2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimki sigara içmiyor seninki de evde içmeyi kesmesi lazım üzerini değiştirip ellerini yüzünü yıkamadan gelmesin bebeğin yanına
Ben içiyordum hamile olduğumu öğrenince bıraktım heralde emzirme döneminde de içmem hala canım nasıl istiyor bi bilsen

Destekçi eşler
Bak 40 ı çıkınca çağırırsınız her şeyiyle eşin ilgilenir sen şöyle bi bebeni gösterir uyuması lazım der götürürsün kasım ayı zaten o kadar soğuk olmuyor
Aynen mantıklı bence de Kasım ayında bı cagriyim maskeleri taktırıp gösteririm

AA ben de hamile olduğumu öğrenince sigarayı bıraktım. Ama ben çok zorlanmıyorum bazen kahve yanında sadece arar gibi oluyorum. Bazen sinirden ağlama krizlerim oldu eşim Çek bi fırt sakinlersin demişti ilk trimesterda. Cesaret edemedim. Bu çocuğa benim yüzümden bir şey olmasını kaldıramam o riske giremem. Kendimi suçlarım en ufak şeyde içtim diye.
Yatmadan en geç 2 saat önce içmeyi bırakıyor artık baktım yatamıyorum adamın yanında iyice midem bulanmaya başladı Sigara kokusundan.
Bebeler zaten hassas artık biz de üzerimize düşeni yapacağız o da çok istiyor bırakmayı ama işyerinde çok stresli ortamda çalışıyor.
Evde benim yanımda tutabiliyor kendini işyerinde mümkün değil

Yok sende elletmezsin bazen kendi ailenden de anlayışsızlar çıkabiliyor napacük onları
Dün annem aradı, düşünmüş düşünmüş bunun için aramış diyor ki: ‘Ben seni biliyorum, orasını elleme burasını tutma dersen ben küserim bir daha gelmem.’

Beni bir gülme tuttu, canım anam tabii ki diyeceğim bunları.

Kızlar bugün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim iki doktora gittim alttan da baktılar çok kötüyüm bu site bana iyi gelmiyor sürekli bi şeyler okuyup stres yapıyorum geçen hafta kalp atışı normal duymuştum hiç sıkıntı yoktu 6 gün geriydi sadece burda yazılanlar okudukça daha çok stres yaptım

Aynen mantıklı bence de Kasım ayında bı cagriyim maskeleri taktırıp gösteririm
El birliğiyle bu sorunu da çözdük neexxtttt
Ben sürekli emziririm onlar gidene kadar
Memene sağlık anacım destekliyorum ben de
Ayy normalde her şeye ayıp olmasın diye susarim ama çocuğa gelince aslan kesilirim yaniii
Helal kız sana
Aha benim anam benimki de nasıl tanıyor beni
Annem eşime söyleniyordu en son. Bu bana baktırmaz karışma işime der dedim sen torun sevcen gerisi karışma bendeee

Bırakamayan insanı anlarım. Ben hamile kalınca da bırakmam diyordum çok içen biri değilim zaten günde 3-4 tane 1 tane içerim diyordum ama sonra baktım vicdan azabı çekiyorum bıraktım içmeyi biraz zor oldu ama şu an alıştım doğumdan sonra içerim diyorum günde 1 tane kahveyle bakalım emzirirken içmem heralde. Şu an bende kokusundan rahatsız oluyorum geçen kuzenim içmişti ama içsem içerim ben önceden de kokusunu sevmezdim ama içerdim

Benim ablam böyle herşeye küser napıcam onunla bilmiyorum. Önceden ağzıma geleni söylerdim umrumda olmazdı ama şimdi kendi evimde kırmayayım diyorum kadını geçen gelmişti tüm dolap düzenimi değiştirdi bişey demedim kırmamak için kalkıp geri eski haline getirdim

-Sunshine R Rad__ Birbasak kızlar sağolun el birliği ile hallettim sorunumu kendi içimde kafama takmicam gelene de açık açık derim doktorumuz iizn vermiyor pandemi ve aşıları olmadığı için diye yatırdığım yerden herkes maskesiyle sevsin hoslanmayan da kendi dogursun

Kız bu sefer de çok sütü var deyip nazar etmesinler sütüm kesilir sonra

Ellerini yıkasınlar ama maske tek yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…