6 aylikken galiba bi cocuk kardiyolojiye gostermek gerekiyo. Ama genelde gectigini biliyorumKızlar hemanjiyom diye bişey duydunuz mu? Nasıl bi şansa ablam şubatta doğum yapmıştı ikizlerinde vardı, benim oğlanda da çıktı. Tüm doktorlar geçer diyor. Doğduğunda çok küçük normal doğum lekesi gibiydi zamanla büyüdü kabardı kızardı. İkşzlerden birimin bacağındaki geçti hafif iz var ama. Oğlumunki çok dikkat çekici yerde keşke başka yerde olsaymış diyorum. Ben takmıyordum am bugün hastanede 3-4 yaşlarında bi çocuk kafası uf olmuş diyince acaba ilerde kerem rahatsız olur mu diye düşünmeye başladım. Etrafında geçtiğini duyan hemanjiyoma denk gelen var mi?
Su kadarını diyim, memeyi sagdigimda bitti gibi göründüğünde elimle mem3yi siktigimda süt geliyor. Yanlış olcumle canını sıkma. Gormen gerekli değil min 15 sağ min 15 sol meme emilsin, arti mama da verince için rahat etsinYav memeden aldığı ile sağılan bir değil diyorlar da göz görmeyince kafam rahat olmuyor işte bı de memede hemen uyuyo o sagdigim. kadarini almadan 3 dk sonrabende meme sonra az mama vermiyorum. Gün içinde hep meme veriyorum akşama doğru mama 60 bı de gece 60 yada sadece gece 60 akşam üstü göğüste süt kalmiyo bazi günler 30 dan fazla cikmiyo
2.si aminoasit bazlı ve alerji kesinleşir devlet tarafından ücretsiz veriliyor. İlki farklı isimle var. Mama var da alerji kesinlesmesiginden kullanmak istemiyorum. hipoalerjenik mamalar var bi de. Alerjisi tetikleyen, daha az alerjik. Proteini daha küçük parçalanmış oluyor. Zorlamiyor bebekleri. H.A diye geçiyor. Bende Aptamil H.A var. Aldım daha açmadım. 6 aylikken kreşe verdigimde mama vermeyi düşünüyorum 1 öğün için. O kadar sagmak stoklamak zor gelir bana. O zamana kadar bi ara açıp test etmeliyiz mama kötü bi etki verecek mi diye. Bu arada sizin doktor rota aşısı için ne dedi? 6 aylikken kreşe başlayacağım için ben yaptırmak istiyorum ama doktor sıcak bakmadı. Ama yani şüpheden bahsediyoruz. Alerjik olduğu kesin bile değil. Niye öyle dedi anlamadım. Doktoru değiştirebilirim. Cok kararsızım.Bizimde genelde mukus var doktor mukus olabilir demişti hiç takılmadık mukusa. Bizimki 3 haftadır ara ara kanlı yapıyor, bugün aşı için gittiğimizde mamayı söyledim. Mamada inek sütü var, bize raporlu alerjik mama verdi. Şu 3 mama alerjikmiş. 2 hafta beslenmeme aynı şekilde devam edip mamayı kullanacağım. Bakalım devam ediyor mu, ona göre diyete başlayacağım
Doğurganlığın azaldığı bi dönemde doğurgan kadınlar tespit ediliyor çocuğu olmayan asker ailelerinin yanına veriliyor evin beyi olan asker tarafından belirli günlerde istismar edilip çocuk doğurduktan sonra çocukları ellerinden alınıp o ailede kalıyor kadın başka ailenin yanına gidip aynı döngüye giriyor. Bu kadınların verdiği mücadeleyi anlatıyor. Bende baya baya diziyi anlattım hasdfg ama konusu bu yani napimEv günlüğüme kaydedeyim konusu de
Ben manyak gibi tek nefeste izlemiştim ağlaya ağlayaayyyy guzel dizi ama cok fenaydiii izlemiyorum ben artik aglamaktan mahvoluyodum gece ruyama cok girmisligi var
Canım İpeğinde sırtında var aynısı. Bize doktor 1 yaşına kadar %90 geçer ama her ay ölçüp takip edeceğiz geçmezse 1 yaşından sonra tedavi edilebiliyormuş. Kılcal damarların toplaşması buKızlar hemanjiyom diye bişey duydunuz mu? Nasıl bi şansa ablam şubatta doğum yapmıştı ikizlerinde vardı, benim oğlanda da çıktı. Tüm doktorlar geçer diyor. Doğduğunda çok küçük normal doğum lekesi gibiydi zamanla büyüdü kabardı kızardı. İkşzlerden birimin bacağındaki geçti hafif iz var ama. Oğlumunki çok dikkat çekici yerde keşke başka yerde olsaymış diyorum. Ben takmıyordum am bugün hastanede 3-4 yaşlarında bi çocuk kafası uf olmuş diyince acaba ilerde kerem rahatsız olur mu diye düşünmeye başladım. Etrafında geçtiğini duyan hemanjiyoma denk gelen var mi?
15 dk emiyor mu sizin bebişler ya benimkinin çene güçlendi artık max 6 7 dk da bitiriyor çoğu zaman daha kısaSu kadarını diyim, memeyi sagdigimda bitti gibi göründüğünde elimle mem3yi siktigimda süt geliyor. Yanlış olcumle canını sıkma. Gormen gerekli değil min 15 sağ min 15 sol meme emilsin, arti mama da verince için rahat etsin
Bizde rotayı 2.ay aşılarıyla bir hafta arayla olduk. Ağızdan sıkıyor zaten. Herhangi bir yan etkisi olmadı bizde çok şükür. Huysuzlukta olmadıSagip mi veriyosun. Aynen bı yada iki kere o kadar göğüste süt birikiyor. Bizde sabah 3 tane aşı olduk verem aşısı. Bugün bol bol emzir dedi. Haftaya da Rota aşını olcaz. Rota nasıl bilgisi olan
Hemanjiyom diye mi geçiyor emin değilim. Kızımın kaslarının ortasında hafif pembe vardı doğduğunda. Oğlumun da var. Kuzenlerinin de var. Eşimin tarafından kalıtsal anladığım kadarıyla. Genetik tasdik gibi tüm çocuklarda oluyor.Kızlar hemanjiyom diye bişey duydunuz mu? Nasıl bi şansa ablam şubatta doğum yapmıştı ikizlerinde vardı, benim oğlanda da çıktı. Tüm doktorlar geçer diyor. Doğduğunda çok küçük normal doğum lekesi gibiydi zamanla büyüdü kabardı kızardı. İkşzlerden birimin bacağındaki geçti hafif iz var ama. Oğlumunki çok dikkat çekici yerde keşke başka yerde olsaymış diyorum. Ben takmıyordum am bugün hastanede 3-4 yaşlarında bi çocuk kafası uf olmuş diyince acaba ilerde kerem rahatsız olur mu diye düşünmeye başladım. Etrafında geçtiğini duyan hemanjiyoma denk gelen var mi?
Dr ile görüştüm çoğu bebekte olabileceğini arada bir çıkıp kaybolduğunu lenf bezesi şişmiş yavrumun yağ bezesi gibidir hareket etmesi bizim için iyi bir durum korkulacak hiçbirşey yok bu durumun normal olduğunu söyledi çoğu bebekte 1-2 yaşa kadar da görülebilir dedi rahatladımBana lenf bezleirnin şişmesini düşündürdü,
Benimki artık 120 cc yiyor mamayı bu ara ilaç kullan o bu derken emzirmedim çocuğu kaç gün. 90 yiyordu baktım doymayacak gibi 120 verdim dr sordum yiyebilir demişti ama sadece mama anne sütü almıyordu benimki. 3-4 gündür 120 cc yiyor 3-4 saate birKizlar bı kerede kaç ml emiyor yada ne kadar mama veriyorsunuz.. benimki en fazla 60 ml aliyo 2 saat sonra tekrarsizde durum nasıl.
Başta istahli sapir şupur basliyo4, sonra emme gücü azalıyor ama devam ediyor15 dk emiyor mu sizin bebişler ya benimkinin çene güçlendi artık max 6 7 dk da bitiriyor çoğu zaman daha kısa
Benimki 15 dk icmiyor asla bi memeyi, cok aciktiginda 2. Ye geciyor yoksa 2. De uyuyor direkt15 dk emiyor mu sizin bebişler ya benimkinin çene güçlendi artık max 6 7 dk da bitiriyor çoğu zaman daha kısa
Doktor normalnsyaiyorKizlar beni kizim 47 gunluk 3 gundur kaka yapmiyoo normal mi sizce normal degilse nasil kaka yapmasini saglayabilirim.
TesekkurlerDoktor normalnsyaiyor
Günde 1 çay kaşığı zeytinyağı verdiriyor bize. Doktoruna danisip kullanabilirsin.
Bir de ayağında ayak çukuruna saat yönünde masaj yapanilirsib
Abowww gene birileri doğuruyor deseneDoğurganlığın azaldığı bi dönemde doğurgan kadınlar tespit ediliyor çocuğu olmayan asker ailelerinin yanına veriliyor evin beyi olan asker tarafından belirli günlerde istismar edilip çocuk doğurduktan sonra çocukları ellerinden alınıp o ailede kalıyor kadın başka ailenin yanına gidip aynı döngüye giriyor. Bu kadınların verdiği mücadeleyi anlatıyor. Bende baya baya diziyi anlattım hasdfg ama konusu bu yani napim
Aşıyı sağlık ocağında yok sanırım eczaneden mi alcaz ne kadarBizde rotayı 2.ay aşılarıyla bir hafta arayla olduk. Ağızdan sıkıyor zaten. Herhangi bir yan etkisi olmadı bizde çok şükür. Huysuzlukta olmadı
3..4 saatte 120 ml süt mu veriyorsun aynen uzun süre götürür gerçi bakalım bugün aşı olduğundan sık sık emiyor. 15. Ml 30 ml saat başı emiyo yarından itibaren bende yüksek ml ile uzun süre durmasını deneyim.Benimki artık 120 cc yiyor mamayı bu ara ilaç kullan o bu derken emzirmedim çocuğu kaç gün. 90 yiyordu baktım doymayacak gibi 120 verdim dr sordum yiyebilir demişti ama sadece mama anne sütü almıyordu benimki. 3-4 gündür 120 cc yiyor 3-4 saate bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?