- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #14.141
Kızlar bildiğiniz isimli tulum yapan yer var mı uygun araştırıyorum ama bir türlü bulamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bildiğiniz isimli tulum yapan yer var mı uygun araştırıyorum ama bir türlü bulamadım
Geçmiş olsun kuzumKızlar merhaba, ben dün sabah bir uyandım boğazım ağrıyordu. Öğlene doğru şiddetlendi kulak ağrısı da eklendi. Halsizlik, baş ağrısı, burun akıntısı da var Kayınvalidemlerde kaldığım için gece acilde covid testi yaptırdım. Çok şükür sonuç negatif ama kafamı kaldıramıyorum. Çok fena. Ateşim 37 ya 37.1 çıkıyor. Acildeki dr antibiyotik yazdı ama kullanmadım henüz. Ankarayı pek bilmiyorum evin yakınında uluğ bey hastanesi diye özel bir hastaneden kbb randevu aldım yarın için. Acaba bu halsizliğin bebeğe bir zararı olur mu? Canım çok sıkıldı ya. İnşallah yavrum iyidir, enfeksiyon ona geçmez
Fiyatları ne kadar canım biliyor musun? Ürünleri güzele benziyor bende bakayım buraya teşekkür ederim![]()
Nakış Sepeti (@nakissepetii) • Instagram photos and videos
42K Followers, 184 Following, 1,114 Posts - See Instagram photos and videos from Nakış Sepeti (@nakissepetii)instagram.com
Tavsiye ederim ben burda yaptiricam![]()
Baska yere sormadigim icin fiyat karsilastirmasi yapamiyorum ama bizzat yakin arkadaslarima hediye de yaptirdim burdan urunleri inanilmaz kaliteli baski degil direk.nakis yapiliyoFiyatları ne kadar canım biliyor musun? Ürünleri güzele benziyor bende bakayım buraya teşekkür ederim![]()
Evet doğru diyorsun, kadın doğumcuya da bir görüneyim. İnşallah canımGeçmiş olsun kuzum
Bir çoğumuz geçirdik hastalığı bende çok kötüydüm yeni yeni toparlıyorum KBB ye gittim burun ve boğaz fısfısı verdi sadece başka hiç bi şey veremem dedi istersen kadın Doğumada git bebeğe de bakarsın için rahat eder
C vitamini çok önemli bu süreçte meyve limon tüket bol bol
Allaha emanetler bi şey olmasın inş![]()
Ya ne alaka ya, nasil bir dusunce bu. Ordaki dikisle sezeryan dikisi ayni mi ya. Milletide bu sekilde konusarak korkutmaya calismayin. Normal olabiliyorsa neden olmasin illa sezeryanmi olmasi lazim teknoloji ilerledi diye nasil bi mantik anlamadim. Sende suan sanki sezeryan marifetmis gibi anlatiyosun bende ona sinir oluyorum.
Sezeryana karsi biri degilim, son anda doktorum derse sezeryan olucak diye kabul ederim ama bastan sanki normal dogum yapan kisiler hepsi olucekmis gibi konusmayin lutfen.
Listeni bizimle de paylaş gülüm2. Seçeneğim olarak o da var burada da yazdılar ondan sonra listeye ekledim canım bakalım detaylıdan sonra inşallah daha pahalanmadan alacağım
Çok mantıklı bebişin odasına konabilir![]()
Evden iğrendim ben, dışarıda kusma bulantı yok ama kendi mutfağım hala midemi bulandırıyor . Yaptığım yemeklerden hala zor yiyorumBenimde 3 mart sat.. acaba hala bulantı ve kusma ile ugrasan var mi
Ben varım. Eskisi kadar çok olmasa da hala bulantılarım ve kusmalarım devam ediyor. Hala yemek yapamıyorumBenimde 3 mart sat.. acaba hala bulantı ve kusma ile ugrasan var mi
O iyiymiş canım bende direk buraya bakayım önce teşekkür ederimBaska yere sormadigim icin fiyat karsilastirmasi yapamiyorum ama bizzat yakin arkadaslarima hediye de yaptirdim burdan urunleri inanilmaz kaliteli baski degil direk.nakis yapiliyo
Yaptığım yemeği bende yiyemiyorum ya bir iki kaşık alıyorum sonra tıkanıyorumEvden iğrendim ben, dışarıda kusma bulantı yok ama kendi mutfağım hala midemi bulandırıyor . Yaptığım yemeklerden hala zor yiyorum
Bebek arabası listem var paylaşayım hemen canımListeni bizimle de paylaş gülüm![]()
Ay bebeğe hiç bir şey almayan bir ben mi kaldım?Bugün aldığım seneye giyeceği mayosunu saymazsak. Her şey tam sanki bir o eksikti
![]()
Canım bu listelediklerin çift yön kullanılmıyor değil mi? Yani bebeğin yönünün bize bakması daha iyi olmaz mı?
Oh valla içim rahatladı .kendimi Firidevs Yöreoğlu gibi hissediyorumdumBen de seneye yaza giyecegi mayo sapka takimi ve yazlik cicili bicili tulum aldim. Baska hicbir seyi yok yavrumun.
![]()
Teşekkur ederim canım benim çok sağolBen 20. Haftamı tamamladığımda hissetmeye başladım. Biraz göbek bölgemde yağlanma var ayakta veya oturrurken çok hissetmiyorum hala. Ama yatarken kıpır kıpır maşallah kızım. Göbek bölgesinde ki yağ oranı da etki ettiğini düşünüyorum o yüzden. Biraz daha sabret telaş yapma.