bna dr. verdi eczaneden yazdırın dedi 300lirayms yazdırım dedim sdece cildiyeci yazıyormus ama cok ii dediler izde bırakmıyormus. ayağa kalkım yazımBana önermedi kuzu ana kantaron çok iyi geliyor her şeye, benim de memem yeniden acımaya başladı ya. Kantaron sür diyor annem ama kokusu yıkasam da bebişi rahatsız eder diye korkuyorum. Var mı bilgin bu konuda.
Ama benim evde hep selfie halinde var kız uyuyor ama ben evde makyaj yapıyorum kendimi iyi hissediyim die ve heran biri gelcekmiş gibi giyiniyorum
Çöktüm eşimle mama verdik uyudu şükür doymuyor demekki halim kalmadı ya gece uyumadım sütüm yetmiyor besbelli ağlamaktan da olan sütüm de azaldı göğüslerim yumuşacık hey allahım. 18 aylik bebekle beraber nasil başaracağımAynı durumdayım. Psikolojik olarak çökmüş hissediyorum ben bu çocuğa bakamayacağım diye ağlıyorum ara sıra hatta. Ama biliyorum geçecek
Canım bende de süt gelmedi ilk zamanlarda. Hiç moralini bozma rezene, komposto, su bunlara aban. Gelecek inşallah
Canım benim de bebeğin suyu bitmiş doğar doğmaz yapmıştı kakasını. Hemen sağlıkla kucağına al inşallah
Ayyynı durumdayım. Doysa bile uyumuyor. Günlük çiş kaka sayısı da normal. Gaz sancısı muhtemelen ama çıkmıyor gazı sanırım. Zor gerçekten ama Allah sabrını da verir diye düşünüyorum
tek mi bakıyorsunuzÇöktüm eşimle mama verdik uyudu şükür doymuyor demekki halim kalmadı ya gece uyumadım sütüm yetmiyor besbelli ağlamaktan da olan sütüm de azaldı göğüslerim yumuşacık hey allahım. 18 aylik bebekle beraber nasil başaracağımutanıyorum
Bunu ben de merak ediyorum. Ilk zamanlar 30 dk fipan memede kalihirdu cogunlukla emiyordu simdi 11 gunluguz ve 10 dk emiyor duruyor uyuyor sonra yine 10 dk emiyor. Ne yapacagimi sasirdim bi duzene girmedi. Acaba tazyikli cekiyor ondan mi azaldi emme suresi. Gunduz saat basi gece 2 saatte bi besleniyor neredeyseKızlar bebekleriniz kaç dakika emip bırakıyor ve ne kadar sıklıkla
Bu hafta eşim.evde ama o da dış işlere bakıyor kızları okula götürüyor vs evde olmadığı anlar oluyor. Pazartesi tamamen tek kalacağım.tek mi bakıyorsunuz
Bence emdikten sonra uykuya dalıyor 2 saat uyuyorsa sütün yetiyordur canım her bebeğin memeyi boşalma hızı farklılık gösterebilirBenimki de 10 dk falan emiyor. Relaktasyon hemşiresi yetmez asıl 10 dk dan sonraki süt bebeğe yarar diyor. Ama bizimki çoğunlukla 10 dk dan fazla emmiyor. Arada bazen daha uzun sürüyor. Aile hekimi de 10 dk nin yeterli olacağını söylüyor. Ben de 10 dkdan sonra kalanı sağıp sonraki uyandığında veriyorum ama bazen geri cikariyo. Eziyete dönüşüyor bebek için. İkilemde kaldim
Mama sindirimi daha zor olduğu için midesine oturuyor ağırlık yapıyor bebeklere ondan uyuyorlar diye okudum bir yerde ama hiç üzülme ben de ağlaya ağlaya mama verdim önce sonra komposto su takviye çaylara abandım sütüm arttı canım. Utanma ben tek çocukla baş edemiyorum ağlayıp duruyorum sende 2 tane varmış neyine utanıyorsun aksine gurur duy kendinleÇöktüm eşimle mama verdik uyudu şükür doymuyor demekki halim kalmadı ya gece uyumadım sütüm yetmiyor besbelli ağlamaktan da olan sütüm de azaldı göğüslerim yumuşacık hey allahım. 18 aylik bebekle beraber nasil başaracağımutanıyorum
Bence emdikten sonra uykuya dalıyor 2 saat uyuyorsa sütün yetiyordur canım her bebeğin memeyi boşalma hızı farklılık gösterebilirBenimki de 10 dk falan emiyor. Relaktasyon hemşiresi yetmez asıl 10 dk dan sonraki süt bebeğe yarar diyor. Ama bizimki çoğunlukla 10 dk dan fazla emmiyor. Arada bazen daha uzun sürüyor. Aile hekimi de 10 dk nin yeterli olacağını söylüyor. Ben de 10 dkdan sonra kalanı sağıp sonraki uyandığında veriyorum ama bazen geri cikariyo. Eziyete dönüşüyor bebek için. İkilemde kaldim
Mama sindirimi daha zor olduğu için midesine oturuyor ağırlık yapıyor bebeklere ondan uyuyorlar diye okudum bir yerde ama hiç üzülme ben de ağlaya ağlaya mama verdim önce sonra komposto su takviye çaylara abandım sütüm arttı canım. Utanma ben tek çocukla baş edemiyorum ağlayıp duruyorum sende 2 tane varmış neyine utanıyorsun aksine gurur duy kendinleÇöktüm eşimle mama verdik uyudu şükür doymuyor demekki halim kalmadı ya gece uyumadım sütüm yetmiyor besbelli ağlamaktan da olan sütüm de azaldı göğüslerim yumuşacık hey allahım. 18 aylik bebekle beraber nasil başaracağımutanıyorum
Valla ikilemde kaldim bende. Doktor güçlü çekerse 10 dakika bile yeter dedi ama hemşire asıl proteinli süt sonra geliyor dedi. çeneleri güçlendiği için önceden yarım saatte aldıklarını şimdi 10 dakikada aldıklarına inanmak istiyorumBunu ben de merak ediyorum. Ilk zamanlar 30 dk fipan memede kalihirdu cogunlukla emiyordu simdi 11 gunluguz ve 10 dk emiyor duruyor uyuyor sonra yine 10 dk emiyor. Ne yapacagimi sasirdim bi duzene girmedi. Acaba tazyikli cekiyor ondan mi azaldi emme suresi. Gunduz saat basi gece 2 saatte bi besleniyor neredeyse
Canım bu küçük Hüsamettin yakında annesine kavuşmaya hazırlanıyor kısmetse bugün 2 kilo resmî olarakAman allahım süper anne ve savaşçı doruğumuzun kavuşmasına günler kalmış artıkAllahım ne büyük mutluluk bu rabbim bir daha ayırmasın
Siz başlayın dünür ben geliyorum arkanızdanLOHUSALAR GÖREVE
Artık doğumlarımız yavaş yavaş tamamlanmaya başlamış ve hattaaaHayyal imizin de bebesine kavuşmasına çok az zaman kalmışken bebeli lohusa foto akımını başlatalım mı hanımlar
Bizimkide emzirirken sadece sırtıma masaj yapıyor 1 sn yoksa ağlıyorum amma naz yaptın diyorBen memnun kaldıım pahalılardan da almadım baby mom markasından aldım. E bebekte
Eşime diyorum aşko kuşkolardan olamadım seyit onbaşı belledin beni diye
Çok şükürr sağlıkla büyüsün inşallahUmdugumdan çok iyiydi herşey spinal rahatlikmis diğer anestezi li sezeryan gibi değil di çok şükür
E bebekteki silikon kalkanların üzerlerinde 2 tarih yazıyor. Ve biri geçmiş. 2 şubede de sordum, bütün rafı topladılar, bir türlü alamadım yaeşim diyor ki senin yüzünden Ankara’da piyasada kalkan kalmayacak hepsini toplattın sizinkinde yazıyor muydu tarih hatırlıyor musunuz?
Hayyal çok sevindim canımm kavuşuyorsun yakışıklıya hayatında da böyle gayretli olacak demek Doruk kuş maşallah ona
Lohusa analar derneği-Sunshine hope2022 Birbasak foto işine girmiş biz acemiler azcık daha toparlayınca katılıcaz Gerçi sadece emziriyorum geri kalanı anneme ittiriyorum ama gidince napıcam bakalım huysuz gibi ev temizliyorum ne alakaysa
Yarın işitme testi ve yenidoğana gidicez sonra sağlık ocağı topuk kanı vs ilk dışarı çıkışımız ve bir çanta hazırladım 1 hafta tatile yetertavsiyelerinize ihtiyacım var nasıl oluyor bebişle çıkmak ne lazım olur
Birde minnak adam bırakayım buraya
Ay güzelliğine seninHayyal çok sevindim canımm kavuşuyorsun yakışıklıya hayatında da böyle gayretli olacak demek Doruk kuş maşallah ona
Lohusa analar derneği-Sunshine hope2022 Birbasak foto işine girmiş biz acemiler azcık daha toparlayınca katılıcaz Gerçi sadece emziriyorum geri kalanı anneme ittiriyorum ama gidince napıcam bakalım huysuz gibi ev temizliyorum ne alakaysa
Yarın işitme testi ve yenidoğana gidicez sonra sağlık ocağı topuk kanı vs ilk dışarı çıkışımız ve bir çanta hazırladım 1 hafta tatile yetertavsiyelerinize ihtiyacım var nasıl oluyor bebişle çıkmak ne lazım olur
Birde minnak adam bırakayım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?