Böyle saçma şey olur mu yahuBugün 10 kişilik misafir grubu geliyor resmen 3 kez reddeddim ısrarla aradılar en son bir an önce aradan çıksın diye tamam dedim. Şimdi pişmanım bebek 3 gündür huysuz hala devam ediyor huysuzluğu. Yeni adet edindik emmese bile sürekli gögüste durmak istiyor. Yatağa koyunca ağlıyor. Annem içerde oturur artık misafirle bizde odada takılırız napalım. Ben kendim bebek büyüyene kadar kimseye gitmeyi sevmiyorum ısrarla gelmek istemekte ne biliyim. Biri de arayıp bugün kendi misafirim var 2 kişi onlarıda alıp geleyim mi dedi ya
Ay evet hissediyorlar heralde milletin içine çıkarmasanda huyduzlanıyorlarBöyle saçma şey olur mu yahuterbiyesiz insanlar gerçekten. Kendi gelmek istiyor, misafirini de alıp gelmek nedir
Bir de ikram bekler böylesi… biz de 2 fasıl öyle geçirdik şimdilerde kimseyi kabul etmiyoruz.
Allah lohusaların yardımcısı olsunbebeler de kabalığı görünce huzursuzlanıyor işin kötü tarafı. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız
Doktorum 1 aydan sonra ara ara zeytinn yağını parmağına sür emsin yada mamasına at 3-4 damla gbi dedi onu yapıyoruzSevgili taze annelerbebeğiniz kaka yapmakta zorlanırken neler yapıyorsunuz
Bazen kendilerini güvende hissetmek için istiyorlarmışOlabilir valla kuzum 60 cc mama yiyor onda bile gögsüme gelmeden sakinlemiyor hani aç olduğu için değil demekki diyorum. Geçecek insallah sonrada bambaşka huyları olacak. Senin şehir dışı ve düğün olayları nasıl geçtii
Ayy ne zararı varmışRezene için zararlı diyorlar ama tahin helvası yiyorum hurma da alayım
Aman kuzum dikkat et Mehmet paşaya valla hastalık dolu ortalık yada gerekirse doğumu kullan çekil kenara. Sezeryan yerim ağrıyor vs de çocukla baş başa kal bir yerde. Ah kaynanalar gerçekten çok ilginç. Hayır bide onların yanında iyice çocuklar huysuzlaşıyor ya sanki hep öylelermiş gibi. Annem benim doğumdan beri evde birlikte bakıyoruz gaz sorunumuz çok çok az her şeyimiz düzenli. Ay kayınvalidemin yanında sancılanıyor ağlıyor susmuyor sanki öyleymiş gibi hepBazen kendilerini güvende hissetmek için istiyorlarmış
Geldik bakalım yavrum kucaktan kucağa 40 içinde gözleri açık ne uyanık diyen bile var
Yolda binbir türlü kaza gördük çok korkuyorum dönüş için bende yarın düğün günü pazar yola çıkıcaz bizde
Kaynanamda sürekli altını üstünü değiştiriyor gelin panik yapıyor ben bakıyorum o yüzden diyor bıraksan alıcazda bırakmıyorsun ki ağlayınca ben üzülüyorum krizi gelince onu söylüyor heralde sinirlendim onada kaç günlerdir evde yalnızız kuşlar kurtlar bakıyor galiba bu çocuğa
Bugün kınada topuklularla göbek attım kimse inanmaz artıkAman kuzum dikkat et Mehmet paşaya valla hastalık dolu ortalık yada gerekirse doğumu kullan çekil kenara. Sezeryan yerim ağrıyor vs de çocukla baş başa kal bir yerde. Ah kaynanalar gerçekten çok ilginç. Hayır bide onların yanında iyice çocuklar huysuzlaşıyor ya sanki hep öylelermiş gibi. Annem benim doğumdan beri evde birlikte bakıyoruz gaz sorunumuz çok çok az her şeyimiz düzenli. Ay kayınvalidemin yanında sancılanıyor ağlıyor susmuyor sanki öyleymiş gibi hep
Yaa Allahım nazar ettircen kendine iyi olduğunu bari o kadar belli etmeseydinBugün kınada topuklularla göbek attım kimse inanmaz artık
Kendi çok panik esas çocuk ağladıkça oda ses yükselterek konuşuyor iyice çıldırıyor bebek
Neyse bu günlerde geçecek inşallah yarın son zaten sabredicem
Uzun vadede kansorejen etkileri varmışAyy ne zararı varmış
Bugün 56. Günümüz. Çoğu zaman 3 saat bile olmadan kalkıyor ben de merak ediyorum ne zaman şöyle 5-6 sat uyuyacak.Kızlar bizim 4 mesaimiz daha uykuyla sonuçlanmadı. Biz ne zaman bu gece olayını oturmaya başlıycaz. 2. Ay itibariyle gece 5 saate kadar beslenmeden durabilir yazıyor ya internette benim çocuk 3 saatte bir beslenmeye alıştı gece alarmdan önce onun ağlamasına uyanıyorum acaba bu şekilde gece gündüzü karıştırır mı ya
Onun 39. Gün versiyonuda bu aralar bizim evde. Dün gece emzirdim alt değiştirdik 45 cc mama verdim kusma seansının bitmesini bekledik zaten bu yaşanılanlar 1 saat. Tam uykuya dalıyor iyice dalsın diye yerine koymuyorum bi bakıyorum o gözler tekrar açılmış. Ay iyice bebeninde benim de karıştı her anımBugün 56. Günümüz. Çoğu zaman 3 saat bile olmadan kalkıyor ben de merak ediyorum ne zaman şöyle 5-6 sat uyuyacak.
Hele dün sabah 08:30 dan gece 10:30 da kadar abartmıyorum bölük pörçük 1,5 saat uyumamıştır. Sinirler harap..
Kuzum belki hatırlarsın mahvoluyordum sizinle aynı günlerde yazmıştım. Ataktasınız muhtemelen. Yaklaşık 1 haftaya bir tık daha düzelirsinizBugün 56. Günümüz. Çoğu zaman 3 saat bile olmadan kalkıyor ben de merak ediyorum ne zaman şöyle 5-6 sat uyuyacak.
Hele dün sabah 08:30 dan gece 10:30 da kadar abartmıyorum bölük pörçük 1,5 saat uyumamıştır. Sinirler harap..
Onun 39. Gün versiyonuda bu aralar bizim evde. Dün gece emzirdim alt değiştirdik 45 cc mama verdim kusma seansının bitmesini bekledik zaten bu yaşanılanlar 1 saat. Tam uykuya dalıyor iyice dalsın diye yerine koymuyorum bi bakıyorum o gözler tekrar açılmış. Ay iyice bebeninde benim de karıştı her anım
Bizim gece ilk uykuda 22:30-02:15 arası oldu gayet iyi bir süre ama gün içinde o kadar uykusuz kalmıştı ki aslında olması gereken bu. Sonra bi 4 gibi uyandı ama uyanınca hemen uyumuyorlar ki 5 gibi ancak uyudu 7 olmadan yine uyandı. Ikınıp duruyor kakası geliyor hep bu saatlerde.Kuzum belki hatırlarsın mahvoluyordum sizinle aynı günlerde yazmıştım. Ataktasınız muhtemelen. Yaklaşık 1 haftaya bir tık daha düzelirsiniz
Şuan geceleri yaklaşık 4 saatlik tek uykusu var. Sonrakiler ortalama 1-1.5 saatte bir uyanış şeklinde. Ben bez değiştirmeden emzirmeye devam edip uykusunu bölmemeye çalışıyorum.
7 de huzursuzluk ve biraz ağlama krizleri başlıyor uyku için. İlk 3 gün tam 10 da uykuya geçti. Dün akşam 9 A çekmeyi başardım. 1 e doğru uyandı.
Dün 2. Ay için okuduğum kaynakta 10 saate kadar uyanıklık ve günde 2 ya da 4 uzun uyku olduğu yazıyordu. Kalanlar şekerleme gibi kısa uykular, gerçekten öyle bizim de.
Bir de öğlen 3 gibi gelen uzun uyku var 1.5 saat sürüyor ben de yanına yatıp sarılır ve emzirirsem 2,2.5 saati bulabiliyor
Dün gece 11 den 4 e kadar uyusun diye neler yaptım. Yatak odasında iki büklüm emzir, salla, pışpışla.. yok uyumadı, ağladı, huysuzlandı. Delirecek gibi oldum. Verdim babasına benden bu kadar 48 saattir uyumuyorum dedim kapattım kapıyı. Nasıl uyuttuysa uyutmuş, şimdil getirdi. Ve ben bu geceden şimdiden korkuyorumOnun 39. Gün versiyonuda bu aralar bizim evde. Dün gece emzirdim alt değiştirdik 45 cc mama verdim kusma seansının bitmesini bekledik zaten bu yaşanılanlar 1 saat. Tam uykuya dalıyor iyice dalsın diye yerine koymuyorum bi bakıyorum o gözler tekrar açılmış. Ay iyice bebeninde benim de karıştı her anım
canim ten tene uykuyu nasil yapiyorsun ?Kuzum belki hatırlarsın mahvoluyordum sizinle aynı günlerde yazmıştım. Ataktasınız muhtemelen. Yaklaşık 1 haftaya bir tık daha düzelirsiniz
Şuan geceleri yaklaşık 4 saatlik tek uykusu var. Sonrakiler ortalama 1-1.5 saatte bir uyanış şeklinde. Ben bez değiştirmeden emzirmeye devam edip uykusunu bölmemeye çalışıyorum.
7 de huzursuzluk ve biraz ağlama krizleri başlıyor uyku için. İlk 3 gün tam 10 da uykuya geçti. Dün akşam 9 A çekmeyi başardım. 1 e doğru uyandı.
Dün 2. Ay için okuduğum kaynakta 10 saate kadar uyanıklık ve günde 2 ya da 4 uzun uyku olduğu yazıyordu. Kalanlar şekerleme gibi kısa uykular, gerçekten öyle bizim de.
Bir de öğlen 3 gibi gelen uzun uyku var 1.5 saat sürüyor ben de yanına yatıp sarılır ve emzirirsem 2,2.5 saati bulabiliyor
Evet 5 ten sonra bizde de çok ıkınma geliyor.Bizim gece ilk uykuda 22:30-02:15 arası oldu gayet iyi bir süre ama gün içinde o kadar uykusuz kalmıştı ki aslında olması gereken bu. Sonra bi 4 gibi uyandı ama uyanınca hemen uyumuyorlar ki 5 gibi ancak uyudu 7 olmadan yine uyandı. Ikınıp duruyor kakası geliyor hep bu saatlerde.
Bizim sorunumuz sıçrama. Sizlerde de oluyor mu? Tam uyuyacak gözünden uyku akıyor eli kolu oynayınca uyanıveriyor.
7’ye doğru uyandı bak ancak uyuttum onda da sürekli sıçrayınca kundak yaptım şimdi daha iyi.
Sanırım bi süre böyle kundak yapmak iyi olacak eli kolu çok uyandırıyor yavrumu.
-Sunshine sanırım 8. Hafta atağı dimi?
Bir de dün kusma İçin kilo alımı takibine bakayım diye sağlık ocağına gittik o ara uykudan uyandırdım tam uyudu bu sefer tartıya koyacağız diye uyandırdım sonra eve gelirken uyandırdım derken çocuğun uyku düzeni mahvoldu. Uyku düzeni önemliymiş gerçekten.
Kuzum yenidoğanken dediğin gibi göğsümde yatırıyordum kafa yana dönük olduğu için nefes sorunu olmuyordu.canim ten tene uykuyu nasil yapiyorsun ?
sirt ustu yatip ustune mi koyuyorsun ?
ben gece emzirirken bile bazen uykuya daliyorum, korkuyorumburnu kapanicak nefessiz kalicak fln die
Bizim bi uyku düzenimiz yok, ne zaman meme isterse veriyorum, isterse uyuyor. Bu düzeni neye göre yapıyorsun canım? Günde ne zaman ve kaç saat uyuması gerektiğini mi planlıyorsun? Bunu gösteren bir uygulama falan kullanıyor musun?Evet 5 ten sonra bizde de çok ıkınma geliyor.
Ben de emzirip yanıma sola dönük olacak şekilde yatırıyorum. Komple Soluna dönük yattığında patır patır gaz çıkarıyorfarklı zaman dilimlerinde denendi. Önceden sırtüstü yatardı sadece.
Sıçrama bizde de var maalesef zaten öyle olmasa dha rahat geçecek. Egenin kundakta durması ne güzel. Güneş kundakla uykuya dalsa bile irkilince kollar hareket etmeyince krize giriyor yine uyanıyor
Aynen 8. Hafta atağı ama değdi valla gecenin karanlığında bile bana kıkır kıkır gülüyo kendiliğinden çok mutlu oluyo insan
Düzen konusuna kesinlikle katılıyorum. Önceki gün biz de hastaneler için dışarıdaydık. Arabada emip uyudu 4 saat eve gelince de uyanmadı hemen. Sonra uykulara dalamadı, sabaha kadar dans
Kuzum yenidoğanken dediğin gibi göğsümde yatırıyordum kafa yana dönük olduğu için nefes sorunu olmuyordu.
Bi de benim bi huyum var şartlanmış yatarsam hayatta kıpırdamam put gibi uyurum. Şimdi yanımda yatırırken de onu elimle sabitleyip kendim de rahat pozisyon alıp put gibi uyuyorum. Zaten uykularımız kuş uykusu ık etse uyanıyorsun.
Bir de şimdilerde hareket kabiliyetleri arttı hareket alanı varsa burnu kapansa filan kafasını geriye atıp beni itiyor denedim
Gece emzirirken emzirme yastığında emziriyordum, ikimiz de ters yöne eğimli olunca meme ağzından çıkmış, ben geriye yaslanmışım, uyuduk bi kaç sefer o şekilde
anladim kuzum .Evet 5 ten sonra bizde de çok ıkınma geliyor.
Ben de emzirip yanıma sola dönük olacak şekilde yatırıyorum. Komple Soluna dönük yattığında patır patır gaz çıkarıyorfarklı zaman dilimlerinde denendi. Önceden sırtüstü yatardı sadece.
Sıçrama bizde de var maalesef zaten öyle olmasa dha rahat geçecek. Egenin kundakta durması ne güzel. Güneş kundakla uykuya dalsa bile irkilince kollar hareket etmeyince krize giriyor yine uyanıyor
Aynen 8. Hafta atağı ama değdi valla gecenin karanlığında bile bana kıkır kıkır gülüyo kendiliğinden çok mutlu oluyo insan
Düzen konusuna kesinlikle katılıyorum. Önceki gün biz de hastaneler için dışarıdaydık. Arabada emip uyudu 4 saat eve gelince de uyanmadı hemen. Sonra uykulara dalamadı, sabaha kadar dans
Kuzum yenidoğanken dediğin gibi göğsümde yatırıyordum kafa yana dönük olduğu için nefes sorunu olmuyordu.
Bi de benim bi huyum var şartlanmış yatarsam hayatta kıpırdamam put gibi uyurum. Şimdi yanımda yatırırken de onu elimle sabitleyip kendim de rahat pozisyon alıp put gibi uyuyorum. Zaten uykularımız kuş uykusu ık etse uyanıyorsun.
Bir de şimdilerde hareket kabiliyetleri arttı hareket alanı varsa burnu kapansa filan kafasını geriye atıp beni itiyor denedim
Gece emzirirken emzirme yastığında emziriyordum, ikimiz de ters yöne eğimli olunca meme ağzından çıkmış, ben geriye yaslanmışım, uyuduk bi kaç sefer o şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?