Ben 4 kız kardeşim dünyanın en güzel şeyi kız kardeş hatta bildiğin doğdugunda arkadaşınla doğmus oluyorsun resmen
abim de olsun çok isterdim böyle okulda mahallede bir şey oldugunda herkesin abisi gelirdi nasıl özenirdim çocuk akılla ama hala içimde benimde. Eşimin, babamın abiliklerine bayılırım mesela dalga geçiyorum arada abim niye olmadınız benim diye
Ben 3 cocuk istiyorum nasipte varsa eğer o yüzden hep ilk cocugum erkek ikinci ve üçüncü cocugum kız olsun istiyorum. Annem ikiz gebelik geçirmiş tek yumurta ikizi birisi düştü birisi yaşıyor anneden gelen ikizlikte var hatta 2. Çocugum tek yumurta ikizi kız olsun çok istiyorum
tabii her şeyin başı sağlıklı hayırlı evlatlar olması ama isterken kimse hayırsızı istemez sonucta hayırlı bir şekilde istiyoruz. Sizin sadece cümleye girişiniz birazcık yanlıştıı. Yoksa herkesin gönlünden geçiyor tabi kii bir şeyler. Hamile kaldıgımdan beri kız hissediyorum elim kız cocuk kıyafetlerine gidiyor bakalım doktor ne diyecek sevmeyecek miyim sanki tabi ki seveceğiim hatta kendimize arkadaş doğuruyoruz resmeen