2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ilk oğluma yaptırdım 4.ayda sut alerjisi olduğunu anlamistik egzamaya bağlı aşıyla alakalı mıydı acaba siz böyle deyince bir düşündüm
Olabilir çünkü o aşıda hayvanlardan bulaşabilecek her türlü virüs bulunuyormuş. Alerjisi olmayanda bile alerji çıkarabiliyomuş. Alerjiklere hiç yapılmıyor bu aşı. Alerji eğilimi varsa da açığa çıkarıyomuş.

Ben rota aşısı yaptırdım. Hatta dün menenjit aşısıda yaptırdım. Menenjitte baya ateşi çıktı. 3 kere calpol vermek zorunda kaldım. Yavrum sersem gibiydi dün gece 38.9 ları gördük bir ara. Rotayı 2.ayda yaptırmıştık ilk dozunu. Bu hastalıktan ölen cocuklar var malesef o yüzden ben doktor önerince düsünmedim bile bu konuda çok fazla.

Evet bunu bende duydum okudum ve bir arkadaşımda yaşadı daha yeni, süt alerjisini tetiklemis. Kız aylardır diyette pişman oldum dedi. Bende araştırdım 1 sene koruyormus aşı bünyeye bağlı yine hastanede yatma durumu oluyormuş. Bizde alerji bir durum şuan yok ama şüphelerim var doktor yok dese de süt alerjisini. Bende o yüzden ikilemde kaldım bir de yeni aşı, aşı takviminde yok parasını hiç düşünmüyorum ticari mi acaba diyorum. İnsanın bebeği olunca vicdan yapıyor ya. Çok ikilemd3 kaldım

Büyük kizimin ateşi çıktı tüm gece sabahladim diğeri zaten uykusuz ateş partisi verdik şimdi boğazım ağrıyor banada bulaştı pof pof

Evet bir de böyle birşey var tedirginligim ondan dur bakalım pazartesi karar hayırlısı artık teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…