Bende evlendikten sonra 10 aldım sonra ilaç tedavileri filan derken 10 daha aldım. Gebelikte almasak bari emzirirken öncekileri de versek ne güzel olur
Bende evlendikten sonra 10 aldım sonra ilaç tedavileri filan derken 10 daha aldım. Gebelikte almasak bari emzirirken öncekileri de versek ne güzel olur
Canım ben ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım doğum yapar yapmaz 10 kilosu direk gitmişti vucut yapınada bağlı doktorununda bildiği vardır illakiBende kilolu hamile kaldım doktorum bana diyor ki eğer çok fazla kilo almassan doğum esnasında -9 kilo vereceksin garanti ediyorum diyeneyin garantisi bilmiyorum ama
Ben de bio oil aldim basladim simdiden bayagi yorum vardi onsallah iyidirBen çatlak için bio oil aldım deniyorum bir kere sürdüm daha inş işe yarar bacaklarımda çatlaklar olmaya başlamış çünkü
Canım ben ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım doğum yapar yapmaz 10 kilosu direk gitmişti vucut yapınada bağlı doktorununda bildiği vardır illaki
Kizlar , kocisim beni refleksikoloji ayak masajina getirdi. Kan dolasimi icin cok iyiymis hamilelikte .
Yumus yumus olduk vallahiherkese oneririm
Nerde bizde bunu düşünecek kociş?Kizlar , kocisim beni refleksikoloji ayak masajina getirdi. Kan dolasimi icin cok iyiymis hamilelikte .
Doktorlar çok şey istiyo ben ramazan ayında oruç tutarak bir ayda almıştım o kiloyu hala aklım almıyo oruç tutarak nadıl aldım ne kadar çok yediysem artık ama bunda akıllandım 3 ay bitecek hala aynı kilomdayimTabi canım illa ki vardır bir şeyi onun istediği en fazla 6-7 kilo almam. Bakalım sağlıklı olsunda önemli olan o
Benim doktor da bana kilo alma dedi. Ben almadan bebiş nasıl alacak onu anlamadımBende kilolu hamile kaldım doktorum bana diyor ki eğer çok fazla kilo almassan doğum esnasında -9 kilo vereceksin garanti ediyorum diyeneyin garantisi bilmiyorum ama
Amin amin. Bazen düşünüyorum da ne kadar çok stres yapmışım stresten kendimi yemeğe vermişim hiç olacağını düşünmüyordum çok uzak geliyordu bana anne olmak çok şükür nasip oldu 1.5 sene sonra. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahAy o tedavi sürecinde ki stres, ilaçlar, takviyeler alınan kilolar zaten onlar mahvettiRabbim kimseye yaşatmasıın isteyen herkese istediği zaman sağlıklı sıhhatli evlat versin inşallah
Değil canım normal. Ölçüm yapılabilmesi için bebek en az 45 mm olmalı demişti gittiğim doç. Ense kalınlığı için de sınır parametreleri varKızlar ense kalınlığı için 14• haftada gel dedi bana cok gec değil mi
İşte adam gibi adamlıkkeyfiniz olsun valla
kizlar tabiki benimkinin de aklima gokten dusmedi bu fikirNerde bizde bunu düşünecek kociş?
Ama maşallah önceden vermeyi başarmışsın bende öyle bisey yok ahahaBende evlendikten sonra 10 aldım sonra ilaç tedavileri filan derken 10 daha aldım. Gebelikte almasak bari emzirirken öncekileri de versek ne güzel olur
Yok yavrum, Ender Saraç bizim eve gelip anlatsa nafilee.kizlar tabiki benimkinin de aklima gokten dusmedi bu fikirender sarac ve ceyda duvenci videolarini izliyorduk birlikte , orada ne kadar faydali oldugunu anlatiyorlardir
Ben sadece hedef gosteriyorum alttan alttan
Tabiki veririm kürtaj öncesi 2 fitil verdiler vajinadan o bölgenin açılması icinmiş 3 saat bekledim adet ağrısı gibi ağrı başladı sonra uyutup kürtaja aldılar uyandığımda adet ağrım gibi ağrım vardı eve gideken ağrı çektim ama tek içtiğim parol ve kan ilacıydı ertesi gün uyandığımda ağrım yoktu ve fazla kanamam olmadı benim 1 ay sonra kontrola gittim 28 gün sonra adet oldum doktorum hatta 1 ay sonra bebek düşünebileceğimi söyledi o yüzden kürtajdan sonraki süreçte kendine iyi bak ben 10 gün yattım bol bol dinlendim yememe dikkat ettim kuru üzüm siyah üzüm sürekli yedim ve kolay atlattım düşünce olarak daha zor bir süreç kürtajdan o kadar korkma canım moral olarak evet zor toparlanıyor insan ve kendin için iyi olmaya çalış tekrar hamile kalıcaksın hatta kalp atışı için korkucaksın belkide ben her gittiğimde hala korkuyorum ama çok şükür hepsi geçiyorÇok teşekkür ederimrica etsem kürtaj süreci hakkında bilgi verebilir misiniz ?ilk gebeliğimdi o yüzden çok tecrübesizim ve çok korkuyorum bu işlemden .ağrı sızı acı kanama vb oluyor mu? Psikolojik olarak zaten bitmiş durumdayım işlem öncesinde dahi sonrasını hiç düşünemiyorum inşallah toparlanabilirim
Prilam benim ikinci kutum bitti üçe başlıycam onu da içmezsem ölürdüm galiba o nedenle sizde için derimBen prilam almadım hiç pişmanım şu an
Son demlerini mi yaşıyor anlamadım gittikçe daha kötü oluyorum 2 gün kusmadım o da griptim koku alamıyordum. grip belirtileri geçtikçe eskisinden beter şekilde devam ediyorum. Ne zaman geçecek ya açlıktan ölücem
Ya özür dilerimKız benim ilk gebelik
Ergenlikte aldığım kilolardan çatladım hep
12+ ya girince git bence ben randevu bulamadığım için gidemedim 13 e kaldı9+6 da gittiğimde 0.9 mm dedi şuan anlaşılmaz 3 hafta sonra gel demişti
Ay maşallah nazar değmesinKizlar , kocisim beni refleksikoloji ayak masajina getirdi. Kan dolasimi icin cok iyiymis hamilelikte .
ya zaten Ender bey e kalsa her aksam esiniz yapsin diyorda , haftada bir yapsalar hic yoktan iyidirAy maşallah nazar değmesinben de nasıl yapılır videosu izleteyim bari birbirimize yaparız artık
Karşılıklı masaj yaparak teşvik ediyorum ben o zaman çok bahane etmiyorya zaten Ender bey e kalsa her aksam esiniz yapsin diyorda , haftada bir yapsalar hic yoktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?