2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sagip mi veriyosun. Aynen bı yada iki kere o kadar göğüste süt birikiyor. Bizde sabah 3 tane aşı olduk verem aşısı. Bugün bol bol emzir dedi. Haftaya da Rota aşını olcaz. Rota nasıl bilgisi olan
Ben mama veriyorum bazen sütüm yetmiyor bebem ac oluyor 90 ml mama ile destekliyorum malesef. Biz asıyı coktan olduk sonraki gğn cok uyudu bi huzursuzlugu olmadı ama 2. Güb aglama krizleri huzursuzluk cok yaptı. Rotayı da 3. Aya yazdı hemsire 2. Dozunu da 1 ay sonraya. Ama 3. Ay gelemedin ya 4. Ay geldin mesela 2. Dozunu da 5. Ayda olursun dedi. Benim bebem alerjik oldugu için rotada kararsızım ben

Kendim geçirdim bizzat bu durumu cocukken ilk okuldaydım 2 kulagımın arkasında da ceviz buyuklugunde bezeler cıktı. Cok korktu annem babam tabi ama o dönem yüzümde filan cok sivilcem vardı. Bazen dönem dönem lenf bezleri vucuttaki mikrobu va toplar ve şişermiş zamanla gecer dedi doktor hic ilac vs vermemişti ve zamanla da kayboldu gitti bir daha da cıkmadı. O yüzden bildim heneb

Süt alerjisi olanlara yapmiyorlardı sanirim

Ayy yavrum naısl yırtınmış gazdan tırnaksız nasıl yırtıyor yav benim bebem de yuzunu mıncırıyor resmen emerken filan ama yırtmıyor tırnagı yok diye

Bizim kakamız aşırı kanlı oldugundan aetık direk doktor süt alerjisinden şüphelendi ve bayadır aptamil pregomis as kullanıyorum ben. Memnunum bazı bebekler tat yüzünden almıyormus ama bizim bebelerimiz kucuk oldugundan alıyor mamayı. Diyet de yapıyorum 10 gündür kakamız düzeldi kanlı yapmıyor artık süt ürünleri ile domates ve yumurtayı kesmiştim. Dün ikisini de actım bakacagım etkisini. Domates cok buyuk bi alerjenmiş. Benim arkadasımın oglunda coklu besin alerjisi vardı süt ürünlerini actıgı halde domatesi açamamış hala yediği an kabarıyormus cocuk. Domatesi de degerlendir

Varmış ama ilaçlar kalp ritmine etki edebilirmiş şimdi kullanırsa, doktor geçer rahat olun diyor

6 aylikken galiba bi cocuk kardiyolojiye gostermek gerekiyo. Ama genelde gectigini biliyorum
Hematolojiye gidebilirsiniz dedi doktorumuz, ama geçer rahat olun 5yaşta tamamen gidiyor dedi. Sanırım gidiyor ama olduğu yerde izi kalıyor

Rota aşısı kesin yaptıralım 3. Ayda başlayalım dedi. O yüzden bu ay alerji konusunu netleştirelim düzene girsin öyle yapalım aşıyı dedi. Şöyle yazarak anlattı bana. 3. Ve 5. Aylarda yaptıracağız. Menenjitede 5. Ayda başlayacak galiba.

Eklentiler

• 9C25665C-F558-4D69-AC1A-BA18C38F849D.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 55
  • 347F7DE9-0745-4231-8AF6-C15E5B3A9C13.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 56
Evet bizede tüm doktorlar rahat konuştu geçer diye, tedavisi de varmış. Ama izi kalacak galiba. Keşke başka yerde olsaymış diyorum ama bazende şükür olsun başka sağlık sorunu çıkmasın diyorum

Ayy yavrum ya vardır kuzum yine tırnağı iyi bak biri uzun kalmıştır bu kadar olmalı. Yan köşelerine odaklan oraları yapmış gibi.
Kesiyorum aslında iyice dikkat ederek ama kalıyor herhalde.
Ayy yavrum naısl yırtınmış gazdan tırnaksız nasıl yırtıyor yav benim bebem de yuzunu mıncırıyor resmen emerken filan ama yırtmıyor tırnagı yok diye
Bilmiyorum inan bende anlamadım sürekli böyle. Hani ilkinde kesemedim desem ama hep çiziyor hiç mi kesemiyorım anlamadım.
Varmış ama ilaçlar kalp ritmine etki edebilirmiş şimdi kullanırsa, doktor geçer rahat olun diyor
O zaman hiç üzülme takma kafana. Geçer zamanla. Canı sağ olsun sağlığı yerinde olsun önemli değil.

Onu gördüm başkasında iyileşiyor iz kalmıyor. Bizim hemanjiyom kabarcık şeklinde. Hatta bi kere yırtmıştı orayı kanamıştı

Domates çok yiyorum ya, onu da kesiyim bi. Ama önce mamayı değerlendirmek istiyorum. Sonra diyete başlayacağım. Ben neocate verdim direk içti tadına filan bakmadı :)

Bende öyle diyorum, başlarda gözüme bile gelmiyordu bugün hastanede bi çocuk öyle diyince, bide bi akraba anneme direk Çağla’nın oğlunun alnındaki ne doğum lekesi mi demiş :) insanların ilk gözüne o geliyor . İleride keremi rahatsız etmesin de. Şükür yinede başka sağlık sorunumuz yok

Doğru canım dikkat çeken yerde biraz. Etmez inşallah güzel insanlarla kalbi temiz yaşıtları ile tanışır

Kalça ultrasonu iyiydi sorun çıkmadı. Boyu 60cm kilosu 5900 olmuş. Baş çevresi filanda güzeldi. Doktorumuz aşıları anlatırken kerem babasıyla sohbete başladı :) doktorun içi gitti şuna bak ya nasıl konuşuyor diyodu :)) aşıları olurken önce veremi verdiler sonra karmalar. En son bacağa yapılan yaktı o zaman bi ağladı ama kucakta sustu yavrum. Emziği verince sinirli sinirli emiyor susuyor zaten. Şuan ateşimiz yok aşırı huzursuzluk da yok. İnşallah böyle devam ederiz gecemiz rahat geçer

Doğru canım dikkat çeken yerde biraz. Etmez inşallah güzel insanlarla kalbi temiz yaşıtları ile tanışır
Tırnaklar çabuk kırılıyor, ben kesiyorum ertesi gün kırılmış sivrileşmiş oluyor bi yeri. Bebek bu kesecek yüzünü. Bende başta görünce üzülüyorum içim gidiyor. Bi sabah baktım burnunun üzerini kanatmış kan kurumuş üzerinde. Sık sık tırnak kontrolü yapacaksın canım. Birde pilli törpüler çok rahat. Ben aldım uyurken yapıyorum hissetmiyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…