2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hemen YouTube a yazıyorum yenidoğan burnu nasıl temizlenir enter

Benim kizim 5-7 günde bir kaka yapiyordu. Sadece anne sutu alan bebeklerde normal.
Akşamlarıda 60 ml.mama veriyorum aslında ama, emmesinin maşallahı var sürekli memede çişide iyi yapıyor, kaka yapamadığı için huysuz olduğunu düşünüyorum ama normalse ondan değildir huysuzluğu

Benimkisi kafasını tutuyor desem inanır mısınız kaldırıyor 1-2sn duruyor ya daha iki gün oldu doğalı ne bu acele kurtlu bebeler
Folik asit bebesi bunlar
Aynen bende oradan bakarak yaptım

Hangisi acaba çeşitleri var sanırım. Sarı kutulu olan mı?
Ocean 400 lük olan canım eczacı bilir. 3 damla sıkıyorum ben sabah öglen aksam.
Sağlık ocagındakinin icinde paraben varmıs ben vermedim cocuguma ondan.

Sprey baslıgını mı kullanıyorsun? Ben damla baslıgını kullandığım icin sabah öglen akşama böldüm. Bir anda o kadar fazla gelmesin diye
Yok cnm damla başlığını kullanıyorum bende, benimki verirken kıyameti koparıyor günde 3 e bölsem iyice delirirmi acaba

Valla esim ne alt degistiriyor ne mama veriyor dogru duzgun tutamiyor bile nöbet tutuyor başinda tamam oglum tamam oglum diyor dikişlerim berbat kac gundur totom yer yuzu gormedi ki dikişler ne desin yani
Bana da öyle dedi ama 2 haftayı gecti ne zaman eriyecek bunlar taş gibi duruyolar. Çokta aciyo yani
Benimde soldaki dugum aciyor sizliyordu simdi sağda ayni yorgunluktan sanirim
Kızlar size çoooook önemli bir şey soracağım. Bebeğim emerken uyurken sanki nefes alamıyor gibi çıkarıyor. Hihhhhh gibi bi bi şey. Anlatamıyorum ama nefesi daralıyor gibi. Normal mi böyle olması?
Biyle boğuluyo nefesi kesiliyo gibi dimi dün sordum doktora normal dedi hatta derin derin nefes alirsa nefessiz gibi o da normal diye uyardi
Kiz daha 3 gun olmuş benim bugun 6. Gün sagip veriyorum emmiyor bugun emzirmeye calisirken diger memeden bi baktim süt akiyor sagmadan önce ılık kompres ya da masaji ihmal etme mükemmel akiyor o zaman bana da dün emzirme danismani söyledi
Kiz benimki kaciyo annem altini alirken yuvarlaniyor bunlar folik asit bebesi
Sprey baslıgını mı kullanıyorsun? Ben damla baslıgını kullandığım icin sabah öglen akşama böldüm. Bir anda o kadar fazla gelmesin diye
Canim sana nacizane tavsiyem d vit. Saat 12 den sonra verme sabah guneşinde daha cok d vit. Oldugu için saati geç verirsen vitamin işe yarqmayabilir bana diyetisyenim ben kullanirken demisti

Ocean d vitamini kullananlar bi fotosu varsa atarmisiniz bana yarin d vitamini vercek evde ocean d3k2 varda olur mu ki

Kafa tutmayi hic deme bazen yüz üstü yatırıyorum kafayi dikiyo, bacaklari kurbaga gibi toplayip yukarı itiyo kendini var bu bebeklerde bisey ama cözemedim folic imom sebebi olabilir aynen

Ne ayrintisi? Eski mesajlardakini mi diyorsun? Valla haklisin. Kendi kendimi korkutmakta cok basariliyimdir. Cok arastiririm okurum sonra da kendim korkarim
Aynen 3 harfliden bahsetmissin sabaha kadar kurdum durdum koridorda halay cektircektim nerdeyse o yuzden bisey desek hepimiz etkileniyoruz .. bende kizimda cok vesvese verdim kendime ama kv surekli dibimde korkarsin korkarsin diyip durdu bende bi poset yuzunden oturdum hıckıra hıckıra agladim .. yanina bi kurani kerim koy bebegin yanina babasinin kiyafetinden koy hurafe ama tedbirini al

Benımkı anlamıyor bile agzını yanaklarındsn sıktırıp acıyorum pıt damlatıyorum bitti gitti ajdjsjsj
Benimkide anlamıyor damlatırken ama sonrasında yıkıyor ortalığı
Kafa tutmayi hic deme bazen yüz üstü yatırıyorum kafayi dikiyo, bacaklari kurbaga gibi toplayip yukarı itiyo kendini var bu bebeklerde bisey ama cözemedim folic imom sebebi olabilir aynen
Yüz üstü yatırınca benimkide öyle annem erken emekler bu diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…