Ağzıyla arandıktan sonra ortalığı yıkarcasına ağlama krizine giriyor karnı doyunca sakinleşiyorDoymadığını nasıl anlıyorsunuz ağzıyla aranıyor mu mesela mama yiyen bebekler çabuk acıkıyor şekeri hızla yükseltip düşürdüğü için ve çok kilo alıyolar oğlum öyleydi boğum boğum olmuştu her yeri emzik teklif ettiniz mi sadece mama yiyorsa bazen sırf emmek istiyorlar çünkü karınları toksa bile
Benim de az once jel gibi geldi şükür ama sut gelmedi . Cocuga mama verdiler mi bilmiyorum. Aksam gorecegim bi bakalim guneşimiz8n annesinin tarifi ne kiBen hastaneden eve geldiğimizde sadece gögüslerimi kardeşim yardım etti ılık su tuttum. Dikişe değdirmeden tabi doktorum 5 gün duş alma su değmeyecek demişti. Bi şekilde sadece gögüslerimi yıkadık kardeşimle. Çevremde bir kaç kişi kızılcık kaynatıp içmeyi tabsiye etti onu içtim 1 saat sonrada sağdım süt değil ama böyle jel gibi bir şey geldi. Aralıklarla sağmaya devam ettim ertesi gün gelmişti çok şükür sütüm. Kızılcık bulalir mi ki birisi. Birde ben doğumdan beri-Sunshine incir olan kompostu tarifini içip duruyorum
şurda 10aydır eli eline değmeyenİşte bunlar hep sevişememekten, biz de sürekli tartışıyoruz, hep yokluktan.
Bir de korkuyorum aslında, çok ağrılı olacak diye.
Loresima8989 ay ilahi ya çok hoşsun
Ben atıyorum ya amaaan altımda annemin çiçekli 3 beden bol adını bilmediğim eşyası, üstümde ananemin yeleği
Kuru meyve kompostosu beni ishal yapiyor ya mecburen buraktim, isirgan cayi rezene cayi tuketiyyroum geneldeBen hastaneden eve geldiğimizde sadece gögüslerimi kardeşim yardım etti ılık su tuttum. Dikişe değdirmeden tabi doktorum 5 gün duş alma su değmeyecek demişti. Bi şekilde sadece gögüslerimi yıkadık kardeşimle. Çevremde bir kaç kişi kızılcık kaynatıp içmeyi tabsiye etti onu içtim 1 saat sonrada sağdım süt değil ama böyle jel gibi bir şey geldi. Aralıklarla sağmaya devam ettim ertesi gün gelmişti çok şükür sütüm. Kızılcık bulalir mi ki birisi. Birde ben doğumdan beri-Sunshine incir kuru erik kuru kayısı olan kompostu tarifini içip duruyorum
Yalnız terlik önemli terlik muhteşem detay benim yerde yan çevrili vaziyette duruyorİş üstünde çekilmiş bir de tebrik ediyorum
Terliklerimle yan poz vererek türbe yeşili eşofman altımı göbeğimin üstüne çekerek farklı bi stil yakalamaya çalıştım
Valla Benim için üst segment bi kreasyon olmuş buTam bir tc lohusası kreasyonu ama bi benim stilim etmez
İş üstünde çekilmiş bir de tebrik ediyorum
Terliklerimle yan poz vererek türbe yeşili eşofman altımı göbeğimin üstüne çekerek farklı bi stil yakalamaya çalıştım
Peki yA ballı zencefilli çayKuru meyve kompostosu beni ishal yapiyor ya mecburen buraktim, isirgan cayi rezene cayi tuketiyyroum genelde
Saçlarımı kısa kestirdim ama yine de yakıyor biliyo musunYaa harikasın benim saçlar tepeden değil aşağıdan toplu dur revize edeyim
Maşallah güneş kıza burdan çok uslu duruyor
Gaz sancısından önce belli bi düzensizlik içinde düzenimiz vardı. Şu anda hiçbir şey belli değil karnı tok olsa da ağlayarak meme alıyor.Kızlar bebekleriniz kaç dakika emip bırakıyor ve ne kadar sıklıkla
Kızlar sezaryen dikiş izleriniz için krem kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz ?
Doktorum bepanthol antiscar önerdi masaj toplu ama önerilmiyormuş. Dikişlerim çok geriliyor ben de 2 gündür sarı kantaron yağı sürmeye başladım. Önerilere açığım
Ya benmki 10 dk falan emiyor bırakıyor bende gündüz 2 saat gece 2.5 saat sonra tekrar emziriyorum.Kızlar bebekleriniz kaç dakika emip bırakıyor ve ne kadar sıklıkla
Canım kusura bakma giremiyorum hiç buraya bebeğim gaz sancısı çekiyor sürekli ve hiç uyumuyorYok canim olmadi sadece o donemde oldugunu fark ettim. Yapmam gereken bir sey var mi peki
Ben 20 dakika bi göğüs 20 dakika diğer göğüs zorluyorum ama uyandırmak çok zor oluyor gece. Doysa bile uyumuyor, gaz sancısı çekiyor bebeğimKızlar bebekleriniz kaç dakika emip bırakıyor ve ne kadar sıklıkla
Aynı durumdayım. Psikolojik olarak çökmüş hissediyorum ben bu çocuğa bakamayacağım diye ağlıyorum ara sıra hatta. Ama biliyorum geçecekKızlar 4.gün bugün perişan oldum, sadece memede uyuyor. Emzir emzir bir hal oldum. Her bezde kaka yapıyor temizleyince başa sarıyor. Yine aranıyor ağlıyor tekrar emzir yatır 5 dk sonra ağlıyor. Meme de durunca uyuyor bir sure. Normal mi bu durum ya
Canım bende de süt gelmedi ilk zamanlarda. Hiç moralini bozma rezene, komposto, su bunlara aban. Gelecek inşallahDaha süt gelmedi bakalim deniyorum pompayi
Canım benim de bebeğin suyu bitmiş doğar doğmaz yapmıştı kakasını. Hemen sağlıkla kucağına al inşallahGözlem amacli canim ama.insan merak.ediyor. suyum gelmeseydi kakasi geldiğini anlamazdilar. Biraz sıkıntılı olabilirdi o zaman
Ayyynı durumdayım. Doysa bile uyumuyor. Günlük çiş kaka sayısı da normal. Gaz sancısı muhtemelen ama çıkmıyor gazı sanırım. Zor gerçekten ama Allah sabrını da verir diye düşünüyorumAğzıyla arandıktan sonra ortalığı yıkarcasına ağlama krizine giriyor karnı doyunca sakinleşiyoremzik veriyorum fakat açken sinirleniyor emziğede sütüm az geldiği için doktor mama takviyesi yapabilirsiniz dedi 30 cc ver dedi ama asla doymuyor 2 gündür 60 cc veriyorum mamayı bu durumda da emin olamıyorum doğru mu yanlış mı diye of çok zormuş
Minnoş aşağıdaBenim de az once jel gibi geldi şükür ama sut gelmedi . Cocuga mama verdiler mi bilmiyorum. Aksam gorecegim bi bakalim guneşimiz8n annesinin tarifi ne ki
Kuzum kuru kırmızı erik, kuru kayısı, kuru incir, kuru üzüm, karanfil, kabuk tarçın, varsa ayva da atabilirsin. Ben hepsini ufak doğrayıp birlikte kaynatıyorum. Şeker eklemiyorum bu şekilde lezzeti güzel oluyor. Posalı posalı tüketiyorum. Bariz süte etkisi var. Kırmızı erik de tuvalete çıkmaya çok yardımcı oluyor. Hepinize öneririm ben hastanede de tükettim evde de tüketiyorum
Benim oğlum da az uyuyordu acaba öyle bir bebek mi olacak gecede 10 defa emzirdigimi bilirim 6 yaşına girecek hala az uyur inanın ki bizde 6 yıldır deliksiz gece uyumuyoruz eşimle, inşallah düzelir yoksa karakteri de boyle olabilirKızlar 4.gün bugün perişan oldum, sadece memede uyuyor. Emzir emzir bir hal oldum. Her bezde kaka yapıyor temizleyince başa sarıyor. Yine aranıyor ağlıyor tekrar emzir yatır 5 dk sonra ağlıyor. Meme de durunca uyuyor bir sure. Normal mi bu durum ya
Benimki de 10 dk falan emiyor. Relaktasyon hemşiresi yetmez asıl 10 dk dan sonraki süt bebeğe yarar diyor. Ama bizimki çoğunlukla 10 dk dan fazla emmiyor. Arada bazen daha uzun sürüyor. Aile hekimi de 10 dk nin yeterli olacağını söylüyor. Ben de 10 dkdan sonra kalanı sağıp sonraki uyandığında veriyorum ama bazen geri cikariyo. Eziyete dönüşüyor bebek için. İkilemde kaldimBen 20 dakika bi göğüs 20 dakika diğer göğüs zorluyorum ama uyandırmak çok zor oluyor gece. Doysa bile uyumuyor, gaz sancısı çekiyor bebeğimgündüz 1-2 saatte bir gece uyuduysa 3 saatte bir emziriyorum. Bebeğim 10 günlük. Sarılık tehlikesi kaç güne kadar sürüyor acaba
Benimki de 10 dk falan emiyor. Relaktasyon hemşiresi yetmez asıl 10 dk dan sonraki süt bebeğe yarar diyor. Ama bizimki çoğunlukla 10 dk dan fazla emmiyor. Arada bazen daha uzun sürüyor. Aile hekimi de 10 dk nin yeterli olacağını söylüyor. Ben de 10 dkdan sonra kalanı sağıp sonraki uyandığında veriyorum ama bazen geri cikariyo. Eziyete dönüşüyor bebek için. İkilemde kaldimValla Benim için üst segment bi kreasyon olmuş bugeçen gece kendimi iyi hissetmek için gecelik giydim. Benim neyimeyse 5 dk içinde gazmana dönüştüm nisan ayına kadar polarlar ile dewamkee
Peki yA ballı zencefilli çay
Saçlarımı kısa kestirdim ama yine de yakıyor biliyo musuntabi ki bilirsin
Uslu muaz önce zaten ağzının içinde olan meme ucunu çığlık ata ata arıyordu. kafası cok karışık tam 2 saattir uyanık , çeşitli pozisyonlarda bulunduk
Gaz sancısından önce belli bi düzensizlik içinde düzenimiz vardı. Şu anda hiçbir şey belli değil karnı tok olsa da ağlayarak meme alıyor.
Ama önceden süt akışına göre yarım saat emdiği de oldu 7-10 dk emdiği de oluyordu. Ve doyuyordu 2-3 saat uyuyup acıkınca uyanırdı
Benimki de 10 dk falan emiyor. Relaktasyon hemşiresi yetmez asıl 10 dk dan sonraki süt bebeğe yarar diyor. Ama bizimki çoğunlukla 10 dk dan fazla emmiyor. Arada bazen daha uzun sürüyor. Aile hekimi de 10 dk nin yeterli olacağını söylüyor. Ben de 10 dkdan sonra kalanı sağıp sonraki uyandığında veriyorum ama bazen geri cikariyo. Eziyete dönüşüyor bebek için. İkilemde kaldimYa benmki 10 dk falan emiyor bırakıyor bende gündüz 2 saat gece 2.5 saat sonra tekrar emziriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?