2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızarıklık, döküntü gibi alerjik durum oluşuyor mu onu takip edebilirsin cnm. Şişlik için başkasına göster, evham mi yapıyorsun cidden mi sis objektif olur cnm

Aman dizi deme doğum iznine ayrıldım hamilelikte başladım yaprak dökümü 160 bölüme geldim 10 bolum sonra final yapınca netfilx dizilerine giriş yapicam
Kız blu TV de the handmaids tale diye bir dizi var onu izleyin yeni sezonu çıkmış ben hala fırsat bulup izleyemiyorum bari siz izleyin a dostlar

Ya ben Instagram kapadim. Ne zaman tatlı bi videosunu paylassam ağlamaları başladı. Iyice deliriyorum sanırım. bizim bebeklerimiz ne kdr çok benziyor. Bizim de bi sabah kakamiz var yapaba kdr yoruyor beni. Bugün 5 yerinde 06:30da uyandi sag olsun. Hizli yaptı kakasini bu sefer. Ogreniyor sanırım. bezini degistirdim uyuyor yine.

Son düzenleme:

Valla bende anlatmaya korkuyorum. Eşimle maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor ksksksks özet geçersek kaka gaz problemlerimiz şimdilik düzeldi. Uyku düzenimizde var. Bazen geceleri coşsakta her şey yerli yerinde. Dağlara taşlara aman inşallah hepimiz böyle düzenli gider

Kızlar günaydın bu sabah bebeğimin başının arka ve alt tarafında elime nohut kadar gelen hareketli bi beze var aşıdan kaynaklı olabilir mi ?

Kaka biraz mukuslu ve ciddi alerjiye isaret etmiyor bence yediklerinle alakalı normale yakın bir kaka bu.

Ben dün aksam ilk defa pişmis domates sos yedim. Yumurta da yedim borek üstüne sürülmüştü öyle yedim. Bakalım bir sıkıntı olacak mı, gözlemliyorum su anda

Kızlar günaydın bu sabah bebeğimin başının arka ve alt tarafında elime nohut kadar gelen hareketli bi beze var aşıdan kaynaklı olabilir mi ?
Bana lenf bezleirnin şişmesini düşündürdü,

Kizlar bı kerede kaç ml emiyor yada ne kadar mama veriyorsunuz.. benimki en fazla 60 ml aliyo 2 saat sonra tekrar sizde durum nasıl.
Brn artık verdiğimde 90 ml veriyorum cunku içiyor hepsini 2 saate tekrar istiyor zaten ama ben günde 1 veya 2 kere veriyorjm

Karın ultrasyonda karaciğerde kist görüldü kendi de geçermiş başına gelen var mı kızlar ..
Gecmiş olsun canım konuyu bilmiyorum ama endişe etme zamanla gecen bişeydir sıkıntılı bisey olsa doktorlar mudahale ederdi

Kizlar bı kerede kaç ml emiyor yada ne kadar mama veriyorsunuz.. benimki en fazla 60 ml aliyo 2 saat sonra tekrar sizde durum nasıl.
Normalde 2 memeyi emiyor. Mamayingece yatarken memeye ek sadece 30 cc veriyorum, koklatmalik bir de gün içerisinde bir veya 2 kez.

Memeden gelen ölçülemez, sağlıklı degil

Bestlak damla kullanan var mi bilmiyorum 2 haftadir solgar ile beraber kullaniyordum dr tavsiyesi ile bu hafta ilk hafta sütü öyle bir foşlatti ki çocuğum manayi icmek istemiyordu bu hafta etkisi fosaldi dr da birak dedi 1 hafta icin mi bi kutu seye bi ton para bayildim ya

Gecmiş olsun canım konuyu bilmiyorum ama endişe etme zamanla gecen bişeydir sıkıntılı bisey olsa doktorlar mudahale ederdi
çok Teşekkür ederim inşallah kendi kendine geçen bir durumdur.. insan telaş oluyor işte 2. Bi doktor iyi olacak

Kaka biraz mukuslu ve ciddi alerjiye isaret etmiyor bence yediklerinle alakalı normale yakın bir kaka bu.
Sag ol. Daha mukuslu kakalari oluyor. Telling ekranin kirildi, yeni tele gectim. tüm fotolar gitti. Eskisi gibi mukuslu yaptığından cekicem yine. Bi mukuslu bi mukussuz yapıyor. Sizin mukuslu bir kaka oldugunda bana alabilirsin misin yanlış anlamazsan. Aynı mı oluyor bakmanın istiyorum

Bana lenf bezleirnin şişmesini düşündürdü,
Nette baktım baş arka tarafında kulak bölgesinde enfeksiyon geçirdikten sonra aşılanmadan sonra olabilir yazıyordu ama dr sormak lazım yine de. Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…