2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Selam Kızlar Dün Kötü Bir Gece Yaşadım Gece Acildeydik Çünkü Bir ıslaklık hissettim ve lavaboya gittim adet olmuş gibi kan gelmiş ve gelmeyede devam ediyordu apar topar gittik,, Acilde kadın baktı içerde kanama alanı göremedi bebeğin kalbi atıyor dedi sebebini anlayamadı şuan biraz azalmaya başladı dedi alttan muayene etti eliyle.. kadın doktoruma bilgileri yazdı pazartesi doktoruma gidicem.. buarada ilaçta vermedi kanama alanı yok diye heralde,,, Devam ederse Gel dedi Neden olduğunu Anlayamadım

Ay bilemiyorum ben çok takarım elimde öyle bi cihaz olsa internette şey diyordu 20. Haftadan sonra steteskopla bebeğin kalp atısı duyulur diye 20-21 olayım deniycem onu

Benim de 5 nisanda ikili de o zaman olacak. Bu erkeklerin hep yontulması gerekiyor. Eşe gelmeden önce azcık törpülenseler keşke sanki tek başımıza yapıyoruz çocuğu.
Ya ben hep sinirliyim. Hani inanır mısın arka planda içimde sinir var. Gebelikte arşa çıktı. Geçmiyor. Ağlamak ve sinirlilik arası çok hızlı geçiş yapıyorum. İçte tutmaya çalışıyorum genelde ama o alttan almak zorunda kalıyor biraz daha. Her işimiz çok zor oldu her şeyi birlikte yalnız atlattık 2 sene önce yaşansa bunlar bu kadar katlanamazdık birbirimize. Şimdi de çok zorlu bi gebelik geçirince başa gelen çekilir diyip kabul ettik gene dayandık birbirimize. Bu diyardan gitmek istemediğimiz için Birbirimizi güdüyoruz mecbur
Zaten erkekse bu haftalarda kesin belli olur 12 13te gösteriyorlar çok heyecanlıyım bende haftaya gidicem ama pek umidim yok söylemez heralde
Ya benimki ultrasonda her açıdan görüntü verdi 11+0 dı. Bi ara dönerken cok net bacak arası gördük. Herhalde ondan söyledi bizimki de
Senin kesin belli olur bence de

Ne kadar acaba fiyat öğrenebilir miyim
287 ye aldım hepsiburada üzerinden. Fetal doppler diye aratınca çıkıyor. Henüz elime ulaşmadı
Ay bilemiyorum ben çok takarım elimde öyle bi cihaz olsa internette şey diyordu 20. Haftadan sonra steteskopla bebeğin kalp atısı duyulur diye 20-21 olayım deniycem onu
He ya ben de stetoskop araştırırken buldum böyle bi şey olduğunu kuzum kontrolsüz güç güç değildir

Aynen canım bende tedaviyle olmasam bende öyle olurdum

Valla canım Rabbim zorlu gebelik geçirenlerin günahlarına kefaret olsun inşallah. Bizler şanslıyız tamam lekelenme problemi yaşıyoruz yaşadık ama en azından yiyip içip güçten düşmüyoruz. Bebeklerimiz de iyi çok şükür. Yemeden içmeden sürekli kusarak yaşamak belki çocuk daha anneden beslenmediği için çocuga zararı yok ama bizlerin şimdiden vitaminli şeyler yiyelim ki ilerleyen haftalarımızda daha dirayetli durabilelim

Çok geçmiş olsun. İstirahat etmek lazım. Progestan hap ya da iğne filan kullanıyor musunuz ?
Plesanta oluşup yukarı yerleşirken de kanamalar yaşanabilirmiş. Kötü bir sebebi olur diye düşünmeyin Allah’ın izniyle bir şey yoktur. İstirahat etmeye çalışın Allah yardımcınız olsun sizin de

Çok Sağol Cnm..Yok kullanmıyorum düne kadar hiçbir sıkıntı yoktu oyüzden vermemişti doktorum.. Valla ne olduğunu anlayamadım elim ayağım titredi çok yoğundu çünkü.. evet eşimde dedi Sen kalkma ayağa dinlen dedi korktu oda çok, Allah hepimizin Yardımcısı Olsun Sağol cnm

Öyle oluyor ben de kanamanın birinde bayılmıştım. Şoktan mı tansiyonum düştü yoksa sebebi yoğun kanama mıydı anlamadım ben de. Bu süreçte bizden çok sabrı eşlerimiz hak ediyor çoğu zaman. Gerçekten Dayanılmaz ağrılar sancılar olmadıkça korkmamaya çalış. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende alıcam en son kaç aydan itbaren duyuluyormuş acaba ?
12. Haftadan sonra yazıyor canım. Ama 14 de olabilir telaş yapmamak lazım. Yorumlardan birinde şöyle bir şey yazıyordu. bu doktorlar bi sıvı ile ultrason Cihazıyla bakıyorlar ya hani, o sıvıdan alıp bakınca daha net duyuluyor yazıyordu olmazsa onla denemek lazım

Bende de aynı şekilde oldu hassasiyetim kayboldu bence normal ya 9 ay boyunca hassasiyet olmaz zaten zaman geçtikçe başka belirtiler çıkacak :)

Erkek olursa anamın evine göndercekti annemde seve seve dedi şimdi yan çiziyor
Valla ben enişteyi sevdim, esprili adam. Benimki de kız bebek diye ölüyor ama pipili pipili diye diye alıştırdım herhalde, canım oğlum diyor şimdi.

Bebek doğduktan sonra onu bir görsünler pamuk gibi olurlar, kızmış erkekmiş onların da umrunda olmaz.

Minnoşum 16.haftadan önce duyulmaz diyollaaa.

Ben kalp atışını duyamadım daha korkuyorum o yüzden heveslenmemeye çalışıyorum dün bir arkadaşla konuştuk burda belirtilerimiz aynı sol kasık ağrısı varmış benim gibi duyamamış kalp atışını etkilendim bende

Doktorum anestezisiz işlemler yaptırabilirsin dedi. Anestezili işlemler için 14. Haftayı beklemem gerekiyormuş bekliycem bakalım. Gece tuzlu su ile gargara falan yaptım iyi geldi. Karanfil de iyi geldi.

Kızlar bitkisel boya önericek olan var mı bana yine diplerime sürmücem ama bitkisel istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…