- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 33
Olabilir çünkü o aşıda hayvanlardan bulaşabilecek her türlü virüs bulunuyormuş. Alerjisi olmayanda bile alerji çıkarabiliyomuş. Alerjiklere hiç yapılmıyor bu aşı. Alerji eğilimi varsa da açığa çıkarıyomuş.Bende ilk oğluma yaptırdım 4.ayda sut alerjisi olduğunu anlamistik egzamaya bağlı aşıyla alakalı mıydı acaba siz böyle deyince bir düşündüm
Merhabaaa, gece 01.20 de bebe mi uyur ya? Hani bu bebeler en geç 8-9 da uyuyodu? Valla beceremiyorum bu işi. Banyo da yaptırıyorum ama cık biz ne zaman uyursak o da o zaman uyuyorMerabayın
Var var
Anlatin bakam noluyoMerabayın
Dökül bacimVar var
Ben rota aşısı yaptırdım. Hatta dün menenjit aşısıda yaptırdım. Menenjitte baya ateşi çıktı. 3 kere calpol vermek zorunda kaldım. Yavrum sersem gibiydi dün gece 38.9 ları gördük bir ara. Rotayı 2.ayda yaptırmıştık ilk dozunu. Bu hastalıktan ölen cocuklar var malesef o yüzden ben doktor önerince düsünmedim bile bu konuda çok fazla.Kızlar selam bayadir girmiyorum umarım herkes ve bebeleri iyidir. Benim bebem 3 aylık olmak üzere Rota virüsü aşısı yaptırdınız mı? Çok kararsızım yeni ve canlı aşı olduğu için ne düşünüyorsunuz acaba ?Delirella seninde fikrini merak ediyorum yaptırdın mi bebeğine
Selam canım, ben yaptırmayacağım. Bi yakınım 2 dozunu yaptırınca alerji belirtileri göstermeye başlamıştı birkaç sene önce. Üstüne rota virüsü de kapmış yeni ve hastanede yatmış yine. Doktor da aşı olsa da hastanede yatma riski var, tamamen korumuyor demiş. Benim bebe zaten alerjik riske atamıyorum
2.ayda yaptırdık ama sut alerji oyumuz veya riskiniz yoktu. Şahsen yaptırmak istedim, asılı olduğu halde hasta olunuyor asi en azından hastalığın semptomların daha hafif gecirmesini sagliyor
Evet bir de böyle birşey var tedirginligim ondan dur bakalım pazartesi karar hayırlısı artık teşekkür ederimBen rota aşısı yaptırdım. Hatta dün menenjit aşısıda yaptırdım. Menenjitte baya ateşi çıktı. 3 kere calpol vermek zorunda kaldım. Yavrum sersem gibiydi dün gece 38.9 ları gördük bir ara. Rotayı 2.ayda yaptırmıştık ilk dozunu. Bu hastalıktan ölen cocuklar var malesef o yüzden ben doktor önerince düsünmedim bile bu konuda çok fazla.
Sikayet mi etmisler etiketledigin mi etmis yani
Aaa yok o yanlışlıkla olmuş nasıl olmuş anlamadım bile ben etiket yapmadımSikayet mi etmisler etiketledigin mi etmis yani
Bir topal ördek kör ağ ile her şeyi toplamış sonra kuşlar fısıldamış canımSikayet mi etmisler etiketledigin mi etmis yani
Sikayet mi etmisler etiketledigin mi etmis yani
En güzel açıklama geldiBir topal ördek kör ağ ile her şeyi toplamış sonra kuşlar fısıldamış canımboşverin bu konu uzar gider. Zaten gerekirse açıklama yapılır
Canim janna cim olan senin proluga olduBir topal ördek kör ağ ile her şeyi toplamış sonra kuşlar fısıldamış canımboşverin bu konu uzar gider. Zaten gerekirse açıklama yapılır
Bak gene hatırlattın off belki başkan banada geri verir proluğumu
Selize verdiyse sana da verir inşallah canım olan listenize de olmuş yaBak gene hatırlattın off belki başkan banada geri verir proluğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?