Bizimkide emzirirken sadece sırtıma masaj yapıyor 1 sn yoksa ağlıyorum amma naz yaptın diyor bide geçen ebe sancı beklemek zorunda haklı demez mi ben bir ağladım şok hemen tezini geri çekti
Teyzeleri bizim göbeğimiz düştüü. Ama ben niye bu kadar duygusallaştım bilmiyorum. Ağlayasım geliyor çocugumun göbeğine bakarken benden son parçasını ayırdı vücudundan
Benimki de 10 dk falan emiyor. Relaktasyon hemşiresi yetmez asıl 10 dk dan sonraki süt bebeğe yarar diyor. Ama bizimki çoğunlukla 10 dk dan fazla emmiyor. Arada bazen daha uzun sürüyor. Aile hekimi de 10 dk nin yeterli olacağını söylüyor. Ben de 10 dkdan sonra kalanı sağıp sonraki uyandığında veriyorum ama bazen geri cikariyo. Eziyete dönüşüyor bebek için. İkilemde kaldim
Valla canm delircem üst üste vermeye kalkarsam 5-6 dk ya kadar düşürüyor. Yarın kontrol var bakalım eğer kg aldıysa demekki yetiyo. Duruma göre ayarlıcam artık
Teyzeleri bizim göbeğimiz düştüü. Ama ben niye bu kadar duygusallaştım bilmiyorum. Ağlayasım geliyor çocugumun göbeğine bakarken benden son parçasını ayırdı vücudundan
Canim benim merakta biraktim kusura bakmayin ne olur cocuklarla urasmaktan hic vakit kalmadi buraya cok sukur evdeyiz iyiyiz hepimiz kocaman bir aile olduk rabbimin izniyle darisi istiyen herkezin basina insallah kocaman opuyorum hepinizi
Siz nasilsiniz insallah hersey yolundadir cabucak iyilesmen dileğiyle
Bi sure giremezsem merak etmeyin iki cocuk biraz zor gibi gorunuyor su an benim icin alisma surecindeyiz oglum biraz kiskanclik yapiyor bebegi emziriyorum anne bende meme istiyorum diyor bebegi seviyorum anne benimde basimi oksa benide sev diyor allah yardimcimiz olsun insallah hepimizin ikisinede yetmek beni bi sure zorlayacak ama alisicaz mecbur
Ama benim evde hep selfie halinde var kız uyuyor ama ben evde makyaj yapıyorum kendimi iyi hissediyim die ve heran biri gelcekmiş gibi giyiniyorum çünkü neden başka türlü uykusuzum zaten bunalıma giriyorum 40 ımızdan foto atıyorum size +5 kilo üstümde halen
Merhaba ben de Ekim annesi oldum
Epidural normal doğum oldu ama 3 dikiş var
Sabah 8 gibi hastaneye yattık ve 16.00 gibi doğum oldu
Akşam 22 de gidebilirsiniz dediler şimdi evdeyiz
Emzirmeye uğraştım ama dikişlerden oturamıyorum
Ayakta yapıyorum bazen de yan yatıp çocugu yanıma alıyorum..
Ağzı çok küçük emiyor mu acaba
Sütüm koyu renk Bi damla gördüm
İlk günden mama vermeli miyim istediğim gibi emziremedim
Allah kolaylık versin, yardıma gelecek kimse yok mu? sizin okulda kızlarınz varsa sizde gidemezseniz.. ama gececek herşey zmnla kolay olacak diyelim bnmde 1tane var kendımı öyle avutuyorum
bende dr ma ahudu yaptagi cayini sordum. internette cok meshur. acilmaya yardim ediyormus vs.
Onermedi. kanitlanmis bir etkisi yok dedi. ufak calismalar var ama onlari kabul edemeyiz dedi.
Canım gözün aydın Allahın sağlıkla büyütmeni nasip etsinnEpiduralli normal doğum nasıldı ıkınmada zorluk yaşadın mı canım? Bu arada bebis kilosu boyu nasıl? Kısaca müsait olunca doğum hikayeni anlatırmısın