2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İlk hamilelikte 8 -9 kilo aldım dikkat ettim ama 9 aylıkken karnım 4-5 aylık gibiydi herkes diyordu ki bebek nerdeÇocuk bir doğdu 4200 Az kilo alınca karnın çok çıkmayınca insanlar bebek küçük zannediyor alakası yok 20 kilo alan kuzenimin bebeği 2,5 kilo doğmuştu şu aylarda kilo almamak en iyisi son aylarda istemesekte alacağız

ya biliyorum evet önemli olan çocuğun kilo alması. bizim kilodan bağımsız biraz ama.
ben tüp mideliyim o yüzden beslenememe endişelerim var tüm günüm yediklerimi planlamakla geçiyo
inşallah bebeğe yetebilirim.

Amin hepimizin ki inşallah. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin evlatlarını sağlıkla kucağına almayi. Dediğin gibi bir sürü olasılık var. Rabbim esirgesin evlatlarımızı

Ben mesela her sabah muz yiyordum önce midemi bastırsın diye sonra süt içip ceviz pekmez yumurta peynir yiyordum fix her kahvaltıda sonra araştırınca baktım ki bebeğe aslında kilo aldıranlar bunlarmış

Kizlarr Birbasak -Sunshine Dilos6342 R Rad__ E ekim1903 diğer arkadaşlarim benimki bugün ters durdu bacakları kapadı ama doktorum kız dedi yani yüzde 99 kız biraz ters bir çocuk .. yolculuk için konforluysa teorik olarak sıkıntı olmaz dedi . Dörtlü test yaptı bir hafta sonra çıkacak 22. Hafta da ayrıntılı ultrason yapacakmis . Ben demir ilacına başlayacağım ayrixa Regenesis desteği kullanacakmisim bebeğin kilosunu ve boyunu malesef sormayı unuttum

Ben mesela her sabah muz yiyordum önce midemi bastırsın diye sonra süt içip ceviz pekmez yumurta peynir yiyordum fix her kahvaltıda sonra araştırınca baktım ki bebeğe aslında kilo aldıranlar bunlarmış
evet hep notlarımda var bunlar ama ben kabızlıktan dolayı muz yemiyorum.
bi de yerli ufak muzlardan bi tane yersem 2 saat üzerine su bile içemem
mesela 2 saattir 400 ml su ve demir ve kalsiyum ilacımı aldım bi de kayısı incir karışımlı hoşaf yapmıştım onu içtim.
birazdan yaklaşık 45 dk da 2 tane haşlanmış yumurta yeme niyetim var.
meyve olarak da portakal kivi çilek filan devam mecburen daha sıvı içeriği yüksek olması için.

Ay bir kız daha geliyorrrrr çok mutlu oldum canım ben regenesis 13. Haftadan beri içiyorum her şey süper geliyor bir zilli

oh maşallah ya canım gözün aydın :)
ohhh havalar da ısınıyor valla ne iyi gelir tatil sana.
ultrason çıktısı verdi mi üzerinde yazıyordur belki ?

Evet canım çıktı. Az riskli çıktı çok şükür. 3647/1
Ama doktorum da nifty tavsiye etti, ben de istiyorum içim rahat olsun diye. Şimdi nerede yaptırsam diye araştırıyorum. Sen nasılsın canım
Anladım canım şükür sevindim adına
Tansiyonun nasıl oldu umarım bi daha sıkıntı olmamıştır canım
Bende iyiyim şükür

Oyy hadi hayırlısı olsun doktor az da olsa görmüştür diye düşünüyorum kız dediğine göre
İnşallah sonuçlarında temiz çıkar canım şu detayliyı da atlatırsak bizden mutlusu yok

Valla kuzum bence seninki de bebis olabilir çünkü insan farkediyor daha önce hissetmedigin bisey
Böyle pıt pıt nabız atar gibi oldu bi kaç kere hem düzensiz ordan bebek diye düşündüm hemde bağırsak hareketi falan değil yani

Amiiin rabbim herkesin yüzünü güldürsün

Gözümüz aydın olsun diyelim

Canım ben de elenetal 2 kullanıyordum ama piyasada bulunmadığı İçin regenesis max e geçtik bayadır onlar devam ediyorum.
Demir ilacı bi tık kabızlık yapıyor aklında olsun, öyle olursa probiyotik desteği alabilirsin.

-Sunshine canım dün bu prebiyotikten sonra tuvalete zor yetiştim ben normalde sabahları çıkarım ama akşama üstü işe yaradı aklında olsun.

Kızlar dün çok pişman olacağım bir şey yaptım canım ne zamandır fast foot çekiyordu, bende evde kendim yapayım dedim. Yaptım da ama biraz yağlı oldu ve yedik içtik bir güzel.

Akşam 8 buçuktan sonra kafamı kaldıramadım öyle ağır geldi ki sabaha kadar bölük pörçük hep uyandım uyudum
Kendime söz veriyorum bir daha böyle abartılı sağlıksız beslenmeler yapmamak İçin çok vicdan yaptım

Bilgilendirme için teşekkür ederiz inşallah hiç bir sorun çıkmaz bu tansiyon konusunda. Yürüyüş konusu gerçekten de öyle hem senin kan akışın hızlanıyor senin kan akışında hızlandığı için bebeğe giden kan akışı düzenlenmiş oluyor. Harekette bereket vardır lafı her zaman doğru gelir bana

ne diyosun yaa
ne zaman içtin probiyotiği ? aç mı tok mu bi de?

hiçbir şey olmaz vicdan yapma. ben de vicdan diyince dışardan söyledin sandım
bi kerelik olur öyle. ben de yarın kızartma partisi yapma niyetindeyim bayadır yapmamıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…