Az önce doktorumuz aradi balgam degildir o öksurmuyorsa dedi bilemedimBenim bebeğim de reflü yatağında yarıyor doğduğu günden beri :
Benimki 2 gündür iyiydi 2 gündür geziyorduk aklimdan ay 2. Ay bitiyo sanirim düzene giriyoruz diye geçirdim geçirmez olaydiiiiiiiiğğğm sabaha kadar ağladi ya memelerimin ucu acı alev içinde yazikBebem 2 gündür çıldırdı valla v hiç bu kadar olmamıştı bi sorun mu var diye korkuyorum artık geçsin diye bekledikçe tövbestağfrllh
Bumu canım sprey şeklinde bunu da 3 kez mi fıslatıyoruz6 saatte bir çay kasığı verebilirsin ama ateşi 38 i görmediyse cokta verme derim
Alısmıs olabilir sandıgımızdan cok daha akıllılar
Sadece 1 gün. Hatts cok agladığında calpol verdim ben 1 kere sadece sonra bidaha aglamadı hafif ateşi oldu ama uyudu hep.
Bulursan banada haber ver yapmadıgım saklabanlık kalmadı. Tek cözümüm emzirme yastıgında emzirip uyutuyorum mememde öyle duruyo uyuyorbende netflix falan izliyorum anajjdjd
Ocean 400luk kullanıyorum bebeğe. Kendimede 1000liğini aldım
Cingirak bakım, uykuyu kaybettik bari aklıma mukayyet olayımBizde bi boy buyigu oldugu icin evde vardim baya ise yariyo valla. Bi de donenceyle duruyo biraz
Geçecek diyorum anca kendime
Kızlar hangi D vitamini ni kullanıyorsunuz ? Hangisini öneriyorsunuz
6 saatte bir çay kasığı verebilirsin ama ateşi 38 i görmediyse cokta verme derim
Alısmıs olabilir sandıgımızdan cok daha akıllılar
Sadece 1 gün. Hatts cok agladığında calpol verdim ben 1 kere sadece sonra bidaha aglamadı hafif ateşi oldu ama uyudu hep.
Bulursan banada haber ver yapmadıgım saklabanlık kalmadı. Tek cözümüm emzirme yastıgında emzirip uyutuyorum mememde öyle duruyo uyuyorbende netflix falan izliyorum anajjdjd
Ocean 400luk kullanıyorum bebeğe. Kendimede 1000liğini aldım
Emzirirken netflix ben de takılıyorum, dizi bitirdim parça parçaKizlar bı kerede kaç ml emiyor yada ne kadar mama veriyorsunuz.. benimki en fazla 60 ml aliyo 2 saat sonra tekrarsizde durum nasıl.
Aman dizi demeCingirak bakım, uykuyu kaybettik bari aklıma mukayyet olayım
aminnnnnnnnnn
Ocean, osende vb.
Önemli olan içinde mutlaka zeytinyağı olsun. Yağ yoksa idrarla atılıyor vücuttan
Emzirirken netflix ben de takılıyorum, dizi bitirdim parça parçaama meme dışı çözüm lazım, araştırmaya devam
Uyku yapıyor, 2 aylık asi artı rota olduk. Ateş 38 e kadar çıktı 2 kez yarım olcek calpol verdim şu an durum stabil bizde. Menenjiti bir sonraki aya dedi doktorKızlar bugün 2 aylık aşılarımız vardı 3 tane yaptılar . Bu aşılar uyku yapar mı ? Bide hafiften ateşlenir gibi oldu çay kaşığı ucuyla calpol verdim. Boyumuz 61 cm kilomuz 6.080 gr olmuş. 7 kasımda da rota aşımız var menenjit aşısını da istersen 5 . Ayında yaparız dedi sizler kaçıncı ayda yaptıracaksınız.
Ya 3 damla ya 1 puf seklindeBumu canım sprey şeklinde bunu da 3 kez mi fıslatıyoruz
Evet bu canım. Sprey başlığını kullanırsan 1 fıs, damla başlığını kullanırsan 3 damla.Bumu canım sprey şeklinde bunu da 3 kez mi fıslatıyoruz
Benım rota aşısını 2.ayda yaptı doktoru. Bir sorun olmadı.Kızlar bugün 2 aylık aşılarımız vardı 3 tane yaptılar . Bu aşılar uyku yapar mı ? Bide hafiften ateşlenir gibi oldu çay kaşığı ucuyla calpol verdim. Boyumuz 61 cm kilomuz 6.080 gr olmuş. 7 kasımda da rota aşımız var menenjit aşısını da istersen 5 . Ayında yaparız dedi sizler kaçıncı ayda yaptıracaksınız.
Ocean, osende vb.
Önemli olan içinde mutlaka zeytinyağı olsun. Yağ yoksa idrarla
Canım bu demi bir fıs olarak mı kullanacağım ?Cingirak bakım, uykuyu kaybettik bari aklıma mukayyet olayım
aminnnnnnnnnn
Ocean, osende vb.
Önemli olan içinde mutlaka zeytinyağı olsun. Yağ yoksa idrarla atılıyor vücuttan
Emzirirken netflix ben de takılıyorum, dizi bitirdim parça parçaama meme dışı çözüm lazım, araştırmaya devam
Bunun içinde hem fis hem damla başlığı yok mu? Ben damlatmayi tercih ediyorumCanım bu demi bir fıs olarak mı kullanacağım ?
Damlatmak için pompada var sprey ağızlıgıda var kutu üzerine günde bir fıs yazmış eczane. Pompa yla üç damla fısla bir kez öyleyse ?Bunun içinde hem fis hem damla başlığı yok mu? Ben damlatmayi tercih ediyorum
Teşekkürler canım sağolEvet bu canım. Sprey başlığını kullanırsan 1 fıs, damla başlığını kullanırsan 3 damla.
3damla= 1 fıs başlık
Calpol sabah 11 de vermiştim bide yatarken yarım ölçek versem sorun olur mu vücûd ısısı 37,8.Uyku yapıyor, 2 aylık asi artı rota olduk. Ateş 38 e kadar çıktı 2 kez yarım olcek calpol verdim şu an durum stabil bizde. Menenjiti bir sonraki aya dedi doktor
Doktor 38 i geçerse ver dedi, min 4 saat aralıksız olmalı ilaç arası dedi. Senin cok zaman geçmiş ama 38 değil şu an, ben olsam vermezdim. Takipte kalabilirsin, artarsa verirsin belkiCalpol sabah 11 de vermiştim bide yatarken yarım ölçek versem sorun olur mu vücûd ısısı 37,8.
Yes 1 puff 3 damla. Çay kasigina damlatip ısırıyorum fıs fıs boğazına kaçmasın diyeDamlatmak için pompada var sprey ağızlıgıda var kutu üzerine günde bir fıs yazmış eczane. Pompa yla üç damla fısla bir kez öyleyse ?
Tamam canım çok sağolDoktor 38 i geçerse ver dedi, min 4 saat aralıksız olmalı ilaç arası dedi. Senin cok zaman geçmiş ama 38 değil şu an, ben olsam vermezdim. Takipte kalabilirsin, artarsa verirsin belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?