Benim de bir aydır uyuduğum en uzun uyku 3 saat. Onda da yorgunluktan alarmı duymamışım da öyle uyumuşum uyandığımda vicdan azabı çektim aç kaldı bebem diye eşim de duymamış saati. Vicdan azabına rağmen benim de uyuduğum en iyi uykuydu çok dinçtim o gün21:30 gibi uyumaya baslayip gece 01:30'da kalkti, emzirme, alt degistirme, eyleme derken 3'te geri uyudu, dedim esime sen dur uyurken basinda, cunku o uyusa da basindayken miyk dese insan yataktan atliyor, tam dalamiyorsun, boluk porcuk oluyor uyku. Bebekten uzakta nasil guzel uyumusum. 06:00'da geri uyandi. Bayragi devraldim esimden. Son 1 ayin en iyi uykusuydu. Insallah hepinize kismet olsun boyle dinlenmek. Jilet gibiyim bugun
Bende az önce pompa yapmıstım ve acaba ne kadar emiyor diye bakayım dedim biberonla verdim sütü 80cc içti kusmadı, acaba doktor neden fazla dedi ki 1aylık olunca zaten 80-150cc arası içiyorlarmısYani aslinda bence cok cok degil ama doktor cok dedi iste. Cisi bile azalmis bugun. Yapacak bisey yok yuruyunce zaten inceliyo cocuklar. Emzirmedigimde 80 90 cc mama yiyo tosunum
Masallah yakınlarda sağlık ocağı varsa rica edebilirsin boy kilo kafa ölçümü yapabilirlerBizim ilk ay kontrolumuz yok o yuzden kilosunu boyunu fln bilemicem. Evdeki yontemlerle bakiyorum. 1 kilo almis gibi duruyor ortalama. Cok sevindim. Zaten bacaklari butlu butlu oldu
Valla bende el mahkum kv yi cagırdım mecbur uyumam gerek cünküOfff noluyor bu bebelere yav. Gece uyudu gündüz sapıttı yine. Kv bakıyor şimdi ona bıraktık işlerimiz var diye. Kadının ödü kopuyor çığrınacak diye
Valla kuzum bize yaradı baya. Maşallah kaka gaz çözdük gibi. Bi deneyin bakalım sizde.
Emzirme klinigi var hastanede. Orda olcuyolardi. 2 gun once duyma testi icin hastaneye gittigimizde onunden gecerken sordum ama randevu almaniz lazim dediler. Tartiya cikiyorum bir onunla bir onsuzMasallah yakınlarda sağlık ocağı varsa rica edebilirsin boy kilo kafa ölçümü yapabilirler
5 saate kadar durabilirler 2. Hafta doldugunda. Neden vicdan azabi cekiyorsun aaa mutlu anne mutlu bebek diyolar. Biz Turkler nedense bunu basaramiyoruz. Kendimizi cok yipratiyoruz. Deyimi yerindeyse sacimizi supurge ediyoruz. Sonra da mental olarak cokuyoruz.Benim de bir aydır uyuduğum en uzun uyku 3 saat. Onda da yorgunluktan alarmı duymamışım da öyle uyumuşum uyandığımda vicdan azabı çektim aç kaldı bebem diye eşim de duymamış saati. Vicdan azabına rağmen benim de uyuduğum en iyi uykuydu çok dinçtim o gün
Aynen diyecemde benimde oğlum var kv olucam ilerde inşallah. Ben böyle yapmam diyorumEn güzeli uzaktan sevmeler
Anne sütü aldığı gün ile almadığı gün arasında fark oluyor. Tamamlıyor demekki anne sütü.Bize 30 cc mama yetiyor üstünü süt tamamlıyor galiba
Kesinlikle hepimizin Allah yardımcısı olsunHayat hepimize zor canım dilerim yüklerin hafiflerrahatlıktan sonra böyle uykusuzluk zorluk 2. 3. Bebeği olan herkesi sarstı ama geçecek elbet büyük kızlarima bakınca o da büyüyecek diyorum sende öyle motive et kendini
sizin adınıza sevindim canımOfff noluyor bu bebelere yav. Gece uyudu gündüz sapıttı yine. Kv bakıyor şimdi ona bıraktık işlerimiz var diye. Kadının ödü kopuyor çığrınacak diye
Valla kuzum bize yaradı baya. Maşallah kaka gaz çözdük gibi. Bi deneyin bakalım sizde.
Katılıyorum çok duygusal hassas ince düşünüyoruz ve kendimizi yıpratıyoruz sirf yıpranmamak için 2. yi geç istedim ama her şekilde yıpranıyorsun kaçış yok5 saate kadar durabilirler 2. Hafta doldugunda. Neden vicdan azabi cekiyorsun aaa mutlu anne mutlu bebek diyolar. Biz Turkler nedense bunu basaramiyoruz. Kendimizi cok yipratiyoruz. Deyimi yerindeyse sacimizi supurge ediyoruz. Sonra da mental olarak cokuyoruz.
Bunlar hariç bol emzirme mümkünse pompa yapmalısın canımAnne sütü aetitrmak için ne yiyip içiyorsunuz?
Komposto kuruyemiş kayısı hurma incir tahin helva yiyorum . Yumurta protein vs de.
Ekstra dışardan e bebekteki takviye içecek aldım onuda içtim ama çok değil. Siz başka ne yiyip içiyorsunuz?
Dışardan bebekte satılanlar dan ise yarayan var mı?
Ben 1.5 lt suya çemen otu tohumu atiyorum aksamdan 15 tane falan foşlatti sütü hoşafi falan biraktimAnne sütü aetitrmak için ne yiyip içiyorsunuz?
Komposto kuruyemiş kayısı hurma incir tahin helva yiyorum . Yumurta protein vs de.
Ekstra dışardan e bebekteki takviye içecek aldım onuda içtim ama çok değil. Siz başka ne yiyip içiyorsunuz?
Dışardan bebekte satılanlar dan ise yarayan var mı?
Bizim ilk hafta çapak vardı, sağ gözünde. doktor damla vermişti 5 gün kullanmıştık geçmişti1,5 saatte bir uyansaydı bile razıydım. Gece sadece 1 saat uyudu oda 5 te yattı 6 da kalktı onun dısında sürekli ayaktaydı. Derdinide anlayamadık. Cocugumun bir gözü sürekli çapak akıyor. Silsemde gene akıyor hemen. Napacağımı bilemedim bilen var mı?
Ay ben bilmiyodum ki o kadar durabildiklerini. Bide sarılık olduğu için 2 saatte bir emzir demişlerdi bana süre uzayınca sanki bebe aç kalmış sarılığı ilerlemiş sanki kıyamet kopmuş hepimiz ölmüşüz gibi bi his geldi5 saate kadar durabilirler 2. Hafta doldugunda. Neden vicdan azabi cekiyorsun aaa mutlu anne mutlu bebek diyolar. Biz Turkler nedense bunu basaramiyoruz. Kendimizi cok yipratiyoruz. Deyimi yerindeyse sacimizi supurge ediyoruz. Sonra da mental olarak cokuyoruz.
Sende uzaktan sevmelere alış canımAynen diyecemde benimde oğlum var kv olucam ilerde inşallah. Ben böyle yapmam diyorum
Bana yemek gönderen adaya oy verecemCok mantıklı bunu önerilere sunalım
Emmiyor alıştı hazır mamaya memeden az süt gelince istemiyor ağlıyor hemen.Bunlar hariç bol emzirme mümkünse pompa yapmalısın canım
Çemen otu tohumu mu? Nasıl oluyor kaç tane atıyorsun içine?Ben 1.5 lt suya çemen otu tohumu atiyorum aksamdan 15 tane falan foşlatti sütü hoşafi falan biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?