Kızz doğuruyon mu sen de bakim heleAy noolmuş nooolmuş
Pazartesi doğurabilirimKızz doğuruyon mu sen de bakim hele
ne olmadı kiii
Boşver benimkide erken geldiPazartesi doğurabilirimbenimkinin erken gelesi var
Deme öyle demeBoşver benimkide erken geldigeleceği varsa her türlü geliyolar sen uykusuz gecelere hazırlık yap şimdiden
Her çocuk bir olmuyor kız benim ilki gece uyumuyordu bu da çok şükür gece uyuyor gündüz uyumuyorDeme öyle deme
Bakalım benim bahtıma ne çıkacak kızlarHer çocuk bir olmuyor kız benim ilki gece uyumuyordu bu da çok şükür gece uyuyor gündüz uyumuyor
Ay prolugu niye aldilar kiBak gene hatırlattın off belki başkan banada geri verir proluğumu
Kılıçtan geçince proluk gidiyiiiAy prolugu niye aldilar ki
Depend, emzirme geceliği(sütyen kullanamadım o ara cünkü) gerçi artık havalar soguk sen çorap patik filanda al , gümüş kapak, süt sağma makinası, emzirme yastığı al ilk zaman nasıl emzirecegini bilemiyosun o cok ise yarıyor hastanede ben almadıgıma yanıma pisman oldum, bebek icin gerekli şeyleri söylemiyorum zaten biliyosundur onlarıBakalım benim bahtıma ne çıkacak kızlar
Çanta için mutlaka yanına al dediğiniz bir şey varsa tavsiyeleri alırım
Emzirme yastığını hiç düşünmedim bak, alayım onu da.Depend, emzirme geceliği(sütyen kullanamadım o ara cünkü) gerçi artık havalar soguk sen çorap patik filanda al , gümüş kapak, süt sağma makinası, emzirme yastığı al ilk zaman nasıl emzirecegini bilemiyosun o cok ise yarıyor hastanede ben almadıgıma yanıma pisman oldum, bebek icin gerekli şeyleri söylemiyorum zaten biliyosundur onları
Bende düsünememistim yanıma almaya gerek yok diye düsündüm ama ilk bebek tecrübesizlik zor emziriyorsun bide herkes üstüne geliyor falan. Yastıkla cok konforlu oluyor bebekte rahat ediyor canım mutlaka alEmzirme yastığını hiç düşünmedim bak, alayım onu da.
Sizinki hiçbir şeyi kaçırmak istemiyor anlaşılanMerhabaaa, gece 01.20 de bebe mi uyur ya? Hani bu bebeler en geç 8-9 da uyuyodu? Valla beceremiyorum bu işi. Banyo da yaptırıyorum ama cık biz ne zaman uyursak o da o zaman uyuyor
Ana evet prim nereede kirmizim nerede yaaa kırmızı bana yakışıyor du
Bak gene hatırlattın off belki başkan banada geri verir proluğumu
Abooo kırmızı olmak bana ayrıcalıklı geliyordu. Kendimi forumun sahibi olarak hissediyordum. Şimdi misafirKılıçtan geçince proluk gidiyiii
Jannaaaa kırmızı bize çok yakisiyorrrrr teşekkürler patronBak gene hatırlattın off belki başkan banada geri verir proluğumu
hele sükürrrJannaaaa kırmızı bize çok yakisiyorrrrr teşekkürler patron
Bizim bebe de en erken 12de uyuyor cok yoruluyorumMerhabaaa, gece 01.20 de bebe mi uyur ya? Hani bu bebeler en geç 8-9 da uyuyodu? Valla beceremiyorum bu işi. Banyo da yaptırıyorum ama cık biz ne zaman uyursak o da o zaman uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?