2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar. Yerleşme kanaması adetten kaç gün önce yada ilişkiden kaç gün sonra oluyordu? Birde hafif pembe leke yerleşme kanaması mi olur adetten 14gun ince olan

Kızlar uyku gerilemesi başladı mı sizlerde, tam 3.5 aylık oldu, normalde geceleri soluksuz uyuyan çocuk çok kez uyanır oldu. Öneriniz var mı ne yapmak lazım?
Bizde de aynısı var 1 haftadır. 4 ay 7 günlüğüz ve perişanım gerçekten 6 kere falan uyanıyor resmen uykum bölünmekten hiçbir şey anlamıyorum uyumaktan

Kizlar bebisimin kilo alimi az oldugu icin mamaya basliycaz. Hipp var icmiyor bi turlu. Bebisleriniz hangi mamayı seviyor? Mamayı nasil veriyorsunuz, memeden sonra mı?

Kizlar bebisimin kilo alimi az oldugu icin mamaya basliycaz. Hipp var icmiyor bi turlu. Bebisleriniz hangi mamayı seviyor? Mamayı nasil veriyorsunuz, memeden sonra mı?
Aptamili sevmişti, içerik olarak en son sma aldım, onu kullanıyorum. Meme +mama seklinde

Hepimizin aynı olmuş atak dönemleri falan galiba resmen geberiyorum uykusuzluktan ya tövbe yarebbim kimsenin gücüne gitmesin ama uykuya hasretim
Once hasta oldugu icin die dusunmustum ama iyilesti de. Gece uyumuyo gunduz kucaktan inmiyo. Bitse su atal da az rahatlasam yatinca bile gecmiyo sirtimin agrisi
Normalde nasi besliosun bebegi? Benimki 3 saatte bi emiyo ustune mama veriyorum mesela. Sık emiyosa da 2 saatte bi mamayla basla. Yapa yapa kac ml iciyo onu bulursun zaten. Biberon bittiginde hala emmeye devam ediyosa doymamistir. Ben suan similac kullaniyorum memnunum

Hepimizin aynı olmuş atak dönemleri falan galiba resmen geberiyorum uykusuzluktan ya tövbe yarebbim kimsenin gücüne gitmesin ama uykuya hasretim
Yaa internette bu atak haftasına 4 hafta demiş 4 hafta atak mı olur

Biri üzerimize uyku eğitimi atsın

Bu arada bu hafta hastalandım ve mide bulantısından hiçbir şey yiyemedim. Sütüm öyle azaldı ki mama desteğine başladım. Şimdi arttırmaya çalışıyorum sütümü

Bebegini emzirip ve mama veren annelere bir sorum olacak. Mamayi biberonla mi veriyorsunuz. Benim de bir sure bebegimden ayri kalmam gerek yarim gun seklinde. Yoklugumda sutu biberonla versek sonrasinda emzirirken problem yasar miyim sizce

Bebegini emzirip ve mama veren annelere bir sorum olacak. Mamayi biberonla mi veriyorsunuz. Benim de bir sure bebegimden ayri kalmam gerek yarim gun seklinde. Yoklugumda sutu biberonla versek sonrasinda emzirirken problem yasar miyim sizce
Çalıştığım için ben yokken biberonla veriyorlar 3 aylkktn beri sorun yaşamadık çok şükür ama biberonin modeli vs de onemli lansinoh bizimki anne memesine uyumlu diye aldım Chicco da o mantıkla almıştım ama onunla içerken meme reddi yapacak gibiydi hemen değiştirdim markayı lansinoh dan memnunum suan

Her memeden sonra veriyor musunuz? Aptamil alayım ben de
Su an vermiyorum, gerek kalmadı ama öncesinde evet. Memeden süt devam etsin diye önce meme sonra mama demişti doktor.

Bu arada bu hafta hastalandım ve mide bulantısından hiçbir şey yiyemedim. Sütüm öyle azaldı ki mama desteğine başladım. Şimdi arttırmaya çalışıyorum sütümü

Solgarin brewers süt desteği başarılı, onu deneyenilirsin ama en en en başta bol su içmek lazim

Bu arada kizlar 4.ay kontrolüne gittik, doktor destekli oturmaya 5.aydan önce izin vermedi gelişim açısından.

2.ayda yapılan aşıların 2.dozlari gelmiş onları yaptırdık.
Demir başlaniyormus bu ayda, bizde kısmen kabizlik yaşadığımız için 6.ayda demir desteğe baslayacagiz dedi, anne sütünden geçsin kan yapan besinleri ağırlıklı tüket dedi bana.

Kilo alımı iyi ama boy olarak yaklaşık 2 cm geriden takip ediyoruz, minimum sinirda, 2.5 hafta erken doğmuştu, erken dogumlarda oluyor ama 1.5 yaşına doğru açığı kapatıyor, zaten büyük fark yok dedi doktor.

️Erken doğum yapanlarda boy durumu nasıl ilerliyor persentil tablosunda?

Doktor bunu önermişti henüz anne sütü dışı bsey tuketmediklerinden. Ayak altında ayasina boşluğa saat yönde refleksoloji masajı da destek oluyor. Karnına i love u masaji da yapmadıysan ekleyebilirsin
Kendinize de ayak masajı yaptırın hanımlar , bağırsak düzenlerinizi herşeye iyi geliyor ayak refleksolojisi , İstanbul ‘da olanlar için benim tavsiye edebileceğim Bakırköy Cumhuriyet Meydanında bulunan Carpediem Foot Ayak Masaj Refleksoloji merkezi var iyi geliyor
Hem de çok şeye karın masajı da önemli gerçekten

GUney 2 hafta erken dogdu. 4 ay kontrolunde 68 di boyu. Size kac dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…