- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.474
- 548
Dokunmak yok kiEllerini yıkasınlar ama maske tek yetmiyor
Öyle çaya gelip gidecek olanlar olsa evet ama yatılı kalacak olanlara diyemezsin ki bişey illaki dokunacakDokunmak yok ki
Aynen canım haklısın kız evlat dha hayırlı ama gönül ikisinide tatmak istiyor işte. Sana da önce kız dedi demi ama benimki değişmez çünkü %100 dedi ve bacak arasi foto verdi bom boşCanım sadece isim meselesi değil başka şeylerde konuşuldu ondan sinirim bozuldu
İyi bari ilacın işe yaramasina çok sevindim canım. Ben de oğlan fikrine çok alıştım, ilk çocuğum olursa kız olsun arkadaşım gibi olur diyordum ama zaten zor oldu, sağlıktan başka bisey istemiyorum. Hem çok alıştım da oglusum diye seviyorum ikisi de ayrı bi tat
Ama senin icinde şunu diyeyim hem abim hem ablam var bakarsan evli olduktan sonra özellikle ablamla hala bağlar değişmiyor iyi ki var diyorum iki kız birbirlerine cok iyi oluyor. Bu dönemde sağlık problemlerini de çok duyar olduk Allahim sağlık sıhhat versin gerisi hiç önemli değil
Öyle öyle çok zor bir bağımlılık.Bırakamayan insanı anlarım. Ben hamile kalınca da bırakmam diyordum çok içen biri değilim zaten günde 3-4 tane 1 tane içerim diyordum ama sonra baktım vicdan azabı çekiyorum bıraktım içmeyi biraz zor oldu ama şu an alıştım doğumdan sonra içerim diyorum günde 1 tane kahveyle bakalım emzirirken içmem heralde. Şu an bende kokusundan rahatsız oluyorum geçen kuzenim içmişti ama içsem içerim ben önceden de kokusunu sevmezdim ama içerdim
Destekliyorum
He He de geçKız bu sefer de çok sütü var deyip nazar etmesinler sütüm kesilir sonra
Öncelikle çok geçmiş olsun ama burda sana yazilanlara baktım hep sakinleşmen üzerine tavsiye vermişler . Hatta sanırım en son olarak konuşmuştuk doktorunu değiştirecektin. Bence ne kendine yüklen canım ne de başka bir şeye kız bak doktor bana da aynı şeyleri söyledi . Inşallah bu süreci kolay geçirir sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın . Bak bı yerdde okudum inançlı bir insanmişsin kanama olunca bana da sana söylediklerinin aynısını söylediler belli bir sınav olacaktı senin içinKızlar bugün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim iki doktora gittim alttan da baktılar çok kötüyüm bu site bana iyi gelmiyor sürekli bi şeyler okuyup stres yapıyorum geçen hafta kalp atışı normal duymuştum hiç sıkıntı yoktu 6 gün geriydi sadece burda yazılanlar okudukça daha çok stres yaptım
Şimdiden pazarlık yapıyorlar, analarla başımız dertte.Aha benim anam benimki de nasıl tanıyor beni
Annem eşime söyleniyordu en son. Bu bana baktırmaz karışma işime derdedim sen torun sevcen gerisi karışma bendeee
Öyle kalmalı kabul edeceğimi sanmıyorum açıkçasıÖyle çaya gelip gidecek olanlar olsa evet ama yatılı kalacak olanlara diyemezsin ki bişey illaki dokunacak
Aynen içmem heralde kıyamam bebişimeÖyle öyle çok zor bir bağımlılık.
Ben de 2. Seneye kadar emzirebilirsem ardından yakarım bi keyif cigarası dedim
Doğuma kadar tutabilirsen kendini emzirirken de içme hiç kuzum. Zaten ah o mis kokulu yavrularımızın kokusunun yanında sanmıyorum ki sigara kokmak isteyelim
Destekliyorum
He He de geçbu forumda öğrendiğim diğer şey ise emzirmeyi kapalı kapılar ardında yapacaksın gerekirse karşındaki fesatsa önden önlem alcaz mecbur
Aa ama çok ayıp, annem asla dokunmaz, dokunsa uyarırdım sen de yumuşak bir dille uyar bebeğim, çünkü daha da ileri gidebilir, o potansiyeli gördüm ablanda.Benim ablam böyle herşeye küser napıcam onunla bilmiyorum. Önceden ağzıma geleni söylerdim umrumda olmazdı ama şimdi kendi evimde kırmayayım diyorum kadınıgeçen gelmişti tüm dolap düzenimi değiştirdi bişey demedim kırmamak için kalkıp geri eski haline getirdim
Çok şanslıyım beni tanıyan herkes ne tepki vereceğimi bildiği için bahane aramama gerek kalmayacak.
Beni çok tanımıyor eşimin ailesiÇok şanslıyım beni tanıyan herkes ne tepki vereceğimi bildiği için bahane aramama gerek kalmayacak.
Öyle olsa süper olur zaten kurtulursun bi keredeÖyle kalmalı kabul edeceğimi sanmıyorum açıkçasıtoplu gelip gitsinler nasıl yatıp kalkacagiz milletin içinde
Öncelikle kaybın için çok üzgünüm. Bunda ne senin ne başkasının suçu var. Bu kadar erken kayıplar genellikle bebeğin sağlıklı olmamasıyla alakalı.Kızlar bugün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim iki doktora gittim alttan da baktılar çok kötüyüm bu site bana iyi gelmiyor sürekli bi şeyler okuyup stres yapıyorum geçen hafta kalp atışı normal duymuştum hiç sıkıntı yoktu 6 gün geriydi sadece burda yazılanlar okudukça daha çok stres yaptım
O olacak en sonunda canım zatenSende gülerek lafları ağzına sok canım ciddi söylüyorum bak
Evet planım bu yönde toplu gelip gitsinler de rahatlayınÖyle olsa süper olur zaten kurtulursun bi kerede
Hiii anladımm, benim eşimin ailesi benim evime giremez ki. Yasak.Beni çok tanımıyor eşimin ailesi
Aynen öyle canım ne kadar az durmak o kadar iyiDestekçi eşler
Bak 40 ı çıkınca çağırırsınız her şeyiyle eşin ilgilenir sen şöyle bi bebeni gösterir uyuması lazım der götürürsünkasım ayı zaten o kadar soğuk olmuyor
Ben de ben deşimdiden sigara sakal konusunda hele şart koştum. Dedim git kendine iyi bi sinek kaydı traş makinesi bul al ondan sonra istediğin kadar öp kokla
Sabah sigara içip bana su getirdi. Yatakta midem bulandı bardak sigara kokmuş. Dedim al nolur götür kokuyor. Şok olduevde içmeyi azalttı neyseki biraz 6 ayı var bakalım ne yapacak
Her yerimiz şiş şiş
Durma durma hiç gerek yok. Şu an en önemli şey sen ve bebeğinsiniz. Sizi üzmelerine izin verme hiç
Bu kötü birşey degiil dilos yapmadığın için oluyor bı yapsan çiçek gibi olursunO olacak en sonunda canım zaten
İlk torunu olacak bizimkinin çok kıyamıyorum o yüzdenŞimdiden pazarlık yapıyorlar, analarla başımız dertte.
Ayyyy onu ben de okudum. Bi de şey okudum. daha hastanede kaynana bebeğin anasından önce kendi memesini vermiş bebeğe . Bahanesi de şu. KOKUMA ALIŞSINAynen içmem heralde kıyamam bebişime
Hahahahha evet burda okudum ben de memesini ağzına koyup benimkini tuttu deyip bak seninkini tutmuyor diyen insanlar varmış daha neler görcez ya
Evet söyledim zaten boşuna yapıyeosun değiştircem dedim ona göre düzensizmişim ama görmen lazım nasıl yaptığını doğum zamanı da böyle yaparsa yandımAa ama çok ayıp, annem asla dokunmaz, dokunsa uyarırdım sen de yumuşak bir dille uyar bebeğim, çünkü daha da ileri gidebilir, o potansiyeli gördüm ablanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?