Çok lezzetli hımm nefis hammmm olmasın o. Benimkide ıh mıh çıkarıyor burun delikleri açık sorun yok diyorumKızlar size çoooook önemli bir şey soracağım. Bebeğim emerken uyurken sanki nefes alamıyor gibi çıkarıyor. Hihhhhh gibi bi bi şey. Anlatamıyorum ama nefesi daralıyor gibi. Normal mi böyle olması?
Ama uyurken ya da uyanıkken de yapıyor. Burnunda sorun yok baktım nefes alıyor. Göğüs ile ilgili mi acaba dedimÇok lezzetli hımm nefis hammmm olmasın o. Benimkide ıh mıh çıkarıyor burun delikleri açık sorun yok diyorum
Carsafini koynunda gezdir bi sure sonra ser yatagina bak nasi uyuyoMesela benim 2 agustos gecesi deliksiz uyuyabileceğim son gecemmiş bilemedim ajahah ama en azından gercekten hamileliğimde tavuk gibi uyudum hepmesela şuanda yaka iğnemle berabwr koltukta uzanıyoruz cünkü sabah oldu ve yatağına koyduğum an ağlıyor. Cocuk cok ilginc geceleri uyuyor gündüz gram uyumuyor benden ayrıldığı anda
İnşallah canımInsallah daha fazla yukselmez aman dikkat et
Ben de artık evdekiler bişey soruyolar 10 saat yüzlerşne bakıyorum yorgunluktan sinirden gülüp duruyorum24 gündür gecen gündüzüm karıştı. Gece ne yaptığımı hatırlamıyorum hiç.gündüz salak gibi geziyorum
Evet ama SMS’ler çok geç düştüğü için belki yetişmeyebilir geçen haftalarda 2,5 ay önce atılan SMS’ler ancak yatmış hesaba3921 e ARDEN yazıp göndererekte destek olunabilir. Sanıyorum 20 TL yansıyor faturaya. Allah bir an önce şifasını versin
Ya yok iste oyle bi imkanim. Kadin kullanilir diye tekrar etti rahat ol fln dedi ama birkac gun iyilesin diye beklicem. Internette kullanilabilir yaziyor. Ama ben antibiyotik sevmiyorum genel anlamda. Mumkun mertebe icmek istemiyorum. Azicik bile gecsin istemem sute. Burda ota boka antibiyotik veriyolar. Bu kadar kolay olmamali ya.Benim sık kullandığım antibiyotik emzirme ile ilişkisini bilmem ama güçlüdür yumuşak doku iltihapları için kullanılır yüksek dozdadır. Türkiyeden bir eczacı yada doktora ulaşabilme ihtimalin var mı sormak için
Benim şimdiden elim ayağıma dolanıyor her şeyini kafaya takıyorum stres yapıyorum o zamanlar napcazOoo daha dur her gün bir önceki gün için daha kolaymış diyecez. Kendileri ile birlikte dertleri de büyüyor
Alismis sana kucaga o biraz zor uyur besikte falan bizde gunduz deliksiz uyuyoruz gece ayakta hep uykusuzluktan basim agriyo artik
Allahtan gece uyuyor da bende uyuyabiliyorum geceyi gündüzü cabuk ayırt etti benimkisi akdksksCarsafini koynunda gezdir bi sure sonra ser yatagina bak nasi uyuyo
Sarılık icin geçmiş olsun inşallah biran önce iylesir canım 3 saat iyi uyumussun benim toplamda uyuduğum saat 3 saati gecmezDünden beri sadece ikindi vakti 3 saat uyudumsabah hastaneden çıkarken sarılık 6 dediler ve uyuşmazlık olduğu için uyardılar Perşembe günü tekrar bakılacak. İki saati geçip uyanmayıp emmeyince iki kez sağıp kaşıkla verdim aralarda da emzirdim.
Bebeği uyuttuk onun sesinden korkup uyumayan ablayı uyutup dinleneceğiz inşallah
Benimde öyle emerken burnu tıkalı gibi ses çıkarıyor nefes alırken, emzirme bittikten sonra normale dönüyorKızlar size çoooook önemli bir şey soracağım. Bebeğim emerken uyurken sanki nefes alamıyor gibi çıkarıyor. Hihhhhh gibi bi bi şey. Anlatamıyorum ama nefesi daralıyor gibi. Normal mi böyle olması?
Malesef dertlerde büyüyor ayyy birde gelin damat getirmeleri varBenim şimdiden elim ayağıma dolanıyor her şeyini kafaya takıyorum stres yapıyorum o zamanlar napcazbüyüdükçe kolaylaşması gerekmiyor muydu ya bu işin
Burada çok farklı değil. İlaç israfı had safadaYa yok iste oyle bi imkanim. Kadin kullanilir diye tekrar etti rahat ol fln dedi ama birkac gun iyilesin diye beklicem. Internette kullanilabilir yaziyor. Ama ben antibiyotik sevmiyorum genel anlamda. Mumkun mertebe icmek istemiyorum. Azicik bile gecsin istemem sute. Burda ota boka antibiyotik veriyolar. Bu kadar kolay olmamali ya.
Bilemiyorum ama sanmıyorumAma uyurken ya da uyanıkken de yapıyor. Burnunda sorun yok baktım nefes alıyor. Göğüs ile ilgili mi acaba dedim
Valla bizim dr. Emzir yetiyodur o ona diyor verme mama diyor, ama akşam mamayı içmeden sakinleşip uyumuyor bizimki 60 ml veriyorum bende napim, gün içinde o kadar çok emiyorki geceye memem pörsüyor resmenKucaga memeye alıssın bosver, hep memede dursum hatta. Biz de oyle hızlı kilo alöıyprız önemli olan tosbaga gibi bebek değil saglıklı bebek. Ben günde yeri geliyır 2 3 kez 60 ml mama veriyorum ac oldugunu sütüm yetmediğini düsünürsem. Hicbir zararı yok bence en iyisini sen bilirsin valla kimseyi dinleme ac olmasındam iyidir memeye alısması mama yedirmen üstüne .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?