2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimkide meme istiyor. Süt olmasa bile. 10 dk da uyuyo memede. Yarım saat sonra tekrar. Bu gece çıldırıciiiim diye bagiracaktim.
Ah bende cildircam artık memede değilse hep ağlıyor nerden çıkıyor okadar ses anlamadım hemen büyüsün istiyorum biraz biseylerden anlamaya başlasa diye

Kızlar bugunku kontrolum de husran
Acilma kanala girme yok. Nstde bir kucuk sanci cikti iste o da doktoru cezbetmedi. Carsamba persembe derken. Persembe sezeryana karar verildi. Bir degisiklik olmaz ise tabii. 40+1 oluyorum bakalim
Canım hayırlısı olsun nasıl iyi olacaksa

Hellöö teyzeler biz bugün taburcu olduk tam süt sağarken hastaneden aradılar değerimiz düşmüş uçarak hastaneye gittik
Evimizdeyiz bugün hemşiremiz sütün iyi ama mama ile destekle bu kan uyuşmazlığı durumu sürekli yükseltebiliyor dedi ne kullanıyorsunuz acaba ?
2 gün sonra yenidoğan kontrol için hastaneye gidecekmişiz bu doktor iyi değilmiş ama başka bir doktor bakabilir mi aynı hastanede biliyor musunuz ?

K KIR PAPATYASII ve diğer annelerimiz heryerden yaralıyız üzüntüler yetememe durumları çok doğal sanırım olmasa sıkıntı 9 ay bir süreç sonra doğum travmaları herkesten bir söz birşey tek tutunacağımız dal yavrumuz sağlıklı büyüyecekler hepsi geçecek umarım sarılıp sarılıp koklayalım şifası burada bence
Pnr12345 P pembesakayik ve Doğum bekleyen annelerimiz sağlıklı pozitif doğumlarınız olsun hepimiz için sancı çekerkende masada da dua ettim herkes sağ salim kavuşsun evladına Bugün bir aile geldi biz çocuğumuzu alırken 20 haftalık bebek almak zorundalarmış aile karar verdi ya anne ya bebek diye cenazesini teslim alacaklardı Allah göstermesin görenlerin sabrını versin

Evet kuzum sezaryen görmemişim yazdığını kusura bakma Belkide Allah sancıyla dikkatimi dağıttı diyorum çünkü bende korkuyordum 3-4 saat içinde ayaklarında da sıkıntı kalmıyor ekipte çok iyiydi şansıma darısı sana

Ikınsak mı ne yapsak cidden şaka maka öyle benim ilk doğum olcak ve şu bilinmemezlik çok heyecan verici bir durum oluyor

Geçici bir süreç bunlar sana iyi gelecek şeyler yap ve olumlu düşünmeye çalış. Emin ol beceriyorsun sadece hayata uyum sağlamaya çalışan ve kendini ağlayarak sadece ifade edebilen bir bebeğin var bu senin kötü bir anne olduğun anlamına gelmiyor, anneliğini asla sorgulama Bebekte sende bu sürece alışacaksınız yakın bir zamanda içini rahat tut

bakabilirsin tabiki hadi gözün aydın

Amin inşallah canım iyi dileklerin ve duaların için Allah razı olsun

Papatyacım daha yarı kırkın yeni çıktı, bu süreç zor süreç, geçecek inşallah. Onun da bir uyku düzeni olacak senin de kendine göre bir düzenin olacak. Yaşadıkların öyle normal ki. Hormonal değişiklikler, yeni bir varlığa alışma süreci, birbirinize alışma süreci… ne diyeceğimi bilemiyorum, yaşamadım dışarıdan ahkam kesmek Kolay ama geçecek herkesin söylediği bu…
Çok geçmiş olsun tatlım Ya meme reddinden nasıl dönüyorsan bana da Bilgi ver kuzum fakat biberondan caymak İçin en büyük olay emzirmek. Kan şekeri düşünce bebek illa ki memeye dönüyormuş.

Çok doğru söylüyorsun canım aslında geceleri daha kötü oluyorum gün içerisinde yanımda birileri oluyor ondan daha az inşallah hepimiz atlatacağız

Hepimiz de var tatlım. Benim ağlama krizlerim yeni bitti. Şu an annem gece gündüz yanımda ama gidecek diye çok korkuyorum. Ben ne yapicam ya bakamazsam ya beceremezsem diye. Zamanla alisicaz sanırım.
Bende bakamazsam diyordum bugün eşimle banyo da yaptırdık yanlız kalınca paşa paşa korkmadan her şeyi yapıyorsun canım

Canım benim çok teşekkür ederim . Aslında sizlerin yanında bizimki dert bile değil dert demeye utanırım ama ne oldu bilmiyorum bazen çok şükür diyorum kızıyorum kendime sorun mu arıyorsun diye ama sonra başa sariyorum. Senin durumuna da çok sevindim canım inşallah en kısa sürede yavruna kavuşursun. Canım emzirmeden önce muhakkak goguslerini nemlendir olur mu. Ben önceden yapmadığım için çok pişmanım tamamen yarıldı düzelmesi zor oluyor

Inşallah canım hepsi sağ salim buyusunler . Gerçekten sağ salim olduklari için çok dua etmemiz şükür etmemiz lazım

Canım çok teşekkür ederim. Mesajlarınız o kadar iyi geldi ki yanlız olmadığımi hissettim

Çok teşekkür ederim inşallah en kısa sürede sürede bu alışma süreçlerini atlatalim inşallah

Senin onu direk beslemenle arayı kapar doruk merak etme her istediğinde emzircen yetmezse mama vercen topaç olcak. Toparlarsın kafanı ferah tut sen çok güçlüsün ben 3 gün küvez yüzünden sütümden oldum sen baksana 71 günden beri dimdiksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…