2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sürekli kesiyorum aslında ama daha sık bakacağım artık. Pilli törpüler çok pahalı alamadım henüz. Ama alacağım bir kaç aya idare edeyim böyle en azından bir süre

Maşallah ne kadar ilgili bi doktor. Cok özeniyorum böyle doktorlara denk gelenlere. Her şeyin yolunda olduğuna sevindim. Atessiz ağrısız geçirirsiniz insallah. Geçmiş olsun. Hemanjiyomu da kafaya takma. Ben de zamanında araştırdım. Türleri varmis ama çok büyük ihtimalle iyileşiyormus. Ki küçük ihtimal diyelim iyilesmese de çözümü var. Allah çözümsüz dert vermesin.

Domates çok yiyorum ya, onu da kesiyim bi. Ama önce mamayı değerlendirmek istiyorum. Sonra diyete başlayacağım. Ben neocate verdim direk içti tadına filan bakmadı :)
doktor rapor mu yazdı neocate için siz mi aldınız direk

Bugün hapsurup durdu. Normalde de hapsiriyolar biliyorum da içime kurt düştü. Sanki biraz fazla hapşırma bugün. Ablası ve eşim hasta. İkisi de evdeler 3 gün raporlular. Hastalık ona geçmişse naparim diye ankiseyetem tuttu. Nasıl uyicam bakalım bu kafayla. Insallah hasta olmaz Ya. Allah benden alsın ona versin. İnsan çocuğunun hasta olmasını istemez ama bu ülkede x2 istemez. Insallah hasta olmaz.

Haftaya da Rota olicaz bakalım

Kizlar bugün doktordaydik dün asilari oldu çok şükür ateş olmadi bugün kalça filmi çekildi göz muayenesi yapıldı.cocuk doktoru rota aşının önemini anlattı bu ay çok asi oldu gelecek ay muhakkak yaptır dedi. Basında konak gibi birşey vardı yıkanınca geçiyor sonra kepek gibi çıkıyor. Mantara benzetti ilaç vermek istemiyorum bir süre lavantalı yada defne sabunu ile yika gözlemle ona göre bakalım dedi bırakın şu markalı ürünleri doğal defne yada lavanta sabunu bul al dedi. Doğal sabunların bebeklerde kullanımı hakinda fikriniz varmı kullanan var mi

Yarin ben de yumurta deneyecegim insallah dokunmaz.
Doktorlarda fikir ayrılıgı var bu konuda kimiai rotanın öyle bi etkisi yok diyor kimisi de alerjik bebeklerin alerjisini hortlatıyor daha da artırıyor diyor bakalım değerlendiriyorum
Valla bizzat kuzenimin bebisinden biliyorum, cocukta alerji yok deyip -ki ufak belirtiler vardi- yaptirdilar sonra baya alerjik oldu cocuk

Hic bosuna gerilme olsa bile bol anne sutu verirsin hemen iyilesir. Ki farkettiysen ihtimal varsa daha cok emzir derim, her derde deva sut.

Amin dediğin gibi, çok şükür yinede. Doktorumuzdan memnunum sabah akşam yazdığıma cevap veriyor. Tabi özel olduğu için ve diğer özellere göre daha pahalı olduğu için. Eşimin üzerinden sigorta yaptırdık öyle gidebiliyoruz bizde, keşke tüm doktorlar böyle olsa. Ama genel olarak ayrı ilgili, kendi dolabından alerji maması verdi vs. Birde burdan özel hastanelere gidenlere bilgi paylaşayım, rota ve menenjit aşısı özellerde ekstra ücret alınarak yapıyor. Gitmeden önce doktorla iletişime geçip biz getirebilir miyiz diye sorabilirler. Eczaneden alıp götürebiliyormuşsun aşıyı. Hastane çok pahalıya geliyormuş.

doktor rapor mu yazdı neocate için siz mi aldınız direk
Bize doktor kendi dolabından evolvia verdi açılmamış kutu. Ablamda ikizlere fazladan neocate almış elinde açılmamış kutular kalmış. Önce neocate e başladım skt si yakın diye. Yani raporumuzda yok, bizde almadık

Maşaallah maşaallah diyerek okudum inan ki. Biz hemen hemen 2 aylık olduk. Bazen çok iyiyiz bazen çok zor uykuya dalıyoruz. Dayan Ayşenur diyorum. Şurda 1 2 ay sonra rahatlayacaksın. Ama o zamanda yok dişiydi yok emeklemesi yürümesi dağıtması. Rabbim sağlık versin tüm evlatlarımıza

Mama yiyor canım 3 saate bir 120 cc

Benimde hala kasıklarım da boğazımda şişer devamlı hasta olduğumda falan ama bebiş olunca panik oldum korktum o hiç gelmedi aklıma

Çok geçmiş olsun inşallah hasta olmaz belirtmek isterim ki yanlış dua ediyorsunuz dua vaktine girebilir Allah benden alsın ona versin demeyin Rabbim yavrunada sağlık versin sana da sağlık versin Allah korusun sana birşey olursa o minicik yavruya ve kizina kim bakacak insanlar sözleriyle sinanir naçizane uyarmak isterim

Canım benim kızımın ayağında vardı şimdi geçti hafif bir renk olarak duruyor bizim doktorumuzda gecer demişti ama ben tedirgin oluyordum o yüzden hiç kafana takma belli bir dönem büyüyor sonrada küçülmeye başlıyor bizimkisi kalp şeklinde şuan

Sagip mi veriyosun. Aynen bı yada iki kere o kadar göğüste süt birikiyor. Bizde sabah 3 tane aşı olduk verem aşısı. Bugün bol bol emzir dedi. Haftaya da Rota aşını olcaz. Rota nasıl bilgisi olan
Aşıları için geçmiş olsun bende 2 gün sonra yaptıracağım rotayı kızıma da yaptırdım tatlı damla şeklinde oral veriliyor bazen kusma yapabiliyor o yüzden ne çok aç ne çok tok olmaması gerekiyor

Kaç yaşında geçti tamamen? Bizimki tam alnında dikkat çekici yerde, hafif iz kalması bile rahatsız edebilir ileride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…