Canım ne yaptın sonuclarin çıktı mı inşallah bi sorun yoktur daha yeni gördüm mesajınıCuma günü ikili sonucu çıkacak, ona göre nifty yaptırıcam. En kötü nifty ile öğrenirim artıkGözün aydın canım, belirsizlik daha zormuş. Ne e bebek’teki indirimden yararlanabildim ne de a101 den bir şeyler alabildim :)
Hislerim çok kuvvetlidir.Ay kuzuumm ciddi misiin bi an senden kız gelecek diye düşünmedim değil ama içine nasıl doğmuş yaaa
Oyyy nasıl sevindim bi gün bakamadım kaçırdım durumu nasıl sağlığı vs. Hersey yolundadir insallahh
Ay ben bunu sepete atıp almayı unutmuşumKitabın geldi mi ciciş? Biz sabah kavuştuk, doğuma çeyrek kala okurum artık.R Rad__
Eki Görüntüle 3053745
HayırKız geç geldim hala almadın mı
Kuzummmmm çok sevindimmmmmBende şimdi girdim çıktım genetik çok güzel %90 risksiz çıkmış sonucumuzGirmeden tabii çikolata yedim yine ellerini diskoda gibi havaya kaldırıyordu sonra popişi döndü
İlaçlarımıda bıraktık artık tırnak için ferrozinc yazdı birde magis omega 3 balık yağıUmarım diğer bebişlerde iyidir
Evet canım çıktı. Az riskli çıktı çok şükür. 3647/1Canım ne yaptın sonuclarin çıktı mı inşallah bi sorun yoktur daha yeni gördüm mesajını
Benim için hiç sorun yok babası oynamasını istiyor onun keyfi yerinde yatıyordu.Gözün aydın canımm. O ilaçları bırakınca vücutta rahatlıyor şişkinlik vs hazırlıyor. Çocuğu akşam akşam rahatsız etmişsiniz niye oynasın size
Vallahi öyle oldu canımcım. Benim bu ay çok rahim ağrım olmadı ilk 3 ay daha çok olmuştu ama bu ay da bel ağrım oldu ara ara. Senin ekstra sıkıştırıyor minnoşun sanırım. Ama rahim kasılıyor büyüyor bence normalGüzel haberlerin ardı arkası kesilmiyorduuumaşallah Allah’ım sağlığını sıhhatini daim eylesin.
Beni de rahimle alakalı düşünceler alıyor.
Senin de rahim ağrıların sızlama gibi oluyor mu ya? kasılıyor gibi geliyo bana
Oyyy maşallah yaa ne güzel dün hep güzel haberler alınmış kaçırdım ben
Neyse ben sakin sakin kontrol gününü bekleyeyim :))Vallahi öyle oldu canımcım. Benim bu ay çok rahim ağrım olmadı ilk 3 ay daha çok olmuştu ama bu ay da bel ağrım oldu ara ara. Senin ekstra sıkıştırıyor minnoşun sanırım. Ama rahim kasılıyor büyüyor bence normal
Teşekkür ederim diloşcum
evet hep güzel haberler aldık şükürDarısı tüm güzel haber gözleyenlere inşallah her hamile mutlu olsun istiyorum
Canım bugün gideceğim çok heyecanlıyımOyyy maşallah yaa ne güzel dün hep güzel haberler alınmış kaçırdım ben
K KIR PAPATYASII sen gittin mi canım mesajları goremedimm
Strese yer yok herşey normalNeyse ben sakin sakin kontrol gününü bekleyeyim :))
Benim kombinede orta riskli çıktı 1700 de 1 oran. Benim yaş epey etkiledi. Kendi doktorumda baktı. Bir radyoloğoda detaylı baktırdım. Çok şükür ölçümlerde de sıkıntı yoktu. Bizimki tüp bebek 5 yıl sonra geldi minigimiz. Düşük dış gebelik derken epey yıprandik. Ne çıkarsa sonuç değişmeyeceği için yaptırmamaya karar verdik eşimle. Kaderci davrandık biraz ama içim rahat şükürler olsun. Diğer ihtimal aklıma bile gelmiyor. Aşamadigim tek konu onu kaybetme korkusu...Ben de Ankaradayım. Sen neden yaptırmadın canım?
ben bu gebelikte kilo alamayacağım herhalde o kilo sandığım şey de kabızlıkmış. önümde kocaman bi alt karın ama başladığım kiloya geri dönmüşüm. kıyafetle 53.90 çıktım. allahım bebeğin kilosuyla sınamasa bari beni. yediklerim bebeğe anca yetiyor herhalde.Strese yer yok herşey normal
Canım yaş dolayısıyla arkadaşımda 351/1 çıktı. Yüksek riskli dediler. Nifty güzel geldi, geçen hafta doğdu sapasağlam maşallahBenim kombinede orta riskli çıktı 1700 de 1 oran. Benim yaş epey etkiledi. Kendi doktorumda baktı. Bir radyoloğoda detaylı baktırdım. Çok şükür ölçümlerde de sıkıntı yoktu. Bizimki tüp bebek 5 yıl sonra geldi minigimiz. Düşük dış gebelik derken epey yıprandik. Ne çıkarsa sonuç değişmeyeceği için yaptırmamaya karar verdik eşimle. Kaderci davrandık biraz ama içim rahat şükürler olsun. Diğer ihtimal aklıma bile gelmiyor. Aşamadigim tek konu onu kaybetme korkusu...
Yavrum arada bir pıt pıt biseyler oluyor gibi ama daha tam emin değilim, 17+0dayim artık yakındır herhaldeDilos6342 diloşşş kız hareketleri hissetmeye başladın mı
Yaa gerçekten miHislerim çok kuvvetlidir.
Yavrum sadece cinsiyete baktık çıktık başka hiçbir şey söylemedi hala çok kızgınım. Fotoğrafları da almayı unuttuk.
eveeettt bugün haftalarımızın son günü şükürler olsun. yine atlıyoruz :)Yavrum arada bir pıt pıt biseyler oluyor gibi ama daha tam emin değilim, 17+0dayim artık yakındır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?