Hahah benimde 1 ağustosmuş. Ben hamileyken uyuyamadığımı sanıyordum ama öyle değilmişMesela benim 2 agustos gecesi deliksiz uyuyabileceğim son gecemmiş bilemedim ajahah ama en azından gercekten hamileliğimde tavuk gibi uyudum hepmesela şuanda yaka iğnemle berabwr koltukta uzanıyoruz cünkü sabah oldu ve yatağına koyduğum an ağlıyor. Cocuk cok ilginc geceleri uyuyor gündüz gram uyumuyor benden ayrıldığı anda
Evet artıyor çok şükür mamayla desteklemeye başladım dün bakalım nasıl olacakAsm yi bosber sen çok pimpirikliler ve kitap işi konuşuyorlar. Her cocuk bir değil, genetik yatkınlığı kilosu, boyu vb. Artış ivmesi devam etsin yeter ki
Ohoooo sen böyle gerilirsen ama sut de gelmez ki. Benim 15 günde çok değişti sutum. Çok çok az geliyormus o zamanlar şimdi anlıyorum.hatta.
Önce sakin ol, sagmadan meme ile bebege vermeye çalış. Sagip cc gördükçe stres yapıyorsun yok yere. Ayrica bebe emdikce de artacak. Humana süt çayı felan var, destek alabilirsin. Söyle düşünmelisin, 10 cc veya 30 cc, bebegim anne sütü alacak. Bitti
Şal biraz cnm
Gerçekten yaa. Bi de şu sütün var mı sadece sütle mi besliyosun sorularına da ayar oluyorum.Evet herkes herşeye karışmak için bizim dogumumuzu beklemiş sanki sabirsızlıkla uoksa içlerindeki birine karışma isteğini nasıl atacaklardı
Ben de bugün 16.Gün hep bölük pörçük uyudun artık vücudum yorulduğunu söylüyo banaHahah benimde 1 ağustosmuş. Ben hamileyken uyuyamadığımı sanıyordum ama öyle değilmiş
Onlar eriyen dikiş degilmi bana doktorum oyle dediKızlar vallahi bi yerlerde gördüm ama bulamadım tekrar aynı arkadaşı. Ben sezeryan oldum 8 ağustosta. Estetik dikiş dediler kendisi dökülecek dediler. Ama dikmeye başladıkları yerde düğüm attıkları yerde 3 parca misina ip var ve çok aciyo. Ne zaman düşecek bunlar yada düşecek mi?
Hep aklimdasin canim haberdar et ama mutlaka bebekten bazen takip edemiyorumBugün yarın inşallah çıkar. Takip edilecek dendi.daha birde kardiyologa gideceğiz. Çocuk doğduğundan beri nerdeyse hergun hastanedeyizm Allah beterinden korusun yine.
Dua edin bizim için olur mu
Eşim işe basladi annem bakiyor bazen ama bu seferde ben uyuyamiyorum bi güvensizlik varÇok geçmiş olsun canım. Evde senden başka biri varsa cgece nöbeti i tuttsun. Dikiş yerin için doktorun ne diyor.?
Bizde gece gündüz dönüşümlü nobetyapıyoruz. Benimde belim çok kötü. Yuruyemiuorim ama bebek hasta diye sürekli hastanedeyim. Su hastane isicbitsin bebek iyi olsun bende. Doktora gideceğim.
İnşallah Allah hiç bir çocuğa hastalık vermesin. Kimseyi evladıyla sınamasın. İnşallah sabitlemeyi de atlatır düşmeye başlarsa kurqitrdık sayılır.Masallah sükür baya düşmüş insallah tamamen duser sari olmaz olur mu yazik damaklarina diline kadar saririyo Rabbim acilarini gostermesin insallah bununla gecmis olsun
Hakkaten artık kurtulalım şu sarılıktan. Hamileyken çektiğimiz ay bişey mi oldu hareket etmedi mi her yerim ağrıyor dertlerinden nerelere geldik böylesi daha stresliymiş analık zormuş
Ooo daha dur her gün bir önceki gün için daha kolaymış diyecez. Kendileri ile birlikte dertleri de büyüyorHakkaten artık kurtulalım şu sarılıktan. Hamileyken çektiğimiz ay bişey mi oldu hareket etmedi mi her yerim ağrıyor dertlerinden nerelere geldik böylesi daha stresliymiş analık zormuş
Ya bizede dediler hatta araştırmaya gidin buralarda çare bulamazsınız dediler sonra ne çıktın üşütmüşüz karnı ondan şiş ve sertmiş yenidoğanlarda böbrek karaciğer değerleri öyle çıkarmış falan filan. Üzülmeyin sütünüz kaçmasın. Önemli birşey çıkmayacaktır inşallah. Hastanelerde koşturmak çok zor insanı yoruyor Allah yardımcınız olsunBiz gaziye gittik. Acilde de çok ilgilendiler.
Şimdi böbrek genişlemesi çıktı. Ultrasonda çıkıp güzelmişri dedim üsg çekildi genisleme var dendi test yapıldı sonuç bekliyoruz
Sen üzüldükçe geri gider zaten. Bırak oluruna ilaçlık gelse yeter. Mama diye birşey var çok şükür çoğumuz mama da veriyoruz sadece süt ile doyuran az kişi var zaten. Kalanına iyi bak en azından alabildiği vitamini alsın karın doyurma işini mama halleder.Yok olmuyor kızlar ağlıyorum şuan sinirimden, yemediğim içmediğim şey kalmadı. Lansinohun çiftli elektrikli pompasini da aldırdım. Sadece sabah ilk uyandığımda sol memeden 30 sağ memeden 10 cc süt çıktı. Arada bebeğe verdim meme emdi ama asla doyurmuyor zaten sağ memeye gıcık oluyor süt gelmiyor ondan doğru düzgün çünkü. Şimdi 20 dk sağım yaptım 4-5 damla süt geldi iki memeden de şaka gibi. Kafayı yemek üzereyim. Covid olduğumda 1-2 gün doğru düzgün emziremedim hastalıktan gözümü açamıyordum herhalde tam artacağı sıra ben emzirmeyince süt falan kalmadı. Tekrar da artacagi yok herhalde yada ben yapamıyorum.
Benim sık kullandığım antibiyotik emzirme ile ilişkisini bilmem ama güçlüdür yumuşak doku iltihapları için kullanılır yüksek dozdadır. Türkiyeden bir eczacı yada doktora ulaşabilme ihtimalin var mı sormak içinTirnagim diklemesine gore kirildi. Ben de derin kestim enfeksiyon oldu. Cok kotu. Hicbir seyin acimadigi kadar aciyor. Augmentin diye bi abtobiyotik verdi, 2 3 kez emzirenler kullanabilir sorin yok dedi ama maltali doktora guvenemiyorum. Bu ilaci bilen kullanan var mi?
Seni okadar iyi anlıyorum ki. Benim güveneceğim eşim annemde yok bir kere güvendim 5 dakika gözümü kapadım ikisi birden uyumuşlardı40 dk da bir mama süt serüveninin ilk gecesi cok sukur atlatildi ama ben öldüm saat 6 ya alarm kurmayi unutmuşum bebek kendi uyandi allahtan kocama liste yaptim napiyosa yapsınlar beni asla uyandirmayin diye not düştüm umarım bana ihtiyaç kalmaz dikişlerim felaket agriyor
Kalbinde üfürük var derlerse korkmaBugün yarın inşallah çıkar. Takip edilecek dendi.daha birde kardiyologa gideceğiz. Çocuk doğduğundan beri nerdeyse hergun hastanedeyizm Allah beterinden korusun yine.
Dua edin bizim için olur mu
Alismis sana kucaga o biraz zor uyur besikte falan bizde gunduz deliksiz uyuyoruz gece ayakta hep uykusuzluktan basim agriyo artikMesela benim 2 agustos gecesi deliksiz uyuyabileceğim son gecemmiş bilemedim ajahah ama en azından gercekten hamileliğimde tavuk gibi uyudum hepmesela şuanda yaka iğnemle berabwr koltukta uzanıyoruz cünkü sabah oldu ve yatağına koyduğum an ağlıyor. Cocuk cok ilginc geceleri uyuyor gündüz gram uyumuyor benden ayrıldığı anda
24 gündür gecen gündüzüm karıştı. Gece ne yaptığımı hatırlamıyorum hiç.Ben de bugün 16.Gün hep bölük pörçük uyudun artık vücudum yorulduğunu söylüyo bana
Insallah daha fazla yukselmez aman dikkat etDünden beri sadece ikindi vakti 3 saat uyudumsabah hastaneden çıkarken sarılık 6 dediler ve uyuşmazlık olduğu için uyardılar Perşembe günü tekrar bakılacak. İki saati geçip uyanmayıp emmeyince iki kez sağıp kaşıkla verdim aralarda da emzirdim.
Bebeği uyuttuk onun sesinden korkup uyumayan ablayı uyutup dinleneceğiz inşallah
Sende baya ayrinti verip kendi kendine vesvese vermissin dua biliyosan oku bolca elden baska bisey gelmez eşin yok mu yaninda ?Korkudan tum isiklari yaktim oturuyorum. Kendime cektirdigim bi yana, bebegin buyume hormonunu etkiliyorum.
Bana da öyle dedi ama 2 haftayı gecti ne zaman eriyecek bunlar taş gibi duruyolar. Çokta aciyo yaniOnlar eriyen dikiş degilmi bana doktorum oyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?