2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende evlendikten sonra 10 aldım sonra ilaç tedavileri filan derken 10 daha aldım. Gebelikte almasak bari emzirirken öncekileri de versek ne güzel olur

Bende kilolu hamile kaldım doktorum bana diyor ki eğer çok fazla kilo almassan doğum esnasında -9 kilo vereceksin garanti ediyorum diye neyin garantisi bilmiyorum ama

Bende evlendikten sonra 10 aldım sonra ilaç tedavileri filan derken 10 daha aldım. Gebelikte almasak bari emzirirken öncekileri de versek ne güzel olur

Ay o tedavi sürecinde ki stres, ilaçlar, takviyeler alınan kilolar zaten onlar mahvetti Rabbim kimseye yaşatmasıın isteyen herkese istediği zaman sağlıklı sıhhatli evlat versin inşallah

Bende kilolu hamile kaldım doktorum bana diyor ki eğer çok fazla kilo almassan doğum esnasında -9 kilo vereceksin garanti ediyorum diye neyin garantisi bilmiyorum ama
Canım ben ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım doğum yapar yapmaz 10 kilosu direk gitmişti vucut yapınada bağlı doktorununda bildiği vardır illaki

Kizlar , kocisim beni refleksikoloji ayak masajina getirdi. Kan dolasimi icin cok iyiymis hamilelikte .
Yumus yumus olduk vallahi herkese oneririm

Eklentiler

• 00525B8F-BB11-4EA7-B012-BB16F95A23E3.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 79
Canım ben ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım doğum yapar yapmaz 10 kilosu direk gitmişti vucut yapınada bağlı doktorununda bildiği vardır illaki

Tabi canım illa ki vardır bir şeyi onun istediği en fazla 6-7 kilo almam. Bakalım sağlıklı olsunda önemli olan o

Tabi canım illa ki vardır bir şeyi onun istediği en fazla 6-7 kilo almam. Bakalım sağlıklı olsunda önemli olan o
Doktorlar çok şey istiyo ben ramazan ayında oruç tutarak bir ayda almıştım o kiloyu hala aklım almıyo oruç tutarak nadıl aldım ne kadar çok yediysem artık ama bunda akıllandım 3 ay bitecek hala aynı kilomdayim

Benim doktor da bana kilo alma dedi. Ben almadan bebiş nasıl alacak onu anlamadım
Garanti dediği şey işte bebek doğunca belli bi kiloda olacak ödem gidecek 40 gün lohusalık adet dönemi emzirme uykusuz kalma beslenememeyle rahat gider

Ay o tedavi sürecinde ki stres, ilaçlar, takviyeler alınan kilolar zaten onlar mahvetti Rabbim kimseye yaşatmasıın isteyen herkese istediği zaman sağlıklı sıhhatli evlat versin inşallah
Amin amin. Bazen düşünüyorum da ne kadar çok stres yapmışım stresten kendimi yemeğe vermişim hiç olacağını düşünmüyordum çok uzak geliyordu bana anne olmak çok şükür nasip oldu 1.5 sene sonra. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Kilodur verilir tombik anne oluruz en kötü

Kızlar ense kalınlığı için 14• haftada gel dedi bana cok gec değil mi
Değil canım normal. Ölçüm yapılabilmesi için bebek en az 45 mm olmalı demişti gittiğim doç. Ense kalınlığı için de sınır parametreleri var

Ama maşallah önceden vermeyi başarmışsın bende öyle bisey yok ahaha aynen yaa doktorda bana 3 ayda 1 kilo alman iyi 16. Haftadan sonra hızlı kilo alınmaya başlanıyor ayda 1 alsan iyi olur dedi bakalım başarabilecek miyiz

kizlar tabiki benimkinin de aklima gokten dusmedi bu fikir ender sarac ve ceyda duvenci videolarini izliyorduk birlikte , orada ne kadar faydali oldugunu anlatiyorlardir
Ben sadece hedef gosteriyorum alttan alttan
Yok yavrum, Ender Saraç bizim eve gelip anlatsa nafilee.

Tabiki veririm kürtaj öncesi 2 fitil verdiler vajinadan o bölgenin açılması icinmiş 3 saat bekledim adet ağrısı gibi ağrı başladı sonra uyutup kürtaja aldılar uyandığımda adet ağrım gibi ağrım vardı eve gideken ağrı çektim ama tek içtiğim parol ve kan ilacıydı ertesi gün uyandığımda ağrım yoktu ve fazla kanamam olmadı benim 1 ay sonra kontrola gittim 28 gün sonra adet oldum doktorum hatta 1 ay sonra bebek düşünebileceğimi söyledi o yüzden kürtajdan sonraki süreçte kendine iyi bak ben 10 gün yattım bol bol dinlendim yememe dikkat ettim kuru üzüm siyah üzüm sürekli yedim ve kolay atlattım düşünce olarak daha zor bir süreç kürtajdan o kadar korkma canım moral olarak evet zor toparlanıyor insan ve kendin için iyi olmaya çalış tekrar hamile kalıcaksın hatta kalp atışı için korkucaksın belkide ben her gittiğimde hala korkuyorum ama çok şükür hepsi geçiyor

Prilam benim ikinci kutum bitti üçe başlıycam onu da içmezsem ölürdüm galiba o nedenle sizde için derim

Kız benim ilk gebelik
Ergenlikte aldığım kilolardan çatladım hep
Ya özür dilerim ya o bende de var 95 kiloydum nasıl çatlaklarım vardı hala var. Derdim yenisi olmasın diye çünkü cildim çok kuru. Dün o kadar yağlandım hala kuruydum cilt çekti sünger gibi içine. Kendine gelmesi için bi süre sürmek gerek sanırım.
İnsanlar yağları genellikle bu zamanlar kullanmaya başlıyormuşuz.
9+6 da gittiğimde 0.9 mm dedi şuan anlaşılmaz 3 hafta sonra gel demişti
12+ ya girince git bence ben randevu bulamadığım için gidemedim 13 e kaldı
Kizlar , kocisim beni refleksikoloji ayak masajina getirdi. Kan dolasimi icin cok iyiymis hamilelikte .
Yumus yumus olduk vallahi herkese oneririm
Ay maşallah nazar değmesin ben de nasıl yapılır videosu izleteyim bari birbirimize yaparız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…