2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kesilip biçilmiş olmasam var valla. Biliyorsun beybi gerginlik yapıyor.

Valla libidolarına sağlık ne diyim benim ki benden daha çok lohusa oldugu için dışarda sürekli iş kitliyorum kendisine yok yanii sevişmeyi bıraak yan yana duracak enerji alamıyorum

Valla libidolarına sağlık ne diyim benim ki benden daha çok lohusa oldugu için dışarda sürekli iş kitliyorum kendisine yok yanii sevişmeyi bıraak yan yana duracak enerji alamıyorum
İşte bunlar hep sevişememekten, biz de sürekli tartışıyoruz, hep yokluktan.

Bir de korkuyorum aslında, çok ağrılı olacak diye.

Daha çok yeni ya hepimizin. Ben bir daha eskisi gibi olamayacak vücudum diye ağlamıştım 2. gün ama şimdi daha iyiyim. 1-2 ay geçsin daha iyi olacak toparlancaz insallah O korku bende de var yaa artık deneye yanıla rahat bi pozisyon buluruz eski tempoya dönene kadar

Biz bugün 14.günümüzü doldurduk fakat yüzü de gözlerinin beyazı da hala sapsarı. Tüketti beni.

Normaldir diyelim o zaman daha ne yapacağız anlamadım ki :/

Onun dışında da önermediklerimi söyleyeyim bepanthol pişik önleyici hiçbir işe yaramıyo bence kimse almasın sudocrem bile geçirmiyo şuan pişiği tabi bunda baby turconun salak bezinin katkısı var gibime geliyo hem çiş taşırıyo hem pişik yaptı bezi değişcem

Hiç bekletme canım o zaman değiştir bezi. Ben slepy almıstım simdilik sıkıntı yok. Sizlerinde bebeklerin ayaklarının altı morarıyor mu ya

Kilo alımı aşırı mama sonlandırması ne bebeğim doktor bize mama yaramış gayet iyi zamanını yakalamış dedi

Cnm ben prime premium kullanıyorum bepantolle birlikte hiç olmadı pişik bezini değiştir yaramamış demekki

Benim yasak kalktı gene muayene oldum 40 ımda fitil ve krem verdi 1 hafta uzadı cumartesi sonunda 4 ay sonra olacak unutmuşuzdur ahahahha biyerlerimizi kırmayız inşallah

Minnoşlar gözünüz Aydın kavuşmuşsunuz
Şimdi nasıl minik kuş? Nasıl gidiyor?
Güzel haber geldiğine göre bebişin bilgilerini alabilirim güzel şeylerden bahsedelim
Tabii ki :)
37+6 da 52 cm 3090 gr doğduk :)
Ama sizlerden bir dua istiyorum bıngıldağı küçükmüş kızımın baş çevresi büyüdükçe sorun olmaz dedi inşallah gerektiği gibi büyür

Benim yasak kalktı gene muayene oldum 40 ımda fitil ve krem verdi 1 hafta uzadı cumartesi sonunda 4 ay sonra olacak unutmuşuzdur ahahahha biyerlerimizi kırmayız inşallah
Daha heyecanlııı, sıfırdan başlamak gibi. Muhtemelen kocamla yeni tanışmış gibi hissedeceğim uu.

Kızlar pişik için kantaron yağı muhteşem. Zaten her şeye iyi geliyor ama hastaneden cıktığımız gğn kıpkırmızı olmuş poposu altını su pamukla temizledim kantaron yağını sürdüm bağladım bir sonraki açtığımda bile rengi açılmıştı. İki üç sürmede normale döndü şimdi ger açmada zeytinyağı sürüyorum

Kızlar sahip cıkın kendinize normalde doğursanız sezoda olsanız ilk 6 hafta ilişki yasak oluyor bide gidip mikropla vs uğrasmayıın Spicelover
Benim Şafak sayımı sonunda bitmek üzere ama enfeksiyondan aşırı korkuyorum
Canım güneşin yüzündeki sarılık 2 gündür geçmiş durumda. Göz akları yeni beyazladı. Öyle söyleyeyim. Sonunda beyazladı çocuğum.
Sarılık en son göz bebeğinden geçiyor maalesef. Tehlikeli olduğu durumlar gövdeye indiyse ve hatta bacaklara indiyse değer baya yükselmiş demek.
Bepanthol ben de memnun kalmadım.
Ben aşırı sık bez değiştirmiyorum çoğu zaman. Arada poposu kızarıyor.
Iva natura pişik kremi kullanıyorum hemen beyazlıyor poposu. E bebekte var.
Hiç bekletme canım o zaman değiştir bezi. Ben slepy almıstım simdilik sıkıntı yok. Sizlerinde bebeklerin ayaklarının altı morarıyor mu ya
Çok hızlı morarıyor elleri ayakları. En uç uzuvlar olduğu için soğuk olması çok normal bu arada suan vücutları ısı dengesi kuramıyor pek.
Kilo alımı aşırı mama sonlandırması ne bebeğim doktor bize mama yaramış gayet iyi zamanını yakalamış dedi
Maşallah nilime devam o zaman yavrum yarasın yeterki.
Tabii ki :)
37+6 da 52 cm 3090 gr doğduk :)
Ama sizlerden bir dua istiyorum bıngıldağı küçükmüş kızımın baş çevresi büyüdükçe sorun olmaz dedi inşallah gerektiği gibi büyür
Maşallah
Kuzum bilmediğimiz çok şey var doktor sorun olmaz dediyse kafana takmamaya çalış. inşallah sağ Salim büyüyecekler

Kızlar sezaryen dikiş izleriniz için krem kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz ?
Doktorum bepanthol antiscar önerdi masaj toplu ama önerilmiyormuş. Dikişlerim çok geriliyor ben de 2 gündür sarı kantaron yağı sürmeye başladım. Önerilere açığım

Sunnet konusunu dun hastanede sormuştum. Ilk 24 saat gectikten sonra yapilabiliyormus. Ilk 28 gunde yapilan sunnet anestezisiz oluyormuş. Ama sonra yapilirsa anestezili olmak zorundaymis. Bence dogdugunda yaptirmak en mantiklisi.
Bizim doktorumuz hemen doğduğu Zaman önermedi, çok küçük oluyor bir de çocuk doktorunun görmesi gerek dedi. Ama öneren çok fazla doktor da var, biz kendi doktorumuza itibar ettik, 40 tan sonra yaptıracağız.
Kız hadi sen daha doğurmadın Spicelover bol bol seviş doğum kolay olsun

Birbasak gerçekten şu lohosa halinle koca kişisine pozitif enerji hissedip sevişebilecek takatin var mıı
Valla ben o vakti uyuyarak geçirmek isterim şuan

Ay o korku bende de var. 9 ay oldu unuttum resmen

Bana önermedi kuzu ana kantaron çok iyi geliyor her şeye, benim de memem yeniden acımaya başladı ya. Kantaron sür diyor annem ama kokusu yıkasam da bebişi rahatsız eder diye korkuyorum. Var mı bilgin bu konuda.

Bana önermedi kuzu ana kantaron çok iyi geliyor her şeye, benim de memem yeniden acımaya başladı ya. Kantaron sür diyor annem ama kokusu yıkasam da bebişi rahatsız eder diye korkuyorum. Var mı bilgin bu konuda.
Meme ucuna gamastan pomad der geçerim. Emzirme öncesi yıkaman lazım sadece.
Ben artık hiç nemlendirmiyorum.. ki Lansinoh organik balm I almıştım ama gereksizmiş. Bebe de genelde önce saldırarak memeyi ucundan kapıyor biraz acısa da büyük hasarlar oluşmuyor. Tavsiyemdir
-Sunshine LÜTFEN LOHUSA HALİ AYNA FOTİSİ PAYLAŞIM DUYURUSU YAP. Bu rezil Halimi kabullenmem gerek
Hahahahhah öldüüüm ah ah su gruplara dışarıdan bakılıyor olmasa sana öyle hallerimi atardım ki
Yapalım ama çağrıyı başlatanlar olarak ilk fotoları atmamız lazım
omuzda bebişlerle fotolar gelmeye başlasın o zaman saçımı taradığım gün kardayım

Kızlar 4.gün bugün perişan oldum, sadece memede uyuyor. Emzir emzir bir hal oldum. Her bezde kaka yapıyor temizleyince başa sarıyor. Yine aranıyor ağlıyor tekrar emzir yatır 5 dk sonra ağlıyor. Meme de durunca uyuyor bir sure. Normal mi bu durum ya

kuuzm bu yabancilad aloe vera jeli kullaniyor. dolapta bekletilmis soguk jeli suruyorlar dikis yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…