2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayaklarını çekerek ağlıyor benim kız ne yapacağım o durumda bilmiyorum ne yapsam o an iyi gelir. Genelde kakasını yaparken öyle oluyor

Arkadaşlar ben bebeyi babasına verdim dinleniyorum bugün resmen şarjımi bitirdi bu kadar küçük ve etkili olması çok tuhaf
Saat başi emdi memeyi emzik gibi kullanıyor yapışık yaşıyoruz ben keçileri kaçıracagim tuvalete kucakta gideceğiz artık herhalde çocuğu dogurmadim sanırım

D vitamini veriliyor bütün bebeklere. 1 haftalık olunca basla dedi doktor. Ağrı kesici, ferritin, antibiyotik ve kan sulandırıcı yazdı muhtemelen canım
Ay o zaten memeyle kavga etmeleri yok muu hani alsan rahatlıycan neyin kavgası. Sondayı gögüsten hiçbir şekilde istemiyor hani sen minicik halinle nerden anlıyorsun? Parmakla veriyorum o yüzden
Benimle aynı dönemde olan takip ettiğim kim varsa doğum yaptı, tek kaldım galiba
sancın kasılman vs var mıı

Ayaklarımız sürekli karnında anne karnı pozisyonunda doktora da sordum anne karnında daha hissedşyor kendini doğal dedi gazı o yüzden ayırt edemiyorum. Hiç diliyle itmiyor ki mamadan sonra bile emiyor

Allah analı babalı büyütsün canım inşallah gerek kalmaz ama olursa da hızlı ve kolay olur tek duam bu. Çok dayanılmaz mıydı peki? Herkes dayanılmaz ve genelde sezeryane dönüyor sonu dediği için endişeliyim biraz. Kardeşim de suniye dayanamadı ve sezeryan oldu sonunda mesela

Hayır bence değil
Açıklık 5-6 olana kadar bel ve kasık ağrısı oldu regl ağrısı gibi Bi tık daha şiddetli
Zaten epidural verdikleri için sonrası daha şiddetlidir ama pek hissettim 8 e çıktığında biraz nabzım düştü oksijen, maskesi filan taktılar sonra iyi olunca tekrar baktı ebe 9 u geçmiş birazdan doğumda sın, dedi
Çatıya 10 kere baktılar ama Bi de ben kilolu yum o yüzden açılma geç oluyormuş düşün 112 kg ile doğum
Doğumda çatal a yattım ıkındım Dr ve ebe ıkınmamı beğenmese de doğdu çok şükür kısa sürdü
Doğumun yarım saat sonrasında yürüyebildim
Aslında kasmasam belki dikiş olmazdı şuan 3.günüm ve dikiş olmasa iyiyim :)
Bir de bnm vajinismus sorunum vardı düşün ben yaptıysam herkes yapar Allah izin verirse tabi.
Ya, bence oraları hiç gözünde büyütme
Suni sancı ın içine Bi sürü ilaç rahim yumuşatıcı VS sürekli bişiler enjekte ettiler
Dr halleder güven bence...

Kilo alıyorsa bi sıkıntı olmaz heralde canım kontrol edebiliyorsan evde bir et. Benimkide sürekli aranıyor aç olmadığını biliyorum hıçkırık tutuyor yada kusuyor çok emince emzik veriyorum öyle yapınca

Papatyam ya yaka iğnen seni çok seviyor demek ki annesinin kokusunu arıyor canım benim iyi yaptın at babaya biraz da o ilgilensin
Ay o zaten memeyle kavga etmeleri yok muu hani alsan rahatlıycan neyin kavgası. Sondayı gögüsten hiçbir şekilde istemiyor hani sen minicik halinle nerden anlıyorsun? Parmakla veriyorum o yüzden
Vallahi inanılır gibi değil o ufacık boyuyla memeye yaptığı muamele inanılmaz
Peki merak ettiğim bişey var, sondadan sütü parmakla veriyorsan nasıl memeden sadece içmeye alışacak? Memeden doğru içmesi daha inandırıcı gibi gelmişti bebeler aradaki farkı anlar mı
Hemşiren bu durumla alakalı ne diyor?

İyisiyle kötüsüyle atlatmışsın darısı başıma. Evet doktoruma güveniyorum da işte bu dönemde herkes kendi hikayesini anlatıyor ve suni sancı alanlardan hiç iyi bir şey duymayınca biraz endişelendim açıkçası ama benim ikinci doğumum o yüzden inşallah daha hızlı geçer ve ilkindeki gibi dikiş olmaz. Dikişler iyileşince çok daha iyi olacaksın geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor ben doğum yapmamış gibiydim 60. Günden sonra darısı sana umarım çabucak iyileşirsin canım

onların 2bedeni var small ve large bzm ilk başta işe yaradı meme ucum yoktu şimdi kahverengi bölgeyi kavrıyor attım. 12.gunde evet az ama aynı yerde tartsaydınz keşke bazn farklılıklar olabılıyor sağlık ocağı bna kilo artısa gelmesi önemli demişti kendi dr. mda 30 40gr dedi.bnce kendı dr. unuza danısın.

Sağol kuzum benim 3467 doğdu, 49 cm
Bugün kan şekeri düşük çıktı, 3 saatte bir 40 dakika emziriyorum oysa. Mama yedirdiler kuzuma neyse doysun da nasıl doyarsa doysun annem. Ay çok tatlı çıldırcam, uyurken uyandırıp göğsünde uyutan bi deli ben miyim acaba kokusuna ölüyorumm çok geç kalmışım ben anneliğe ya Kusmalarım, sürünmelerim hepsini unuttum

Bu arada bu gaz sancısıyla iki büklümken hastaneye kuaför çağırdım, süslendim, kızımla takım giydik, fotoğrafçı tuttum görmemişin bebesi olmuş fotonun birinde resmen ıkınıyorum iki büklüm ama ameliyathane videolarım rezil, doktor şimdi dua et diyor, akciğerlerime bastırıyorlar, Allahım çok zengin olalım diye bağırıyorum ay rezil oldum

ben hemn 1yaşına gelmk istiyorum hatta 2
Hem istiyorum hem istemiyorum hem de ilk doğduğu güne gitmiyorum minnacık kızım cok cok güzeldi. Koynuma bütünüyle sığıyor birlikte sessiz sedasız uyuyorduk
Of kafam çok karışık çok hızlı büyüyorlar
Yalnız değilsin
Bunu farkedip bebelerimizle daha güzel daha özel vakit geçirmeye çalışalım inşallah
Başka zaman çağırabilmem için artık gitmesi lazım babam cephesinde isyan başlamak üzere
Gün gün davranışları değişiyor gerçekten. bi an istiyor ki memede uyusun bi gün ise ne istediğini bilmiyor
Yavrum beslemenin yetmediğini düşünüyorsanız sütünü sağıp dürte dürte enjektörle vermeni tavsiye ederm
Maşallah
Bundan sonra maceralarınızı bekliyoruz

Herhangi bişey yok ama bugün ki muayenemde 1 cm açıklık var dedi cumaya randevu verdi sadece bende gününü aşanlardan olucam galiba

Ben 8cm den 10 cm e ulaşması için açıklık suni aldım, epidural oldugundan hiç hissetmedim, kendi sancımdan farkı yoktu. Herkese etkisi farklı oluyomuş hem epiduralin hem de suni sancının canım

Hollanda da 8. Gunden itibaren d ve k vitaminine başlanıyor Türkiye yi burdaki arkadaşlar söyler ben ek bilgi olarak paylaştım

Aynı döngü kusuyor fazla geldiği için sonrada hıckırık bende aksam üzeri verdim artık emzik aç değil biliyorum artık ama aranıyor ağlıyor verdim 2 dk sonra uyudu hemen. Diğer türlü tokken yedirmeye calısıyoruz sıkıntı oluyor bide sürekli ön sütğ içiyorlar memeyi boşaltamıyorlar ki
Canım ben gözlemim kendimde gögüs ucum kücüktür benim tutarken birazcık zorlanıyor zaten tuttugunda akışıda yavaş ya emiyor yarım saat sonra sondayı verince biraz duruyor 2-3 kez emince gögüsten uzaklasıyor tekrar deniyorum gene aynısı akışı arttıgı için bence memede adapte olamıyor. Parmağı biberon gibi algılıyor bence biberonun agzı geniş ya hemen kavrıyor parmagıda hemen hızla kavrayıp emme olayına baslıyor

Herhangi bişey yok ama bugün ki muayenemde 1 cm açıklık var dedi cumaya randevu verdi sadece bende gününü aşanlardan olucam galiba

Açıklık varsa evde hareketlen canım benden sana tavsiye yürüme çömelme squat hurma vs dene. Cumaya 1 hafta daha var o zamana kadar gelmeyip böyle devam ederse yatış verir yüksek ihtimalle oda emin ol hareket halinde sancı karşılamak daha kolay oluyor hastanede pek kaldırmıyorlar yataktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…