Yok bana hemsire de dedi direk at diye riske etme canmAy bem verdim hep bekleyen mama atayım bundan sonra ne bilim, üstünde yazıyor da pazarlama taktiği olabilir dedim ben cunku görümcem annem filan ver ben veriyordum hep dedi. Bizim hepimiz 4 kardes full mama ile buyumusuz ben verdim heo dedi annem. Bizimji de silikonsuz emmiyor daha dogrusu ememiyor su anda bosver azıcık buyuyumce alısırlar
Burdaki arkadaşlarim sayesinde kendimi daha iyi hissettim rahatladim❤Çok üzüldüm dünden beri benim de aklımda senin bu durumun ama hepimizin farkında olmadan bindolu eksik ve doğru bilip yanlış yaptığı bebegemize gayda derken ona zarar olabilecek hareketlerimiz.oluyo zamanla doğruyu yanlışı gorucez. Yıpratma sende kendini
Sonuçlar ne zaman cikcak canim hayirli haberler al insallahBiz gaziye gittik. Acilde de çok ilgilendiler.
Şimdi böbrek genişlemesi çıktı. Ultrasonda çıkıp güzelmişri dedim üsg çekildi genisleme var dendi test yapıldı sonuç bekliyoruz
Dua et canim oku sürekli felak nas oku evde kuran ac dinleKeske hurafe deyip gecseydiniz hepten korkar oldum. Hep yalnizim malum. Kurup duruyorum.
Agumentin hamilelikte vs veriliyor canim emzirirken de veriliyor olabilirTirnagim diklemesine gore kirildi. Ben de derin kestim enfeksiyon oldu. Cok kotu. Hicbir seyin acimadigi kadar aciyor. Augmentin diye bi abtobiyotik verdi, 2 3 kez emzirenler kullanabilir sorin yok dedi ama maltali doktora guvenemiyorum. Bu ilaci bilen kullanan var mi?
Hamileyken klandm benTirnagim diklemesine gore kirildi. Ben de derin kestim enfeksiyon oldu. Cok kotu. Hicbir seyin acimadigi kadar aciyor. Augmentin diye bi abtobiyotik verdi, 2 3 kez emzirenler kullanabilir sorin yok dedi ama maltali doktora guvenemiyorum. Bu ilaci bilen kullanan var mi?
Bi korkuttu asm deki hemşire beni çok az almış bi Dr a gidin dedi sonra ben 2500 e düştü sonra almaya başladı deyince tamam o zaman sınırda şu an dedi alt sınırdan gidiyor yani şimdiden sonra toparlar inşallah
Yok olmuyor kızlar ağlıyorum şuan sinirimden, yemediğim içmediğim şey kalmadı. Lansinohun çiftli elektrikli pompasini da aldırdım. Sadece sabah ilk uyandığımda sol memeden 30 sağ memeden 10 cc süt çıktı. Arada bebeğe verdim meme emdi ama asla doyurmuyor zaten sağ memeye gıcık oluyor süt gelmiyor ondan doğru düzgün çünkü. Şimdi 20 dk sağım yaptım 4-5 damla süt geldi iki memeden de şaka gibi. Kafayı yemek üzereyim. Covid olduğumda 1-2 gün doğru düzgün emziremedim hastalıktan gözümü açamıyordum herhalde tam artacağı sıra ben emzirmeyince süt falan kalmadı. Tekrar da artacagi yok herhalde yada ben yapamıyorum.
Korkma canım Rabbim korusun lohusalığın yaptığı bir psikolojidaha rahat hissediyorsan aç tabi ısıgı Damirine gözünün üstüne müslin bi bez koy için rahat etsin sen iyi ol ki bebişin de iyi olsun. Youtube'da aç Kuranı Kerim dinle 7 felak 7 nas diye yaz çıkar korunma duaları diye hem dinle biliyorsan hem kendine hem bebeğine oku Rabbim korur hem psikolojik oalrak da rahat edersinKorkudan tum isiklari yaktim oturuyorum. Kendime cektirdigim bi yana, bebegin buyume hormonunu etkiliyorum.
Rabbim kolaylaştırsın canım inşallah bir an önce sağlıkla kavuşursun tüm bekleyen Hamişler de. gercekten sıcaklar zorluyor koca göbekle zor oluyo9 da randevum var doktor ne diyecek bakalım doğum için yatış vericek mi acaba çok heyecanlıyım uyku tutmadı hem çok sıcak hem heyecan ikisi bir arada.
Kız uyuyun son uyuyabilceğiniz günler tadınuı cıkarıp enerji depolayınRabbim kolaylaştırsın canım inşallah bir an önce sağlıkla kavuşursun tüm bekleyen Hamişler de. gercekten sıcaklar zorluyor koca göbekle zor oluyobende hamileliğimin Miadını astım sınırdayım cuma Son bakalım. Rabbim sabır versin sağlıklı olsunlar inşallah bebişlerimiz napalım
Doğru söylüyorsun aslında yazdığını okuyunca bi rahatlama geldi. Ben böyle gürül gürül akan memeler hayal etmiştim hiç boyle zorlanacagimi düşünmemiştim ondan gerildim baya sanırım. Kısır döngüye girdim ümitleniyorum artmıştır diye, sağıyorum, stres oluyorum. Belki de sağmamak en iyisi dediğin gibi. Süt çayı, promalt, bestlak kullanıyorum. Onun dışında helva, incir, yeşillik tüketiyorum. Başka da yapabileceğim bir şey yok tek yolu emzirmek sanırım.Asm yi bosber sen çok pimpirikliler ve kitap işi konuşuyorlar. Her cocuk bir değil, genetik yatkınlığı kilosu, boyu vb. Artış ivmesi devam etsin yeter ki
Ohoooo sen böyle gerilirsen ama sut de gelmez ki. Benim 15 günde çok değişti sutum. Çok çok az geliyormus o zamanlar şimdi anlıyorum.hatta.
Önce sakin ol, sagmadan meme ile bebege vermeye çalış. Sagip cc gördükçe stres yapıyorsun yok yere. Ayrica bebe emdikce de artacak. Humana süt çayı felan var, destek alabilirsin. Söyle düşünmelisin, 10 cc veya 30 cc, bebegim anne sütü alacak. Bitti
Şal biraz cnm
Rabbim kolaylaştırsın canım inşallah bir an önce sağlıkla kavuşursun tüm bekleyen Hamişler de. gercekten sıcaklar zorluyor koca göbekle zor oluyobende hamileliğimin Miadını astım sınırdayım cuma Son bakalım. Rabbim sabır versin sağlıklı olsunlar inşallah bebişlerimiz napalım
Ay malum uykusuzluk topikleri gezerken bu mesajını gördümSen oyle hurafe fln diyosun ama ben cok korkuyorum evde yalnizken surekli evi dinliyorum gozum karanliklara daliyor. Benim bildigim versiyon baska. Samanizmden geliyo diye. Eskiden bebekleri koruyan bir cinken sonra bebeklere zarar vermeye baslamis ve dunyanin her yerinde olan bir inanis. Farkli dinlerde.de ayni sekilde tasvir ediliyor tipi. Aciklanamayan ani bebek olumu sendromu (sids) belki de qecmiste yasandiginda buna bir aciklama getirmrk istendigi icin uydurulmus kilifina. Muhtemlen oyle. Misal babamin ablasi bebekken olmus bu sendromdan , besik olumu sendromundan onlara sorsan nazar degdi ya da al karisi yapti derler. Sacma macma ama ben yalnizken bin bir turlu sey kuruyorum kafamda.
Bugün yarın inşallah çıkar. Takip edilecek dendi.daha birde kardiyologa gideceğiz. Çocuk doğduğundan beri nerdeyse hergun hastanedeyizm Allah beterinden korusun yine.Yok bana hemsire de dedi direk at diye riske etme canm
Burdaki arkadaşlarim sayesinde kendimi daha iyi hissettim rahatladim❤
Sonuçlar ne zaman cikcak canim hayirli haberler al insallah
Dua et canim oku sürekli felak nas oku evde kuran ac dinle
Agumentin hamilelikte vs veriliyor canim emzirirken de veriliyor olabilir
Çok geçmiş olsun canım. Evde senden başka biri varsa cgece nöbeti i tuttsun. Dikiş yerin için doktorun ne diyor.?40 dk da bir mama süt serüveninin ilk gecesi cok sukur atlatildi ama ben öldüm saat 6 ya alarm kurmayi unutmuşum bebek kendi uyandi allahtan kocama liste yaptim napiyosa yapsınlar beni asla uyandirmayin diye not düştüm umarım bana ihtiyaç kalmaz dikişlerim felaket agriyor
Bizde taze yapiyoruz. Dışarı hastaneye giderken toz ve kaynamış suyu alıp getiren yapıyoruz kalanı döküyoruz yemezse.1 saatten bişey olmaz dediler güya ben 1 saate kadar veriyorum mesela dısarı cıkarken hazırlıyorm yarım saat sonra filan veriyorum niye verilmez kötü oluyor diye mi
Emzirdikce süt geliyor zateb. Bebenin hem emme refleksi gelişiyor hem de süt çoğalıyor.. benim ortalama 2 haftayı buldu bu süreç. Herkesin fiziksel durumu, bebe emme refleksi farklı. Kendine hiç yüklenme olacak. Burada bebesi 2 kg altı doğan, erken doğum.yapan arkadasimdan bahsetmiştim birkac kez. Başta süt vok gelmese de şimdi oldukça iyi maşallah. Bir anda çeşme olmuyor. Benim de çeşme değil ama artık artmış. Sütün artması tamamen bebeğin etmesi ve annenin psikolojisi ile ilgili. Sen kendine düşeni yapmışsın, bırak beben de emerek görevini yapsın, arkası gelecek zaten. Kimseyi de duyma, duyma ki psikolojin iyi olsun cnmDoğru söylüyorsun aslında yazdığını okuyunca bi rahatlama geldi. Ben böyle gürül gürül akan memeler hayal etmiştim hiç boyle zorlanacagimi düşünmemiştim ondan gerildim baya sanırım. Kısır döngüye girdim ümitleniyorum artmıştır diye, sağıyorum, stres oluyorum. Belki de sağmamak en iyisi dediğin gibi. Süt çayı, promalt, bestlak kullanıyorum. Onun dışında helva, incir, yeşillik tüketiyorum. Başka da yapabileceğim bir şey yok tek yolu emzirmek sanırım.
SezaryanNormal mi sezaryen mi dikisin hic anlamadim benim normal oldugu icin alttan orkide dökülmüs hep onun icin şaptım
Canım öyle düşünme. Dalgınlık yorgunluk derken insan bazen yanlışlık yapabiliyor. En azından farkettin artık. Bebeğin toparlar bir kaç güne.Ben salak yanlis okumuşum kadin 30 yazmiş o telaşla ben ne biçim anneyim ya yetersiz hissetmeyimde napayim yetersizin ta kendisiyim yani cocugum kac gündür gözlerimin önünde sararip soluyor
İnşallah canım. Dün yine ağladı vermedim kimseyeCnaım sen panik yaptıkçabaşta bebeğin de stres olup bunu hissediyor ve çevrende ki diğer kişiler de eş kv her neyse senin yapamayacağını düşünür cok panik olsan bile eşine dahi belli etmemeye çalış yapabileceğine inansın herkes tabi kendinde oyle sonuçta annesi sensin en güzelini yaparsınYanınız da kimse gelmesin kendi annen dahi olsa eşin sana güvenemediginden annen gelsin diyordur muhtemelen ama İnan bana yanında büyükler varken bende öyleydim bu sefer onlar sanki biz hiç yapamayacakmışız gibi bi algıya kapılıyor bizi endişeli gördükçe ne zaman yalnız kaldık her şey daha güzel oldu kafam rahatladı sende oyle olacaksın
Bende aynıyım ilk birkaç gün bebeği annem bir getirdi yanıma verdi kucagima. Kp kv aldilar aldılar goturduler yanımdan. Ben iyice sınırlı huzursuz oldum birde hastane vs. En son eşime internetten anne bebek ilaikisi yazıları yolladım şimdi bebefi veriyor. Dedim ona ben aylarca down korkusu yaşadım ayrı kalmak istemiyorum. Sürekli yanında olsun istiyorum şimdi mumkulln olduğunca yanımda duruyor.
Bende dedim eşime. Sağolsun o da bana destek oluyor bu konuda. Dün itibari ile vermemeye başladım kızımıÖyle yardımcı olmak istiyor ama sen başka şey yapmak istiyorsun onlar başka şey. Sen yanında olayım istiyosun o bebek sussun .
Birde seni anlamıyorlar. Sen doyamadan onlar seciyoey kötü hissediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?