- 1 Eylül 2021
- 5.335
- 19.982
- 198
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.701
Canım avent almıştık, 2 numarayı denedik içemedi bizimkisi hala 1 numaradayızBiberon kullananlar kaç numara kullanıyorsunuz acaba ve bebeğiniz ne kadarlık oldu ?
Bence gercekten gerekliymis, ufacik biseymis bizim sorunumuz ama bilmiyordum, suan gece uykusuna yatirdim cok sukurBende istiyorum yaaa
Canim bizimkide bir haftadir o saatlerde yapiyordu aynisinii uyku gozunden akiyordu ama dalamiyodu bi turlu bende acaba sutummu az geliyo diye dusundum megersem bizim sorunumuz gunduz uykularini fazla yaptirdigim icinmis, o saatlerde agliyodu yatakta 1,5 / 2 saat filan. Sizin uykular nasill? Cunku oyle bi agliyorduki anlayamiyordum neden agladiginiKızlar ya şimdiye kadar sütümle alakalı bi sorunum yoktu çok şükür bebeğimin kilo alımı da maşallah iyi. 1 haftadır falan akşamları inanılmaz huzursuz uykuya dalamıyordu biz de huzursuzluğunu uykudan diye düşündük hep eşimle. Bu akşam deneme amaçlı dolaba sağıp koyduğum sütten verdik 125 ccydi hepsini içtiaç olmasa hepsini içer miydi ? Baya kustu içtikten sonra demekki aç değildi diyorum normalde emzirdikten sonra kusma huyu yoktu çünkü ama yine de analık duygusu ya çocuğum açsa diyor. Ama bu huzursuzluk sadece akşam 7-8den 11e kadar falan var gündüz bişeyi yok sütümle alakalı olsa gündüz de huzursuz olurdu değil mi ? Bide çiş kaka sayılarımız da iyi yani. Acaba akşama mı sütüm yetmiyor öyle bişey olabilir mi ? Elimle sıkınca geliyor da süt. Ay çok karışığım nolur biri beni aydınlatsın
Benım de akşama doğru sütüm azalıyor, sabahtan sağdıgım sütü verıyorum 80 90 ml arası ıcıyor. O birden acıkmışsa o yüzden fazla ıcıp kalanını kusmuş olabilir.Kızlar ya şimdiye kadar sütümle alakalı bi sorunum yoktu çok şükür bebeğimin kilo alımı da maşallah iyi. 1 haftadır falan akşamları inanılmaz huzursuz uykuya dalamıyordu biz de huzursuzluğunu uykudan diye düşündük hep eşimle. Bu akşam deneme amaçlı dolaba sağıp koyduğum sütten verdik 125 ccydi hepsini içtiaç olmasa hepsini içer miydi ? Baya kustu içtikten sonra demekki aç değildi diyorum normalde emzirdikten sonra kusma huyu yoktu çünkü ama yine de analık duygusu ya çocuğum açsa diyor. Ama bu huzursuzluk sadece akşam 7-8den 11e kadar falan var gündüz bişeyi yok sütümle alakalı olsa gündüz de huzursuz olurdu değil mi ? Bide çiş kaka sayılarımız da iyi yani. Acaba akşama mı sütüm yetmiyor öyle bişey olabilir mi ? Elimle sıkınca geliyor da süt. Ay çok karışığım nolur biri beni aydınlatsın
Acentesi 1 numara canım.Biberon kullananlar kaç numara kullanıyorsunuz acaba ve bebeğiniz ne kadarlık oldu ?
2 numaraya geçmek için erken değil mi zaten daha. Benım yavru 1 numarada bile hala kaçırıyor boğazına keşke daha yavaş akışlı daha küçğk delikli bi baslık olsaCanım avent almıştık, 2 numarayı denedik içemedi bizimkisi hala 1 numaradayız
Silikon uç azalma yapmadı bende.. tahin helva ye çok faydasın görüyorum,bol su iç. Birde dinlen canımSilikon uç kullanan kızlar benim sütümde ciddi bir azalma var artık bomboş göğüslerim çok üzülüyorum acaba silikon uçtan mı bebiş memeyle temas etmiyor ya ondan mı azalıyor. Doktor silikon uç sütünü azaltır demişti bebis 10 günlükkenBi de ciddi anlamda sütüm arttı şunu kullan dediğiniz bir şey var mı?
Yavaş akışlılar da 1-2-3 delik gibi numaralandırılmış mı acaba. Avent öyle çünkü..Lansinoh yavaş akış uçlu kullanıyorum 1 aylıktan beri kullanıyor
Orta akışlı ile başlayabildi mi? Süpermiş.Nuk un yenidoğan kullanıyorum orta akışlı damaklı
ben de 10 gün önce 2 numaraya geçmiştim. Bugün 3 numaraya geçtim. Normalde + 3 ay görünüyor. Ama dünden beri 2 saatte bir 60-70 yiyor ve uyuyordu. Ben de 3 numara ile verdim. Daha iyi oldu sanki.Canım avent almıştık, 2 numarayı denedik içemedi bizimkisi hala 1 numaradayız
Avent 1 numarayı uzun kullandım ben de 10 gün önce 2 numaraya geçtim. Bugün 3 numara ile verdim. Bence daha kolay yedi. Daha da önemlisi yerken yoruluyordu ve sürekli uyuyordu. Yenidoğan gibi olmuştu. Az az sık sık yiyor kalan zamanda uyuyordu. 3 numara ile verince eski düzenimize geri döndük. Bugün bir saat oyun halısında yuvarlandık beraberBenım de akşama doğru sütüm azalıyor, sabahtan sağdıgım sütü verıyorum 80 90 ml arası ıcıyor. O birden acıkmışsa o yüzden fazla ıcıp kalanını kusmuş olabilir.
Acentesi 1 numara canım.
2 numaraya geçmek için erken değil mi zaten daha. Benım yavru 1 numarada bile hala kaçırıyor boğazına keşke daha yavaş akışlı daha küçğk delikli bi baslık olsa
2 numaraya geçmek için erken değil mi zaten daha. Benım yavru 1 numarada bile hala kaçırıyor boğazına keşke daha yavaş akışlı daha küçğk delikli bi baslık olsa
Gündüz uyuyor baya ya. Uyandırsam mı acabaCanim bizimkide bir haftadir o saatlerde yapiyordu aynisinii uyku gozunden akiyordu ama dalamiyodu bi turlu bende acaba sutummu az geliyo diye dusundum megersem bizim sorunumuz gunduz uykularini fazla yaptirdigim icinmis, o saatlerde agliyodu yatakta 1,5 / 2 saat filan. Sizin uykular nasill? Cunku oyle bi agliyorduki anlayamiyordum neden agladigini
Olur mu , ordinaryüs profesör çok bilmiş bebek uzmanı kocam nerde okuduysa emme 20 dkdan daha uzun sürüyorsa 2 numarayı geçin dediği için denedik 2 numarayı ama olmadı tabii ki de2 numaraya geçmek için erken değil mi zaten daha. Benım yavru 1 numarada bile hala kaçırıyor boğazına keşke daha yavaş akışlı daha küçğk delikli bi baslık olsa
Ben bugun oyle yaptim surekli uyandirdim bir saat uyutupp, ve bugun aksam aglamadi resmen. Gunduz en fazla 5 saat uyutmamiz lazimmis artikk. Uyandirmaktan korkmamamiz lazimmis bide daha kaliteli uyku icin. Bunlari bugun ogrendimGündüz uyuyor baya ya. Uyandırsam mı acaba
4500 tu canım 4950 olmuş iyi ki mama vermemişim dikkat edince aldı hemen çok şükürKaç kilo oldu canım maşallah güzel almış
Açık açık hastaysanız gelmeyin diyeceksin bence ya da eşin diyecekAy resmen sinir krizi geçiriyorum . Eşimin ailesi geçen haftalarda hastalardı gelip gitmesinler dedim eşime o hafta çat kapı geldiler hasta hasta . Zor tuttum çocuğa dokundurmadım ertesi günlerde bi daha geldiler. Eşim ayıp olmasın diye bi şey diyemedi . Bebiş o sıra huzursuzluk çekti burnu tıkandı banyo yaptırdık düzeldi . Dün de gözü çapaklandı meğer yazığım grip atlatıyormuş. Bugün yine geldi babası yüzsüz yüzsüz haber vermeden . Onların 2 dakikalık zevki için oğlum şu an grip atlatıyor . Yüzlerine de bakmıyorum ama anlamıyorlar ne yapacağımı şaşırdım . Bi parça çocuk yani uğraşmak zorunda mı şu an hastalıkla
Tamam canım teşekkür ederimSilikon uç azalma yapmadı bende.. tahin helva ye çok faydasın görüyorum,bol su iç. Birde dinlen canım
Bende bilemedim.1 numaraya 1 aylık için diyor.bizimki 50 günlük oldu acaba 2 numaraya nezaman geçicezBenım de akşama doğru sütüm azalıyor, sabahtan sağdıgım sütü verıyorum 80 90 ml arası ıcıyor. O birden acıkmışsa o yüzden fazla ıcıp kalanını kusmuş olabilir.
Acentesi 1 numara canım.
İyiyiz canım çok şükür. Ev yoğunluğundan geriden takip edip anca cevap yazabildim. Aslan'la ilgili güzel gelişmeler var. Sünnet ve sistoskopi yapılmadan önce ultrasonu tekrarlayalım dedi nefroloji doktorumuz. Bizde küçük bir yerde yaşadığımız için ultrasona götürecek alternatif pek olmayınca özel hastaneye gittik 1.700 dediler bende eşime ona o kadar para vereceğimize üroloji doktoruna gidelim özele dedim. İyi ki de demişim. Gittik ve ultrasona değerleri normal aralıkta çıktı çok şükür. Bize detaylı bilgilendirme yaptı. İzmirde ki doktorumuz sondalı çekim için acele ettiğini anladık. 3 aydan küçük bebeklere pek önermiyorlarmış hatta. Sonuçları İzmir deki doktora gönderdim 5 gündür kadın cevap verme tenezzülünde bulunmadı çok garip. Antibiyotik kullanıyor bu çocuk birde. Kestik antibiyotiği. Özetle Aslanı sünnet yaptırıp bu kabustan uyanacağız sonunda inşallah. Umarım sizde her şey yolundadırAslan ve sen nasılsınız canım ?
Allah yardımcınız olsun kuzum. Umarın tez zamanda bu dertten kurtulursunuz. Rabbim minik kuşuna şifa versin inşallahKızlar bugün bebeğime beyin ultrasonu yapıldı. Ventriküller 8mm hala ve beyninde koroid pleksus kisti varmış. Bi daha ki aya beyin cerrahına gideceğiz. Çok üzüldüm
Bizim de öyle canım. Akşam saatini bekliyor adeta. İlk gece uykusuna dalamıyor, ağlıyor, susturamıyoruz. Yan yatmak istemiyor dik uyumak istiyor. Göğsüme koyuyorum emziğini düşürüyor. Tam uyutuyorum ve kucağımda hala birden zınk diye uyanıp ağlamaya başlıyor. Onun dışında çok agresif bir bebek. Dünyaya tepki olarak doğmuş gibi. Emzirme yastığında biraz oyalayabiliyorum. Onun dışında ya beslenecek ya ağlayacak. Altını alıtken mutlu gülücük atıyor. Acaba ne zaman sakinler normalleşir bilmiyorum. Hayatımda böyle huyda hiç bebek görmedimKızlar ya şimdiye kadar sütümle alakalı bi sorunum yoktu çok şükür bebeğimin kilo alımı da maşallah iyi. 1 haftadır falan akşamları inanılmaz huzursuz uykuya dalamıyordu biz de huzursuzluğunu uykudan diye düşündük hep eşimle. Bu akşam deneme amaçlı dolaba sağıp koyduğum sütten verdik 125 ccydi hepsini içtiaç olmasa hepsini içer miydi ? Baya kustu içtikten sonra demekki aç değildi diyorum normalde emzirdikten sonra kusma huyu yoktu çünkü ama yine de analık duygusu ya çocuğum açsa diyor. Ama bu huzursuzluk sadece akşam 7-8den 11e kadar falan var gündüz bişeyi yok sütümle alakalı olsa gündüz de huzursuz olurdu değil mi ? Bide çiş kaka sayılarımız da iyi yani. Acaba akşama mı sütüm yetmiyor öyle bişey olabilir mi ? Elimle sıkınca geliyor da süt. Ay çok karışığım nolur biri beni aydınlatsın
Allah şifa versin, sünnetiniz hayırlı olsun canım.Kızlar ben bugün oğluşumu sünnet ettirdim. Özelde anestezisiz oldu. Krem sürdüler uyusturdular. İşleme anne babada girebiliyordu bizde girdik. İşlem sırasında çok ağlamadi. İşlemden 1 saat sonra çok çok ağladı ilk defa gözlerinden yaş aktı yavrumun onla bir bende ağladım canimdan can gitti. Doktor uyutabilirseniz bolca uyutun daha iyi olur dedi. Bizde calpol verip beyaz gürültü ile uyuttuk. Şuan acıları çok çok azaldı 3-4 gunede tamamen geçer dedi doktor. Ne kadar erken o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?