Ay korkma o koladan ve ya kekten değil ben bi ara ne yesem hazmetmeden utanmasa bütün çıkıyorduKızlar bir saat önce hiç olmadığı kadar midem bulandı istifra ettim ne yediysem sanki hazmetmemis gibiydi çok korktum iki saat önce bı tane hazır kek canım istedi birazcık da kola içtim ondan mıdır kibı daha tövbe yemem
Doktorum ilaç vermişti ama dayanmaya çalıştım ılk kez oldu böyle teşekkür ederimPrilam hap tek çözüm. Hiçbişey geçirmiyor çünkü. Kusuncada rahatlamıyosun daha cok miden kötü oluyor
Çok iyi almışsın. O indirim bugün sondu yaa.. biz de Henüz bekliyoruz şu bebe arabası ve oto koltuğu mevzusu başımı ağrıtıyor ne alınmalı diye bakarken. Bakalım Allah büyük. Senden ricam bebek arabasını evde açıp bakarsan katlandıktan sonraki boyutunun fotoğrafını atar mısın. Bir de kucakta çocuk varken tek elle filan rahat kapanır mı sence ?Tabiki cok arastırdım bebek arabası tek elle kapanması yer kaplamaması kış pedi yağmurluğu ayak ucu dahil olması önemliydi. Birde kumaşı cok kaliteli evladiyelik birşey. Aslında ikimci el alsam mı dedim ama ikinci cocuk flan düsündüğüm için bir kere alacağım diye aldım.
Beşikte park yatak mı ahşap mı cok arasında kaldım ama park yataklar enden cok büyük alanımda yok birde oyun parkı olarak kesin kullanacağım mı bilmiyorum genelde bebekler içinde durmak istemiyormus arkadaslarımdan flan tecrübe olarak öyle söylediler. Birde ahsaba göre pahalı e bebekte cibinlik yatak örtüsü yatağıda dahil buda önemli bir etken birde yan tarafı tam olarak aşağıya iniyor yani yatakla bir olması önemli gece alıp koymak uyku sersemi rahat olsun diye daha mantıklı geldi birde görünüşlerine bittim. Eşimde içinde kalmasın hangisini istiyorsan onu al dedi bende ahsaptan yana kullandım
İndirimde şöyleydi her 500 tlye 100 tl indirim bebek arabası 5100 besik 1600 indirimli ikisi 5400 e geldi
Bence çok mantıklı seçimlerinizi burdan da paylaşınBizimkisi bu ay oto koltuğunu alcak çocuğun ilk alınan eşyasına bakın
Haklısın ama çok korktum bayilicam falan sandım neyse rahatladım şimdi Allah bı daha yaşatmasın hatta kimseye yaşatmasın ne kötü biseymisAy korkma o koladan ve ya kekten değil ben bi ara ne yesem hazmetmeden utanmasa bütün çıkıyorduilk zamanlar çocuğa gitmiyor yediğin içtiğin arada tabi istediğini ye iç ama asitli şeyleri abartma nefis körelt 2 yudum iç bırak bi zamandan sonra canın istemeyecek senin haftanda ben fantaya dadanmıştım bi anda bıraktım
Bunda karar kıldık sende incelesene fikir ver bana canımÇok iyi almışsın. O indirim bugün sondu yaa.. biz de Henüz bekliyoruz şu bebe arabası ve oto koltuğu mevzusu başımı ağrıtıyor ne alınmalı diye bakarken. Bakalım Allah büyük. Senden ricam bebek arabasını evde açıp bakarsan katlandıktan sonraki boyutunun fotoğrafını atar mısın. Bir de kucakta çocuk varken tek elle filan rahat kapanır mı sence ?
Ben de anne yanı park yatak düşünüyorum. Genelde park kısmını çocuk ayaklandığında beşikten düşmesin diye alt kısma yatırmaya başlıyorlarmış diye okumuştum.beşiğiniz ve arabanız cok güzel güle güle kullanın inşallah
Bence çok mantıklı seçimlerinizi burdan da paylaşınisofixli mi bakıyorsunuz ?
Acilliktim bu gece gitmedim niye böyle oldumHasta olmayı yeğler hale mi geldik yani?
İnşallah minnoşum, tez vakitte.
Benim normalde de göbeğim çok yok heralde benimde büyümeyecek fazla. Yağları kalçaya basene sürerizBenimde kalça kismim basen kismim var ama göbeğim resmen yana yana büyüyor hani o top gibi karın görüntüsüne bu gidişle altı aydan önce varamicam sanırım çünkü hep yana doğru
Göbek sivri olursa erkek derler ama inanmıyorum artık
Mümkün olduğunca bende içmiyorum zaten doktor iki iki iç demişti hatta.Doktorum ilaç vermişti ama dayanmaya çalıştım ılk kez oldu böyle teşekkür ederim
Aaa bende hep tersini duymuştumBende erkek bebek kalça kız bebek göbek yapar diye biliyorum
Olsun en değişmeyecek şeylerden biriBizimkisi bu ay oto koltuğunu alcak çocuğun ilk alınan eşyasına bakın
Nicki minaj gibi gezecez mi kizAcilliktim bu gece gitmedim niye böyle oldum
Benim normalde de göbeğim çok yok heralde benimde büyümeyecek fazla. Yağları kalçaya basene süreriz
Tabiki mağazada yoktu depodan sipariş verdiler gelince çekip atarım. Tek elle kapanması cok iyi ama birde sürükleyerek getirebiliyorsunuz kapandıktan sonra kaldırmanıza gerek yok tekerlekleri işlev görüyorÇok iyi almışsın. O indirim bugün sondu yaa.. biz de Henüz bekliyoruz şu bebe arabası ve oto koltuğu mevzusu başımı ağrıtıyor ne alınmalı diye bakarken. Bakalım Allah büyük. Senden ricam bebek arabasını evde açıp bakarsan katlandıktan sonraki boyutunun fotoğrafını atar mısın. Bir de kucakta çocuk varken tek elle filan rahat kapanır mı sence ?
Ben de anne yanı park yatak düşünüyorum. Genelde park kısmını çocuk ayaklandığında beşikten düşmesin diye alt kısma yatırmaya başlıyorlarmış diye okumuştum.beşiğiniz ve arabanız cok güzel güle güle kullanın inşallah
Bence çok mantıklı seçimlerinizi burdan da paylaşınisofixli mi bakıyorsunuz ?
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer bende yiyememe olmadı kilo kaybı da yok ama ilk gebelikte 16 aya kadar bulantım olmuştu bunda da devam edebilir hayırlısıyla atlatiriz inşallahMümkün olduğunca bende içmiyorum zaten doktor iki iki iç demişti hatta.
Aşırı kötü olursa alıyorum mesela bugun içtiysem ertesi günde iyi oluyorum etkisi iki gün gidiyor ama sonraki günler yine baslıyor. 1 kutuyu 2 aydır kullanıyorum hala bir tabletin yarısı duruyor. Bulantın olunca yemekte yiyemiyosun kendine dikkat et ben 61 kg ile hamile kaldım 12 haftadayım 57 kg düştüm hala iştahım yok kedi benden fazla yiyordur
En özendiğim şey ince bir beden koca bir göbekti ama nasip olmadıNicki minaj gibi gezecez mi kiz
Cok gecmis olsun canim ..Çok teşekkür ederimrica etsem kürtaj süreci hakkında bilgi verebilir misiniz ?ilk gebeliğimdi o yüzden çok tecrübesizim ve çok korkuyorum bu işlemden .ağrı sızı acı kanama vb oluyor mu? Psikolojik olarak zaten bitmiş durumdayım işlem öncesinde dahi sonrasını hiç düşünemiyorum inşallah toparlanabilirim
Benim de kasim olucak gibi ama ben eminim erken dogururumHerkese selam :) tahmini doğum tarihi 1 kasım. Kasım anneleri grubunda çok ileriden gidiyorum. Burada sanırım kasım anneleri de var. Son adet tarihim 25 ocak. Ben hangi annelere dahil olmalıyım acaba
Canm beni tatli seyler kusturuyor . Ornegin , kokular yuzunden oguruyorum fln ama kusmuyorum . sekerli birsey yedigim zaman cikariyorum malesefKızlar bir saat önce hiç olmadığı kadar midem bulandı istifra ettim ne yediysem sanki hazmetmemis gibiydi çok korktum iki saat önce bı tane hazır kek canım istedi birazcık da kola içtim ondan mıdır kibı daha tövbe yemem
Bende ince beden top gibi karın arkadan belli olmuyor ya ahahah ama MaalesefEn özendiğim şey ince bir beden koca bir göbekti ama nasip olmadı
Fiyatı güzelz 3 rengin de bütün yorumlarına baktım. Herkes 6 aydan büyük bebelere almış anladığım kadarıyla. Bel desteği yok yazılmış yorumlarda.Bunda karar kıldık sende incelesene fikir ver bana canım
Ay olur valla hantal bi şey olsun istemiyorum genel olarak 6 aylık olana kadar kış yaşayacağız zaten. Bakalım neler olacak.Tabiki mağazada yoktu depodan sipariş verdiler gelince çekip atarım. Tek elle kapanması cok iyi ama birde sürükleyerek getirebiliyorsunuz kapandıktan sonra kaldırmanıza gerek yok tekerlekleri işlev görüyor
Ben hiç kullanmadım daha çatlak da oluşmadı neden acabaBen çatlak için bio oil aldım deniyorum bir kere sürdüm daha inş işe yarar bacaklarımda çatlaklar olmaya başlamış çünkü
Hamile kalmadan verecektik o kilolarıBende ince beden top gibi karın arkadan belli olmuyor ya ahahah ama Maalesef
Hiç korkma bende geçen sene kaybettim. Üzüntüne bişey diyemem bende mahfoldum. İşlem 20 dk flan sürüyor bayılmak isteyip yaptır çünkü acılı oluyormuş. Ben uyandığımda adet sancısı gibi sancı vardı dayanamadım iğne vurdular. Sonra biraz ağrım oldu 10 günde leke gibi kanamam çok kan gelmedi.Çok teşekkür ederimrica etsem kürtaj süreci hakkında bilgi verebilir misiniz ?ilk gebeliğimdi o yüzden çok tecrübesizim ve çok korkuyorum bu işlemden .ağrı sızı acı kanama vb oluyor mu? Psikolojik olarak zaten bitmiş durumdayım işlem öncesinde dahi sonrasını hiç düşünemiyorum inşallah toparlanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?