Biraz fazla kaka yapmış bilmiyorum yarin anca cikar dedi yine kotu degildir herhaldecanim hayirli olsun
umarim ciddi birsey yoktur, sadece kontrol amacli almislardir yogun bakima
Daha süt gelmedi bakalim deniyorum pompayiGelir bebeğim stres yapma sen sakın. Bugün olmazsa yarın, yarın gelmesee ertesi gün ama muhakkak geliyor. Sen kucağında emzirdiğin zamanı hayal et. Bol bol kompostu meyve suyu su tüket
Gözlem amacli canim ama.insan merak.ediyor. suyum gelmeseydi kakasi geldiğini anlamazdilar. Biraz sıkıntılı olabilirdi o zamanCanım benim gözünüz aydın.
İnşallah bir sıkıntı olmamıştır gözlem amaçlı almışlardır.
Sağlıkla kolaylıkla büyütün inşallah.
Kesin tam iş üzerinde bebek ağlama sesi duyarızBenim yasak kalktı gene muayene oldum 40 ımda fitil ve krem verdi 1 hafta uzadı cumartesi sonunda 4 ay sonra olacak unutmuşuzdur ahahahha biyerlerimizi kırmayız inşallah
İnsallah canımTabii ki :)
37+6 da 52 cm 3090 gr doğduk :)
Ama sizlerden bir dua istiyorum bıngıldağı küçükmüş kızımın baş çevresi büyüdükçe sorun olmaz dedi inşallah gerektiği gibi büyür
Bana uyuşturucu merhem verdi sadece. Başka bir şey vermedi onuda ağrım çok yogun oldugunda kullanıyorumKızlar sezaryen dikiş izleriniz için krem kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz ?
Doktorum bepanthol antiscar önerdi masaj toplu ama önerilmiyormuş. Dikişlerim çok geriliyor ben de 2 gündür sarı kantaron yağı sürmeye başladım. Önerilere açığım
Grubu gizliye alamıyor muyuzLOHUSALAR GÖREVE
Artık doğumlarımız yavaş yavaş tamamlanmaya başlamış ve hattaaa@Hayyal imizin de bebesine kavuşmasına çok az zaman kalmışken bebeli lohusa foto akımını başlatalım mı hanımlar
Doğaal tabi dünyada ki tek bağlantısı senin suanda. Sakin kalmaya çalış gecici bir durum bence bu durumlar. Benim ki de yeni yeni başladı meme de kalmak isteme durumuna gün gün huyları değişiyorKızlar 4.gün bugün perişan oldum, sadece memede uyuyor. Emzir emzir bir hal oldum. Her bezde kaka yapıyor temizleyince başa sarıyor. Yine aranıyor ağlıyor tekrar emzir yatır 5 dk sonra ağlıyor. Meme de durunca uyuyor bir sure. Normal mi bu durum ya
Biraz fazla kaka yapmış bilmiyorum yarin anca cikar dedi yine kotu degildir herhalde
Ablalarına benzemiyor hic, ablası da beni özlüyor daha 18 aylık. Lohusalık ruh haline girmemek için zor dayanıyorum. Evdeki herkesin yükünü meğer ben üstlenmişim kendimi yetersiz hissetmeye başladım. Ne uyku var ne dinlenme. Eşim pazartesi ise başlayacak ne yapacağım.diye karalar bağlamama az kaldı.Kesin tam iş üzerinde bebek ağlama sesi duyarız
İnsallah canım
Bana uyuşturucu merhem verdi sadece. Başka bir şey vermedi onuda ağrım çok yogun oldugunda kullanıyorum
Grubu gizliye alamıyor muyuz
Doğaal tabi dünyada ki tek bağlantısı senin suanda. Sakin kalmaya çalış gecici bir durum bence bu durumlar. Benim ki de yeni yeni başladı meme de kalmak isteme durumuna gün gün huyları değişiyor
Evdeki aloeveralar korksun mu benden şimdikuuzm bu yabancilad aloe vera jeli kullaniyor. dolapta bekletilmis soguk jeli suruyorlar dikis yerine
Baktım mümkün görünmüyorBana uyuşturucu merhem verdi sadece. Başka bir şey vermedi onuda ağrım çok yogun oldugunda kullanıyorum
Oooh şifa olsunBen hastaneden eve geldiğimizde sadece gögüslerimi kardeşim yardım etti ılık su tuttum. Dikişe değdirmeden tabi doktorum 5 gün duş alma su değmeyecek demişti. Bi şekilde sadece gögüslerimi yıkadık kardeşimle. Çevremde bir kaç kişi kızılcık kaynatıp içmeyi tabsiye etti onu içtim 1 saat sonrada sağdım süt değil ama böyle jel gibi bir şey geldi. Aralıklarla sağmaya devam ettim ertesi gün gelmişti çok şükür sütüm. Kızılcık bulalir mi ki birisi. Birde ben doğumdan beri-Sunshine incir kuru erik kuru kayısı olan kompostu tarifini içip duruyorum
Hiç bekletme canım o zaman değiştir bezi. Ben slepy almıstım simdilik sıkıntı yok. Sizlerinde bebeklerin ayaklarının altı morarıyor mu ya
Benim Şafak sayımı sonunda bitmek üzere ama enfeksiyondan aşırı korkuyorum
Canım güneşin yüzündeki sarılık 2 gündür geçmiş durumda. Göz akları yeni beyazladı. Öyle söyleyeyim. Sonunda beyazladı çocuğum.
Sarılık en son göz bebeğinden geçiyor maalesef. Tehlikeli olduğu durumlar gövdeye indiyse ve hatta bacaklara indiyse değer baya yükselmiş demek.
Bepanthol ben de memnun kalmadım.
Ben aşırı sık bez değiştirmiyorum çoğu zaman. Arada poposu kızarıyor.
Iva natura pişik kremi kullanıyorum hemen beyazlıyor poposu. E bebekte var.
Çok hızlı morarıyor elleri ayakları. En uç uzuvlar olduğu için soğuk olması çok normal bu arada suan vücutları ısı dengesi kuramıyor pek.
Maşallah nilimedevam o zaman yavrum yarasın yeterki.
Maşallah
Kuzum bilmediğimiz çok şey var doktor sorun olmaz dediyse kafana takmamaya çalış. inşallah sağ Salim büyüyecekler
İnDaha çok yeni ya hepimizin. Ben bir daha eskisi gibi olamayacak vücudum diye ağlamıştım 2. gün ama şimdi daha iyiyim. 1-2 ay geçsin daha iyi olacak toparlancaz insallahO korku bende de var yaa artık deneye yanıla rahat bi pozisyon buluruz eski tempoya dönene kadar
Contractubex aldım bugün minnoş, deneyelim bakalım bir.Kızlar sezaryen dikiş izleriniz için krem kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz ?
Doktorum bepanthol antiscar önerdi masaj toplu ama önerilmiyormuş. Dikişlerim çok geriliyor ben de 2 gündür sarı kantaron yağı sürmeye başladım. Önerilere açığım
Kızlar biz bugün 10 günlük olduk, mama ve anne sütünü kaç cc veriyorsunuz siz ? Benim bebiş hiç doymuyor mamayı 60 cc'ye çıkardık 2,5-3 saat zor dayanıyor. Anne sütüyle zaten 2 saat bile dayanamıyor bu arada 50-60 cc içiyor anne sütündende. Doktor çok fazla olduğunu söyledi kafama çok takıldı ya
Lütfen önlemimi aldım kızı 2-3 saatliğine anneme bırakcamKesin tam iş üzerinde bebek ağlama sesi duyarız
İnsallah canım
Bana uyuşturucu merhem verdi sadece. Başka bir şey vermedi onuda ağrım çok yogun oldugunda kullanıyorum
Doğaal tabi dünyada ki tek bağlantısı senin suanda. Sakin kalmaya çalış gecici bir durum bence bu durumlar. Benim ki de yeni yeni başladı meme de kalmak isteme durumuna gün gün huyları değişiyor
Sadece Seni anlıyorum diyebiliyorumKızlar 4.gün bugün perişan oldum, sadece memede uyuyor. Emzir emzir bir hal oldum. Her bezde kaka yapıyor temizleyince başa sarıyor. Yine aranıyor ağlıyor tekrar emzir yatır 5 dk sonra ağlıyor. Meme de durunca uyuyor bir sure. Normal mi bu durum ya
Ben hastaneye sarılık takibine gittiğimizde 1 aylık bebekler gördüm bilirubin değeri 18 lerde gezen. Uzamış sarılık filan olabiliyormuş. besleniyorsa sorun yok kendisi acıkıp uyanıyorsa mis.Morarma normal diye biliyorum ben de sleepy e geçicem ondan memnundum öncekinde ama bu kız braz hassas
Sizde bile yeni geçiyosa demek nette yazan doğru değil bize de dr yeme içmeden kesilirse tehlikeli demişti ama geçmeynce sinir oluyo insan
Hemen bakayım o kreme valla bu kız çok nazlı bi gazı bi pişiği
Dikiş için de lamiderm diye bi krem verdi dr ama almadım bende iz kalmaz öncekinde kalmamıştı diye düşündüm ama alabilirim de
Bir iki gun once bizimki de oyle oldu cok zor yaa. Allah yardimcimiz olsunKızlar 4.gün bugün perişan oldum, sadece memede uyuyor. Emzir emzir bir hal oldum. Her bezde kaka yapıyor temizleyince başa sarıyor. Yine aranıyor ağlıyor tekrar emzir yatır 5 dk sonra ağlıyor. Meme de durunca uyuyor bir sure. Normal mi bu durum ya
Meme ucuna gamastan pomad der geçerim. Emzirme öncesi yıkaman lazım sadece.
Ben artık hiç nemlendirmiyorum.. ki Lansinoh organik balm I almıştım ama gereksizmiş. Bebe de genelde önce saldırarak memeyi ucundan kapıyor biraz acısa da büyük hasarlar oluşmuyor. Tavsiyemdir
Hahahahhah öldüüüm ah ah su gruplara dışarıdan bakılıyor olmasa sana öyle hallerimi atardım ki
Yapalım ama çağrıyı başlatanlar olarak ilk fotoları atmamız lazım
omuzda bebişlerle fotolar gelmeye başlasın o zamansaçımı taradığım gün kardayım
Korse takıp siyah elbise giyeceğim hepsinizin psikolojisini bozacağım hehe sarkmış göbek karışmış saç ve gri pijama altıyla çekilmiş fotomu atamam çünkü
Şey dermişim hodri meydanKorse takıp siyah elbise giyeceğim hepsinizin psikolojisini bozacağım hehe sarkmış göbek karışmış saç ve gri pijama altıyla çekilmiş fotomu atamam çünkü
Loresima8989 ay ilahi ya çok hoşsun
Ben atıyorum ya amaaan altımda annemin çiçekli 3 beden bol adını bilmediğim eşyası, üstümde ananemin yeleği
Dene dene güzel bi krem bi tek yıkaması zahmetli işte
Perişan oldum ya tam temizleyip emziriyorum daha ilk memedeyken zırt zortSadece Seni anlıyorum diyebiliyorumkaka sıklığı biraz azalınca çişi bekletmeye başladım. Yoksa özellikle geceleri yorgunluk başka bi boyuta geçiyor. Altı açılınca uykusu da açılıyor o gece bitmiyor
Ben hastaneye sarılık takibine gittiğimizde 1 aylık bebekler gördüm bilirubin değeri 18 lerde gezen. Uzamış sarılık filan olabiliyormuş. besleniyorsa sorun yok kendisi acıkıp uyanıyorsa mis.
O markanın losyonunu da aldım beğendim. Şampuanı köpük olsaydı onu da alacaktım
Dikiş izi kalmayan bir şanslı ana
Bir iki gun once bizimki de oyle oldu cok zor yaa. Allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?