- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
Ne kadar acaba fiyat öğrenebilir miyimAy ben bugün fetal doppler sipariş verdim
Ya şekerim
Ya ben çok okuyup izliyorum her konuda böyleyim içim rahat etmezama asla okuduğum tek şeyle yetinmem durduk yere moralimi bozmam. bir de bu gebelik sonuçta aynı haftada gebeliğimizi yaşadığımız burdaki arkadaşımızın karnının solunda ağrı oluyor benim sağımda. Onun bulantısı oluyor benim olmuyor. Kimimizin başı ağrıyor. Benim dizlerim ve belim çok ağrırdı. Öldüm bittim değil çözebilir miyim dedim takviye başladım onu da çözdüm.
Stres hiçbir zaman iyi değil. Bunu bilelim güzelim hamileliği zehir etmeyelim kendimize
12. Haftadan sonra bebeğin kalp atışını dinleyebildiğin cihazkaçla attığını filan gösteriyor
Benim de 5 nisandaİçin rahat edecekse kullanEşler genelde öyledir ben bi ara sürekli sinirliydim ona karşı neyse ki atlattım o zamanları. Böyle olacaksa birlikte yaşamayalım dedi çünkü. Atlatmak zorunda kaldım yani benim de çarşamba günü normal muayenem var 4 nisanda da ikili test randevum
Ya benimki ultrasonda her açıdan görüntü verdi 11+0 dı. Bi ara dönerken cok net bacak arası gördük. Herhalde ondan söyledi bizimki deZaten erkekse bu haftalarda kesin belli olur 12 13te gösteriyorlar çok heyecanlıyım bende haftaya gidicem ama pek umidim yoksöylemez heralde
287 ye aldım hepsiburada üzerinden. Fetal doppler diye aratınca çıkıyor. Henüz elime ulaşmadıNe kadar acaba fiyat öğrenebilir miyim
He ya ben de stetoskop araştırırken buldum böyle bi şey olduğunuAy bilemiyorum ben çok takarım elimde öyle bi cihaz olsainternette şey diyordu 20. Haftadan sonra steteskopla bebeğin kalp atısı duyulur diye 20-21 olayım deniycem onu
Aynen canım bende tedaviyle olmasam bende öyle olurdum
Yaaa ahahahha enişte bey inşallah bebe duymamıştır.Valla odaklamasaydı kendini bide beni delirtiyor eve iki tane hayvan fazla erkek olursa bahçeye bağlarız diyor ya
Çok geçmiş olsun. İstirahat etmek lazım. Progestan hap ya da iğne filan kullanıyor musunuz ?Selam Kızlar Dün Kötü Bir Gece Yaşadım Gece Acildeydik Çünkü Bir ıslaklık hissettim ve lavaboya gittim adet olmuş gibi kan gelmiş ve gelmeyede devam ediyordu apar topar gittik,, Acilde kadın baktı içerde kanama alanı göremedi bebeğin kalbi atıyor dedi sebebini anlayamadı şuan biraz azalmaya başladı dedi alttan muayene etti eliyle.. kadın doktoruma bilgileri yazdı pazartesi doktoruma gidicem.. buarada ilaçta vermedi kanama alanı yok diye heralde,,, Devam ederse Gel dediNeden olduğunu Anlayamadım
Çok Sağol Cnm..Yok kullanmıyorum düne kadar hiçbir sıkıntı yoktu oyüzden vermemişti doktorum.. Valla ne olduğunu anlayamadım elim ayağım titredi çok yoğundu çünkü.. evet eşimde dedi Sen kalkma ayağa dinlen dedi korktu oda çok, Allah hepimizin Yardımcısı Olsun Sağol cnmÇok geçmiş olsun. İstirahat etmek lazım. Progestan hap ya da iğne filan kullanıyor musunuz ?
Plesanta oluşup yukarı yerleşirken de kanamalar yaşanabilirmiş. Kötü bir sebebi olur diye düşünmeyin Allah’ın izniyle bir şey yoktur. İstirahat etmeye çalışın Allah yardımcınız olsun sizin de
Erkek olursa anamın evine göndercekti annemde seve seve dedi şimdi yan çiziyorYaaa ahahahha enişte bey inşallah bebe duymamıştır.
Bende alıcam en sonAy ben bugün fetal doppler sipariş verdim
Öyle oluyor ben de kanamanın birinde bayılmıştım. Şoktan mı tansiyonum düştü yoksa sebebi yoğun kanama mıydı anlamadım ben de. Bu süreçte bizden çok sabrı eşlerimiz hak ediyor çoğu zaman. Gerçekten Dayanılmaz ağrılar sancılar olmadıkça korkmamaya çalış. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Çok Sağol Cnm..Yok kullanmıyorum düne kadar hiçbir sıkıntı yoktu oyüzden vermemişti doktorum.. Valla ne olduğunu anlayamadım elim ayağım titredi çok yoğundu çünkü.. evet eşimde dedi Sen kalkma ayağa dinlen dedi korktu oda çok, Allah hepimizin Yardımcısı Olsun Sağol cnm
12. Haftadan sonra yazıyor canım. Ama 14 de olabilir telaş yapmamak lazım. Yorumlardan birinde şöyle bir şey yazıyordu. bu doktorlar bi sıvı ile ultrason Cihazıyla bakıyorlar ya hani, o sıvıdan alıp bakınca daha net duyuluyor yazıyordu olmazsa onla denemek lazımBende alıcam en sonkaç aydan itbaren duyuluyormuş acaba ?
Bende de aynı şekilde oldu hassasiyetim kayboldu bence normal ya 9 ay boyunca hassasiyet olmaz zaten zaman geçtikçe başka belirtiler çıkacak :)Kizlar meme hassasiyetim her zaman vardı. Göğüslerim şişti hala da şiş ama hassasiyetim kayboldu normlde dokunsam felaket aciyordu. İçime kurt düştü şimdi birşey mi oldu diye. Sizinde hassasiyetiniz hep var mı yoksa arada kaybolup geliyor mu?
Valla ben enişteyi sevdim, esprili adam.Erkek olursa anamın evine göndercekti annemde seve seve dedi şimdi yan çiziyor
Minnoşum 16.haftadan önce duyulmaz diyollaaa.Öyle oluyor ben de kanamanın birinde bayılmıştım. Şoktan mı tansiyonum düştü yoksa sebebi yoğun kanama mıydı anlamadım ben de. Bu süreçte bizden çok sabrı eşlerimiz hak ediyor çoğu zaman. Gerçekten Dayanılmaz ağrılar sancılar olmadıkça korkmamaya çalış. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
12. Haftadan sonra yazıyor canım. Ama 14 de olabilir telaş yapmamak lazım. Yorumlardan birinde şöyle bir şey yazıyordu. bu doktorlar bi sıvı ile ultrason Cihazıyla bakıyorlar ya hani, o sıvıdan alıp bakınca daha net duyuluyor yazıyordu olmazsa onla denemek lazım
Ben kalp atışını duyamadım daha korkuyorum o yüzden heveslenmemeye çalışıyorum dün bir arkadaşla konuştuk burda belirtilerimiz aynı sol kasık ağrısı varmış benim gibi duyamamış kalp atışını etkilendim bendeValla canım Rabbim zorlu gebelik geçirenlerin günahlarına kefaret olsun inşallah. Bizler şanslıyız tamam lekelenme problemi yaşıyoruz yaşadık ama en azından yiyip içip güçten düşmüyoruz. Bebeklerimiz de iyi çok şükür. Yemeden içmeden sürekli kusarak yaşamak belki çocuk daha anneden beslenmediği için çocuga zararı yok ama bizlerin şimdiden vitaminli şeyler yiyelim ki ilerleyen haftalarımızda daha dirayetli durabilelim
2 güne teslim yazıyor deneyimleyp göreceğiz her birlikte tabi ki haber ederimMinnoşum 16.haftadan önce duyulmaz diyollaaa.
Doktorum anestezisiz işlemler yaptırabilirsin dedi. Anestezili işlemler için 14. Haftayı beklemem gerekiyormuş bekliycem bakalım. Gece tuzlu su ile gargara falan yaptım iyi geldi. Karanfil de iyi geldi.Ay geçmiş olsun arkadaşım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de gebelik öncesi bir gece sabaha karşı fırlamıştım yataktan. Anestezi olmadan diş yapılamıyor maalesef. Dayanman mümkün değil. Kanallık olduysa da baya derine inmiş demektir bu çürükte. İnşallah dayanabilirsin. Doktorun beklemeni mi tavsiye etti ?
Aynen canım şükürler olsunSağlıklı ya önemli olan o testin sonucu da güzel çıkmışYine gider baktırırsın cinsiyetine hem bu bahaneyle görmüş olursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?