- 7 Mart 2022
- 100
- 113
- 33
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın haberler çok güzel :) Benim de vajinal muayenede son adet tarihime göre geç yumutlama olmuş olabilir demişti, muhtemelen seninle aynı gibidir. Güzel günler beklesin hepimizi inşallahKızlar benim bugun muanem vardı. Doktor karından baktı vajinal bakmadı keseyi gorduk bebegı görmedik daha on gun sonra cağırdı normal hersey dedi . Kanamam oldugunda alttan baktılar bebegı gorduk dedim vajinal da biraz daha onden gider orda gozukebilie felan dedi. Doktorumu cok sevdim. Lekelenmeler devam ettiği için istiharat verdi evde bol bol yatiş iş guc yapmamanı öneririm dedi bu haftalar lekelenmeler olabilirmiş ilerledikce gebelik düzelicek dedi. İnşallah kanamam felan olmazda hersey yolunda giderse on gun sonra gidicez heralde ozaman hem bebek hem kalp atısını goruruz. Benim tahminimce 5+2 felanım bence
Yok endişelerin varsa geçsin diye doktoruna ulaş dedim kuzum. Yoksa 2 iğne de yeterli görmüş olabilir doktorun tabi kiÇok teşekkür ederimprogestan iğne yapıyorum ama sabah akşam
Çok geçmiş olsun canım. Doktor ne dedi?Kızlar bugün benimde çok kanamam oldu hastaneye gittim şimdi durdu bakalım bazen sancı giriyor yatıyorum bende
İnşallah öyle olur on gune sağlıkla gelebilirim. Tüp oldugu ıcın estrofem ve progestan kullanıyorum dedim devam et dedi ama progestan iğnemi fitilmi sormadı. Bende unuttum sanırım. İğnesini kullanıyorum ben . İğne deseydim acaba ekstra fitilde verirmiydi?
Ama gerekli görse sorardı heralde ya.
Ben de cok içerdim. Çok Canım çekince nefsi köreltiyorum. Ama 1 fincan filtre kahve yA da 1 türk kahvesi ile sınırlıyorum sadece.Kızlar size bir şey sormak istiyorum, hamilelikten önce günde en az 2-3 filtre , 2 türk kahvesi içen biriydim. Şimdi ise kahveden uzak durmaya çalışıyorum. Doktorum ilk 12 hafta mümkün olan en az kafein dedi, türk kahvesi bile içmeye çekinir oldum. Siz türk kahvesi içiyor musunuz? sizde durumlar nasıl :)
Bende kahve 2 fincan içerdim türk kahvesi ama.. şimdi onuda bıraktım çayda içmiyorum şimdilik ara verdim 14 15 haftaya kadar içmeyi düşünmüyorum.. zaten çayı çok sevmezdim içmesemde olur onun yerine portakal suyu falan içiyorum sabahKızlar size bir şey sormak istiyorum, hamilelikten önce günde en az 2-3 filtre , 2 türk kahvesi içen biriydim. Şimdi ise kahveden uzak durmaya çalışıyorum. Doktorum ilk 12 hafta mümkün olan en az kafein dedi, türk kahvesi bile içmeye çekinir oldum. Siz türk kahvesi içiyor musunuz? sizde durumlar nasıl :)
Bazen okuyorumda burda hem iğne hem fitil diye. Ama doktor gerek görse derdi sorardı ya iyide bi doktora gittim guvenıyorum daTüp bebek oldugunu ilaçlarını vs söyledin ya Bencede gerek görseydi eğer söylerdi. İğneside fitilide aynı amaç için kullanılıyor sonuçta
Canım benim tüp bebek:)) hesaplaması farklı ama gene beşinci haftalardayım karından gorunmesi zor diye biliyorum kanamam olunca alttan gormustum ya ondan biraz rahatım rabbim kalp atısını nasip etsin on gun sonrasına . Aminn hepımız saglıkla alalım kucagımızaHayırlı olsun canım gözünüz aydın haberler çok güzel :) Benim de vajinal muayenede son adet tarihime göre geç yumutlama olmuş olabilir demişti, muhtemelen seninle aynı gibidir. Güzel günler beklesin hepimizi inşallah
Hayır canım ilk 155miş 5 gün sonra 700 müş 700 olduğunda 6 haftalık hamileydi sanırımİki günlük artış nasıl?
Aynen tüp bebek doktorum verdi transferden beri kullanıyorum hatta daha oncesi bile baslamıs olabilirim tam hatırlamıyorumYok endişelerin varsa geçsin diye doktoruna ulaş dedim kuzum. Yoksa 2 iğne de yeterli görmüş olabilir doktorun tabi ki
Çok geçmiş olsun canım. Doktor ne dedi?
Çok geçmiş olsun canım. Doktor ne dedi?
M MinikKurbaacik ben transfer oldugum gunden beri Türk kahvesi içmiyorum aşırı canım cektiği halde filtre kahve alıskanlgm yok ama türk kahvesi zorluyor bi sure daha içmiiyim diyorum kalp atısından sonra içerim bitaneBen de cok içerdim. Çok Canım çekince nefsi köreltiyorum. Ama 1 fincan filtre kahve yA da 1 türk kahvesi ile sınırlıyorum sadece.
Canım gecmıs olsun benim gecen hafta kırmızı kanamam oldu iğne yaptılar sonra durdu bıkac gun sonra lekelenmem basladı mesala. Bol bol dinlenmeye bak iş yapma mumkunse. Ayaklarının altına yastık koy . Aktif bir kanama alanımı varmış şuan? Rabbim bebeğini sana tutundursun sağlıkla moralini yüksek tutKızlar bugün benimde çok kanamam oldu hastaneye gittim şimdi durdu bakalım bazen sancı giriyor yatıyorum bende
Anladım canım istirahat mecbur rabbim tekrarını yaşatmasın hiçbirimize.Düşük riski var kanaman ne çok ne az diyebilirim dedi bı iğne yaptı hastanede yer yoktu kalmadım bende istemiyordum zaten bakalım şimdilik durdu kanama
Ben de genelde güzel haberlerle ya da eşim evde olduğunda filan içelim de bari olayı olsun, ylnız başıma içmeyeyim diyorum. Zaten sigara hatırlatıyor hepM MinikKurbaacik ben transfer oldugum gunden beri Türk kahvesi içmiyorum aşırı canım cektiği halde filtre kahve alıskanlgm yok ama türk kahvesi zorluyor bi sure daha içmiiyim diyorum kalp atısından sonra içerim bitane
İşte bende kanama felan olunca içmek istemedimAnladım canım istirahat mecbur rabbim tekrarını yaşatmasın hiçbirimize.
Allah şifa versin. Moralimizi yüksek tutacağız. az kaldı Şafak sayıyoruz 12 hafta için :)
Ben de genelde güzel haberlerle ya da eşim evde olduğunda filan içelim de bari olayı olsun, ylnız başıma içmeyeyim diyorum. Zaten sigara hatırlatıyor hep1 tane Türk kahvesinden bir şey olmaz diyorlar da riskli gebelik olunca benimki şartlarımı zorlamamaya çalışıyorum
Kızlar size bir şey sormak istiyorum, hamilelikten önce günde en az 2-3 filtre , 2 türk kahvesi içen biriydim. Şimdi ise kahveden uzak durmaya çalışıyorum. Doktorum ilk 12 hafta mümkün olan en az kafein dedi, türk kahvesi bile içmeye çekinir oldum. Siz türk kahvesi içiyor musunuz? sizde durumlar nasıl :)
Param yok dediğin halde amaç nedir ya ayrıca bu testler isteğe bağlı zorla yaptıramaz ki öyle ustelemesindeki amaç ne birşey açıkladı mi sana peki şundan şüphelendim vs diyeKızlar ikili teste zerre güvenmiyorum.
İki arkadaşım da bebeğe engelli dediler birinin parası var 3500₺ ye özel test yaptırdı sorunsuz çıktı ki test sonucu gelene kadar mahvoldu. Diğeri 9 ay boyunca hüzünlendi sonuç ikisinin bebeğide maşallah sağlıklı.
Ben Dr a dedim engelli çıksa bile asla aldırmayi düşünmem benim dna testi falan yaptıracak param da yok çünkü onlar 4000 civarı o nedenle istemiyorm dedi ama adam ısrarla yaptriralim dedi gün bile verdi. Kendimi mecbur hissettim hiç mutlu değilim sonucu bana söylemeyin lütfen sizi kırmamak için yaptıracağım dicem
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versinKızlar bugün benimde çok kanamam oldu hastaneye gittim şimdi durdu bakalım bazen sancı giriyor yatıyorum bende
Ben kahve sevmiyorum Nescafe içerdim 2 ayda 2 kere icmisimdirKızlar size bir şey sormak istiyorum, hamilelikten önce günde en az 2-3 filtre , 2 türk kahvesi içen biriydim. Şimdi ise kahveden uzak durmaya çalışıyorum. Doktorum ilk 12 hafta mümkün olan en az kafein dedi, türk kahvesi bile içmeye çekinir oldum. Siz türk kahvesi içiyor musunuz? sizde durumlar nasıl :)
5 haftalikta gozukmeme ihtimali var bende 5+3 TE gozukmemisti canımKızlarrr çok merak ettiğimi bir soru var 5 haftalık gebelikte yolk kesesi görünür mü sizce
Tekrar geçmiş olsun canım geçen benim de kanama değil de lekelenme için gitmiştim hemen hastaneye yatırmak istediler kendi doktorum izin vermedi proluton iğne vurdurttu eve gönderdi ve sadece yatacaksin bol su iç dedi bir tek yemek yemeğe kalkıyorum lekelenme baya azaldı bugün de ikinci iğneyi vurduracagim bende bol bol dinlen ve su iç rabbim yardımcın olsunDüşük riski var kanaman ne çok ne az diyebilirim dedi bı iğne yaptı hastanede yer yoktu kalmadım bende istemiyordum zaten bakalım şimdilik durdu kanama
Bazen okuyorumda burda hem iğne hem fitil diye. Ama doktor gerek görse derdi sorardı ya iyide bi doktora gittim guvenıyorum da
Benim doktor iğne verdi sadece bana düşük riski var diye lekelenmeden dolayı 3 günde bir vurduracaksin dedi 2. İğneyi de bugün vurduracagim bence gerek görse verirdi içini ferah tutBazen okuyorumda burda hem iğne hem fitil diye. Ama doktor gerek görse derdi sorardı ya iyide bi doktora gittim guvenıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?