Kesilip biçilmiş olmasam var valla.Biliyorsun beybi gerginlik yapıyor.
İşte bunlar hep sevişememekten, biz de sürekli tartışıyoruz, hep yokluktan.Valla libidolarına sağlık ne diyimbenim ki benden daha çok lohusa oldugu için dışarda sürekli iş kitliyorum kendisine yok yanii sevişmeyi bıraak yan yana duracak enerji alamıyorum
İşte bunlar hep sevişememekten, biz de sürekli tartışıyoruz, hep yokluktan.
Bir de korkuyorum aslında, çok ağrılı olacak diye.
Sarılıkla bizim de başımız beladagözlerinin içi sarı sarı bakıyor, burnu göz altları sarı sarı hala. Sınır değerdeyiz 11. Emziriyorum, mama veriyorum. Sürekli çişli bez alıyorum ama düşmüyor bende anlamadım
Biz bugün 14.günümüzü doldurduk fakat yüzü de gözlerinin beyazı da hala sapsarı. Tüketti beni.
Hiç bekletme canım o zaman değiştir bezi. Ben slepy almıstım simdilik sıkıntı yok. Sizlerinde bebeklerin ayaklarının altı morarıyor mu yaNormaldir diyelim o zaman daha ne yapacağız anlamadım ki :/
Onun dışında da önermediklerimi söyleyeyim bepanthol pişik önleyici hiçbir işe yaramıyo bence kimse almasın sudocrem bile geçirmiyo şuan pişiği tabi bunda baby turconun salak bezinin katkısı var gibime geliyo hem çiş taşırıyo hem pişik yaptı bezi değişcem
Kilo alımı aşırı mama sonlandırması ne bebeğim doktor bize mama yaramış gayet iyi zamanını yakalamış dediMinnoş madem listeye ekleyeyim mi seni de
Allah kolaylık versin inşallah sağ Salim kavuşun
Kuzum geçmiş olsun.
40 uçurma konusunda annem de sadece dua okuyup duş aldığımızdan bahsetti. Onu kesin yapacağız.
Bence komşuları toplama bu sene çok sakat. Bize de gelmek isteyenler var ama 2 şer 2 şer davet edicem kahve çay içirip gönderirim Mevlüt yapmayı filan hiç düşünmüyorum
Kalça usg 27 ekimdeydi sanırım 45 günlükkene tarih vermişler.
Mama konusuna gelirsek annem geldi yanıma bebeği ona bırakıp bugün dışarı çıktık eşimle. Bebenin atak haftası diye tahmin ediyorum huyu suyu cok değişik. Atak haftasındaki tüm yazılanları yaşıyoruz. ben gelene kadar tam uyusun diye mama yaptım..
Daha önce en fazla 50 cc içmişti. Bugün tek nefeste 90 cc götürdüşok oldum. Tam 3 saat götürdü. 10 dan beri de uyanıktı, şimdi zor uyudu ama tüm seslere aşırı duyarlı. İnşallah bi kaç güne sakinler.
Şimdi süt sağacağım uyanınca tek seferde onu vereceğim bakalım ne kadar içecek. Aynı uyku performansını alırım inşallah yoksa geceleri birer kez mama verebilirim gücüm takatim kalmadı, dinlenemeyince sütüm çok azalıyor
Az önce yemek yedim pişman değilim aklım hala yemediklerimde
Kilo alımı aşırı ilerleyince mamayı sonuçlandırıyor doktorlar. Öyle bi durum yok değil mi nilde. Bu sefer bebe doymuyor ağlıyor vs. Ama maşallah çok güzel besleniyor gibi
Geçmiş olsun kuzum geçen gün de ben hastalandım Güneş De çok fena huzursuzdu uyumadı da yorgunluk ve hastalıktan tek başıma bayılıp kalacaktım.:/ zor ..
Valla 0 a sığıyorjz hala bitene kadar 1 numara var küçük gelmez herhalde 144 tane var
canım benim Allah analı babalı büyütsün gözünüz Aydın
Bu arada Güneşe dedim ki gözün Aydın kızım yavuklun çıkıyoreşim de çaktırmadan gülüyor, haberin güzelliğinden kıskançlığı kenara bıraktı
Cnm ben prime premium kullanıyorum bepantolle birlikte hiç olmadı pişik bezini değiştir yaramamış demekkiNormaldir diyelim o zaman daha ne yapacağız anlamadım ki :/
Onun dışında da önermediklerimi söyleyeyim bepanthol pişik önleyici hiçbir işe yaramıyo bence kimse almasın sudocrem bile geçirmiyo şuan pişiği tabi bunda baby turconun salak bezinin katkısı var gibime geliyo hem çiş taşırıyo hem pişik yaptı bezi değişcem
Benim yasak kalktı gene muayene oldum 40 ımda fitil ve krem verdi 1 hafta uzadı cumartesi sonunda 4 ay sonra olacak unutmuşuzdur ahahahha biyerlerimizi kırmayız inşallahİşte bunlar hep sevişememekten, biz de sürekli tartışıyoruz, hep yokluktan.
Tabii ki :)Minnoşlar gözünüz Aydın kavuşmuşsunuz
Şimdi nasıl minik kuş? Nasıl gidiyor?
Güzel haber geldiğine göre bebişin bilgilerini alabilirim güzel şeylerden bahsedelim
Daha heyecanlııı, sıfırdan başlamak gibi.Benim yasak kalktı gene muayene oldum 40 ımda fitil ve krem verdi 1 hafta uzadı cumartesi sonunda 4 ay sonra olacak unutmuşuzdur ahahahha biyerlerimizi kırmayız inşallah
Benim Şafak sayımı sonunda bitmek üzere ama enfeksiyondan aşırı korkuyorumKızlar sahip cıkın kendinize normalde doğursanız sezoda olsanız ilk 6 hafta ilişki yasak oluyorbide gidip mikropla vs uğrasmayıın Spicelover
Canım güneşin yüzündeki sarılık 2 gündür geçmiş durumda. Göz akları yeni beyazladı. Öyle söyleyeyim. Sonunda beyazladı çocuğum.Kızlar 15 günü geçip hala göz kenarları sarı olan var mı göz akında çok fazla yok gibi yüzü de kırmızı ama burnu ve göz kenarı hala sarı geliyo bana ne zaman tehlikeli olur bu sarılık? Nette 10 gün içinde biter diyodu yemesi içmesi iyi bu arada
Bepanthol ben de memnun kalmadım.Normaldir diyelim o zaman daha ne yapacağız anlamadım ki :/
Çok hızlı morarıyor elleri ayakları. En uç uzuvlar olduğu için soğuk olması çok normal bu arada suan vücutları ısı dengesi kuramıyor pek.Hiç bekletme canım o zaman değiştir bezi. Ben slepy almıstım simdilik sıkıntı yok. Sizlerinde bebeklerin ayaklarının altı morarıyor mu ya
Maşallah nilimeKilo alımı aşırı mama sonlandırması ne bebeğim doktor bize mama yaramış gayet iyi zamanını yakalamış dedi
MaşallahTabii ki :)
37+6 da 52 cm 3090 gr doğduk :)
Ama sizlerden bir dua istiyorum bıngıldağı küçükmüş kızımın baş çevresi büyüdükçe sorun olmaz dedi inşallah gerektiği gibi büyür
Bizim doktorumuz hemen doğduğu Zaman önermedi, çok küçük oluyor bir de çocuk doktorunun görmesi gerek dedi. Ama öneren çok fazla doktor da var, biz kendi doktorumuza itibar ettik, 40 tan sonra yaptıracağız.Sunnet konusunu dun hastanede sormuştum. Ilk 24 saat gectikten sonra yapilabiliyormus. Ilk 28 gunde yapilan sunnet anestezisiz oluyormuş. Ama sonra yapilirsa anestezili olmak zorundaymis. Bence dogdugunda yaptirmak en mantiklisi.
Valla ben o vakti uyuyarak geçirmek isterim şuanKız hadi sen daha doğurmadınSpicelover bol bol seviş doğum kolay olsun
Birbasak gerçekten şu lohosa halinle koca kişisine pozitif enerji hissedip sevişebilecek takatin var mıı
Ay o korku bende de var. 9 ay oldu unuttum resmenİşte bunlar hep sevişememekten, biz de sürekli tartışıyoruz, hep yokluktan.
Bana önermedi kuzu ana kantaron çok iyi geliyor her şeye, benim de memem yeniden acımaya başladı ya. Kantaron sür diyor annem ama kokusu yıkasam da bebişi rahatsız eder diye korkuyorum. Var mı bilgin bu konuda.Kızlar sezaryen dikiş izleriniz için krem kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz ?
Doktorum bepanthol antiscar önerdi masaj toplu ama önerilmiyormuş. Dikişlerim çok geriliyor ben de 2 gündür sarı kantaron yağı sürmeye başladım. Önerilere açığım
Meme ucuna gamastan pomad der geçerim. Emzirme öncesi yıkaman lazım sadece.Bana önermedi kuzu ana kantaron çok iyi geliyor her şeye, benim de memem yeniden acımaya başladı ya. Kantaron sür diyor annem ama kokusu yıkasam da bebişi rahatsız eder diye korkuyorum. Var mı bilgin bu konuda.
Hahahahhah öldüüüm ah ah su gruplara dışarıdan bakılıyor olmasa sana öyle hallerimi atardım ki
kuuzm bu yabancilad aloe vera jeli kullaniyor. dolapta bekletilmis soguk jeli suruyorlar dikis yerineKızlar sezaryen dikiş izleriniz için krem kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz ?
Doktorum bepanthol antiscar önerdi masaj toplu ama önerilmiyormuş. Dikişlerim çok geriliyor ben de 2 gündür sarı kantaron yağı sürmeye başladım. Önerilere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?