2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bakalım benim bahtıma ne çıkacak kızlar

Çanta için mutlaka yanına al dediğiniz bir şey varsa tavsiyeleri alırım
Depend, emzirme geceliği(sütyen kullanamadım o ara cünkü) gerçi artık havalar soguk sen çorap patik filanda al , gümüş kapak, süt sağma makinası, emzirme yastığı al ilk zaman nasıl emzirecegini bilemiyosun o cok ise yarıyor hastanede ben almadıgıma yanıma pisman oldum, bebek icin gerekli şeyleri söylemiyorum zaten biliyosundur onları

Emzirme yastığını hiç düşünmedim bak, alayım onu da.

Emzirme yastığını hiç düşünmedim bak, alayım onu da.
Bende düsünememistim yanıma almaya gerek yok diye düsündüm ama ilk bebek tecrübesizlik zor emziriyorsun bide herkes üstüne geliyor falan. Yastıkla cok konforlu oluyor bebekte rahat ediyor canım mutlaka al

Merhabaaa, gece 01.20 de bebe mi uyur ya? Hani bu bebeler en geç 8-9 da uyuyodu? Valla beceremiyorum bu işi. Banyo da yaptırıyorum ama cık biz ne zaman uyursak o da o zaman uyuyor
Sizinki hiçbir şeyi kaçırmak istemiyor anlaşılan ben bikaç gündür alıyorum loş odaya biraz kucağımda sallayıp mayıştırayım diyorum sonra bakıyorum dikmiş gözleri gece lambasına mayışacağı yok yatırıyorum beşiğe deli bağlar gibi bağlıyorum ellerini çünkü bağlamazsam ayaklarını dikiyor havaya kollarından da destek alıp yan döndürüyor kendini üstünü de güzelce örtüyorum başta direniyor bir süre kundaktan çıkmaya falan çalışıyor o mızırdandıkça ben eee eee ee nin volümünü artırıyorum o da biraz uğraştıktan sonra çıkışı olmadığını anlıyor yorulup pes ediyor hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…