2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Sağlıkla doğsun sağlıkla kullansın inşallah İyi yapmıssınız ufak ufak bende ramazan bayramından sonra almaya başlıycam. Her ay bir ihtiyacını alsam 35. Haftaya kadar ondan sonrada zaten kıyafetleri yıka ütüle canta hazırla odayı düzenle derken doğumu bekleriz Her şeyi aynı anda almaya güç yetmez ki

Herkese selam :) tahmini doğum tarihi 1 kasım. Kasım anneleri grubunda çok ileriden gidiyorum. Burada sanırım kasım anneleri de var. Son adet tarihim 25 ocak. Ben hangi annelere dahil olmalıyım acaba

Selaam Ekim başı anneleri de var kasım da var hepimiz belirsizdeyiiz miniklerin canı ne zaman gelmek isterse artıık

Bu işte bir tuhaflık var, bu adam ben hamile kalmadan önce daha çok üstüme titriyordu, ne oldu buna triplere falan girdi, biti kanlandı bir anda, anlamadım.

Kız bunlar kabullenmiyorlar değişikler somut delil lazım bunlara dün bir şey söyledim hani bebek nerde diyor burda karnımda bizimle diyorum yok doğması lazım diyor

Ayyy ne aldınız fotoğraf ve yorum alabiliriz hayırlı uğurlu olsun bebişle güle güle kullanın inşallah
Tabiki cok arastırdım bebek arabası tek elle kapanması yer kaplamaması kış pedi yağmurluğu ayak ucu dahil olması önemliydi. Birde kumaşı cok kaliteli evladiyelik birşey. Aslında ikimci el alsam mı dedim ama ikinci cocuk flan düsündüğüm için bir kere alacağım diye aldım.
Beşikte park yatak mı ahşap mı cok arasında kaldım ama park yataklar enden cok büyük alanımda yok birde oyun parkı olarak kesin kullanacağım mı bilmiyorum genelde bebekler içinde durmak istemiyormus arkadaslarımdan flan tecrübe olarak öyle söylediler. Birde ahsaba göre pahalı e bebekte cibinlik yatak örtüsü yatağıda dahil buda önemli bir etken birde yan tarafı tam olarak aşağıya iniyor yani yatakla bir olması önemli gece alıp koymak uyku sersemi rahat olsun diye daha mantıklı geldi birde görünüşlerine bittim. Eşimde içinde kalmasın hangisini istiyorsan onu al dedi bende ahsaptan yana kullandım
İndirimde şöyleydi her 500 tlye 100 tl indirim bebek arabası 5100 besik 1600 indirimli ikisi 5400 e geldi

Kız bunlar kabullenmiyorlar değişikler somut delil lazım bunlara dün bir şey söyledim hani bebek nerde diyor burda karnımda bizimle diyorum yok doğması lazım diyor
Allahın yarattığını yok mu sayıyor şimdi bunlar, kalbi bile atıyor onun tamam mı?
Doğduktan sonra da istediğim performansı göstermezse, yallah.

Eklentiler

• 06A9668D-B6A8-479D-9E85-AD496F1D560C.webp
    31 KB · Görüntüleme: 74
  • 4603584E-9CB1-47E8-BFC1-209E5922A163.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 65
  • 6D9F3CB4-5C5C-4159-9E67-B6A7128D6C8A.webp
    31 KB · Görüntüleme: 68
  • 789814E4-D53F-4507-976B-BD4ED4615651.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 62
Allahın yarattığını yok mu sayıyor şimdi bunlar, kalbi bile atıyor onun tamam mı?
Doğduktan sonra da istediğim performansı göstermezse, yallah.
Hamile değilken daha üstüme titriyordu benim ki anlamadım benim ki zaten çok duygularını belli edemezdi bebekle tavan yaptı

Yani birde şu zamanda çok güç taksite böldük zaten. Bebek doğuncada çalışamayacağım için en azında çalışana kadar bebeğe çalışıyım dedim

Çok uyguna almışsınız ben geçen ay e bebekte vitrinde beşik gördüm 3 buçuktu

Hamile değilken daha üstüme titriyordu benim ki anlamadım benim ki zaten çok duygularını belli edemezdi bebekle tavan yaptı
Ayynen öyle benimki de, asla anlayamazdım ne hissettiğini, hala öyle.
Ama en son kontrolde kikir kikir gülüp durdu bebeğin videosunu çekerken. Orda anladım çok şükür mutlu olduğunu.

Kızlar bir saat önce hiç olmadığı kadar midem bulandı istifra ettim ne yediysem sanki hazmetmemis gibiydi çok korktum iki saat önce bı tane hazır kek canım istedi birazcık da kola içtim ondan mıdır ki bı daha tövbe yemem

Bulantım vardı ama hiç kusma olmamıştı çok kötü biseymis sizin bı öneriniz varmı bı daha olmaması için ne yapmam lazım Allah bı daha yaşatmasın

Geçmiş olsun kola çok zararlı diye biliyorum caniniz çok çekse bile başka şeyler içerek giderseniz çok iyi olur asit düzeyi çok yüksek belkide vücudunuz anladı ve istifra etmek zorunda kaldı

Çok uyguna almışsınız ben geçen ay e bebekte vitrinde beşik gördüm 3 buçuktu
Aynen öyle. Yorumlara bakıyorum benim 5000 tl olan bebek arabası gecen sene 1300 e alan var cok yazık bu kadar zam hiç doğru değil. E bebekte müdür yardımcısı var tanıdığım bundan daha fazla düşmez hatta zam bile gelebilir dedi. Alınmiş alınmiştır. Geçen yıl hamile olduğumu öğrendiğimde eşim o heyecanla baya bişey almıştı anne yanı nevresim yastık yorgan flan fişe bakıyorum yarı yarıya almışız herseyi hatta daha da ucuz yani.

Geçmiş olsun kola çok zararlı diye biliyorum caniniz çok çekse bile başka şeyler içerek giderseniz çok iyi olur asit düzeyi çok yüksek belkide vücudunuz anladı ve istifra etmek zorunda kaldı
Olabilir bı daha kesinlikle içmem öyle bı boşluğuma denk geldi

Çok teşekkür ederim bu arada insan bir destek bekliyor çok duygusalllasiyoruz sanırım hamilelikte

Bulantım vardı ama hiç kusma olmamıştı çok kötü biseymis sizin bı öneriniz varmı bı daha olmaması için ne yapmam lazım Allah bı daha yaşatmasın
Prilam hap tek çözüm. Hiçbişey geçirmiyor çünkü. Kusuncada rahatlamıyosun daha cok miden kötü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…