2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kuru meyve kompostosu beni ishal yapiyor ya mecburen buraktim, isirgan cayi rezene cayi tuketiyyroum genelde
Ben onları içmesem lavobaya çıkamam o yüzden mecbur içiyorum
Bizimkide emzirirken sadece sırtıma masaj yapıyor 1 sn yoksa ağlıyorum amma naz yaptın diyor bide geçen ebe sancı beklemek zorunda haklı demez mi ben bir ağladım şok hemen tezini geri çekti
Ben dalga geçiyorum eşimle zaten sana lohusa tacı alıp takcam benden çok lohusasın diye

Valla canm delircem üst üste vermeye kalkarsam 5-6 dk ya kadar düşürüyor. Yarın kontrol var bakalım eğer kg aldıysa demekki yetiyo. Duruma göre ayarlıcam artık

Teyzeleri bizim göbeğimiz düştüü. Ama ben niye bu kadar duygusallaştım bilmiyorum. Ağlayasım geliyor çocugumun göbeğine bakarken benden son parçasını ayırdı vücudundan
Lohusalığın 50. tonunu mu yaşıyorsun sen kız bebeyi komple içerden çıkardın gelmişsin göbeği diyorsun

Lohusalık duygu dengesizliğine dayanarak şuanda bebeyi uyuttum kendime rezene eşime çay demedim konuşmayı özlemişiiz tabikii ayağımda pijamam üzerimde anneanne yeleği ile özlem gideriyorum
Oooo bebe uyuduysa şimdilik tamam memeye döndürme çabaları nasıl gidiyor hope um?
Bu araca nacizane rezene ile alakalı bir bilgi paylaşmak istedim:

Eklentiler

• 2EEB018D-03A4-45EB-9EB2-1EAC7E06C70B.webp
    91,7 KB · Görüntüleme: 61
Nehir7 yazmadı demi kızlar doğum haberini verdikten sonra hiç. Yogunluktan kaçırdım mı kii
Canim benim merakta biraktim kusura bakmayin ne olur cocuklarla urasmaktan hic vakit kalmadi buraya cok sukur evdeyiz iyiyiz hepimiz kocaman bir aile olduk rabbimin izniyle darisi istiyen herkezin basina insallah kocaman opuyorum hepinizi

Siz nasilsiniz insallah hersey yolundadir cabucak iyilesmen dileğiyle

Bi sure giremezsem merak etmeyin iki cocuk biraz zor gibi gorunuyor su an benim icin alisma surecindeyiz oglum biraz kiskanclik yapiyor bebegi emziriyorum anne bende meme istiyorum diyor bebegi seviyorum anne benimde basimi oksa benide sev diyor allah yardimcimiz olsun insallah hepimizin ikisinede yetmek beni bi sure zorlayacak ama alisicaz mecbur

@Loresima8989 ay ilahi ya çok hoşsun

Ben atıyorum ya amaaan altımda annemin çiçekli 3 beden bol adını bilmediğim eşyası, üstümde ananemin yeleği
Ay maşallah o bebenin sarı yeleğini yerim

Valla gayet fitsiz sayın ekim hanım

Teyzeleri bizim göbeğimiz düştüü. Ama ben niye bu kadar duygusallaştım bilmiyorum. Ağlayasım geliyor çocugumun göbeğine bakarken benden son parçasını ayırdı vücudundan
Ah bu lohusalık duygusallığı ömür boyu devam eden bağınız olacak bebişim benim. Hem de en görünmezinden en sağlamından

Merhaba ben de Ekim annesi oldum
Epidural normal doğum oldu ama 3 dikiş var
Sabah 8 gibi hastaneye yattık ve 16.00 gibi doğum oldu
Akşam 22 de gidebilirsiniz dediler şimdi evdeyiz
Emzirmeye uğraştım ama dikişlerden oturamıyorum
Ayakta yapıyorum bazen de yan yatıp çocugu yanıma alıyorum..
Ağzı çok küçük emiyor mu acaba
Sütüm koyu renk Bi damla gördüm
İlk günden mama vermeli miyim istediğim gibi emziremedim

Bu hafta eşim.evde ama o da dış işlere bakıyor kızları okula götürüyor vs evde olmadığı anlar oluyor. Pazartesi tamamen tek kalacağım.
Allah kolaylık versin, yardıma gelecek kimse yok mu? sizin okulda kızlarınz varsa sizde gidemezseniz.. ama gececek herşey zmnla kolay olacak diyelim bnmde 1tane var kendımı öyle avutuyorum

Canım gözün aydın, çok geçmiş olsun, bebiş de sen de hemen toparlanırsınız inşalllah, emmiştir o yettiği kadar

Oooo bebe uyuduysa şimdilik tamam memeye döndürme çabaları nasıl gidiyor hope um?
Bu araca nacizane rezene ile alakalı bir bilgi paylaşmak istedim:
bende dr ma ahudu yaptagi cayini sordum. internette cok meshur. acilmaya yardim ediyormus vs.
Onermedi. kanitlanmis bir etkisi yok dedi. ufak calismalar var ama onlari kabul edemeyiz dedi.
hayirli olsun canim bir an once toparlarsin insallahsaglikli anali babali bir omru olsjn bebisinin

Canım gözün aydın Allahın sağlıkla büyütmeni nasip etsinnEpiduralli normal doğum nasıldı ıkınmada zorluk yaşadın mı canım? Bu arada bebis kilosu boyu nasıl? Kısaca müsait olunca doğum hikayeni anlatırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…