- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Benim 1 haftadir yok kanamam oncesinde sari akinti vardi simdide sabahlari kan ilacindan sonra azcik geliyo o kadar.. dogumdan ilk 1 hafta cok oldu sadece o kadarBenm dunden beri kanamam yok bitmis olabilir mi ya. Nolur bitsin
Suan yayildi uyuyo sabaha kadar o beni salladi yoruldu zaarAllahtan gece uyuyor da bende uyuyabiliyorum geceyi gündüzü cabuk ayırt etti benimkisi akdksks
Valla ilk günler çok daha kötüydük eşimle o kadar saçmalamıştık ki gülme krizine giriyordum.Ben de artık evdekiler bişey soruyolar 10 saat yüzlerşne bakıyorum yorgunluktan sinirden gülüp duruyorumneyse geçer bu günlerde bebişler sağlıklı olsun da. Allah ayrı bi güç veriyo gerçekten uykuyu çok seven ben uykuyu unuttum
Ya benim bebiş uyurken de yapıyor.Benimde öyle emerken burnu tıkalı gibi ses çıkarıyor nefes alırken, emzirme bittikten sonra normale dönüyor
Bende anlamadım doktora soracağım haftaya bakalım ne diyecekBilemiyorum ama sanmıyorum
Benimkide aynı cnm asla örtemiyorum üstğne ya açıyor, ya jafasına geçiriyor, geçen gün yan yatırdık nasıl becerdiyse dönmüş yüz üstü kafasınıda yana çevirmiş allahtan , aklım çıktı öyle görünce, eli kolu asla durmuyorBenim oglan kesinlikle bisey örttürmüyo üzerine .. ayaklariyla acıyo cok garip yastıgından kayip gidiyo dunde nasil becerdiyse muslin ince battaniyesini örtmüstüm nasilyuzunu kapamıs komple altında cıprınıyo cıyaklama sesine gittim erken degil mi ya böyle hareketlere ben mi unuttum yoksa
Bizdede var emzik verdigimde ve emerken .. temizliyorum ama biseyde gelmiyoKızlar size çoooook önemli bir şey soracağım. Bebeğim emerken uyurken sanki nefes alamıyor gibi çıkarıyor. Hihhhhh gibi bi bi şey. Anlatamıyorum ama nefesi daralıyor gibi. Normal mi böyle olması?
Acaba 12 günde toplam kaç saat uyumuşumdurDünden beri sadece ikindi vakti 3 saat uyudumsabah hastaneden çıkarken sarılık 6 dediler ve uyuşmazlık olduğu için uyardılar Perşembe günü tekrar bakılacak. İki saati geçip uyanmayıp emmeyince iki kez sağıp kaşıkla verdim aralarda da emzirdim.
Bebeği uyuttuk onun sesinden korkup uyumayan ablayı uyutup dinleneceğiz inşallah
Aynen canim bizde sagdan sola dönüyorüz valla hayretle izliyorum z kuşagı diye mi boyleler korkuyorum 1 ay sonra emeklicek diye erken ama suan bunlar abisi, ablasina gore şaşkınımBenimkide aynı cnm asla örtemiyorum üstğne ya açıyor, ya jafasına geçiriyor, geçen gün yan yatırdık nasıl becerdiyse dönmüş yüz üstü kafasınıda yana çevirmiş allahtan , aklım çıktı öyle görünce, eli kolu asla durmuyor
Hamileyken kullandığımız vitaminlerden oldu bunlar benceAynen canim bizde sagdan sola dönüyorüz valla hayretle izliyorum z kuşagı diye mi boyleler korkuyorum 1 ay sonra emeklicek diye erken ama suan bunlar abisi, ablasina gore şaşkınım
Allah Allah normal o zamanBizdede var emzik verdigimde ve emerken .. temizliyorum ama biseyde gelmiyo
Annem yanımda canım sağolsun o ve eşim çok şeyi hallediyorSarılık icin geçmiş olsun inşallah biran önce iylesir canım 3 saat iyi uyumussun benim toplamda uyuduğum saat 3 saati gecmezElos ablanın tepkisi oldu mu bebeği görünce
Yok valla sabahta uyumuşum emzirme arası 2 saatAcaba 12 günde toplam kaç saat uyumuşumduruyku neydi uyku kimdi .
Uyuşmazlık demeyin yaa uuzn sürüyor inatçı bir sarılık amn dikkat ben 20 yi gördüm tahlilde. Şuan 12 de sabitledi 6 birşey değil ama aman aman dikkat o kadar hızlı ve inatçı birşey ki uyuşmazlık.
Benimkisi kafasını tutuyor desem inanır mısınız kaldırıyor 1-2sn duruyor ya daha iki gün oldu doğalı ne bu aceleHamileyken kullandığımız vitaminlerden oldu bunlar bencevalla kafasını falan doğduktan sonraki hafta tutmaya, çevirmeye başladı benimki annem falan şoka girdi çok erken emekleyip yürücekler bu bebişler bencede
Sırf bu yüzden doktorlar üstünü örtmeyin bebeğin diyorlar. Ben klimalı odada bile örtmüyorum. Cok şükür hiçbir şeyimiz yok.Benim oglan kesinlikle bisey örttürmüyo üzerine .. ayaklariyla acıyo cok garip yastıgından kayip gidiyo dunde nasil becerdiyse muslin ince battaniyesini örtmüstüm yuzunu kapamıs komple altında cıprınıyo cıyaklama sesine gittim erken degil mi ya böyle hareketlere ben mi unuttum yoksa
Ben ilk oğlumda çok kullandım mastit oldupum zaman yaklaşık 8-10kere mastit olmuşumdur hepsinde 1hafta kullandım. Süte geçmiyor güvenle kullanabilirsinTirnagim diklemesine gore kirildi. Ben de derin kestim enfeksiyon oldu. Cok kotu. Hicbir seyin acimadigi kadar aciyor. Augmentin diye bi abtobiyotik verdi, 2 3 kez emzirenler kullanabilir sorin yok dedi ama maltali doktora guvenemiyorum. Bu ilaci bilen kullanan var mi?
Canım olmaz öyle hazırladığın an vermen lazım zaten suyu ısıtmıyormusun? Bekleyince soğuyor tekrar ısıtılmıyor mamalar. Taze hazırla ve sıcak ver bileğinin içini yakmayacak sıcaklıkta olmalı1 saatten bişey olmaz dediler güya ben 1 saate kadar veriyorum mesela dısarı cıkarken hazırlıyorm yarım saat sonra filan veriyorum niye verilmez kötü oluyor diye mi
Sadece anne sütü mü alıyor? Öyleyse normal kaka yapmaması. Probiyotik alabilirsin düzene girsin diyeKızlar bebişlerde kabızlık için napabiliriz, bugün 3.gün kakasını yapamadı gazını çıkarıyor ama kaka yok, karnına masaj falan yapıyorum ama pek faydası olmadı
Dakika hiç tutmuyorum kendisi uyanıyo canım ama seninki zor uyanıyorsa zaten daha 3 gün olmus 2 saatte bir emzir zaten emdikçe gelir bugünden sonra artar sütün ilk başta az geliyo zaten zamanla o seviyeye de gelir insallah hem yeteri kadar gelsin yeter şarıl şarıl akan da cok sorun oluyo canım sütün fazla olması iyi doyurdugu anlamına gelmez ki sütün kalitesi cok önemli bol bol fındık ceviz badem ye sütündeki yağ oranınının değiştiğini göreceksinBebeğini sadece sütle besleyen annelerimiz? Bebeğinizi kaç dakika emziriyosunuz da doyuyor? Ayrıca sütünüzü sağıyor musunuz? Ben sağıyorum damla damla akıyo. Hep hayal ettiğin şarıl şarıl akması ama galiba hiç o seviyeye gelemicem
Anne sütü artı akşamları 60 ml mama veriyorum cnm, cuma dr. Kontrolümüz var soruyum bir probiyotiğiSadece anne sütü mü alıyor? Öyleyse normal kaka yapmaması. Probiyotik alabilirsin düzene girsin diye
Bizimki de öyle, en azından gecenin farkında gece uyuyolar güzel bişeyMesela benim 2 agustos gecesi deliksiz uyuyabileceğim son gecemmiş bilemedim ajahah ama en azından gercekten hamileliğimde tavuk gibi uyudum hepmesela şuanda yaka iğnemle berabwr koltukta uzanıyoruz cünkü sabah oldu ve yatağına koyduğum an ağlıyor. Cocuk cok ilginc geceleri uyuyor gündüz gram uyumuyor benden ayrıldığı anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?