- 15 Mart 2021
- 557
- 352
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #14.161
Bi de ben varımBöyle gelinler kaldı mı ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de ben varımBöyle gelinler kaldı mı ya![]()
Canm listeye gözattım da buradaki chicco ohlala’yı almıştık biz travel sistemden sonra. Çok hafif bir araba ama tekerleri çok kötü. 1 sene zor kullandık. Sonra prego baston pusete geçtik.
Çift yönlü kullanım sadece ilk aylarda kullanılıyor sonra giç kullanılmıyor. 5-6 aydan sonra sana değil dışarıya bakmak istiyor çocuk. İlk 6 ayımız da zaten kışa denk geliyor. O aylarda pusetle idare edip sonra direkt böyle bir arabaya geçmek en mantıklısı.Canım bu listelediklerin çift yön kullanılmıyor değil mi? Yani bebeğin yönünün bize bakması daha iyi olmaz mı?
Hala prilam kullandığım ve o bulantımı tamamen kestiği için farkında değilim. Ama 2-3 hafta önce bir gün denemek için ilaç içmedim ve kusmaktan öldüm. Önümüzdeki haftalarda bir deneme daha yapacağım bakalım.Benimde 3 mart sat.. acaba hala bulantı ve kusma ile ugrasan var mi
Benimde 2 mart. Hala uğraşıyorum bende ama koku hassasiyetinden benim. Hala kendi evimde kalamıyorum. Ev banyo Deterjan şampuan su herşey kokuyo halaBenimde 3 mart sat.. acaba hala bulantı ve kusma ile ugrasan var mi
Kan testi 5in üzerindeyse hamilesindir canım idrar testi gibi yanılma olayı yokİlişkiden 24 gün sonra yapılan kan testinin yanılma payı var mıdır
Yok canım kullanılamıyor ilk 6 ay özellikle sana doğru dönük olması daha iyi ama zaten kış bebeği olacaklar bebek arabasını kullanmaya başlayınca çevresine bakmak daha hoşuna gider hem de çift yönlü olup hafif kullanımı kolay bir model hiç görmedimCanım bu listelediklerin çift yön kullanılmıyor değil mi? Yani bebeğin yönünün bize bakması daha iyi olmaz mı?
Tamam canım o zaman onu listeden çıkarayım pregoya bakayımCanm listeye gözattım da buradaki chicco ohlala’yı almıştık biz travel sistemden sonra. Çok hafif bir araba ama tekerleri çok kötü. 1 sene zor kullandık. Sonra prego baston pusete geçtik.
1.2de düşük çıktı ama 24 gün erken mi oldu diye tereddütteyimKan testi 5in üzerindeyse hamilesindir canım idrar testi gibi yanılma olayı yok
Yok canım kullanılamıyor ilk 6 ay özellikle sana doğru dönük olması daha iyi ama zaten kış bebeği olacaklar bebek arabasını kullanmaya başlayınca çevresine bakmak daha hoşuna gider hem de çift yönlü olup hafif kullanımı kolay bir model hiç görmedim
Geç döllenme olduysa canım tabi kanda çıkmaz özellikle adet düzensizliğin varsa geç döllenme ihtimali yüksek biraz daha bekle eğer adet olmazsan 1 hafta sonra tekrar verirsin canım1.2de düşük çıktı ama 24 gün erken mi oldu diye tereddütteyim
Tam onu yazacaktim tekerlekler kücük parkta gezmek icin örnegin, sokakta iyi amaCanm listeye gözattım da buradaki chicco ohlala’yı almıştık biz travel sistemden sonra. Çok hafif bir araba ama tekerleri çok kötü. 1 sene zor kullandık. Sonra prego baston pusete geçtik.
Şuruptan bilgim yok ama demir ilacını değiştirmeyi istesen? Ben bi feromat kullandım bir de oroferon. İkisi de yapmadı kabızlık. Gün içinde beslenmene dikkat et lifli gıdalar tüketmeye calış. Ben yoğurtla yulaf karıştırıp yiyorum araöğün niyetine o baya düzenliyor bağırsak hareketlerini.kizlar iyi aksamlar, demir ilaci kullanmaya basladigimdan beri kabizlik tavan yapti. Yani afedersiniz en fazla 2.gun cikiyorum tuvalete ama cok zorluyor beni. İlk hamileligimde hiç çıkamıyordum o yüzden doktor surup vermişti duphalac diye. Şimdi ki doktorum da yazdı ama sormayi unuttum çok zorlaninca içsem mı yoksa belli bir süre çıkmayınca mı içsem diye. Kullananlar varsa nasıl kullaniyorsunuz
Diyet yaptığım dönemde yulaf beni daha kötü yapmıştı canım onun haricinde genel olarak dikkat etmeye çalışıyorum. Demir ilacını sorucam tekrar gittiğimde 10 gun sonra kontrolum, yazdıkların aklımda bulunsunŞuruptan bilgim yok ama demir ilacını değiştirmeyi istesen? Ben bi feromat kullandım bir de oroferon. İkisi de yapmadı kabızlık. Gün içinde beslenmene dikkat et lifli gıdalar tüketmeye calış. Ben yoğurtla yulaf karıştırıp yiyorum araöğün niyetine o baya düzenliyor bağırsak hareketlerini.
40 gün geçti ilişkiden az bir şey adet oldum ama idrar testleri hep negatifGeç döllenme olduysa canım tabi kanda çıkmaz özellikle adet düzensizliğin varsa geç döllenme ihtimali yüksek biraz daha bekle eğer adet olmazsan 1 hafta sonra tekrar verirsin canım![]()
Birkaç yakınımdan pek kullanamadıklarını duymuştum ilk bir ay falan kullanılıyormuş sanırım. 3 aylık bebekler falan onda kendilerini pasif hissediyolarmış gibi duydum babybjörn muadili almış yakınım o otomatikleri beğenmeyince. Ve gerçekten bebek onu daha çok sevmiş bana böyle anlattı çok gereksiz kısa süre kullanırsın vs dedi ben de bbjrn muadili aldım canım. Çinden geliyo daha gelmedi ama bu cumartesi gelecek inşallahKızlar bu otomatik sallanır ana kucakları hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ya 4moms baktım fiyat çok uçuk belki ama çocuk 9 kg olana kadar kullanılıyormuş. Ben iri bebek doğurabiliyorum :) Kızım 1.5 hafta büyüktü. Allah nasip eder vaktinde doğurursam belki 4 kg doğurcam belli olmaz. Bu açıdan biraz daha uzun süre bir şey istiyorum. Nunalara baktım aslında biraz da ama kafam karıştı. Sizin öneriniz ne ? En azından 1 yaşına kadar kullanayım istiyorum açıkçası
Ben de atanamayıp evde oturanlardanım canımSizin durumunuz farklıymış gerekliyse alınabilir tabii kiben atanamayıp evde oturduğum için
![]()
Süper bilgi çok teşekkür ederim. Bu hiç aklıma gelmemişti dediğiniz gibi deneyeceğim belki de hiç gerek kalmazyoo hayır bir sakıncası olmaz. Koltukaltı basit ateşölçerlerle teyit edin eğer doğru ölçüyorsa onu kullanmaya devam edersiniz canm.
Süper haber annesi gözün AydınKizlar simdi detayli ultrasondan ciktikkk, ve elhamdullillahh hersey yolundapasamin keyfi yerindeydii, hersey olmasi gerektigi gibi, hatta annesiyle babasi gibi uzun boylu olucak dedii kemik gelisimi onde gidiyormus yavrumun
cok rahatladimmm, darisi butun tatlis annelereee
![]()
Ben kabin denilen bebek arabalarından aldım canım. Joie Signature tourist ismi. Tek elle açılıp kapanıyor çok hafif kapattığında kendisi dik bi şekilde ayakta durabiliyor ve aparatları sayesinde aldığımız puseti de arabamıza takabiliyoruz. Çok hafif ve bagajda yer kaplamıyor tavsiye ederim.Kızlar nasılsınız? Herkes ne çok şey almış fiyatlar fırlıyor diyeben de anne yanı beşik aldım trendyoldan başka bir şey almadım. Beklemeyi düşünüyordum 7-8. aylara kadar ama fiyat artışıyla başedemem diye aldım
Şimdi araba almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilemedim. Alanlar ne aldılar? Ben uzun süreli kullanmak istiyorum. İlk 4-6 ay araba kullanmam sling kullanırım diye düşünüyorum ama çok yorucu olur kullanamazsın diyenler var. Puset almayı düşünmüyorum. Klasik arabalara çok küçükken koyabiliyor muyuz bebişleri ?
Canım hatta sana söyle söyleyim elele madre ve yoyko 8 in 1 arasında kalmıştım. 1 hftadır ikisi de 2.300 dü. İki gün önce bi baktım yoyko 3000 oldu. Bu sabah bi baktım 3300 oldu. İnsnılır gibi değil ama 1 hafta olmadan 1000 tl zam geldi. Ben de bugün gittim elele madreyi aldımBen şuan şok((
Geçen ay 1400 lerdeydi yoyko 8 in 1 şimdi 3300 olmuş![]()
Ben 4 sene önce olmuştum canımGebelik haricinde tetanoz olmuşmuydunuz daha önce.
Besafe çok duydum müthişmiş hatta diğerlerinde olmayan bi sertifika mı ne varmış hepsinden ayıran bi ekstra sağlamlığı varmış sanırım yanlış aktarmayım şimdi. 10 bin tl olduğunu görünce araştırmadım9 kilo olana kadar pusetini emniyet kemeriyle bağlayıp onu kullanacağım. Daha sonra 9-18 kg kapasitesi olan oto koltuklarından bakarım. Kızımda besafe kullanmıştım. Baya iyi bir oto koltuğu.
Bence xiaomi mitu yu da cıkar canım tutunma yeri yok. Benim listem de seninkinin aynısıydı hep aynı ürünleri favlamışız. Ben de senin gibi kabin bagajda az yer kaplayan hafif arabalara baktım hatta hepsini canlı gördüm. Prego airo mu ne o çok dayanıksız duruyorudu. Ben pier cardin vovo ve joie signature arasında kalmıştım. Joie signature aldım. Bakmanı tavsiye ederim çok güzel istersen puset de takabiliyorsun aparatları varTamam canım o zaman onu listeden çıkarayım pregoya bakayım![]()