2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın haberler çok güzel :) Benim de vajinal muayenede son adet tarihime göre geç yumutlama olmuş olabilir demişti, muhtemelen seninle aynı gibidir. Güzel günler beklesin hepimizi inşallah

Kızlar size bir şey sormak istiyorum, hamilelikten önce günde en az 2-3 filtre , 2 türk kahvesi içen biriydim. Şimdi ise kahveden uzak durmaya çalışıyorum. Doktorum ilk 12 hafta mümkün olan en az kafein dedi, türk kahvesi bile içmeye çekinir oldum. Siz türk kahvesi içiyor musunuz? sizde durumlar nasıl :)

Tüp bebek oldugunu ilaçlarını vs söyledin ya Bencede gerek görseydi eğer söylerdi. İğneside fitilide aynı amaç için kullanılıyor sonuçta

Ben de cok içerdim. Çok Canım çekince nefsi köreltiyorum. Ama 1 fincan filtre kahve yA da 1 türk kahvesi ile sınırlıyorum sadece.

Bende kahve 2 fincan içerdim türk kahvesi ama.. şimdi onuda bıraktım çayda içmiyorum şimdilik ara verdim 14 15 haftaya kadar içmeyi düşünmüyorum.. zaten çayı çok sevmezdim içmesemde olur onun yerine portakal suyu falan içiyorum sabah

Tüp bebek oldugunu ilaçlarını vs söyledin ya Bencede gerek görseydi eğer söylerdi. İğneside fitilide aynı amaç için kullanılıyor sonuçta
Bazen okuyorumda burda hem iğne hem fitil diye. Ama doktor gerek görse derdi sorardı ya iyide bi doktora gittim guvenıyorum da

Canım benim tüp bebek:)) hesaplaması farklı ama gene beşinci haftalardayım karından gorunmesi zor diye biliyorum kanamam olunca alttan gormustum ya ondan biraz rahatım rabbim kalp atısını nasip etsin on gun sonrasına . Aminn hepımız saglıkla alalım kucagımıza

Yok endişelerin varsa geçsin diye doktoruna ulaş dedim kuzum. Yoksa 2 iğne de yeterli görmüş olabilir doktorun tabi ki

Çok geçmiş olsun canım. Doktor ne dedi?
Aynen tüp bebek doktorum verdi transferden beri kullanıyorum hatta daha oncesi bile baslamıs olabilirim tam hatırlamıyorum oraya gitmedim muaneye direk buraya geldim orası hem uzak hemde istemedi içim oraya gitmek. Bu hastanede de cok iyi prof bir tüp doktoru var sıkıntı olursa onlada iletişime geçer benim doktorum heralde

Ben de cok içerdim. Çok Canım çekince nefsi köreltiyorum. Ama 1 fincan filtre kahve yA da 1 türk kahvesi ile sınırlıyorum sadece.
M MinikKurbaacik ben transfer oldugum gunden beri Türk kahvesi içmiyorum aşırı canım cektiği halde filtre kahve alıskanlgm yok ama türk kahvesi zorluyor bi sure daha içmiiyim diyorum kalp atısından sonra içerim bitane

Kızlar bugün benimde çok kanamam oldu hastaneye gittim şimdi durdu bakalım bazen sancı giriyor yatıyorum bende
Canım gecmıs olsun benim gecen hafta kırmızı kanamam oldu iğne yaptılar sonra durdu bıkac gun sonra lekelenmem basladı mesala. Bol bol dinlenmeye bak iş yapma mumkunse. Ayaklarının altına yastık koy . Aktif bir kanama alanımı varmış şuan? Rabbim bebeğini sana tutundursun sağlıkla moralini yüksek tut

Düşük riski var kanaman ne çok ne az diyebilirim dedi bı iğne yaptı hastanede yer yoktu kalmadım bende istemiyordum zaten bakalım şimdilik durdu kanama
Anladım canım istirahat mecbur rabbim tekrarını yaşatmasın hiçbirimize.
Allah şifa versin. Moralimizi yüksek tutacağız. az kaldı Şafak sayıyoruz 12 hafta için :)
Ben de genelde güzel haberlerle ya da eşim evde olduğunda filan içelim de bari olayı olsun, ylnız başıma içmeyeyim diyorum. Zaten sigara hatırlatıyor hep 1 tane Türk kahvesinden bir şey olmaz diyorlar da riskli gebelik olunca benimki şartlarımı zorlamamaya çalışıyorum

İşte bende kanama felan olunca içmek istemedim olsun az kaldı içicez kahvemizide biz biraz nazlı anneleriniz ekim anneleri ama sonra patır patır bugun kim doguruyodu yaa dicez

Doktorum bana abartmamak kaydıyla günde 1 fincan içebileceğimi söyledi. Ihlamur, zencefil içmek istersen 1 bardak tüketebilirsin. Çayı 3 bardak geçmesin dedi. Bence bu süreçte abartmadıgımız sürece zarar olmaz

Param yok dediğin halde amaç nedir ya ayrıca bu testler isteğe bağlı zorla yaptıramaz ki öyle ustelemesindeki amaç ne birşey açıkladı mi sana peki şundan şüphelendim vs diye
Kızlar bugün benimde çok kanamam oldu hastaneye gittim şimdi durdu bakalım bazen sancı giriyor yatıyorum bende
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Ben kahve sevmiyorum Nescafe içerdim 2 ayda 2 kere icmisimdir ama arkadaşım hamileyken günde 1 bardak türk kahvesi 1 bardak Nescafe icerdi doktoru içebilirsin demişti
Kızlarrr çok merak ettiğimi bir soru var 5 haftalık gebelikte yolk kesesi görünür mü sizce
5 haftalikta gozukmeme ihtimali var bende 5+3 TE gozukmemisti canım
Düşük riski var kanaman ne çok ne az diyebilirim dedi bı iğne yaptı hastanede yer yoktu kalmadım bende istemiyordum zaten bakalım şimdilik durdu kanama
Tekrar geçmiş olsun canım geçen benim de kanama değil de lekelenme için gitmiştim hemen hastaneye yatırmak istediler kendi doktorum izin vermedi proluton iğne vurdurttu eve gönderdi ve sadece yatacaksin bol su iç dedi bir tek yemek yemeğe kalkıyorum lekelenme baya azaldı bugün de ikinci iğneyi vurduracagim bende bol bol dinlen ve su iç rabbim yardımcın olsun

Bazen okuyorumda burda hem iğne hem fitil diye. Ama doktor gerek görse derdi sorardı ya iyide bi doktora gittim guvenıyorum da
Benim doktor iğne verdi sadece bana düşük riski var diye lekelenmeden dolayı 3 günde bir vurduracaksin dedi 2. İğneyi de bugün vurduracagim bence gerek görse verirdi içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…