Hemen YouTube a yazıyorum yenidoğan burnu nasıl temizlenir enterTıkanıktı açtık burnunu biraz acemilikle. Hırıltısı gitmişti. Ama bugün yine hırıltı var. Şırınga ile yaptık valla başta bende tedirgin oldum korktum ama öğreniyormuşsun deneye deneyebence korkma videolarını falan izle yaparsın çok basit
Ben ocean kullanıyorum memnun kaldım. DoğalBen onu kullanıyorum çok memnunum
Ocean kullanıyorum ben cnm içeriği temiz memnunumKızlar önerdiğiniz d vitamini var mı? Bizim kullandığımız sanırım gaz yapıyormuş.
Akşamlarıda 60 ml.mama veriyorum aslında ama, emmesinin maşallahı var sürekli memede çişide iyi yapıyor, kaka yapamadığı için huysuz olduğunu düşünüyorum ama normalse ondan değildir huysuzluğuBenim kizim 5-7 günde bir kaka yapiyordu. Sadece anne sutu alan bebeklerde normal.
Benimkisi kafasını tutuyor desem inanır mısınız kaldırıyor 1-2sn duruyor ya daha iki gün oldu doğalı ne bu acelekurtlu bebeler
Eşim onu kullanmak istemiyor. Şu anda bizde doktorun verdiği var ama sanırım o gaz yapıyormuş başka deneyeceğizSağlık ocağından verdiler bittikçe gel verelim dediler. Günde 3 damla almadın mi
Aynen bende oradan bakarak yaptımHemen YouTube a yazıyorum yenidoğan burnu nasıl temizlenir enter
Hangisi acaba çeşitleri var sanırım. Sarı kutulu olan mı?Ocean kullanıyorum ben cnm içeriği temiz memnunum
Folik asit bebesi bunlarBenimkisi kafasını tutuyor desem inanır mısınız kaldırıyor 1-2sn duruyor ya daha iki gün oldu doğalı ne bu acelekurtlu bebeler
Ocean 400 lük olan canım eczacı bilir. 3 damla sıkıyorum ben sabah öglen aksam.Aynen bende oradan bakarak yaptım
Hangisi acaba çeşitleri var sanırım. Sarı kutulu olan mı?
Aynen cnm sarı kutulu Ocean d3 400ıu damla olanı, demir içerenler falanda var galiba ama ben sadece d vitamini olanı kullanıyorumAynen bende oradan bakarak yaptım
Hangisi acaba çeşitleri var sanırım. Sarı kutulu olan mı?
Ben 3 damlayı tek seferde veriyorum öyle verilmiyorda cnmFolik asit bebesi bunlar
Ocean 400 lük olan canım eczacı bilir. 3 damla sıkıyorum ben sabah öglen aksam.
Sağlık ocagındakinin icinde paraben varmıs ben vermedim cocuguma ondan.
Sprey baslıgını mı kullanıyorsun? Ben damla baslıgını kullandığım icin sabah öglen akşama böldüm. Bir anda o kadar fazla gelmesin diyeBen 3 damlayı tek seferde veriyorum öyle verilmiyorda cnm
Yok cnm damla başlığını kullanıyorum bende, benimki verirken kıyameti koparıyor günde 3 e bölsem iyice delirirmi acabaSprey baslıgını mı kullanıyorsun? Ben damla baslıgını kullandığım icin sabah öglen akşama böldüm. Bir anda o kadar fazla gelmesin diye
Benımkı anlamıyor bile agzını yanaklarındsn sıktırıp acıyorum pıt damlatıyorum bitti gitti ajdjsjsjYok cnm damla başlığını kullanıyorum bende, benimki verirken kıyameti koparıyor günde 3 e bölsem iyice delirirmi acaba
Valla esim ne alt degistiriyor ne mama veriyor dogru duzgun tutamiyor bileSeni okadar iyi anlıyorum ki. Benim güveneceğim eşim annemde yok bir kere güvendim 5 dakika gözümü kapadım ikisi birden uyumuşlardıbenimde dikişler fena henüz kendimize sıra gelmedi bebeğe koşturmaktan epilmekten ne dikkat ettik nede acımızı yaşadık. İnşallah sorun çıkarmazlar bir an önce sağlığımıza kavuşuruz.
Benimde soldaki dugum aciyor sizliyordu simdi sağda ayni yorgunluktan sanirimBana da öyle dedi ama 2 haftayı gecti ne zaman eriyecek bunlar taş gibi duruyolar. Çokta aciyo yani
Biyle boğuluyo nefesi kesiliyo gibi dimi dün sordum doktora normal dedi hatta derin derin nefes alirsa nefessiz gibi o da normal diye uyardiKızlar size çoooook önemli bir şey soracağım. Bebeğim emerken uyurken sanki nefes alamıyor gibi çıkarıyor. Hihhhhh gibi bi bi şey. Anlatamıyorum ama nefesi daralıyor gibi. Normal mi böyle olması?
Kiz daha 3 gun olmuş benim bugun 6. Gün sagip veriyorum emmiyor bugun emzirmeye calisirken diger memeden bi baktim süt akiyor sagmadan önce ılık kompres ya da masaji ihmal etme mükemmel akiyor o zaman bana da dün emzirme danismani söylediBebeğini sadece sütle besleyen annelerimiz? Bebeğinizi kaç dakika emziriyosunuz da doyuyor? Ayrıca sütünüzü sağıyor musunuz? Ben sağıyorum damla damla akıyo. Hep hayal ettiğin şarıl şarıl akması ama galiba hiç o seviyeye gelemicem
Kiz benimki kaciyo annem altini alirkenBenim oglan kesinlikle bisey örttürmüyo üzerine .. ayaklariyla acıyo cok garip yastıgından kayip gidiyo dunde nasil becerdiyse muslin ince battaniyesini örtmüstüm yuzunu kapamıs komple altında cıprınıyo cıyaklama sesine gittim erken degil mi ya böyle hareketlere ben mi unuttum yoksa
Canim sana nacizane tavsiyem d vit. Saat 12 den sonra verme sabah guneşinde daha cok d vit. Oldugu için saati geç verirsen vitamin işe yarqmayabilir bana diyetisyenim ben kullanirken demistiSprey baslıgını mı kullanıyorsun? Ben damla baslıgını kullandığım icin sabah öglen akşama böldüm. Bir anda o kadar fazla gelmesin diye
Kafa tutmayi hic deme bazen yüz üstü yatırıyorum kafayi dikiyo, bacaklari kurbaga gibi toplayip yukarı itiyo kendini var bu bebeklerde bisey ama cözemedimHamileyken kullandığımız vitaminlerden oldu bunlar bencevalla kafasını falan doğduktan sonraki hafta tutmaya, çevirmeye başladı benimki annem falan şoka girdi çok erken emekleyip yürücekler bu bebişler bencede
Bilmiyorum ki valla o yuzden emzik bile vermiyorum rahat nefes alsin diye.. misal başını saga cevirince burnu kapali gibi nefes aliyo sola ceviriyorum kesiliyo ses degisikAllah Allah normal o zaman
Bunun damla versiyonu bendekiOcean d vitamini kullananlar bi fotosu varsa atarmisiniz bana yarin d vitamini vercek evde ocean d3k2 varda olur mu ki
Aynen 3 harfliden bahsetmissin sabaha kadar kurdum durdum koridorda halay cektircektim nerdeyseNe ayrintisi? Eski mesajlardakini mi diyorsun? Valla haklisin. Kendi kendimi korkutmakta cok basariliyimdir. Cok arastiririm okurum sonra da kendim korkarim
Benımkı anlamıyor bile agzını yanaklarındsn sıktırıp acıyorum pıt damlatıyorum bitti gitti ajdjsjsj
Yüz üstü yatırınca benimkide öyle annem erken emekler bu diyorKafa tutmayi hic deme bazen yüz üstü yatırıyorum kafayi dikiyo, bacaklari kurbaga gibi toplayip yukarı itiyo kendini var bu bebeklerde bisey ama cözemedimfolic imom sebebi olabilir aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?