2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebişlerde kabızlık için napabiliriz, bugün 3.gün kakasını yapamadı gazını çıkarıyor ama kaka yok, karnına masaj falan yapıyorum ama pek faydası olmadı

Benim oglan kesinlikle bisey örttürmüyo üzerine .. ayaklariyla acıyo cok garip yastıgından kayip gidiyo dunde nasil becerdiyse muslin ince battaniyesini örtmüstüm yuzunu kapamıs komple altında cıprınıyo cıyaklama sesine gittim erken degil mi ya böyle hareketlere ben mi unuttum yoksa

Valla ilk günler çok daha kötüydük eşimle o kadar saçmalamıştık ki gülme krizine giriyordum.
Benimde öyle emerken burnu tıkalı gibi ses çıkarıyor nefes alırken, emzirme bittikten sonra normale dönüyor
Ya benim bebiş uyurken de yapıyor.
Bilemiyorum ama sanmıyorum
Bende anlamadım doktora soracağım haftaya bakalım ne diyecek

Benimkide aynı cnm asla örtemiyorum üstğne ya açıyor, ya jafasına geçiriyor, geçen gün yan yatırdık nasıl becerdiyse dönmüş yüz üstü kafasınıda yana çevirmiş allahtan , aklım çıktı öyle görünce, eli kolu asla durmuyor

Kızlar size çoooook önemli bir şey soracağım. Bebeğim emerken uyurken sanki nefes alamıyor gibi çıkarıyor. Hihhhhh gibi bi bi şey. Anlatamıyorum ama nefesi daralıyor gibi. Normal mi böyle olması?
Bizdede var emzik verdigimde ve emerken .. temizliyorum ama biseyde gelmiyo

Acaba 12 günde toplam kaç saat uyumuşumdur uyku neydi uyku kimdi .

Uyuşmazlık demeyin yaa uuzn sürüyor inatçı bir sarılık amn dikkat ben 20 yi gördüm tahlilde. Şuan 12 de sabitledi 6 birşey değil ama aman aman dikkat o kadar hızlı ve inatçı birşey ki uyuşmazlık.

Aynen canim bizde sagdan sola dönüyorüz valla hayretle izliyorum z kuşagı diye mi boyleler korkuyorum 1 ay sonra emeklicek diye erken ama suan bunlar abisi, ablasina gore şaşkınım

Aynen canim bizde sagdan sola dönüyorüz valla hayretle izliyorum z kuşagı diye mi boyleler korkuyorum 1 ay sonra emeklicek diye erken ama suan bunlar abisi, ablasina gore şaşkınım
Hamileyken kullandığımız vitaminlerden oldu bunlar bence valla kafasını falan doğduktan sonraki hafta tutmaya, çevirmeye başladı benimki annem falan şoka girdi çok erken emekleyip yürücekler bu bebişler bencede

Sarılık icin geçmiş olsun inşallah biran önce iylesir canım 3 saat iyi uyumussun benim toplamda uyuduğum saat 3 saati gecmez Elos ablanın tepkisi oldu mu bebeği görünce
Annem yanımda canım sağolsun o ve eşim çok şeyi hallediyor
Hastanede gördü ilk garipsedi anneannesi uzattı bebeği eliyle hafifçe itti çekin dercesine ama ses etmedi evde ağlayınca emziğini getiriyor ama hala evde olmasını pek benimsemedi hala gider diye umuyor sanırım
Yok valla sabahta uyumuşum emzirme arası 2 saat elim ayağım ödem komple uyuyunca elim inmiş sabah normal boyutlarına yakındı
İşte 24 saatte 6 ydi bebek hemşiresi de değer düşük ama uyuşmazlık var dikkat edin dedi. Güzel emiyor ama ikindi saatlerinde uyuyor uyanmıyor gözü aralıyor meme ucunu yalıyor bırakıyor. Dün sağdım kaşıkla verdik öyle karnı doyunca 1 saat sonra kalktı emdi şimdi ben dün 2 saat sonra iki göğsü sağdım toplam 15 CC çıkıyor yetiyordur demi. kalmayı yapıyor bayağı yapıyor ama çişi takip edemiyorum

Benimkisi kafasını tutuyor desem inanır mısınız kaldırıyor 1-2sn duruyor ya daha iki gün oldu doğalı ne bu acele kurtlu bebeler

Sırf bu yüzden doktorlar üstünü örtmeyin bebeğin diyorlar. Ben klimalı odada bile örtmüyorum. Cok şükür hiçbir şeyimiz yok.

Ben ilk oğlumda çok kullandım mastit oldupum zaman yaklaşık 8-10kere mastit olmuşumdur hepsinde 1hafta kullandım. Süte geçmiyor güvenle kullanabilirsin

1 saatten bişey olmaz dediler güya ben 1 saate kadar veriyorum mesela dısarı cıkarken hazırlıyorm yarım saat sonra filan veriyorum niye verilmez kötü oluyor diye mi
Canım olmaz öyle hazırladığın an vermen lazım zaten suyu ısıtmıyormusun? Bekleyince soğuyor tekrar ısıtılmıyor mamalar. Taze hazırla ve sıcak ver bileğinin içini yakmayacak sıcaklıkta olmalı

Kızlar bebişlerde kabızlık için napabiliriz, bugün 3.gün kakasını yapamadı gazını çıkarıyor ama kaka yok, karnına masaj falan yapıyorum ama pek faydası olmadı
Sadece anne sütü mü alıyor? Öyleyse normal kaka yapmaması. Probiyotik alabilirsin düzene girsin diye

Dakika hiç tutmuyorum kendisi uyanıyo canım ama seninki zor uyanıyorsa zaten daha 3 gün olmus 2 saatte bir emzir zaten emdikçe gelir bugünden sonra artar sütün ilk başta az geliyo zaten zamanla o seviyeye de gelir insallah hem yeteri kadar gelsin yeter şarıl şarıl akan da cok sorun oluyo canım sütün fazla olması iyi doyurdugu anlamına gelmez ki sütün kalitesi cok önemli bol bol fındık ceviz badem ye sütündeki yağ oranınının değiştiğini göreceksin

Bizimki de öyle, en azından gecenin farkında gece uyuyolar güzel bişey Bir de yemek saatlerinin farkında benimki, ben ne zaman bişey yiyecek olsam ağlıyo emmek istiyo, kıskanıyo mu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…