2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay korkma o koladan ve ya kekten değil ben bi ara ne yesem hazmetmeden utanmasa bütün çıkıyordu ilk zamanlar çocuğa gitmiyor yediğin içtiğin arada tabi istediğini ye iç ama asitli şeyleri abartma nefis körelt 2 yudum iç bırak bi zamandan sonra canın istemeyecek senin haftanda ben fantaya dadanmıştım bi anda bıraktım

Çok iyi almışsın. O indirim bugün sondu yaa.. biz de Henüz bekliyoruz şu bebe arabası ve oto koltuğu mevzusu başımı ağrıtıyor ne alınmalı diye bakarken. Bakalım Allah büyük. Senden ricam bebek arabasını evde açıp bakarsan katlandıktan sonraki boyutunun fotoğrafını atar mısın. Bir de kucakta çocuk varken tek elle filan rahat kapanır mı sence ?
Ben de anne yanı park yatak düşünüyorum. Genelde park kısmını çocuk ayaklandığında beşikten düşmesin diye alt kısma yatırmaya başlıyorlarmış diye okumuştum.beşiğiniz ve arabanız cok güzel güle güle kullanın inşallah

Bizimkisi bu ay oto koltuğunu alcak çocuğun ilk alınan eşyasına bakın
Bence çok mantıklı seçimlerinizi burdan da paylaşın isofixli mi bakıyorsunuz ?

Haklısın ama çok korktum bayilicam falan sandım neyse rahatladım şimdi Allah bı daha yaşatmasın hatta kimseye yaşatmasın ne kötü biseymis çok teşekkür ediyorum cevap veren herkese çok duygusal oldum bu aralar

Bunda karar kıldık sende incelesene fikir ver bana canım

Eklentiler

• 267992CA-8F82-46F4-8127-7ABF27B4E439.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 65
Hasta olmayı yeğler hale mi geldik yani?
İnşallah minnoşum, tez vakitte.
Acilliktim bu gece gitmedim niye böyle oldum
Benim normalde de göbeğim çok yok heralde benimde büyümeyecek fazla. Yağları kalçaya basene süreriz

Doktorum ilaç vermişti ama dayanmaya çalıştım ılk kez oldu böyle teşekkür ederim
Mümkün olduğunca bende içmiyorum zaten doktor iki iki iç demişti hatta.
Aşırı kötü olursa alıyorum mesela bugun içtiysem ertesi günde iyi oluyorum etkisi iki gün gidiyor ama sonraki günler yine baslıyor. 1 kutuyu 2 aydır kullanıyorum hala bir tabletin yarısı duruyor. Bulantın olunca yemekte yiyemiyosun kendine dikkat et ben 61 kg ile hamile kaldım 12 haftadayım 57 kg düştüm hala iştahım yok kedi benden fazla yiyordur

Tabiki mağazada yoktu depodan sipariş verdiler gelince çekip atarım. Tek elle kapanması cok iyi ama birde sürükleyerek getirebiliyorsunuz kapandıktan sonra kaldırmanıza gerek yok tekerlekleri işlev görüyor

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer bende yiyememe olmadı kilo kaybı da yok ama ilk gebelikte 16 aya kadar bulantım olmuştu bunda da devam edebilir hayırlısıyla atlatiriz inşallah

Ben çatlak için bio oil aldım deniyorum bir kere sürdüm daha inş işe yarar bacaklarımda çatlaklar olmaya başlamış çünkü

Cok gecmis olsun canim ..
Bak ben dusuk yapmistm ekim de , 2 dongu sonra tekrar hamile kaldim . Bir cok ornek var boyle . Uzuntunu icine atma , yasa ama gelecekten de umudunu asla kesme
Herkese selam :) tahmini doğum tarihi 1 kasım. Kasım anneleri grubunda çok ileriden gidiyorum. Burada sanırım kasım anneleri de var. Son adet tarihim 25 ocak. Ben hangi annelere dahil olmalıyım acaba
Benim de kasim olucak gibi ama ben eminim erken dogururum o yuzden buradayim
Canm beni tatli seyler kusturuyor . Ornegin , kokular yuzunden oguruyorum fln ama kusmuyorum . sekerli birsey yedigim zaman cikariyorum malesef

Bunda karar kıldık sende incelesene fikir ver bana canım
Fiyatı güzelz 3 rengin de bütün yorumlarına baktım. Herkes 6 aydan büyük bebelere almış anladığım kadarıyla. Bel desteği yok yazılmış yorumlarda.
Şimdi bu 0-36 ların şöyle bir problemi oluyor. Arkaya dönüyor evet biraz daha çok yatıyor her şey iyi güzel ama düzleşmiyor yenidoğan için bel oyuntusu cok fazla. İnternette daha pahalı ürünler için Bile 6 aylık olana kadar koyamadık içimiz rahat etmedi oyuntusu cok diyen var. Alttan baya desteklemek gerekir belini ama ne kadar sağlıklı efektif olur bilemedim.
Benim aklıma şöyle bir fikir geliyor. İlk 6 ay kış gibi olacak zaten, bu yenidoğan pusetlernden ucuz bi şey alıp 6 aylığına arabada kullanıp, sonrası için oto koltuğu olarak 9-36 ay olanlardan almak daha mı mantıklı olur sanki. Diğer ufak puset sonrasında dolapta filan satılır hemen. Zaten ucuz oluyorlar hatta çoğu zaman bebek arabalarının yanında dahil satılıyor.
Allah’ım gene düşünmekten başıma ağrı girdi
Kazıklanıcaz diye ödüm kopuyo böyle bi geniş ürün yelpazesi olamaz yaaa
Tabiki mağazada yoktu depodan sipariş verdiler gelince çekip atarım. Tek elle kapanması cok iyi ama birde sürükleyerek getirebiliyorsunuz kapandıktan sonra kaldırmanıza gerek yok tekerlekleri işlev görüyor
Ay olur valla hantal bi şey olsun istemiyorum genel olarak 6 aylık olana kadar kış yaşayacağız zaten. Bakalım neler olacak.

Hiç korkma bende geçen sene kaybettim. Üzüntüne bişey diyemem bende mahfoldum. İşlem 20 dk flan sürüyor bayılmak isteyip yaptır çünkü acılı oluyormuş. Ben uyandığımda adet sancısı gibi sancı vardı dayanamadım iğne vurdular. Sonra biraz ağrım oldu 10 günde leke gibi kanamam çok kan gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…