Alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum.Aynen öyle sağlıklı sıhhatli aklı başında hayırlı evlat olsunlaar cinsiyetin önemi yok. İlk gebelik olunca sanırım heycanlanıyor insan. dün alışveriş yaptım heycandan duramadım 6-7 çeşit kıyafet aldım dayanamadım. Cinsiyeti bilmeyince zor oldu tabiibende hamile oldugumu öğrenmeden önce rüyamda kız çocugu görmüştüm
Alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum.
Sefaan olsun bee, heyecanlı analarız biz.Ben dayanamadım valla yolda yürürken bir anda kendimi bebek mağazasında buldum
İnşallah biz fazla kilo almadan bebişkolar alırMasallahsanirim bende kilolu dogmusum esim zayifmis. Ben 30 kilo aldom cocuk 3170 gram dogdu kilosundan dolayi doktorum sizin dogum kilolariniz nasildi diye sormustu.
Aminnn zaten dedigim gibi aldigimiz genelde kendimizeİnşallah biz fazla kilo almadan bebişkolar alır
Hangi şehir peki
AnkaraHangi şehir peki
Canım annenler gelmedi mi olsun sen uzan yabancı değiller sakın yorma kendiniCanım bu aralar biraz yoruldum misafirlik falan. Pek uzanma falan fırsatım da olmadı o yüzden tetiklendi iyice sanırım. Ağır taşımıyorum canım. Sende kendine dikkat et valla bende de bi uyku var sormaaa
Geldiler kuzum da yine de pek olmuyor sagolasin canım benim dikkat etmeye calısıyorumCanım annenler gelmedi mi olsun sen uzan yabancı değiller sakın yorma kendinikuzum benim
Bunda çok büyük bir sapma yok ki. Ben de 2 gün arayla yaptırdım 400 den 1000 e çıktı. Yani 2 günde 2,5 kat artmış bu durumda benim artış oranıma göre bir örnekleme yaparsak, sizin 218 olan değeriniz 1 hafta sonunda yaklaşık 5000 civarı olmalıydı. Her seferinde artış oranında ufak değişimler olsa 6000i bulması anormal değil. Aslında ilk ölçümden 2 gün sonra yaptırsaydınız sizin için daha net olurdu.Evet canım tam bı hafta 218den 6000 oldu
Ben de aynı soruları sordum kendime biliyorum çok endişe veriyor ama aynısını yaşadım sakın üzme kendini bol bol dinlen geçiyor. Doktora da haber vermek oldukça önemliGünaydın herkese ,
Bugün sabah kalktım yine kırmızı lekelenmeler gelmiş acaba gece uyurken gerindim mi ters bir hareket mi yaptım diye düşünmekten kendimi alamadım.
Her anımız endişe dolu , anne olmak cidden kolay değilmiş , Allah buradaki herkesin bebeklerini kucağına aldırsın sağlıcakla
Bizler için de dua edin
Günaydın herkese ,
Bugün sabah kalktım yine kırmızı lekelenmeler gelmiş acaba gece uyurken gerindim mi ters bir hareket mi yaptım diye düşünmekten kendimi alamadım.
Her anımız endişe dolu , anne olmak cidden kolay değilmiş , Allah buradaki herkesin bebeklerini kucağına aldırsın sağlıcakla
Bizler için de dua edin
Merhaba hayırlı olsunMerhabalar bende yeni hamileyim. Beta 437 çıktı iki gün önce öğrendim. Herkese sevgiler sağlıklı gebelikler dilerim
Merhaba hayırlı olsunGünaydın beni de ekler misiniz tabloya
GünaydinGünaydın herkese ,
Bizler için de dua edin
Hey maşallah :)Aynen öyle sağlıklı sıhhatli aklı başında hayırlı evlat olsunlaar cinsiyetin önemi yok. İlk gebelik olunca sanırım heycanlanıyor insan. dün alışveriş yaptım heycandan duramadım 6-7 çeşit kıyafet aldım dayanamadım. Cinsiyeti bilmeyince zor oldu tabiibende hamile oldugumu öğrenmeden önce rüyamda kız çocugu görmüştüm
Dikkat et diloşcumGeldiler kuzum da yine de pek olmuyor sagolasin canım benim dikkat etmeye calısıyorum
Amin teşekkür ederimÇok teşekkür ederim .inşallah sizde sağlıcakla bebeğinizin kalp atışını duyarsınız.Sol kasığımda ara ara ağrı olması normal mi ? Sizde yaşadınız mı başlangıçta böyle şeyler acaba
Haha olur
Benim ilk verdigim kan 113 48 saat sonra verdim 422 4 kat artmıştı neredeyse ama tek kese ve tek bebek gorduk panik yapma hakkımızda hayırlısı olsunÇok güzel artmış dedi böyle artislarda ikiz olma ihtimali oluyo dedi ama ultrasonda tek kese çıktı suanlik durum bu ben de endiseliyim biraz
Ay ona ne kadar erken başlasak o kadar iyiSefaan olsun bee, heyecanlı analarız biz.
Ben bir çatlak yağı için ebebek’e uğrayacağım, korkuyorum vallahi gitmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?