Bebem 2 gündür çıldırdı valla v hiç bu kadar olmamıştı bi sorun mu var diye korkuyorum artık geçsin diye bekledikçe tövbestağfrllhEminmisin bak sana güvenip alirim adi ne bu çayin
Kiz kandiriyorlar 3 ay diye inanma gün gectikçe daha da bordo bereli oluyo bu bebekolik analari hep 6. Ayda anca bitti diyolar kendimi kötüye aliştiriyorum
Ay tas mi yiyelimDomateste gaz yapıyor diyorlar sinir oluyorum
Gaz aptamil içerken olduğundan daha iyi diye farkediyorum, ama sma bizi şu anlamda düzenledi, kakası gazı ile birlikte minik te olsa her bezde olurdu, sma dan sonra tek seferde dolu dolu kaka almaya başladım, kaka ile çişi ayırt ettik yani ve kilo alımı güzelleşti normale döndü. Sma optipro serisi, meme reddi yaşadığımız için mama ya başlamıştım 43. Gün memeyi tutturdum çok şükür şimdi azaltmaya çalışıyorum mama ile beslemeyi ama tadını istiyor yine de oglum Mamanin , siz neden mama takviyesi veriyordunuz?
Ben oyun halısına koyuyorum ama 10 dk sonra ağlıyorSevgili anneler,
Atak sonrası ayarlarımiz 🏚 fabrika ayarlarına bir daha dönmedi malum.
Benim oğlan durduğu yerde durmuyor. Uyumadığında yataginda durmaz, ya kucak ya da Atak öncesi elektrikli ana kucağında zaman geçiriyordu. Mizmizlanir ağlar bildiğiniz.ataktan sonra ise ana kucağında eskisi gibi de durmuyor, veya kısa sallanıp agliyor. Devamlı kucağa almaya dondu olay ve ne sırt ne bel kaldı bende şimdiden...
Uyanık olduğunda nasıl oyalayabilirim kucağa almadan, onerisi deneyimi olan bir el atsınKesinlikle durmuyor.
Ben de böyleyim yaa sırtım ağrıdı taşımaktan, 2. Atağı bile göremedim ilk atakta yamuldum galibaSevgili anneler,
Benim oğlan durduğu yerde durmuyor. Uyumadığında yataginda durmaz, ya kucak ya da Atak öncesi elektrikli ana kucağında zaman geçiriyordu. Mizmizlanir ağlar bildiğiniz.ataktan sonra ise ana kucağında eskisi gibi de durmuyor, veya kısa sallanıp agliyor. Devamlı kucağa almaya dondu olay ve ne sırt ne bel kaldı bende şimdiden...
Uyanık olduğunda nasıl oyalayabilirim kucağa almadan, onerisi deneyimi olan bir el atsınKesinlikle durmuyor.
Emzirme yastigina yatiriyorum sirtustu elimde bi cingirak cocuk sarkilari esliginde cildirmaca. Bi de abisi sacma sapan dansediyo onu izleyince de duruyoSevgili anneler,
Ben oyun halısına koyuyorum ama 10 dk sonra ağlıyorkanguruya koyuyorum orda uyuyor duruyor ama dediğin gibi sırt bel kalmıyor gündüzleri artık uyutamıyorum kucakta sadece uyuyor o da yarım saat 40 dk en fazla sonra uyanıyor kalıcı bir çözümüm yok
2.atagi ben de görmedimBen de böyleyim yaa sırtım ağrıdı taşımaktan, 2. Atağı bile göremedim ilk atakta yamuldum galiba
Cingirak iş görüyor mu, daha almadım benEmzirme yastigina yatiriyorum sirtustu elimde bi cingirak cocuk sarkilari esliginde cildirmaca. Bi de abisi sacma sapan dansediyo onu izleyince de duruyo
Bizde bi boy buyigu oldugu icin evde vardim baya ise yariyo valla. Bi de donenceyle duruyo birazGaz gelirse 15 dakikaya gözler açıkNe yapacağız a dostlar
2.atagi ben de görmedimBelki çözümü olan vardır dedim ama herkes ayni dertten muzdarip
Cingirak iş görüyor mu, daha almadım ben
Geçecek diyorum anca kendimeGaz gelirse 15 dakikaya gözler açıkNe yapacağız a dostlar
2.atagi ben de görmedimBelki çözümü olan vardır dedim ama herkes ayni dertten muzdarip
Cingirak iş görüyor mu, daha almadım ben
Genelde ocean d vit 400 kullanılıyor. Bu grupta da baya kişi onu kullanıyoduKızlar hangi D vitamini ni kullanıyorsunuz ? Hangisini öneriyorsunuz
6 saatte bir çay kasığı verebilirsin ama ateşi 38 i görmediyse cokta verme derimKızlar 2. Ay aşısını olduk calpolu ateşi çıkarsa mi vereceğiz bir de ne kadar vermem gerekiyor
Alısmıs olabilir sandıgımızdan cok daha akıllılar45 günlük bir bebek kucağa alışmış olabilir mi? İlk 3 ay alışmaz dedikleri için rahattım ancak Kucakta uyumak istiyor hep koyunca uyanıyoruyanıkken de kucağımda gezmek istiyor.
Sadece 1 gün. Hatts cok agladığında calpol verdim ben 1 kere sadece sonra bidaha aglamadı hafif ateşi oldu ama uyudu hep.Bebeğim aşıdan sonra çok ağlıyor gözyaşları akıyor kaç gün sürüyor bu huzursuzluk kızlar
Bulursan banada haber ver yapmadıgım saklabanlık kalmadı. Tek cözümüm emzirme yastıgında emzirip uyutuyorum mememde öyle duruyo uyuyorSevgili anneler,
Ocean 400luk kullanıyorum bebeğe. Kendimede 1000liğini aldımKızlar hangi D vitamini ni kullanıyorsunuz ? Hangisini öneriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?