2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla kuzum bizde şok olduk bi daha gittiğimde kız derse aaa yeter derim

Sen tedavi oldugun doktora mı gidiyorsun yoksa başka bir doktora mı gidiyorsun. Kız herkesin aynı yeri ağrıdığında aynı belirtiyi yaşayacak değil ya yapma bunu kendinii. Bak miniğide strese sokuyorsundur. Arasana doktorunu benim doktorum 6+3 de vajinal muayene yaptı o şekilde kalp atışını duydum ben. 5+2 de de gene vajinal kese gözüktü. Valla kendine zarar. Dinleme kimsenin hamilelik doğum hikayesini. Bana başlıyorlar anlatmaya ben o an dinlemek istemediğimi ilk hamileliğim ve doğumum olacağını söylüyorum. Kimsenin anlattıklarıyla kendini korkutma.

Çoğumuzun kanaması dediğin gibi başladı. Bol bol yat canım ne güzel kanama alanı yokmuş. Doktorlar onun sebebini bilmiyor erkan haftada yerleşme diyen var, rahim genişliyor diyen var. Kendi doktoruna gidene kadar yat kalkma zaten kahverengiye dönüyor hemen bu sefer leke şeklinde geliyor. Haftan ileride Allahın izniyle hiç bir şey olmaz

Rabbim Hepimize Sağlıklı Gebelik Yaşatsın Yatıyorum Cnm Sabah Oğlumla Kendime kahvaltı hazırladım Yedim hemen yattım geri yataktayım şuan.. Evet Dediğin Gibi azaldı şükür kahverengine dönmeye başladı Pazartesi Giderim Doktoruma Hemen..

Kızlaar bu cinsiyeti öğrenenler ilk kalp atışı hızı kaçtı minnoşların 140 ve üzeriyse kız , altıysa erkek teorisi tutuyor mu
Kuzum bence o doğru sonuç vermez. Benim 7. Haftada 145ti doktorum bu daha artacak demişti. Haberim yoktu o zaman kaç olmalıydı. Gerçekten de 9. Haftada atış hızı 176 idi. Zamanla artması bekleniyor 12. Haftaya kadar. Gebeliğin sonuna doğru azalmaya başlıyor ortalama 140 larda seyrediyor zaten. Bence cinsiyetle alakası yoktur

Haber et tabii minnoşum duyuluyorsa koşar hemen alırım bir medikalden.
Kargoya vermişler demin geldi bildirimi pazartesi ulaşır elime herhalde heyecan yaptım

Eklentiler

• 2B9CEE0E-F915-4212-B191-C75D4AAFC804.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 70
  • 69115150-8E6E-4DF8-A821-1B2237242CAE.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 71
Diloş seninki pipili çıkınca ben de bir şüphelendim. Kız da çıkabilir.
Yavrum olay ne biliyor musun emin olamamak
Ne biliyim ilkten erkeğe benzetmek bana daha kolaymış gibi geldi bi de kordonudur vs. Kız gibi diyince hakket boş bisey yok sanmistim

Yavrum olay ne biliyor musun emin olamamak
Ne biliyim ilkten erkeğe benzetmek bana daha kolaymış gibi geldi bi de kordonudur vs. Kız gibi diyince hakket boş bisey yok sanmistim
16.haftaya kadar hem inanmamak hem alışveriş yapmamak gerek o zaman bebeğim. Kaptırmayalım kendimizi, hoş ben bile kaptırmış durumdayım, seni düşünemiyorum.

16.haftaya kadar hem inanmamak hem alışveriş yapmamak gerek o zaman bebeğim. Kaptırmayalım kendimizi, hoş ben bile kaptırmış durumdayım, seni düşünemiyorum.
Evet daha çok olmadı salı günü dedi kız gibi diye aradan çok vakit geçse belki yine tamam diyicem de kısa sürede değişmesine de şok oldum
Hayırlısı sagliklisi olsun inşallah, ama gerçekten inanmışız şok olduk
Şimdi ben memlekette de gidicem doktora orda da sorarım artık netleşsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…