2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu acilarinizi unutturacak saglikla yavrunuza kavusmak. Tum dualarim sizinle. Hepimizin dogumuna az kaldi, bundan sonra derdimiz iyi cocuk doktoru bulmak, okul kres vs olsun. Koc cok iyi bir hastane, emin ellerdesiniz.

Sunnet konusunu dun hastanede sormuştum. Ilk 24 saat gectikten sonra yapilabiliyormus. Ilk 28 gunde yapilan sunnet anestezisiz oluyormuş. Ama sonra yapilirsa anestezili olmak zorundaymis. Bence dogdugunda yaptirmak en mantiklisi.

Kızlar doğurdum kakasını yapmış yoğun bakıma aldılar Şimdi doktor bilgilendirecek hemen çıkar inşallah bilgi veririm sonra 40 haftanın ilk gününde doğurdum Darısı sizin başına inşallah
Canım benim gözünüz aydın.
İnşallah bir sıkıntı olmamıştır gözlem amaçlı almışlardır.
Sağlıkla kolaylıkla büyütün inşallah.

Kızlar taburcu olduk biz evimizdeyiz rabbimr şükürler olsun. Darısı evladını kollarına almayı bekleyen tüm annelere babalara enfeksiyon kaynaklı baya bir dikkat şartı ile terhis oldu kızım
Minnoşlar gözünüz Aydın kavuşmuşsunuz
Şimdi nasıl minik kuş? Nasıl gidiyor?
Güzel haber geldiğine göre bebişin bilgilerini alabilirim güzel şeylerden bahsedelim

Sunnet konusunu dun hastanede sormuştum. Ilk 24 saat gectikten sonra yapilabiliyormus. Ilk 28 gunde yapilan sunnet anestezisiz oluyormuş. Ama sonra yapilirsa anestezili olmak zorundaymis. Bence dogdugunda yaptirmak en mantiklisi.
benim goruncem yaptirdi 3 haftalikken anestezi verdiler dedigin gibi

Kızlar sahip cıkın kendinize normalde doğursanız sezoda olsanız ilk 6 hafta ilişki yasak oluyor bide gidip mikropla vs uğrasmayıın Spicelover

Neris kuzum gözün aydın sağlıkla büyüt yavrunu. Sıkıntı etme kendini kaka yeme olayı oluyor bilindik bir şey inşallah şifa bulacaktır bebeğin

Kızlar 15 günü geçip hala göz kenarları sarı olan var mı göz akında çok fazla yok gibi yüzü de kırmızı ama burnu ve göz kenarı hala sarı geliyo bana ne zaman tehlikeli olur bu sarılık? Nette 10 gün içinde biter diyodu yemesi içmesi iyi bu arada

Sarılıkla bizim de başımız belada gözlerinin içi sarı sarı bakıyor, burnu göz altları sarı sarı hala. Sınır değerdeyiz 11. Emziriyorum, mama veriyorum. Sürekli çişli bez alıyorum ama düşmüyor bende anlamadım

İnsallah canim cok sağ olasin bakalim . Daha yeni gorecegiz. UmArim sut gelir

Gelir bebeğim stres yapma sen sakın. Bugün olmazsa yarın, yarın gelmesee ertesi gün ama muhakkak geliyor. Sen kucağında emzirdiğin zamanı hayal et. Bol bol kompostu meyve suyu su tüket

Biz bugün 14.günümüzü doldurduk fakat yüzü de gözlerinin beyazı da hala sapsarı. Tüketti beni.

Benin de dogum sureci zordu ayni yssamisiz

Kızlar doğurdum kakasını yapmış yoğun bakıma aldılar Şimdi doktor bilgilendirecek hemen çıkar inşallah bilgi veririm sonra 40 haftanın ilk gününde doğurdum Darısı sizin başına inşallah
Gozunuzaydin amin hepimiz saglikla yapalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…