2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bunu kizim icin almıştım bebeklerde kullanilir mı şırınga ile versem?

Eklentiler

• 3931FD0D-80EF-44DD-A89E-F36B15DA2714.webp
    36 KB · Görüntüleme: 45
Eminmisin bak sana güvenip alirim adi ne bu çayin

Kiz kandiriyorlar 3 ay diye inanma gün gectikçe daha da bordo bereli oluyo bu bebe kolik analari hep 6. Ayda anca bitti diyolar kendimi kötüye aliştiriyorum
Bebem 2 gündür çıldırdı valla v hiç bu kadar olmamıştı bi sorun mu var diye korkuyorum artık geçsin diye bekledikçe tövbestağfrllh

Merhaba kızlar bugün kalça ultrasyon çekildik ve karnımdayken yoktu ama şimdi karaciğerinde kist çıktı bebeğimin evde kedi köpekte beslemiyoruz aynı durumu yaşayan var mı .. doktorumuz takip edicez telaş yapma dedi ama annelik işte

45 günlük bir bebek kucağa alışmış olabilir mi? İlk 3 ay alışmaz dedikleri için rahattım ancak Kucakta uyumak istiyor hep koyunca uyanıyor uyanıkken de kucağımda gezmek istiyor.

Bebeğim aşıdan sonra çok ağlıyor gözyaşları akıyor kaç gün sürüyor bu huzursuzluk kızlar

Sevgili anneler,

Atak sonrası ayarlarımiz 🏚 fabrika ayarlarına bir daha dönmedi malum.

Benim oğlan durduğu yerde durmuyor. Uyumadığında yataginda durmaz, ya kucak ya da Atak öncesi elektrikli ana kucağında zaman geçiriyordu. Mizmizlanir ağlar bildiğiniz.ataktan sonra ise ana kucağında eskisi gibi de durmuyor, veya kısa sallanıp agliyor. Devamlı kucağa almaya dondu olay ve ne sırt ne bel kaldı bende şimdiden...

Uyanık olduğunda nasıl oyalayabilirim kucağa almadan, onerisi deneyimi olan bir el atsın Kesinlikle durmuyor.

Sarılık sebebi ile başladık şu an çok azalttım zaten mamayi gunde 3 kez 30 cc max. Gece deliksiz uyusun diye yatarken meme sonrası 30 cc kadar veriyorum, bir veya iki kez de gün içerisinde. Verdiğimde de kaliteli geçirsin istiyorum mamayi. Gaz sorunu olmasın veya alsın memeden sonra verdiğimde. Bir de dışarı çıkacaksan o zaman mama veriyorum çıkmadan tokluk hissi uzun diye.

Sipariş verdim bakal.bugun yarın gelir.

Ben oyun halısına koyuyorum ama 10 dk sonra ağlıyor kanguruya koyuyorum orda uyuyor duruyor ama dediğin gibi sırt bel kalmıyor gündüzleri artık uyutamıyorum kucakta sadece uyuyor o da yarım saat 40 dk en fazla sonra uyanıyor kalıcı bir çözümüm yok

Ben de böyleyim yaa sırtım ağrıdı taşımaktan, 2. Atağı bile göremedim ilk atakta yamuldum galiba

Emzirme yastigina yatiriyorum sirtustu elimde bi cingirak cocuk sarkilari esliginde cildirmaca. Bi de abisi sacma sapan dansediyo onu izleyince de duruyo

Gaz gelirse 15 dakikaya gözler açık Ne yapacağız a dostlar

Ben de böyleyim yaa sırtım ağrıdı taşımaktan, 2. Atağı bile göremedim ilk atakta yamuldum galiba
2.atagi ben de görmedim Belki çözümü olan vardır dedim ama herkes ayni dertten muzdarip

Emzirme yastigina yatiriyorum sirtustu elimde bi cingirak cocuk sarkilari esliginde cildirmaca. Bi de abisi sacma sapan dansediyo onu izleyince de duruyo
Cingirak iş görüyor mu, daha almadım ben

Gaz gelirse 15 dakikaya gözler açık Ne yapacağız a dostlar

2.atagi ben de görmedim Belki çözümü olan vardır dedim ama herkes ayni dertten muzdarip

Cingirak iş görüyor mu, daha almadım ben
Bizde bi boy buyigu oldugu icin evde vardim baya ise yariyo valla. Bi de donenceyle duruyo biraz

Kızlar hangi D vitamini ni kullanıyorsunuz ? Hangisini öneriyorsunuz

Bebişinde süt alerjisi olanlar, salçaya da alerjisi var mı? Domates alerjen diye salça da yemiyorum ama denesem mi diye düşünüyorum. Süt ürünleri kesinlikle yasaklı, direkt dokunuyor. Dana eti alerji yapmıyor onu tespit ettim. Bi de salça denemek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum

Kızlar 2. Ay aşısını olduk calpolu ateşi çıkarsa mi vereceğiz bir de ne kadar vermem gerekiyor
6 saatte bir çay kasığı verebilirsin ama ateşi 38 i görmediyse cokta verme derim
45 günlük bir bebek kucağa alışmış olabilir mi? İlk 3 ay alışmaz dedikleri için rahattım ancak Kucakta uyumak istiyor hep koyunca uyanıyor uyanıkken de kucağımda gezmek istiyor.
Alısmıs olabilir sandıgımızdan cok daha akıllılar
Bebeğim aşıdan sonra çok ağlıyor gözyaşları akıyor kaç gün sürüyor bu huzursuzluk kızlar
Sadece 1 gün. Hatts cok agladığında calpol verdim ben 1 kere sadece sonra bidaha aglamadı hafif ateşi oldu ama uyudu hep.
Bulursan banada haber ver yapmadıgım saklabanlık kalmadı. Tek cözümüm emzirme yastıgında emzirip uyutuyorum mememde öyle duruyo uyuyor bende netflix falan izliyorum anajjdjd
Kızlar hangi D vitamini ni kullanıyorsunuz ? Hangisini öneriyorsunuz
Ocean 400luk kullanıyorum bebeğe. Kendimede 1000liğini aldım

Kizlar bı kerede kaç ml emiyor yada ne kadar mama veriyorsunuz.. benimki en fazla 60 ml aliyo 2 saat sonra tekrar sizde durum nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…