2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kustu mu bebeğin anlamadım. Kötü mü damla? Bende alacaktım sütüm çok azaldı. Tek sağımda 60 anca çıkıyor çift memeden
Kızlar gece odanızda gece lambası yakıyor musunuz yoksa karanlıkta mi uyuyor bebeğiniz
Karanlıkta uyuyor ama dışarıdan trafo ışığı geliyor lamba gibi hafif aydınlık oluyor. Ağlayınca dalan tek feneri açıyorum. Gece ışığı kullanmıyorum hiç

Ben yapinca atayim benim hep mukuslu
Kızlar gece odanızda gece lambası yakıyor musunuz yoksa karanlıkta mi uyuyor bebeğiniz
karanlikta uyuyor bizim odamizda. Uyandiginda gece lambasini aciyoruz. Saglikli uyku icin karanlikta uyusun deniyor. Hem gece gunduz ayrimini da bu zamanlar yapmaya basliyormus bebisler.

Kızlar ya kızım yüzünü resmen yırtıyor tırnakları da yok kesiyorum. Gaz kaka yapacağım diye parçalıyor kendini. Bu aydan sonra eldivende olmaz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bunun gibi daha çok var yüzünde. Biri iyileşmeden yenisini yapıyor.

Eklentiler

• Screenshot_20221013_161355.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 81
Ben yapinca atayim benim hep mukuslu

karanlikta uyuyor bizim odamizda. Uyandiginda gece lambasini aciyoruz. Saglikli uyku icin karanlikta uyusun deniyor. Hem gece gunduz ayrimini da bu zamanlar yapmaya basliyormus bebisler.
At at. Bugün cikolata yedim bizde de mukus vardı. Yani napim bendeki de can. Biktim sürekli kendimden vermeye. Annelik böyle bi şey olmamali.

Benim kızımda sürekli mukuslu yapıyor. Mama kullandığım halde. Bence mukus kesin alerji belirtisi değil.

Benim kızımda sürekli mukuslu yapıyor. Mama kullandığım halde. Bence mukus kesin alerji belirtisi değil.
Ben de aynısını dusunmeye basladim. İlk doğduğunda pişik oldu, ben pişik ve mukus diye 2 belirtiyi bagdastirdim ama belki de pişik sadece rastlantiydi. Sırf mukus var diye 1 ay diyeti boşuna yapmış olabilirim.

Ben sadece anane dede babaanne hala teyze amcasının olduğu bi hesap açtım kerem adına :) orada çok paylaşıyorum hem hevesimi alıyorum hemde onlar Özlem gidermiş oluyor :) bu gece bizimkide 6dan sonra uyuttu bizi inşallah böyle devam eder düzenimiz

Ben de aynısını dusunmeye basladim. İlk doğduğunda pişik oldu, ben pişik ve mukus diye 2 belirtiyi bagdastirdim ama belki de pişik sadece rastlantiydi. Sırf mukus var diye 1 ay diyeti boşuna yapmış olabilirim.
Aynen benim de pişik vardı geçti mamaya geçeli ama mukus geçmedi mesela. Ay nereye kadar diyet yapacağız. Ben hiç yapmadım hala da yapmıyorum

Pille çalışan törpüler var onlar tırnakların keskinliğini alıyor bi bak istersen

Benim oğlanda yırtıyor 3 kere kanattı burnunu. O yüzden tırnaklarını sürekli kontrol edip törpülüyoruz

Bizimde genelde mukus var doktor mukus olabilir demişti hiç takılmadık mukusa. Bizimki 3 haftadır ara ara kanlı yapıyor, bugün aşı için gittiğimizde mamayı söyledim. Mamada inek sütü var, bize raporlu alerjik mama verdi. Şu 3 mama alerjikmiş. 2 hafta beslenmeme aynı şekilde devam edip mamayı kullanacağım. Bakalım devam ediyor mu, ona göre diyete başlayacağım

Eklentiler

• FF7AFA61-E880-4523-A71A-83C41E06F024.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar hemanjiyom diye bişey duydunuz mu? Nasıl bi şansa ablam şubatta doğum yapmıştı ikizlerinde vardı, benim oğlanda da çıktı. Tüm doktorlar geçer diyor. Doğduğunda çok küçük normal doğum lekesi gibiydi zamanla büyüdü kabardı kızardı. İkşzlerden birimin bacağındaki geçti hafif iz var ama. Oğlumunki çok dikkat çekici yerde keşke başka yerde olsaymış diyorum. Ben takmıyordum am bugün hastanede 3-4 yaşlarında bi çocuk kafası uf olmuş diyince acaba ilerde kerem rahatsız olur mu diye düşünmeye başladım. Etrafında geçtiğini duyan hemanjiyoma denk gelen var mi?

Eklentiler

• 68A37D3A-A95A-432F-828B-17BC1ABBA363.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 72
Pille çalışan törpüler var onlar tırnakların keskinliğini alıyor bi bak istersen
Baktım onlarda çok pahalı ya normal bebekler için törpüler var mı?
Benim oğlanda yırtıyor 3 kere kanattı burnunu. O yüzden tırnaklarını sürekli kontrol edip törpülüyoruz
Bende olursa kağıt törpü alayım diyorum ama ellerini de elletmiyor. Tırnaklarını sık sık kesiyorum ama savaş vererek kesiyorum resmen.

Hiç duymadım ama geçmeyecek olsa bile başka çözümü yok mu? Krem yakma ya da alma gibi bir şey.

Brn artık verdiğimde 90 ml veriyorum cunku içiyor hepsini 2 saate tekrar istiyor zaten ama ben günde 1 veya 2 kere veriyorjm
Sagip mi veriyosun. Aynen bı yada iki kere o kadar göğüste süt birikiyor. Bizde sabah 3 tane aşı olduk verem aşısı. Bugün bol bol emzir dedi. Haftaya da Rota aşını olcaz. Rota nasıl bilgisi olan

Normalde 2 memeyi emiyor. Mamayingece yatarken memeye ek sadece 30 cc veriyorum, koklatmalik bir de gün içerisinde bir veya 2 kez.

Memeden gelen ölçülemez, sağlıklı degil
Yav memeden aldığı ile sağılan bir değil diyorlar da göz görmeyince kafam rahat olmuyor işte bı de memede hemen uyuyo o sagdigim. kadarini almadan 3 dk sonra bende meme sonra az mama vermiyorum. Gün içinde hep meme veriyorum akşama doğru mama 60 bı de gece 60 yada sadece gece 60 akşam üstü göğüste süt kalmiyo bazi günler 30 dan fazla cikmiyo

Bizim ki ben ilk 40 m çıkana kadar oturma odasında yattım bebisle gece lambası dibimizdeydi şimdi de yatak odasında yanımda beşiği yine aynı lamba Sabaha kadar açık. Akşam üstü tek yatirsam da odada yine açık bırakıyorum hiç karanlıkta kalmadı.

Ayy yavrum ya vardır kuzum yine tırnağı iyi bak biri uzun kalmıştır bu kadar olmalı. Yan köşelerine odaklan oraları yapmış gibi.

Kız blu TV de the handmaids tale diye bir dizi var onu izleyin yeni sezonu çıkmış ben hala fırsat bulup izleyemiyorum bari siz izleyin a dostlar
ayyyy guzel dizi ama cok fenaydiii izlemiyorum ben artik aglamaktan mahvoluyodum gece ruyama cok girmisligi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…