2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bebeğim de reflü yatağında yarıyor doğduğu günden beri :
Az önce doktorumuz aradi balgam degildir o öksurmuyorsa dedi bilemedim
Bebem 2 gündür çıldırdı valla v hiç bu kadar olmamıştı bi sorun mu var diye korkuyorum artık geçsin diye bekledikçe tövbestağfrllh
Benimki 2 gündür iyiydi 2 gündür geziyorduk aklimdan ay 2. Ay bitiyo sanirim düzene giriyoruz diye geçirdim geçirmez olaydiiiiiiiiğğğm sabaha kadar ağladi ya memelerimin ucu acı alev içinde yazik

Bumu canım sprey şeklinde bunu da 3 kez mi fıslatıyoruz

Eklentiler

• 87C03882-8297-4BCD-B4B8-FB3EEEFF54DA.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 52
Bizde bi boy buyigu oldugu icin evde vardim baya ise yariyo valla. Bi de donenceyle duruyo biraz
Cingirak bakım, uykuyu kaybettik bari aklıma mukayyet olayım

Geçecek diyorum anca kendime
aminnnnnnnnnn

Kızlar hangi D vitamini ni kullanıyorsunuz ? Hangisini öneriyorsunuz

Ocean, osende vb.

Önemli olan içinde mutlaka zeytinyağı olsun. Yağ yoksa idrarla atılıyor vücuttan

Kizlar bı kerede kaç ml emiyor yada ne kadar mama veriyorsunuz.. benimki en fazla 60 ml aliyo 2 saat sonra tekrar sizde durum nasıl.
Emzirirken netflix ben de takılıyorum, dizi bitirdim parça parça ama meme dışı çözüm lazım, araştırmaya devam

Aman dizi deme doğum iznine ayrıldım hamilelikte başladım yaprak dökümü 160 bölüme geldim 10 bolum sonra final yapınca netfilx dizilerine giriş yapicam

Kızlar bugün 2 aylık aşılarımız vardı 3 tane yaptılar . Bu aşılar uyku yapar mı ? Bide hafiften ateşlenir gibi oldu çay kaşığı ucuyla calpol verdim. Boyumuz 61 cm kilomuz 6.080 gr olmuş. 7 kasımda da rota aşımız var menenjit aşısını da istersen 5 . Ayında yaparız dedi sizler kaçıncı ayda yaptıracaksınız.

Uyku yapıyor, 2 aylık asi artı rota olduk. Ateş 38 e kadar çıktı 2 kez yarım olcek calpol verdim şu an durum stabil bizde. Menenjiti bir sonraki aya dedi doktor

Benım rota aşısını 2.ayda yaptı doktoru. Bir sorun olmadı.

Herkese iyi akşamlar SMA marka mamanın comfort ve optipro arasındaki farkı bilen var mı ???

Merhaba. Bebeğim bugün sabah kusarak uyandı ki kusmaz normalde bu kadar. Gün içinde de az az kusmaya devam etti. 3 kaka yaptı 2si ishal. Doktoruna yazdım üşütmüş olabilir maflor ver devam ederse getir yazmış. Size sormak istediğim şey ne yapabilirim çabuk atlatması için. Sütüm az o yüzden mama da veriyorum. Sıvı kaybı olacak diye korkuyorum

Ocean, osende vb.

Önemli olan içinde mutlaka zeytinyağı olsun. Yağ yoksa idrarla
Canım bu demi bir fıs olarak mı kullanacağım ?

Eklentiler

• 9DBE1D70-8B2F-46D5-9D0C-00C3EFFBAF42.webp
    28 KB · Görüntüleme: 46
Bunun içinde hem fis hem damla başlığı yok mu? Ben damlatmayi tercih ediyorum
Damlatmak için pompada var sprey ağızlıgıda var kutu üzerine günde bir fıs yazmış eczane. Pompa yla üç damla fısla bir kez öyleyse ?

Uyku yapıyor, 2 aylık asi artı rota olduk. Ateş 38 e kadar çıktı 2 kez yarım olcek calpol verdim şu an durum stabil bizde. Menenjiti bir sonraki aya dedi doktor
Calpol sabah 11 de vermiştim bide yatarken yarım ölçek versem sorun olur mu vücûd ısısı 37,8.

Calpol sabah 11 de vermiştim bide yatarken yarım ölçek versem sorun olur mu vücûd ısısı 37,8.
Doktor 38 i geçerse ver dedi, min 4 saat aralıksız olmalı ilaç arası dedi. Senin cok zaman geçmiş ama 38 değil şu an, ben olsam vermezdim. Takipte kalabilirsin, artarsa verirsin belki

Damlatmak için pompada var sprey ağızlıgıda var kutu üzerine günde bir fıs yazmış eczane. Pompa yla üç damla fısla bir kez öyleyse ?
Yes 1 puff 3 damla. Çay kasigina damlatip ısırıyorum fıs fıs boğazına kaçmasın diye

Biz de ikinci ay aşımızı olduk. Güzelce uyudu sonra bir uyandı çığlık çığlığa susmuyor ateşi 37,4 ama ağrısı var galiba. Bir de calpol vermedi fitil verdi 38 olursa yarım fitil kullan dedi. Yapamazsam diye korkuyorum eşim de nöbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…