2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla fiyatlar hep uçuk artık Bi şekilde alıcaz. Bugun bakıyorum 5 bin yarın olmuş 7 bin..

Ne zaman birleşecek bu göbeklerr
Sabah kalkıyorum biraz inmiş oluyor ama aşağıya doğru çok değişik annem dedi armut gibi olmuş
Aslinda sabah belli oluyor hamile göbeği alt karın yuvarlak gibi böyle mide olmasa anlayacağız

Aslinda sabah belli oluyor hamile göbeği alt karın yuvarlak gibi böyle mide olmasa anlayacağız
Alt karnımda yuvarliklik var o midemdeki şişlikte biraz azalıp aşağıya doğru kayıyor ama hala iki kat gibi
Kendimi aşırı kilo almış gibi hissediyorum

Tartı 1 kilo gösteriyor ama kıyafetler kasmaya başladı ilk gebelik böyle değildi kaç aya kadar kendi kıyafetlerime giriyordumGenişledim resmen
Benimde öyleydi geçen 1 2haftaya kadar pantolonları giyiyordum ama karın kısmından rahatsız oldum sıkıştırıyor gibi kilo sabit olsada illaki değişiyor

Rahatsız oluyorum böyle genişledikçe elimde değil ilk hamilelikte 8 kilo almıştım 4 kilo zaten bebekti hemen eski halime dönmüştüm bu sefer öyle olmayacak sanki Kendime bakmalara doyamıyordum ilk hamilelikte bu sefer iki kez güneş kremi sürmedim alnımda leke çıktı hemen ne garip birbirinden bu kadar farklı hamilelik

Kızlar benim 3 gündür canım çok sıkkın ota boka ağlıyorum eşimlede aramız limoni hergün bir kerede olsa gece hissediyordum ben bebişi şimdi tık yok kuruntu yapıyorumdur dimi
Bebek hareketleri 20ci haftadan sonra gozlemlenir yani sayilmaya baslar ondan oncesi belirsiz olabilir hafiftir sen hissetmiyorsundur ama hareket ediyordur icini ferah tut kotu dusunme yok olmuyor diyorsan doktora git ultrasonda bakilsin

Biz dün Bagi Markasının Neo modelini aldık. hem çok hafif hem kapandığında küçücük oluyor, çift taraflı kullanımı da var. Doğumdan itibaren kullanıma uygun ama isterseniz adaptörleri var pusette takabiliyorsunuz.

Onada e bebekte bakmıştım sanırım baya iyi Bi araba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…