2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben hiç kullanmadım daha çatlak da oluşmadı neden acaba
Bi bakarsın yarın mor bir çiZgi belirivermiş bu yağları bu zamanlar kullanmaya başlamak lazım sanırım. Benim de cildim çok kuru başladım bugün geldi kargom. Uni mom çatlak yağı aldım ben de arkadaşım kullandı Tek çatlak yok doğuracak bi kaç güne

Zaten yeterince geniş vücudum olduğu için çatlamadı hala önceki çatlaklarım yetiyor banaLierac düşünüyorum ben de yengem ikizlerde kullandı çatlamadım diyor

Zaten yeterince geniş vücudum olduğu için çatlamadı hala önceki çatlaklarım yetiyor banaLierac düşünüyorum ben de yengem ikizlerde kullandı çatlamadım diyor
Gönül ister lierac ama
Belki bi kutucuk lierac alıp diğer yağlarla desteklerim ben de gebelik sonuna kadar
Sen deneyimlisin bu kadar erken çatlama olur mu ? İlk gebelikte nasıldı

Kızlar ense kalınlığı için 14• haftada gel dedi bana cok gec değil mi

Gönül ister lierac ama
Belki bi kutucuk lierac alıp diğer yağlarla desteklerim ben de gebelik sonuna kadar
Sen deneyimlisin bu kadar erken çatlama olur mu ? İlk gebelikte nasıldı
Kız benim ilk gebelik
Ergenlikte aldığım kilolardan çatladım hep

Hey maşallah 20 mi 68 70 kilo arasındaydım tam korona başlarında evlendim yabancı yer yasaklar vs derken 10 kilo aldım
Bende evlendikten sonra 10 aldım sonra ilaç tedavileri filan derken 10 daha aldım. Gebelikte almasak bari emzirirken öncekileri de versek ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…