Ben onları içmesem lavobaya çıkamam o yüzden mecbur içiyorumKuru meyve kompostosu beni ishal yapiyor ya mecburen buraktim, isirgan cayi rezene cayi tuketiyyroum genelde
Ben dalga geçiyorum eşimle zaten sana lohusa tacı alıp takcam benden çok lohusasın diyeBizimkide emzirirken sadece sırtıma masaj yapıyor 1 sn yoksa ağlıyorum amma naz yaptın diyorbide geçen ebe sancı beklemek zorunda haklı demez mi ben bir ağladım şok hemen tezini geri çekti
Valla canm delircem üst üste vermeye kalkarsam 5-6 dk ya kadar düşürüyor. Yarın kontrol var bakalım eğer kg aldıysa demekki yetiyo. Duruma göre ayarlıcam artıkBenimki de 10 dk falan emiyor. Relaktasyon hemşiresi yetmez asıl 10 dk dan sonraki süt bebeğe yarar diyor. Ama bizimki çoğunlukla 10 dk dan fazla emmiyor. Arada bazen daha uzun sürüyor. Aile hekimi de 10 dk nin yeterli olacağını söylüyor. Ben de 10 dkdan sonra kalanı sağıp sonraki uyandığında veriyorum ama bazen geri cikariyo. Eziyete dönüşüyor bebek için. İkilemde kaldim
Lohusalığın 50. tonunu mu yaşıyorsun senTeyzeleri bizim göbeğimiz düştüü. Ama ben niye bu kadar duygusallaştım bilmiyorum. Ağlayasım geliyor çocugumun göbeğine bakarken benden son parçasını ayırdı vücudundan
Kız ama son parçaydı oLohusalığın 50. tonunu mu yaşıyorsun senkız bebeyi komple içerden çıkardın gelmişsin göbeği diyorsun
Hiç bitmiş gibi hissetmiyorum.Kız ama son parçaydı otabi 3 gün sonra kırk ucuracaksın bitti senin demesi kolay
Cok sukur kuzum ikimizde iyiyiz
Oooo bebe uyuduysa şimdilik tamamLohusalık duygu dengesizliğine dayanarak şuanda bebeyi uyuttum kendime rezene eşime çay demedim konuşmayı özlemişiiz tabikii ayağımda pijamam üzerimde anneanne yeleği ile özlem gideriyorum
Nehir7 yazmadı demi kızlar doğum haberini verdikten sonra hiç. Yogunluktan kaçırdım mı kii
Ay maşallah@Loresima8989 ay ilahi ya çok hoşsun
Ben atıyorum ya amaaan altımda annemin çiçekli 3 beden bol adını bilmediğim eşyası, üstümde ananemin yeleği
Valla gayet fitsiz sayın ekim hanımAma benim evde hep selfie halinde var kız uyuyor ama ben evde makyaj yapıyorum kendimi iyi hissediyim die ve heran biri gelcekmiş gibi giyiniyorumçünkü neden başka türlü uykusuzum zaten bunalıma giriyorum 40 ımızdan foto atıyorum size +5 kilo üstümde halen
Ah bu lohusalık duygusallığıTeyzeleri bizim göbeğimiz düştüü. Ama ben niye bu kadar duygusallaştım bilmiyorum. Ağlayasım geliyor çocugumun göbeğine bakarken benden son parçasını ayırdı vücudundan
Cnm benim çok teşekkür ederim demek artık doruk için şafak sayıyoruz 24 ekim mi doğan güneş?Ay maşallaho bebenin sarı yeleğini yerim
Valla gayet fitsiz sayın ekim hanım
Canım doktor kan testi sonucu çıkacak öyle taburcu olacak dedi. Büyük ihtimal salı günü yani 25inde verebilirler oğluşu.Cnm benim çok teşekkür ederim demek artık doruk için şafak sayıyoruz 24 ekim mi doğan güneş?
Allah kolaylık versin, yardıma gelecek kimse yok mu? sizin okulda kızlarınz varsa sizde gidemezseniz.. ama gececek herşey zmnla kolay olacak diyelim bnmde 1tane var kendımı öyle avutuyorumBu hafta eşim.evde ama o da dış işlere bakıyor kızları okula götürüyor vs evde olmadığı anlar oluyor. Pazartesi tamamen tek kalacağım.
Merhaba ben de Ekim annesi oldum
Epidural normal doğum oldu ama 3 dikiş var
Sabah 8 gibi hastaneye yattık ve 16.00 gibi doğum oldu
Akşam 22 de gidebilirsiniz dediler şimdi evdeyiz
Emzirmeye uğraştım ama dikişlerden oturamıyorum
Ayakta yapıyorum bazen de yan yatıp çocugu yanıma alıyorum..
Ağzı çok küçük emiyor mu acaba
Sütüm koyu renk Bi damla gördüm
İlk günden mama vermeli miyim istediğim gibi emziremedim
bende dr ma ahudu yaptagi cayini sordum. internette cok meshur. acilmaya yardim ediyormus vs.Oooo bebe uyuduysa şimdilik tamammemeye döndürme çabaları nasıl gidiyor hope um?
Bu araca nacizane rezene ile alakalı bir bilgi paylaşmak istedim:
hayirli olsun canimMerhaba ben de Ekim annesi oldum
Sut geliyor da pompayi ayarlayamadim bir turlu hava veriyor. Elle dikiyorum artık o.da haliyle az geliyorCanım bende de süt gelmedi ilk zamanlarda. Hiç moralini bozma rezene, komposto, su bunlara aban. Gelecek inşallah
Tesekkur ettim canim :)Minnoş aşağıda
Canım gözün aydın Allahın sağlıkla büyütmeni nasip etsinnMerhaba ben de Ekim annesi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?