Kız dur o zamana kim öle kim kala azıcık ele avuca gelsin diye gözüne bakıyorum o zamanlar çok uzak gibi geliyorMalesef dertlerde büyüyor ayyy birde gelin damat getirmeleri var
Burnu mı tıkanık acaba serum fizyolojik sıkılıp temizleniyomuş heralde bi denesen mi? Ben daha hiç temizlemedim oğlumun burnunu tıkanırsa nasıl temizlenir onu da bilmiyorum bilmediğim, yapmaya korktuğum o kadar çok şey var kiValla ilk günler çok daha kötüydük eşimle o kadar saçmalamıştık ki gülme krizine giriyordum.
Ya benim bebiş uyurken de yapıyor.
Bende anlamadım doktora soracağım haftaya bakalım ne diyecek
Zaman hızla geçiyor valla uzak demeKız dur o zamana kim öle kim kala azıcık ele avuca gelsin diye gözüne bakıyorum o zamanlar çok uzak gibi geliyor
Her bebek farklı artık kişilikleriyle doğuyor bbeeklerAnnem yanımda canım sağolsun o ve eşim çok şeyi hallediyor
Hastanede gördü ilk garipsedi anneannesi uzattı bebeği eliyle hafifçe itti çekin dercesine ama ses etmedievde ağlayınca emziğini getiriyor ama hala evde olmasını pek benimsemedi hala gider diye umuyor sanırım
Yok valla sabahta uyumuşum emzirme arası 2 saatelim ayağım ödem komple uyuyunca elim inmiş sabah normal boyutlarına yakındı
İşte 24 saatte 6 ydi bebek hemşiresi de değer düşük ama uyuşmazlık var dikkat edin dedi. Güzel emiyor ama ikindi saatlerinde uyuyor uyanmıyor gözü aralıyor meme ucunu yalıyor bırakıyor. Dün sağdım kaşıkla verdik öyle karnı doyunca 1 saat sonra kalktı emdişimdi ben dün 2 saat sonra iki göğsü sağdım toplam 15 CC çıkıyor yetiyordur demi. kalmayı yapıyor bayağı yapıyor ama çişi takip edemiyorum
Ne ayrintisi? Eski mesajlardakini mi diyorsun? Valla haklisin. Kendi kendimi korkutmakta cok basariliyimdir. Cok arastiririm okurum sonra da kendim korkarimSende baya ayrinti verip kendi kendine vesvese vermissin dua biliyosan oku bolca elden baska bisey gelmez eşin yok mu yaninda ?
Benim kizim 5-7 günde bir kaka yapiyordu. Sadece anne sutu alan bebeklerde normal.Kızlar bebişlerde kabızlık için napabiliriz, bugün 3.gün kakasını yapamadı gazını çıkarıyor ama kaka yok, karnına masaj falan yapıyorum ama pek faydası olmadı
Amin amin inşallah Allah dert sıkıntı vermesinZaman hızla geçiyor valla uzak demecanları sağ olsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Şimdi derdimiz gaz uyku
Tıkanması beklenmeden her gün yapılmalı aslında günlük sümük birikiyor bebislerdeBurnu mı tıkanık acaba serum fizyolojik sıkılıp temizleniyomuş heralde bi denesen mi? Ben daha hiç temizlemedim oğlumun burnunu tıkanırsa nasıl temizlenir onu da bilmiyorum bilmediğim, yapmaya korktuğum o kadar çok şey var ki
Tıkanıktı açtık burnunu biraz acemilikle. Hırıltısı gitmişti. Ama bugün yine hırıltı var. Şırınga ile yaptık valla başta bende tedirgin oldum korktum ama öğreniyormuşsun deneye deneyeBurnu mı tıkanık acaba serum fizyolojik sıkılıp temizleniyomuş heralde bi denesen mi? Ben daha hiç temizlemedim oğlumun burnunu tıkanırsa nasıl temizlenir onu da bilmiyorum bilmediğim, yapmaya korktuğum o kadar çok şey var ki
Canım biz günde 3 defa sabah öğle akşam 5ml veriyoruzKızlar bu nurse harvey i kaç damla kullanıyorsunuz kaç kez
2 al kız aralarında çok fark yok. Biz 3650 iken 2 numaraya geçmiştik şimdi 4 kilo hala 2 numaradayızKızlar 2 numara beze ne zaman geçilir tecrübesi olanlar. Bezimizin yenisini alicaz hepsibura da ikinci bez 1 TL kampanyası var. Acaba 1 numara mi alayım çok mu olur elimde mi kalır yoksa 2 paket 68 li.2 numara mi alayım bilemedim. Bugün sağlık ocağına gittik 4.100 kilomuz. Tecrübesi olanlar
Nasıl yapılır bilmiyorum canını acıtan inşallahTıkanması beklenmeden her gün yapılmalı aslında günlük sümük birikiyor bebislerde
Hadi ya benim attığım tarih 2 Agustosmus , umarım ulaşırEvet ama SMS’ler çok geç düştüğü için belki yetişmeyebilir geçen haftalarda 2,5 ay önce atılan SMS’ler ancak yatmış hesaba
Ben de bı köşeye kaynayıp dinlenmiş.su koyuyorum mama yapacağım zaman ketilda da kaynamış suyu hazır ediyorum. Vereceğim zaman ketildakini bıraz ısıtıp dinlenmiş suyla karıştırıp veriyorum... Daha çarşı pazar maceramız olmadığı için onda da termus matara ile kaynamış dinlenmis ılık su taşırım yanımda herhalde. Ama annemde beklettirmiyo geçen hazirladik uyuya kaldı döktür mamayı uyanınca verelim demedik annemde beklemez hazır mama dediCanım olmaz öyle hazırladığın an vermen lazım zaten suyu ısıtmıyormusun? Bekleyince soğuyor tekrar ısıtılmıyor mamalar. Taze hazırla ve sıcak ver bileğinin içini yakmayacak sıcaklıkta olmalı
Sağlık ocağından verdiler bittikçe gel verelim dediler. Günde 3 damla almadın miKızlar önerdiğiniz d vitamini var mı? Bizim kullandığımız sanırım gaz yapıyormuş.
İyi canım dur verelim sipariş sleepy bio natural ile sleepy natural arasında fark ne biliyo musun2 al kız aralarında çok fark yok. Biz 3650 iken 2 numaraya geçmiştik şimdi 4 kilo hala 2 numaradayız
Biz sleepy bio natural ile başladık geçen bez bitti eşime al dedim o da e bebekten sade natural almış değiştir olmaz dedim.gitmis e bebekte elektrik kesilmişİyi canım dur verelim sipariş sleepy bio natural ile sleepy natural arasında fark ne biliyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?