2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Farklı modelleri var ama ben bunu tercih ediyorum canm. İlk aylar bebekte kusmalar olabildiği için hafif eğimli yatması gerekiyor. Kızımda da bunu kullanmıştım. Yatağının içine bunu koyup üzerine müslin bir örtü örtüyorum. Bunda uyutuyorum.

Eklentiler

• 4F19BE4A-72EF-4D05-82D6-8E75CCBFD172.webp
    4F19BE4A-72EF-4D05-82D6-8E75CCBFD172.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 86
Besafeler 10 bin yok canm ya. İsofixsiz 3 isofixli 5 bin şuan. Ama bunlar da büyük rakamlar. Keşke kızımınkini vermeseydim tabi 🥴
Geçen bi influencer link vermiş orda gördüm canım 10.400 den 9. 400 e düşmüş koşun diyodu merakımdan baktım indirim de bitmiş 10.400 olmuştu gene😀 farklı modelidir o zaman. Neyse dediğin Aralıktaysa sevindim. Alma ihtimalim biraz varmış en azından 😀
Peg perego pliko mini tam modeli canm. Baya memnunum. Ama onun da ön barı yok. Ben hiç ihtiyaç duymadım. Hatta chicco ohlala kullanırken de önbarı hep çıkarıp kullanıyorduk. Bebeği oturtmak, kaldırmak daha kolay oluyordu. Bak foto ekleyeyim. Burda kızım 8 aylık falan
Burası göksu parkı mı yoksa 😀

Geçen bi influencer link vermiş orda gördüm canım 10.400 den 9. 400 e düşmüş koşun diyodu merakımdan baktım indirim de bitmiş 10.400 olmuştu gene😀 farklı modelidir o zaman. Neyse dediğin Aralıktaysa sevindim. Alma ihtimalim biraz varmış en azından 😀

Burası göksu parkı mı yoksa 😀
Hahah evet göksuya gitmiştik. Normalde gop’ta oturuyoruz ama baya ters😄

Ben aldım birkaç gün önce çok iyi yapmışsın stoğu bitenler hep yeni fiyatla geliyor pazartesiden itibaren +3500 olacaktı bizim oda
ya ne hallere düştük gercekten, en son alınacak şeyleri şimdiden alıyoruz, baya bi süre kimseye söylemeyi düşünmüyoruz, çok bilmişler yok şimdiden alınır mı neden doğmamış cocuğa don biçiyorsunuz diye söylenecekler, anca söylenirler gereksiz

Kızlar ben bugün kontrole gittim. Plasenta lakünleri var şuan onlara birşey yapamayız dedi. Detaylı ultrasonu bekleyecekmişim takip edilecekmiş. Baloncuk dedi bir ara ne bu bilen var mı canım çok sıkıldı 😔
Bu konuda bir fikri olan var mı? Ne olduğuna dair bir bilgi bulamadım internette

Ben de biraz geç alışveriş yapacağım. Ekim gibi başlarım heralde 😂 kızlar aldığınız tulum, çıtçıtlı icliklerin falan da linklerini paylaşır misiniz? Ben favoriye alıyorum sonradan fikir olsun diye 😘

Gece ayni seyi dusundum olmaz mi diye, Turk zekasi 😂😂
😂😂😂 Baya da oldu 2 çocuk büyüttüm öyle. Aklın yolu bir demek.
Bu konuda bir fikri olan var mı? Ne olduğuna dair bir bilgi bulamadım internette
Hiç bilgim yok canım. Ama üzülmeni gerektirecek birşey değildir diye düşünüyorum. Drlar herşeyi söylüyor sonra geçiyor biz üzüldüğümüzle kalıyoruz.

😂😂😂 Baya da oldu 2 çocuk büyüttüm öyle. Aklın yolu bir demek.

Hiç bilgim yok canım. Ama üzülmeni gerektirecek birşey değildir diye düşünüyorum. Drlar herşeyi söylüyor sonra geçiyor biz üzüldüğümüzle kalıyoruz.
Doğru düzgün bir açıklama da yapmadı internette de bilgi bulamadım öyle boşluktayım

İşte tecrübesiz olunca bulduğumu eklemişim listeye 😂

Xiaominin rengi de yoktu zaten sadece pembesi vardı tutunma yeri olmaması kötüymüş onu da çıkartayım tüm pusetler takılabiliyor mu acaba joie signature çarşamba doktora gideceğim dönüşünde e bebeğe gidip inceleyeyim canım en iyisi kaç kg ye kadar taşıyor 15 mi 22 mi

Cybex pahalı genelde bütçemi aşıyor ama dediğin modele internette baktım bulamadım hiç fiyatı ne kadar canım

Ben onu baya araştırmıştım pregoyu alırken çok gidip gelmiştim. 2 modeli var all city olanın yatma özelliği var ama diğerinin yok. Bir de yine all city olmayanın üst arka tentesi açık. Rüzgarlı, yağışlı havalarda kullanılmaz. Mutlaka mağazada detaylı inceleyip karar verin.

Sanırım bu yazdığınız model çift tekerlekliydi. Çift tekerlekliler eski modelmiş, artık pek üreten firma yokmuş ve sürüş yönünden işkenceymiş.

Dediğim model bu kızlar. Ben de kullanan birkaç kişinin yorumlarına baktım öyle karar verdim ama biraz daha baska model araştıracağım. Hafif, sürümü kolay araba bagajına sığacak bir şey arıyorum travel sistemler kadar da ağır olmayacak.

Dediğim model bu kızlar. Ben de kullanan birkaç kişinin yorumlarına baktım öyle karar verdim ama biraz daha baska model araştıracağım. Hafif, sürümü kolay araba bagajına sığacak bir şey arıyorum travel sistemler kadar da ağır olmayacak.
canım arkadasım şu eklediğimden kullanıyor, baby plus markası, kendim görüştüğümüz de kullandım çok hafif ve kullanışlı, sürüşü de iyi. sanırım bizde bundan alacağız biraz daha araştırıp, sende istersen bu modele bakabilirsin e bebekten

Eklentiler

• Ekran Resmi 2022-07-19 10.09.56.webp
    Ekran Resmi 2022-07-19 10.09.56.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar şu magnezyum hapını ne zaman içiyorsunuz , dün sabah içtim ama gece yine ayaklarım uyutmadı beni
Gece yatarken iciceksin rahat uyutuyir magnezyumun adı nedir bende gece içince deliksiz uyuyom içmezsen zırt pırt uyaniyom bugün doktora gidicem dün sancılarım oldu bugün yok ama tedbir amaçlı gel demisti

Back
X