2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar biz dayanamayıp beşik ve bebek arabası aldık eşimle sürekli zam geliyo malum e bebekte indirimde vardı. Bilmiyorum erken mi davrandık ama. Biyerden baslamak lazım. Bu arada bime 1 nisanda bişeyler geliyo. Ana kucagı mama sandalyesi banyo seti piyasaya göre uygun bir bakın derim

Bugün BİM’den 30 TL ye yıkanabilir silinebilir alt açma pedi aldım 2 gündür dışarı çıkıyorum artık depresyona girmiştim. Lekelenme kanamaya döner korkumuza kaplumbağa yavaşlığında yürüdük hep şükür dönmedi..
bir de cinsiyetimiz erkeğe dönerse çociğim kusura bakmasın artık ürün tek kalmıştı

Eklentiler

• 9C085B61-76F7-4D75-95DF-8128493CC410.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 73
  • 1F308509-09CC-4A71-BCC4-557C56B70A42.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 71
  • 3090C476-A900-439A-B0FB-27E8320FE05E.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 65
Ayyy ne aldınız fotoğraf ve yorum alabiliriz hayırlı uğurlu olsun bebişle güle güle kullanın inşallah

S shtc Canim ben Dr. Şinasi Can Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Prof.Dr. Murat Yayla ya gittim memnunda kaldim ilgiliydi ve pozitifti. Kadikoy acibademde, bilemiyorum sana yakin mi uzak mi. Sanirim perinatologlar pahalli oluyor, bilemiyorum ama bana muayene ucreti yuksek geldi. Benim turkiyede ozel saglik sigortam olmadigindan, belki senin sigortan karsilar.

Aynen bende bim i bekliyorum çıtçıtlı body banyo seti ve kanguru alcaz

Bende hepsi burada indiriminden bebek arabası almistim nasipten öteye yol yok, içimizi ferah tutalım

Çok teşekkür ederim rica etsem kürtaj süreci hakkında bilgi verebilir misiniz ?ilk gebeliğimdi o yüzden çok tecrübesizim ve çok korkuyorum bu işlemden .ağrı sızı acı kanama vb oluyor mu? Psikolojik olarak zaten bitmiş durumdayım işlem öncesinde dahi sonrasını hiç düşünemiyorum inşallah toparlanabilirim

Allah sabır versin. İnşallah rabbim yeniden istediğiniz zaman sağlıklı ve kolay bir gebelik nasip eder Umutsuzluğa kapılmayın ne gelirse Allah’tan.
Kızlar perinatolog tavsiyeniz var mı istanbulda 2li test ve ense kalınlığı için doktorum perinatologa gitmemi tavsiye etti
Evet cihazları cok daha iyi oluyor. Normalde de aslında perinatologlar yapmalıdır. Özel eğitim alıyorlarmış bu alanda.
Benim doktorum evime yakın doktor takibi için İstanbul’da Okan üni hastanesinde perinatolog Prof. Dr. Eray çalışkan ı tavsiye etmişti. İnanılmaz güzel yorumları var. Geçtiğimiz aylarda detaylı ultrason için 1200 TL gibi bi ücret aldığını duymuştum. Muayene ücreti de en son 870 TL idi sanırım. Bi bakın hastaneyi arayıp net fiyat alın derim. Belki detaylıda sadece ultrason ücreti alınıyordur muayene ücreti alınmıyordur bilemedim. Ücreti çok olunca normal takip için bulaşmadım ama detaylı için düşünüyorum kendisini.

Banyo setini yakalayabilirsem ben de alacağım, bu arada kanguruya dikkat et beybisi, bel destekli olsun, sonra minnakı taşırken zor olur senin için.
Bebeğim ben taşıyamam zaten kanguruda ben poşet bile taşıyamam yandım çocuk palazlanınca kilo veririm artık taşırken kucaktaeşim heveslendi o kendine alacak

Yani ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzgünüm, yüreğine düşen ateşi hissedebiliyorum.

Anestezi eşliğinde yapılan çok kısa bir operasyon, 10 dakika sonra uyanacaksın, biraz ağrı ve kanaman olacak korkma kanama çok olmuyor, ağrı kesici iğne yapıyorlar bir daha ağrı hissetmezsin.

1 saat sonra taburcu edecekler.
İşlem kısa ama travması çok ağır. Ben uyandığımda haykıra haykıra ağlamıştım. Allah yardımcın olsun. Sana sabır ve iyileşir iyileşmez sağlıklı bir gebelik dilerim.

Birkaç ay içerisinde acın hafifleyecek yeni bir bebek için hazır olacak bedenin.

Bebeğim ben taşıyamam zaten kanguruda ben poşet bile taşıyamam yandım çocuk palazlanınca kilo veririm artık taşırken kucaktaeşim heveslendi o kendine alacak
Allahım çok tatlı yaa, ne olur benimki de azıcık heveslense adamda tık yok tık.

Herkese selam :) tahmini doğum tarihi 1 kasım. Kasım anneleri grubunda çok ileriden gidiyorum. Burada sanırım kasım anneleri de var. Son adet tarihim 25 ocak. Ben hangi annelere dahil olmalıyım acaba
Bence burda kal canım zaten ekim sonu doğurursun o tarafıda önce ilerlediğin için arkadaşlar soru sordumça yol gösterirsin

Herkese selam :) tahmini doğum tarihi 1 kasım. Kasım anneleri grubunda çok ileriden gidiyorum. Burada sanırım kasım anneleri de var. Son adet tarihim 25 ocak. Ben hangi annelere dahil olmalıyım acaba
Aramıza hoşgeldiniz. Muhtemelen ekim annesi olacaksınız :) Allah sağlıklı ve kolay bir gebelik nasip etsin.
Tabloya eklememi isterseniz yaş-sat-kaçıncı çocuk- şehir ve isterseniz tarihlerinizi de yazarsanız ekleyebilirim

Tek heveslendiği bu merak etme halen ben hamile değilmişim gibi hareketleri var şunu çeksene şunu tutsana görmeden yok hissetmeyecekler
Bu işte bir tuhaflık var, bu adam ben hamile kalmadan önce daha çok üstüme titriyordu, ne oldu buna triplere falan girdi, biti kanlandı bir anda, anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…