- 29 Kasım 2021
- 468
- 402
- 33
Aaa evet neden acaba merak ettim şuanNeler olmuş
Mirune, avaozge, temmuz hesaplar pasif ceza felan yazıyor. Topik sahibi de editör yazıyor yeni farkettim
Bilgisi olan var mi
Temmuz kendi hesabini silmis ama cipis mirune avozge zeykus caglaus banlanmis. Listeyi sildikleri icin baska kim ban yedi bilemiyorumAaa evet neden acaba merak ettim şuan
Öyle deneyim birde olur inşallah yoksa bıraktı gibi memeyiEds içindeyse incedir. Memeye yapıştırmak yerine memeyi ağzına verip yandan nazikçe ağzına versen
Kızlar benim oğlan halen uykusunda sıçrıyo sizinkilerde devam ediyomu kafama çok takıyorum bu konuyu
Evet hala var. Moro refleksi ilk 4 ay devam ediyo. Benimki 4 u bitirmek uzere azaldi ama bitmedi. Yavas yavas yok olucak merak etmeKızlar benim oğlan halen uykusunda sıçrıyo sizinkilerde devam ediyomu kafama çok takıyorum bu konuyu
Yaptirmani tavsiye ederim canim şuan olmasa bile okula vs başladığında çocuklar hastalıktan kurtulamıyor asi engeller diyemiyorum ama daha hafif atlatmasina yardımcı oluyorKızlar selam bayadir girmiyorum umarım herkes ve bebeleri iyidir. Benim bebem 3 aylık olmak üzere Rota virüsü aşısı yaptırdınız mı? Çok kararsızım yeni ve canlı aşı olduğu için ne düşünüyorsunuz acaba ?Delirella seninde fikrini merak ediyorum yaptırdın mi bebeğine
Okuudkca araştırdıkça aklım karıştı pazartesiye kadar karar vermem lazım tşk ederimYaptirmani tavsiye ederim canim şuan olmasa bile okula vs başladığında çocuklar hastalıktan kurtulamıyor asi engeller diyemiyorum ama daha hafif atlatmasina yardımcı oluyor
Doktorum bana 6 saat demişti ama uyuyosa uyndırmıyorum ben.Benim ki daha yeni 3aylık oldu ama uzun uyuyor benimde aklımda soracağım
Evet benimki de öyle ama kundak yapmayı bıraktıkKızlar benim oğlan halen uykusunda sıçrıyo sizinkilerde devam ediyomu kafama çok takıyorum bu konuyu
Selam canım, ben yaptırmayacağım. Bi yakınım 2 dozunu yaptırınca alerji belirtileri göstermeye başlamıştı birkaç sene önce. Üstüne rota virüsü de kapmış yeni ve hastanede yatmış yine. Doktor da aşı olsa da hastanede yatma riski var, tamamen korumuyor demiş. Benim bebe zaten alerjik riske atamıyorumKızlar selam bayadir girmiyorum umarım herkes ve bebeleri iyidir. Benim bebem 3 aylık olmak üzere Rota virüsü aşısı yaptırdınız mı? Çok kararsızım yeni ve canlı aşı olduğu için ne düşünüyorsunuz acaba ?Delirella seninde fikrini merak ediyorum yaptırdın mi bebeğine
Aaa hiç bilgim yokNeler olmuş
Mirune, avaozge, temmuz hesaplar pasif ceza felan yazıyor. Topik sahibi de editör yazıyor yeni farkettim
Bilgisi olan var mi
Nasi biraktin?Evet benimki de öyle ama kundak yapmayı bıraktık
Kızlar selam bayadir girmiyorum umarım herkes ve bebeleri iyidir. Benim bebem 3 aylık olmak üzere Rota virüsü aşısı yaptırdınız mı? Çok kararsızım yeni ve canlı aşı olduğu için ne düşünüyorsunuz acaba ?Delirella seninde fikrini merak ediyorum yaptırdın mi bebeğine
Var varHala haber yok değil mi kızlardan
Bende ilk oğluma yaptırdım 4.ayda sut alerjisi olduğunu anlamistik egzamaya bağlı aşıyla alakalı mıydı acaba siz böyle deyince bir düşündümSelam canım, ben yaptırmayacağım. Bi yakınım 2 dozunu yaptırınca alerji belirtileri göstermeye başlamıştı birkaç sene önce. Üstüne rota virüsü de kapmış yeni ve hastanede yatmış yine. Doktor da aşı olsa da hastanede yatma riski var, tamamen korumuyor demiş. Benim bebe zaten alerjik riske atamıyorum
Kundaksız uyuyor mu diye bi bakalım dedik gece, direkt uyudu ilk aylardaki kadar sıçramıyor herhalde ki kendini uyandırmıyor geceleri.Nasi biraktin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?