2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar size çoooook önemli bir şey soracağım. Bebeğim emerken uyurken sanki nefes alamıyor gibi çıkarıyor. Hihhhhh gibi bi bi şey. Anlatamıyorum ama nefesi daralıyor gibi. Normal mi böyle olması?

Kızlar size çoooook önemli bir şey soracağım. Bebeğim emerken uyurken sanki nefes alamıyor gibi çıkarıyor. Hihhhhh gibi bi bi şey. Anlatamıyorum ama nefesi daralıyor gibi. Normal mi böyle olması?
Çok lezzetli hımm nefis hammmm olmasın o. Benimkide ıh mıh çıkarıyor burun delikleri açık sorun yok diyorum

Carsafini koynunda gezdir bi sure sonra ser yatagina bak nasi uyuyo

24 gündür gecen gündüzüm karıştı. Gece ne yaptığımı hatırlamıyorum hiç. gündüz salak gibi geziyorum
Ben de artık evdekiler bişey soruyolar 10 saat yüzlerşne bakıyorum yorgunluktan sinirden gülüp duruyorum neyse geçer bu günlerde bebişler sağlıklı olsun da. Allah ayrı bi güç veriyo gerçekten uykuyu çok seven ben uykuyu unuttum

Şimdi size en çok merak ettiğim sorulardan bir tanesini sorucam. Bebeğini hem anne sütü hem de mamayla besleyen annelere olacak sorum. Mamayı her emzirmeden sonra veriyor musunuz? Veriyorsanız kaç ml veriyosunuz? Kaç dakika emiyo bebeğiniz?

Bebeğini sadece sütle besleyen annelerimiz? Bebeğinizi kaç dakika emziriyosunuz da doyuyor? Ayrıca sütünüzü sağıyor musunuz? Ben sağıyorum damla damla akıyo. Hep hayal ettiğin şarıl şarıl akması ama galiba hiç o seviyeye gelemicem

Ya yok iste oyle bi imkanim. Kadin kullanilir diye tekrar etti rahat ol fln dedi ama birkac gun iyilesin diye beklicem. Internette kullanilabilir yaziyor. Ama ben antibiyotik sevmiyorum genel anlamda. Mumkun mertebe icmek istemiyorum. Azicik bile gecsin istemem sute. Burda ota boka antibiyotik veriyolar. Bu kadar kolay olmamali ya.

Ooo daha dur her gün bir önceki gün için daha kolaymış diyecez. Kendileri ile birlikte dertleri de büyüyor
Benim şimdiden elim ayağıma dolanıyor her şeyini kafaya takıyorum stres yapıyorum o zamanlar napcaz büyüdükçe kolaylaşması gerekmiyor muydu ya bu işin

Sarılık icin geçmiş olsun inşallah biran önce iylesir canım 3 saat iyi uyumussun benim toplamda uyuduğum saat 3 saati gecmez Elos ablanın tepkisi oldu mu bebeği görünce

Benimde öyle emerken burnu tıkalı gibi ses çıkarıyor nefes alırken, emzirme bittikten sonra normale dönüyor

Burada çok farklı değil. İlaç israfı had safada

Valla bizim dr. Emzir yetiyodur o ona diyor verme mama diyor, ama akşam mamayı içmeden sakinleşip uyumuyor bizimki 60 ml veriyorum bende napim, gün içinde o kadar çok emiyorki geceye memem pörsüyor resmen gece o yğzden yetmiyor sütüm gibi geliyor, cuma günü kontrol tartımız var iyi kilo almışızdır inşallah az aldıysa test isticek sanırım dr., Kız doğduğu g0nden beri hastaneden çıkamadı ya habire bişey çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…