- 19 Ağustos 2021
- 1.869
- 2.404
- 83
Bu acilarinizi unutturacak saglikla yavrunuza kavusmak. Tum dualarim sizinle. Hepimizin dogumuna az kaldi, bundan sonra derdimiz iyi cocuk doktoru bulmak, okul kres vs olsun. Koc cok iyi bir hastane, emin ellerdesiniz.Ben doktor hatası yüzünden 1 yaşında bebeğimi kaybettim. 1 yıl yb da yaşadı. 1900 Gr doğdu ybda beslerken ciğerine mama kaçırdılar. Oksijensiz kaldı ve bitkisel hayata girdi. Açıkçası hastane ve yenidoğan yb benim için çok önemliydi. O yüzden koçu seçtim. Umarım herşey hepimiz için yolunda gider.
Saglikla, anali babali buyusun miniginiz.Kızlar doğurdum kakasını yapmış yoğun bakıma aldılar Şimdi doktor bilgilendirecek hemen çıkar inşallah bilgi veririm sonra 40 haftanın ilk gününde doğurdum Darısı sizin başına inşallah
Canım benim gözünüz aydın.Kızlar doğurdum kakasını yapmış yoğun bakıma aldılar Şimdi doktor bilgilendirecek hemen çıkar inşallah bilgi veririm sonra 40 haftanın ilk gününde doğurdum Darısı sizin başına inşallah
Minnoşlar gözünüz Aydın kavuşmuşsunuzKızlar taburcu olduk biz evimizdeyiz rabbimr şükürler olsun. Darısı evladını kollarına almayı bekleyen tüm annelere babalaraenfeksiyon kaynaklı baya bir dikkat şartı ile terhis oldu kızım
benim goruncem yaptirdi 3 haftalikken anestezi verdiler dedigin gibiSunnet konusunu dun hastanede sormuştum. Ilk 24 saat gectikten sonra yapilabiliyormus. Ilk 28 gunde yapilan sunnet anestezisiz oluyormuş. Ama sonra yapilirsa anestezili olmak zorundaymis. Bence dogdugunda yaptirmak en mantiklisi.
Bildiğim kadarıyla öylee, zaten daha önce cesaret edemem ki, idrar yaparken bile ağrıyor hala bebito.Kanamayı da unutmamak lazım.
AhhahahsBen oturur bunun pipisi için de ağlarım şimdi.
Some sulu gözlü ana problems.
Telaş etme güzel anne benim 2 gün sonra geldii bol bol kompostu iç. Ben bide sıcak suyla sadece gögüslerimi yıkayıp elektrikli pompa ile sağdım o getirdiBiz evimize geldik çok şükür kızlar süt gelmedi hala emisteyiz fakat herşey yolunda
vayy arkadas yazik bize yavvKızlar sahip cıkın kendinize normalde doğursanız sezoda olsanız ilk 6 hafta ilişki yasak oluyorbide gidip mikropla vs uğrasmayıın Spicelover
Lohusaya sahip çıkalım.Kızlar sahip cıkın kendinize normalde doğursanız sezoda olsanız ilk 6 hafta ilişki yasak oluyorbide gidip mikropla vs uğrasmayıın Spicelover
İnsallah canim cok sağ olasin bakalim . Daha yeni gorecegiz. UmArim sut gelirNeris kuzum gözün aydın sağlıkla büyüt yavrunu. Sıkıntı etme kendini kaka yeme olayı oluyor bilindik bir şey inşallah şifa bulacaktır bebeğin
vayy arkadas yazik bize yavvallahtan 5. senede cocuk yapmisiz yeni evli olsak , abovv
Lohusaya sahip çıkalım.
Kızlar 15 günü geçip hala göz kenarları sarı olan var mı göz akında çok fazla yok gibi yüzü de kırmızı ama burnu ve göz kenarı hala sarı geliyo bana ne zaman tehlikeli olur bu sarılık? Nette 10 gün içinde biter diyodu yemesi içmesi iyi bu arada
İnsallah canim cok sağ olasin bakalim . Daha yeni gorecegiz. UmArim sut gelir
Biz bugün 14.günümüzü doldurduk fakat yüzü de gözlerinin beyazı da hala sapsarı. Tüketti beni.Kızlar 15 günü geçip hala göz kenarları sarı olan var mı göz akında çok fazla yok gibi yüzü de kırmızı ama burnu ve göz kenarı hala sarı geliyo bana ne zaman tehlikeli olur bu sarılık? Nette 10 gün içinde biter diyodu yemesi içmesi iyi bu arada
Kesilip biçilmiş olmasam var valla.Kız hadi sen daha doğurmadınSpicelover bol bol seviş doğum kolay olsun
Birbasak gerçekten şu lohosa halinle koca kişisine pozitif enerji hissedip sevişebilecek takatin var mıı
Benin de dogum sureci zordu ayni yssamisizAyy benim de aynıydı hastaneye 6 santimle gitmiştim ve epidurale bile gerek kalmamıştı. Ben zaten o sancı çekme aşamasından değil de doğum anından korkuyorum benim o kısımlar kötü geçmişti. O yüzden şu sıralar sürekli nefes egzersizi ve doğru ıkınma vs bakiyorum inşallah kolay geçer de dikiş de olmaz diye dua ediyorum. Normal düşünenler de bence baksınlar doğumun ikinci evresi yapılması gerekenlere
Gozunuzaydin amin hepimiz saglikla yapalim insallahKızlar doğurdum kakasını yapmış yoğun bakıma aldılar Şimdi doktor bilgilendirecek hemen çıkar inşallah bilgi veririm sonra 40 haftanın ilk gününde doğurdum Darısı sizin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?