2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim oğlan halen uykusunda sıçrıyo sizinkilerde devam ediyomu kafama çok takıyorum bu konuyu

Kızlar benim oğlan halen uykusunda sıçrıyo sizinkilerde devam ediyomu kafama çok takıyorum bu konuyu
Evet hala var. Moro refleksi ilk 4 ay devam ediyo. Benimki 4 u bitirmek uzere azaldi ama bitmedi. Yavas yavas yok olucak merak etme

Kızlar selam bayadir girmiyorum umarım herkes ve bebeleri iyidir. Benim bebem 3 aylık olmak üzere Rota virüsü aşısı yaptırdınız mı? Çok kararsızım yeni ve canlı aşı olduğu için ne düşünüyorsunuz acaba ? Delirella seninde fikrini merak ediyorum yaptırdın mi bebeğine

Yaptirmani tavsiye ederim canim şuan olmasa bile okula vs başladığında çocuklar hastalıktan kurtulamıyor asi engeller diyemiyorum ama daha hafif atlatmasina yardımcı oluyor

Selam canım, ben yaptırmayacağım. Bi yakınım 2 dozunu yaptırınca alerji belirtileri göstermeye başlamıştı birkaç sene önce. Üstüne rota virüsü de kapmış yeni ve hastanede yatmış yine. Doktor da aşı olsa da hastanede yatma riski var, tamamen korumuyor demiş. Benim bebe zaten alerjik riske atamıyorum

2.ayda yaptırdık ama sut alerji oyumuz veya riskiniz yoktu. Şahsen yaptırmak istedim, asılı olduğu halde hasta olunuyor asi en azından hastalığın semptomların daha hafif gecirmesini sagliyor

Bende ilk oğluma yaptırdım 4.ayda sut alerjisi olduğunu anlamistik egzamaya bağlı aşıyla alakalı mıydı acaba siz böyle deyince bir düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…