2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

6 aylikken galiba bi cocuk kardiyolojiye gostermek gerekiyo. Ama genelde gectigini biliyorum

Su kadarını diyim, memeyi sagdigimda bitti gibi göründüğünde elimle mem3yi siktigimda süt geliyor. Yanlış olcumle canını sıkma. Gormen gerekli değil min 15 sağ min 15 sol meme emilsin, arti mama da verince için rahat etsin

2.si aminoasit bazlı ve alerji kesinleşir devlet tarafından ücretsiz veriliyor. İlki farklı isimle var. Mama var da alerji kesinlesmesiginden kullanmak istemiyorum. hipoalerjenik mamalar var bi de. Alerjisi tetikleyen, daha az alerjik. Proteini daha küçük parçalanmış oluyor. Zorlamiyor bebekleri. H.A diye geçiyor. Bende Aptamil H.A var. Aldım daha açmadım. 6 aylikken kreşe verdigimde mama vermeyi düşünüyorum 1 öğün için. O kadar sagmak stoklamak zor gelir bana. O zamana kadar bi ara açıp test etmeliyiz mama kötü bi etki verecek mi diye. Bu arada sizin doktor rota aşısı için ne dedi? 6 aylikken kreşe başlayacağım için ben yaptırmak istiyorum ama doktor sıcak bakmadı. Ama yani şüpheden bahsediyoruz. Alerjik olduğu kesin bile değil. Niye öyle dedi anlamadım. Doktoru değiştirebilirim. Cok kararsızım.

Ev günlüğüme kaydedeyim konusu de
Doğurganlığın azaldığı bi dönemde doğurgan kadınlar tespit ediliyor çocuğu olmayan asker ailelerinin yanına veriliyor evin beyi olan asker tarafından belirli günlerde istismar edilip çocuk doğurduktan sonra çocukları ellerinden alınıp o ailede kalıyor kadın başka ailenin yanına gidip aynı döngüye giriyor. Bu kadınların verdiği mücadeleyi anlatıyor. Bende baya baya diziyi anlattım hasdfg ama konusu bu yani napim

Canım İpeğinde sırtında var aynısı. Bize doktor 1 yaşına kadar %90 geçer ama her ay ölçüp takip edeceğiz geçmezse 1 yaşından sonra tedavi edilebiliyormuş. Kılcal damarların toplaşması bu

15 dk emiyor mu sizin bebişler ya benimkinin çene güçlendi artık max 6 7 dk da bitiriyor çoğu zaman daha kısa

Sagip mi veriyosun. Aynen bı yada iki kere o kadar göğüste süt birikiyor. Bizde sabah 3 tane aşı olduk verem aşısı. Bugün bol bol emzir dedi. Haftaya da Rota aşını olcaz. Rota nasıl bilgisi olan
Bizde rotayı 2.ay aşılarıyla bir hafta arayla olduk. Ağızdan sıkıyor zaten. Herhangi bir yan etkisi olmadı bizde çok şükür. Huysuzlukta olmadı

Hemanjiyom diye mi geçiyor emin değilim. Kızımın kaslarının ortasında hafif pembe vardı doğduğunda. Oğlumun da var. Kuzenlerinin de var. Eşimin tarafından kalıtsal anladığım kadarıyla. Genetik tasdik gibi tüm çocuklarda oluyor. Ben arastirdigimda melek öpücüğü ya da leylek öpücüğü diye geçiyordu. Ama bu da bi cesit hemanjiyommus. Zamanla rengi açılıyor.

Bana lenf bezleirnin şişmesini düşündürdü,
Dr ile görüştüm çoğu bebekte olabileceğini arada bir çıkıp kaybolduğunu lenf bezesi şişmiş yavrumun yağ bezesi gibidir hareket etmesi bizim için iyi bir durum korkulacak hiçbirşey yok bu durumun normal olduğunu söyledi çoğu bebekte 1-2 yaşa kadar da görülebilir dedi rahatladım

Kizlar bı kerede kaç ml emiyor yada ne kadar mama veriyorsunuz.. benimki en fazla 60 ml aliyo 2 saat sonra tekrar sizde durum nasıl.
Benimki artık 120 cc yiyor mamayı bu ara ilaç kullan o bu derken emzirmedim çocuğu kaç gün. 90 yiyordu baktım doymayacak gibi 120 verdim dr sordum yiyebilir demişti ama sadece mama anne sütü almıyordu benimki. 3-4 gündür 120 cc yiyor 3-4 saate bir

Kizlar beni kizim 47 gunluk 3 gundur kaka yapmiyoo normal mi sizce normal degilse nasil kaka yapmasini saglayabilirim.

Kizlar beni kizim 47 gunluk 3 gundur kaka yapmiyoo normal mi sizce normal degilse nasil kaka yapmasini saglayabilirim.
Doktor normalnsyaiyor
Günde 1 çay kaşığı zeytinyağı verdiriyor bize. Doktoruna danisip kullanabilirsin.

Bir de ayağında ayak çukuruna saat yönünde masaj yapanilirsib

Abowww gene birileri doğuruyor desene bu arada yaprak dökümünde de Leyla doğum yaptı oguzda kaçtı şimdi ne tevafuk ama

3..4 saatte 120 ml süt mu veriyorsun aynen uzun süre götürür gerçi bakalım bugün aşı olduğundan sık sık emiyor. 15. Ml 30 ml saat başı emiyo yarından itibaren bende yüksek ml ile uzun süre durmasını deneyim.

Selam kızlar bayadır girip bakamadım umarım herkes iyidir.
Size bi sorum var eğer ücretsiz izin alamazsam 1 ay sonra ise başlıycam. Bu süreçte süt sağarak devam edicem. Ama emerken bebeğime yeten süt sanki sagdigimda yok oluyo. Bu ay bebegim 1.2 kilo almış yani süt yeterli görünüyo. Ama sağmaya kalkınca 50 60 ml anca cikiyo bi memeden. Normalde 1 memeyle doyuyo oğlum. Bu süreçte nasıl ilerlediniz. Kaç ml anne sütüyle doyuyo bebekler deneyimlediniz mi?

Bide heyet raporu alan var mı nasıl oluyo bu işler bilgisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…