- 23 Mart 2022
- 276
- 695
- 23
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.801
Uygar ve devrim i çok beğendimBenim oğlumun adı Uygar toprak belki sana da fikir olureğer bu çocuğumda erkek olsaydı devrim ayaz koyacaktım adını. Biz de kıza isim bulamıyoruz bir türlü
Olsun artık bizde böyle geçiricez hamileliğiBenim en son çarşamba günü yoğun kahverengi akıntı geldi bayramda yorulmuştum epeyce. İstirahat ediyorum ben de mümkün olduğunca dinleniyorum avm ye pazara gitmek hepsi yasak
Girayhan ve Kayrahan düşünüyorum ben eşim karar veremediİsim konusu konuşulmuşken erkek isim önerisi olan var mı kızlar çok zor durumdayım bu kadar kararsızlık sonucu ne olacak bilmiyorum
Gelebilir aslında canım nisan ayı gibi kalktı şimdi vakalar yeniden arttı hatırlatma dozunu açtılar filan bunlar hep insanı ümitlendiren gelişmeler
Bende oğlumun ismini çok severek koydumUygar ve devrim i çok beğendim
He ya dönemi hiç açmazdıkGelebilir aslında canım nisan ayı gibi kalktı şimdi vakalar yeniden arttı hatırlatma dozunu açtılar filan bunlar hep insanı ümitlendiren gelişmelerne güzel tam da 30 Ağustosta 24+0 oluyordum seminere bile gitmeyecektim
Güle güle kullan keşke banada verecek birileri olsaKizlar biz ilk cicimizi aldik, hem de komsudan :) 5 defa kullanmislar ve tabii ki Almanyanin resmi rengi: GriEki Görüntüle 3098302
Tek duam gelsin lütfen
Pandemi artmazsa gelmez, iki ucu.. ÖTek duam gelsin lütfentabi pandemi artmadan
AsenaBiz de Bir turlu isim bulamadik kizimiza. Turkce kokenli olsun istiyoruz. Onerisi olan var mi?
O zaman da ağırlıktan gezemeyiz :)))) hayallerimde hoplaya zıplaya hamilelik geçirmek vardı tatile falan gidecektim yalan olduOlsun artık bizde böyle geçiricez hamileliği30. Haftayı görsek hayırlısıyla başlarız gezmeye
+1Erkek ismi daha zormuş ay, galiba Ali olacak
O zaman da ağırlıktan gezemeyiz :)))) hayallerimde hoplaya zıplaya hamilelik geçirmek vardı tatile falan gidecektim yalan oldu
Bu arada bebişini hissedenler nasıl oluyor ilk hareketler ben hala hissetmiyorum
Ben anlamıyorumO zaman da ağırlıktan gezemeyiz :)))) hayallerimde hoplaya zıplaya hamilelik geçirmek vardı tatile falan gidecektim yalan oldu
Bu arada bebişini hissedenler nasıl oluyor ilk hareketler ben hala hissetmiyorum
UmayBiz de Bir turlu isim bulamadik kizimiza. Turkce kokenli olsun istiyoruz. Onerisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?