Çişe vs ye bezi sık değişsin yeter, doğmuştur

Ben salak yanlis okumuşum kadin 30 yazmiş o telaşla ben ne biçim anneyim ya yetersiz hissetmeyimde napayim yetersizin ta kendisiyim yani cocugum kac gündür gözlerimin önünde sararip soluyor
Canım öyle düşünme. Dalgınlık yorgunluk derken insan bazen yanlışlık yapabiliyor. En azından farkettin artık. Bebeğin toparlar bir kaç güne.
İnşallah canım. Dün yine ağladı vermedim kimseye
Öyle yardımcı olmak istiyor ama sen başka şey yapmak istiyorsun onlar başka şey. Sen yanında olayım istiyosun o bebek sussun .
Birde seni anlamıyorlar. Sen doyamadan onlar seciyoey kötü hissediyorsun
Bende dedim eşime. Sağolsun o da bana destek oluyor bu konuda. Dün itibari ile vermemeye başladım kızımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…