Kızarıklık, döküntü gibi alerjik durum oluşuyor mu onu takip edebilirsin cnm. Şişlik için başkasına göster, evham mi yapıyorsun cidden mi sis objektif olur cnmBronşiti yeni atlattı işte canım dr sormuştum yaptırabilirsin dedi aşılarını. Ebe bana koltuk altında şişlik görürsen dr git dedi. Şimdi psikolojik mi ne şiş gibi geliyor. Yavrum aşıdan sanırım daha önce olmuyordu devamlı korkarak uyanıyor sağa sola şaşkın gibi bakıp ağlamaya başlıyor
Kız blu TV de the handmaids tale diye bir dizi var onu izleyin yeni sezonu çıkmış ben hala fırsat bulup izleyemiyorum bari siz izleyin a dostlarAman dizi demedoğum iznine ayrıldım hamilelikte başladım yaprak dökümü 160 bölüme geldim 10 bolum sonra final yapınca netfilx dizilerine giriş yapicam
Ya ben Instagram kapadim. Ne zaman tatlı bi videosunu paylassam ağlamaları başladı. Iyice deliriyorum sanırım.Maşallah, bende anlatmaya çekiniyorum dediğin gibi :) bide benim kendi nazarım değer daha çok. Uyuduğunda filan ağzımı açayım hemen uyanır yada bidaha uzun uyumazdüzenimiz oturuyor çok şükür. Bizimkide yanında dur konuş onla istiyor memede bile derdini anlatmaya çalışıyor bazen :) gece 4ten sonra bi gaz kaka sancısı başlıyor. Pışpışla kucakla 1 saat - yarım saat diye uyuyor 8e kadar. 8-10 arası uyanık oyun halısı ana kucağı diye oyalanıyor. 10-11 gibi kendisi zaten uyumak istediğini belirtiyor ağlamaklı oluyo 12-1e kadar uyuyor. Gunde 2 mama veriyorum bi oglen ogununde, 4 e kadar uyuyor. Sonra yine kisa uyuyor 7-8e kadar uyanik takiliyor oynuyor. 8de bide mama veriyorum 11-12 ye kadar uyuyor. Sonrasinda 2-3 saatte bir kalkmaya basliyo. 4-5te yine gaz kaka derken boyle geciyor. Gece gaz kaka olayi olmasa mis gibi olacak:) ama cok sukur zorlamiyor oglum bakalim Yarin asi olacak Insallah cok aglamaz agri sizi Ateş olmaz
Biz iyiyiz artık ya.Nazar degecek diye çekiniyorum, çok yazmamaya calisiyorum. Bizbize olsak neyse ama herkese açık forum, herkes iyi niyetli değil ama ne yalan soyliyim iyiyiz. Haftada bir gün bir tık fazla ağladığı, mizmizlandigi olabiliyor ama genelde cok iyi. Sakin, güleç bir bebek, merakla bakınıyor. Sen sorunca dusundum, eskisi gibi gaz problemimiz olmuyor. İlk ay zordu bizde. Çok çok zordu. Dedim napicaz biz böyle. O ağladı ben ağladım. Neyse ki birbirimizin ne istediğini çözdükce rahatladık ikimiz de. Alıştık artik birbirimize. Oglum onunla konuşmamı çok seviyor. Tüm işi gücü bırakıp onunla sohbet edeyim aman Allah'm bayılıyor, çok seviyor. O da karşılık veriyor, uu ama anlatıyor. Uyku sistemimiz de daha iyi oturdu. Gündüz 1-2 saat uyanık bakiniyor, sonra uyuyor. Biraz oyun halısı, biraz kucak, biraz tummy time, biraz anakucagi derken bez değişimi, meme ve uyku. O uyurken evde işlerimi hallediyorum. Anladim ki uyuyacagi varsa hicbi gürültüye uyanmıyor. Uyuyacagi yoksa ben zorladiysam nefes almama uyanıyor. Onun disinda akşam 9da gece uykusuna geciyor. Emzirip gazini cikarip yatiriyorum yataga. Bakiniyor agu magu, sonra dilini parmagini fln emiyor ve uyuyor kendi kendine. Muthis bir sey. Insallah hep boyle devam eder. Sonra 00:30da, 01:00'de kalkıyor. Emip uyuyor. 03:00, 03:30 gibi yeniden uyanıyor. Derken en zoruma giden sabahın 05:00'inde yeniden uyanıyor. Bu sefer gozlerini açıyor, kucak istiyor. Iste bu uykunun en güzel yerinde uyanması da olmasa hiç beni zorlamiyor dicem ama bu sabah uyanmasi çok zorluyor. Saat 04:30 -05:00 bedenim isyan ediyor, yataktan zor kalkıyorum, ama onun için gün başlamış oluyor gibi bir şey. Bazen bebek arabasına koyup gezdirip zorla uyutuyorum yarım saat fln kazansam da benden mutlusu olmuyor. Neyse o da nazar boncuğu olsun. Onun dışında yok şükür bir derdimiz. Bizim asilarimiz da Pazartesi günü inşallah.
Maşallah, bende anlatmaya çekiniyorum dediğin gibi :) bide benim kendi nazarım değer daha çok. Uyuduğunda filan ağzımı açayım hemen uyanır yada bidaha uzun uyumazdüzenimiz oturuyor çok şükür. Bizimkide yanında dur konuş onla istiyor memede bile derdini anlatmaya çalışıyor bazen :) gece 4ten sonra bi gaz kaka sancısı başlıyor. Pışpışla kucakla 1 saat - yarım saat diye uyuyor 8e kadar. 8-10 arası uyanık oyun halısı ana kucağı diye oyalanıyor. 10-11 gibi kendisi zaten uyumak istediğini belirtiyor ağlamaklı oluyo 12-1e kadar uyuyor. Gunde 2 mama veriyorum bi oglen ogununde, 4 e kadar uyuyor. Sonra yine kisa uyuyor 7-8e kadar uyanik takiliyor oynuyor. 8de bide mama veriyorum 11-12 ye kadar uyuyor. Sonrasinda 2-3 saatte bir kalkmaya basliyo. 4-5te yine gaz kaka derken boyle geciyor. Gece gaz kaka olayi olmasa mis gibi olacak:) ama cok sukur zorlamiyor oglum bakalim Yarin asi olacak Insallah cok aglamaz agri sizi Ateş olmaz
Kaka biraz mukuslu ve ciddi alerjiye isaret etmiyor bence yediklerinle alakalı normale yakın bir kaka bu.Affınıza sığınıyorum. Insallah mideniz bulanmaz. Bir adet kaka fotografi paylasicam. Sadece genel bi nabız ölçmek istiyorum normal bebek kakası nasıl, böyle mi oluyor diye. Sizin bebislerinizinki de boyle mi? Bizim genel kakalarimiz bu şekilde. (Kızım haftada 1 kaka yaptığından kıvamı, dokusu başkaydı, normali böyle mi bilmediğimden soruyorum)
Kskskdjdjd ay buna cok güldüm bizimki bi kaldı mı 5 saat uyanık kalıyor daha 2.5 ay bile olmadık cidden yalandan kim ölmüşYalandan kim ölmüş
Ben dün aksam ilk defa pişmis domates sos yedim. Yumurta da yedim borek üstüne sürülmüştü öyle yedim. Bakalım bir sıkıntı olacak mı, gözlemliyorum su andaBebişinde süt alerjisi olanlar, salçaya da alerjisi var mı? Domates alerjen diye salça da yemiyorum ama denesem mi diye düşünüyorum. Süt ürünleri kesinlikle yasaklı, direkt dokunuyor. Dana eti alerji yapmıyor onu tespit ettim. Bi de salça denemek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum
Bana lenf bezleirnin şişmesini düşündürdü,Kızlar günaydın bu sabah bebeğimin başının arka ve alt tarafında elime nohut kadar gelen hareketli bi beze var aşıdan kaynaklı olabilir mi ?
Brn artık verdiğimde 90 ml veriyorum cunku içiyor hepsini 2 saate tekrar istiyor zaten ama ben günde 1 veya 2 kere veriyorjmKizlar bı kerede kaç ml emiyor yada ne kadar mama veriyorsunuz.. benimki en fazla 60 ml aliyo 2 saat sonra tekrarsizde durum nasıl.
Oğlum direk yaşına basmış bu listeye göreYalandan kim ölmüş
Gecmiş olsun canım konuyu bilmiyorum ama endişe etme zamanla gecen bişeydir sıkıntılı bisey olsa doktorlar mudahale ederdiKarın ultrasyonda karaciğerde kist görüldü kendi de geçermiş başına gelen var mı kızlar ..
Normalde 2 memeyi emiyor. Mamayingece yatarken memeye ek sadece 30 cc veriyorum, koklatmalikKizlar bı kerede kaç ml emiyor yada ne kadar mama veriyorsunuz.. benimki en fazla 60 ml aliyo 2 saat sonra tekrarsizde durum nasıl.
çok Teşekkür ederim inşallah kendi kendine geçen bir durumdur.. insan telaş oluyor işte 2. Bi doktor iyi olacakGecmiş olsun canım konuyu bilmiyorum ama endişe etme zamanla gecen bişeydir sıkıntılı bisey olsa doktorlar mudahale ederdi
Sag ol. Daha mukuslu kakalari oluyor. Telling ekranin kirildi, yeni tele gectim. tüm fotolar gitti. Eskisi gibi mukuslu yaptığından cekicem yine. Bi mukuslu bi mukussuz yapıyor. Sizin mukuslu bir kaka oldugunda bana alabilirsin misin yanlış anlamazsan. Aynı mı oluyor bakmanın istiyorumKaka biraz mukuslu ve ciddi alerjiye isaret etmiyor bence yediklerinle alakalı normale yakın bir kaka bu.
Nette baktım baş arka tarafında kulak bölgesinde enfeksiyon geçirdikten sonra aşılanmadan sonra olabilir yazıyordu ama dr sormak lazım yine de. Sağol canımBana lenf bezleirnin şişmesini düşündürdü,
Haranlıkta uyuyor sesini duyunca ışığı yakıp bakıyorum hemenKızlar gece odanızda gece lambası yakıyor musunuz yoksa karanlıkta mi uyuyor bebeğiniz
Prize takılan küçük gece lambası takıyorum oda çevresini loş yapıyor ancaKızlar gece odanızda gece lambası yakıyor musunuz yoksa karanlıkta mi uyuyor bebeğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?