2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ilk günler çok daha kötüydük eşimle o kadar saçmalamıştık ki gülme krizine giriyordum.

Ya benim bebiş uyurken de yapıyor.

Bende anlamadım doktora soracağım haftaya bakalım ne diyecek
Burnu mı tıkanık acaba serum fizyolojik sıkılıp temizleniyomuş heralde bi denesen mi? Ben daha hiç temizlemedim oğlumun burnunu tıkanırsa nasıl temizlenir onu da bilmiyorum bilmediğim, yapmaya korktuğum o kadar çok şey var ki

Her bebek farklı artık kişilikleriyle doğuyor bbeekler. Sarı rengine göz bebeklerine uyku halinin uuzn sürmesine normalden fazla uyuması ve yememesi tuvaletini zamanında yapmaması ve az yapması bunlara hep dikkat et. Çiş zor oluyor takibi evet

Sende baya ayrinti verip kendi kendine vesvese vermissin dua biliyosan oku bolca elden baska bisey gelmez eşin yok mu yaninda ?
Ne ayrintisi? Eski mesajlardakini mi diyorsun? Valla haklisin. Kendi kendimi korkutmakta cok basariliyimdir. Cok arastiririm okurum sonra da kendim korkarim

Kızlar bebişlerde kabızlık için napabiliriz, bugün 3.gün kakasını yapamadı gazını çıkarıyor ama kaka yok, karnına masaj falan yapıyorum ama pek faydası olmadı
Benim kizim 5-7 günde bir kaka yapiyordu. Sadece anne sutu alan bebeklerde normal.

Tıkanması beklenmeden her gün yapılmalı aslında günlük sümük birikiyor bebislerde

Tıkanıktı açtık burnunu biraz acemilikle. Hırıltısı gitmişti. Ama bugün yine hırıltı var. Şırınga ile yaptık valla başta bende tedirgin oldum korktum ama öğreniyormuşsun deneye deneye bence korkma videolarını falan izle yaparsın çok basit

Kızlar 2 numara beze ne zaman geçilir tecrübesi olanlar. Bezimizin yenisini alicaz hepsibura da ikinci bez 1 TL kampanyası var. Acaba 1 numara mi alayım çok mu olur elimde mi kalır yoksa 2 paket 68 li.2 numara mi alayım bilemedim. Bugün sağlık ocağına gittik 4.100 kilomuz. Tecrübesi olanlar

Kızlar önerdiğiniz d vitamini var mı? Bizim kullandığımız sanırım gaz yapıyormuş.

2 al kız aralarında çok fark yok. Biz 3650 iken 2 numaraya geçmiştik şimdi 4 kilo hala 2 numaradayız

Tıkanması beklenmeden her gün yapılmalı aslında günlük sümük birikiyor bebislerde
Nasıl yapılır bilmiyorum canını acıtan inşallah durmuyor ki sürekli kafayı sağa sola çevirip kızıyor damla verirken bile. Bakalım burun temizliğini nasıl yapıcam

Ben de bı köşeye kaynayıp dinlenmiş.su koyuyorum mama yapacağım zaman ketilda da kaynamış suyu hazır ediyorum. Vereceğim zaman ketildakini bıraz ısıtıp dinlenmiş suyla karıştırıp veriyorum... Daha çarşı pazar maceramız olmadığı için onda da termus matara ile kaynamış dinlenmis ılık su taşırım yanımda herhalde. Ama annemde beklettirmiyo geçen hazirladik uyuya kaldı döktür mamayı uyanınca verelim demedik annemde beklemez hazır mama dedi

İyi canım dur verelim sipariş sleepy bio natural ile sleepy natural arasında fark ne biliyo musun
Biz sleepy bio natural ile başladık geçen bez bitti eşime al dedim o da e bebekten sade natural almış değiştir olmaz dedim.gitmis e bebekte elektrik kesilmiş mecbur kullandım sıkıntı olmadi poposunda bu kez 2 numarayi bio natural mi normal natural mi alayım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…